|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: čt říjen 16, 2025 2:16 pm Předmět: |
|
|
16. října 2025, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
kraul, 1120 m, 35:57 PR , prům. tep 139, max 147
sice jsem zase o nějaké sekundy stáhnul čas, ale taky zvýšil tepovku, technicky slabé, jak to neudýchám, tak se do toho nemůžu pořádně opřít, až kolem 35. bazénu jsem si srovnal dýchání s tempem, ale to už zbývalo jenom 5 pohodových bazénů, jednou to pokořím
Sauna:
18 min., prohřívárna
váhovka 103.2 kg, podle očekávání to skočilo nahoru, tři dny bez tréninku a plánované rodinné oslavy a setkání
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 20, 2025 3:16 pm Předmět: |
|
|
20. října 2025, pondělí
8/4/2 M2 W2/4 D2/4, tlaky 4+, polední, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, 40 kg, warm-up
4x 50 kg,
4x 55 kg,
12x 60 kg, série 4+, dynamika, na to, jak málo teď cvičím, tak to drží
4x 10x 45 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, rezerva
měly být benče, ale obě lavice na delší dobu zabrané, tak jsem to prohodil, u tlaků je to jedno
Pendlay rows:
4x 10x 80 kg, pauzy 3 min., desítky ženou tepovku výše
čas 40 min.
váhovka 103.2 kg
Rotoped: (sedlo)
intervaly 6x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 250 W + 2 min. zátěž 6, rpm 80-85, 135 W)
18 min., 8.4 km, prům. tep 150, max 164, prům. výkon 179 W
minulý týden různé rodinné radosti i starosti, tak jsem toho moc nepocvičil ani nepohubnul, ale na dnešek už opět dobrý spánek i rege, tak to zase půjde
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út říjen 21, 2025 3:05 pm Předmět: |
|
|
21. října 2025, úterý
8/4/2 M2 D2/4 D3/4, tahy 4+, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (sbd, trhačky)
8x 70 kg, 4x 120 kg, warm-up
4x 140 kg
4x 150 kg
12x 160 kg, série 4+, opasek, dynamika, po desíti jsem měl dost, ale pak jsem si řekl, že ještě nejsem starej a ať se nožičky rozklepou ;)
4x 10x 115 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, ne, nebylo to lehký
Břicho: (přednožky)
4x 10x BW, pauzy 2 min., čtvrtá už parodie
čas 45 min.
váhovka 102.3 kg, lítá to, ale půjde to
Sauna:
10 min.
kdyby to měl být dneska poslední trénink, tak jsem spokojený, 12 opáček se 160 jsem zatím asi nedal/nezkoušel, i když už byla lepší výkonnost, takže malé 12RM PR :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st říjen 22, 2025 4:33 pm Předmět: |
|
|
22. října 2025, středa
8/4/2 M2 W2/4 D4/4, benče 4+, odpolední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
4x 82.5 kg
4x 92.5 kg
11x 102.5 kg, série 4+, škoda, chtěl jsem zakulatit na 12, ale asi bych pod tím zůstal
4x 10x 75 kg, BBB, pauzy 3 min., závěry už pálily, ale pumpa dobrá
Pendlay rows:
6, 6, 6, 8x 90 kg, pauzy 3 min., nějaká ta tepovka
čas 46 min.
váhovka 102.1 kg
Rotoped: (křeslo)
intervaly 5x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 7, rpm 80-85, 160 W)
čas 15 min., 6.9 km, prům. tep 157, max 168, prům. výkon 193 W 15min PR
mezi intervalama jsem zvednul o stupínek zátěž, což dělá 20-25 W podle otáček a hned se citelně zvedla zátěž
cítím něco v krku a na průduškách, už od pondělka, což mě štve, protože příští týden jedeme na dovču na hory a chci si to pořádně užít, zopáknout si loňský celodenní výšlap, tentokrát v pořádných botách - už v nich mám našlápnuto skoro 40 km, sice jenom město, a sedí jak ulité
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po říjen 27, 2025 3:22 pm Předmět: |
|
|
27. října 2027, pondělí
ve čtvrtek ráno to dopadlo podle očekávání, nějaký moribundus se mě pokoušel složit, tak jsem nastavil klidový režim, hrnul do sebe litry čaje s medem a citrónem, o víkendu odpočíval a vyšlo to, nerozjelo se to, dnes už to cítím jenom zbytkově a ve středu budu ready na dovču, teď ještě aby vyšlo počasí a plánovaný vysokohorský rekordní trek
sice ten tréninkový výpadek ovlivní progres v programu a jsem zvědavý jak a jestli pak zvládnu naskočit do 2+ týdne, což jsou ty nejtěžší plusové série, ale někdy si člověk nevybere
váhovka 102.4 kg, lítá to teď 102-103, protože bez tréninku s tím kalorickým deficitem spíše plichtím
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: so listopad 01, 2025 8:22 pm Předmět: |
|
|
31. října 2025, pátek , Halloween
Turistika: Harrachov - Petrovy boudy a zpět
42.4 km, 9:23 h, 4.5 km/h, nastoupáno/naklesáno 1400 m, teplota 4-8 stupínků, slunečno, bezvětří (naštěstí)
letos jsem naplánoval s Garminem symbolických 42 195 m a nazval si to podzimní krkonošský marathon, věřil jsem si na lepší čas (5+ km/h), ale netušil jsem, že od 1100 m.n.m., což byla větší polovina trasy, začíná hranice věčného sněhu a ledu, postup se stane znatelně pomalejší, náročnější a sestupy obtížnější, nevědomost někdy umožňuje překonávat sebe sama
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 03, 2025 4:30 pm Předmět: |
|
|
3. listopadu 2025, pondělí
8/4/2 M2 W3/4 D1/4, dřepy 2+, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar)
2x 135, 145 kg
8x 155 kg, opasek, série 2+, mělo být aspoň 8, nakonec 8 bylo, jenom nevím, jestli to bude stačit
4x 8x 122.5 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, nenechával jsem si žádnou rezervu
tak z toho mám smíšené pocity... dřepy po 3 týdnech, mezitím neúspěšný útok bacilů a úspěšná turistika během podzimních prázdnin, čekal jsem znatelný pokles síly s tím, že se do toho zase musím dostat... už zahřívací série byly těžší, než měly být, navíc jsem si zapomněl sbd a s "nahými" koleny už nejsem zvyklý, ale zase asi něco na těch dlouhých pauzách bude, že pomáhají regeneraci, protože před top sérií jsem si věřil na 4-5 opáček, ale když jsem je dal, tak jsem cítil, že to stačí prodýchnout a něco v té nádrži ještě je, akorát teda to osmé jsem chtěl tak hodně, že z toho byl grind, do kterého bych se bez spottera nepustil, nohy úplně tvarohové místo z oceli, no byl jsem rád, když jsem to hodil do stojanu, protože jsem si ani nedával žádné safety bars a to by bylo docela halo, kdybych to musel hodit na zem, tak nakonec jsem asi spokojený a na těch objemových osmičkách už jsem se nešetřil, pauzy neprodlužoval a zvedal to tak, že osmé bylo strop
Shyby: (naširoko, nadhmat)
6, 5, 5, 5x BW, pauzy 2 min.
váhovka 103.6 kg, po dovolené v gastro-hotelu, sice jsem neprasil žádné sladkosti, ale toho dobrého a bílkovin bylo spousta, tak jsem zase na nule po měsíci a začínám znovu
Rotoped: (sedlo)
intervaly 5x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 7, rpm 80-85, 160 W)
15 min., 7 km, prům. tep 153, max 165, prům. zátěž 195 W ( 15min. PR )
nožkám zjevně turistika ani teď dřepy neuškodily a šlapaly jako nové, takže to, co před dovolenou generovalo prům. tep 157 a zátěž 99 dnes stačilo pouze na prům. tep 153 a zátěž 80 s ještě o 2 W vyšším prům. výkonem... ta vysoká aerobka mě umoří, čím víc makáš, tím víc musíš makat
Sauna:
10 min.
zítra benče se 112.5 kg a tam už ten znatelný pokles síly asi bude vidět, nechám se překvapit
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: po listopad 03, 2025 6:16 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | Dřepy: (low-bar)
8x 155 kg, opasek, série 2+, mělo být aspoň 8, nakonec 8 bylo, jenom nevím, jestli to bude stačit... dřepy po 3 týdnech, mezitím neúspěšný útok bacilů |
To je husté jak se ti ta síla drží i s tou nízkou frekvencí. Podle studíí o atrofii bys měl zvedat cca tyč a zhubnout 20kg svalů :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: po listopad 03, 2025 6:18 pm Předmět: |
|
|
Kámo, príbeh tvojho chudnutia, to je viacročná etuda o absencii základnej disciplíny, že už by sa ani metabolickej vody človek nedorezal. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út listopad 04, 2025 7:36 am Předmět: |
|
|
| MilanT napsal: | | vlk# napsal: | Dřepy: (low-bar)
8x 155 kg, opasek, série 2+, mělo být aspoň 8, nakonec 8 bylo, jenom nevím, jestli to bude stačit... dřepy po 3 týdnech, mezitím neúspěšný útok bacilů |
To je husté jak se ti ta síla drží i s tou nízkou frekvencí. Podle studíí o atrofii bys měl zvedat cca tyč a zhubnout 20kg svalů :D |
Vlk nám všetkým miestnym fotrom dáva nádej, že sila sa nás bude držať naveky aj pri cvičení raz za dva týždne s výletmi pomedzi _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út listopad 04, 2025 8:14 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | Turistika: Harrachov - Petrovy boudy a zpět
42.4 km, 9:23 h, 4.5 km/h, nastoupáno/naklesáno 1400 m, teplota 4-8 stupínků, slunečno, bezvětří (naštěstí)
letos jsem naplánoval s Garminem symbolických 42 195 m a nazval si to podzimní krkonošský marathon, věřil jsem si na lepší čas (5+ km/h), ale netušil jsem, že od 1100 m.n.m., což byla větší polovina trasy, začíná hranice věčného sněhu a ledu, postup se stane znatelně pomalejší, náročnější a sestupy obtížnější, nevědomost někdy umožňuje překonávat sebe sama | Fuuuha, velmi pekne! Ja si od isteho casu na turistiku, ak uz snezilo, vzdy beriem nesmeky, Camp robi kvalitne, odporucam. Radsej to tahat "zbytocne" v ruksaku, ako padat na zadok, ked to clovek potrebuje a nema. Topanky boli rozchodene? A siel si to sam, alebo s nejakou partiou? Lebo fakt ta vzdialenost aj vyskove metre su viac ako slusne. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 04, 2025 4:13 pm Předmět: |
|
|
4. listopadu 2025, úterý
8/4/2 M2 W3/4 D2/4, benče 2+, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
8x osa, 60 kg
4x 80 kg
2x 102.5, 107.5 kg
7x 112.5 kg, série 2+, teoreticky jsem chtěl osmičku, prakticky jsem rád i za těch sedm
4x 8x 87.5 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, nenechával jsem žádnou rezervu
minulý měsíc jsem končil 9x110, ale to mi teď přišlo jako nesmysl, poslední benče před dvěma týdny 11x102.5, tak jsem si řekl, že teoreticky by 8x112.5 bylo fajn, ale prakticky už pracovní dvojky ukazovaly, že asi těžko, ta činka byla pomalá a to už vím, že je rychlá smrt, každopádně podobně jako včera u dřepů, když jsem dal pět opáček, což jsem čekal, že bude maximum, tak jsem cítil, že pořád tam ještě něco je (kreošek rulezz) a přidal ještě další dvě, ovšem už s nulovou dynamikou, a pak - narozdíl od včerejška - potupně odhodil do stojanu, protože i se spotterem tipuji, že bych to osmé nedotlačil, ale nakonec asi dobrý, že tlaková síla padla, se dalo očekávát - prsa a ramena nejsou nohy, které se používají prakticky pořád, ale zase nepadla tolik a 7 je více než 6 a ještě více než 5 nebo 4 ;)
Pendlay rows:
4x 6x 90 kg, pauzy 3 min., příliš těžké, trochu cheatu, ale když je to 3. týden a 2+ série, tak i tady těžce
čas 45 min.
váhovka 102.2 kg, super, voda odtekla, obsah střev se normalizoval a jsem na tom stejně jako před dovolenou a můžu pokračovat, sice týden pryč, ale s tím se na dovolené počítá
Běh na pásu: (indiánský)
6x (2 min. běh 8 km/h + 1 min. chůze 6 km/h)
18 min., 2.2 km, tempo 8:15, prům. tep 148, max 161, prům. výkon 266 W
kardio jsem dnes chtěl úplně vypustit, ve stehnech po včerejšku svalovka jak ..., lýtka i hamstringy ještě i po čtyřech dnech cítím z té turistiky, včera jsem šlapal na rotopedu, takže dnes rozhodně žádné šlapání, ani to není rozumná volba dva dny po sobě... tak jsem si řekl, co se tak trochu proběhnout ;) úrazové koleno už mě dlouho nebolí, tak co ho lehce otestovat, běh nemá takovou křivku zátěže, jakou používám na rotopedu, stačí, když si nastavím něco, co udýchám, třeba 2 min. běhu a 1 min. svižnější chůze... sice jsem dříve dával 3+1, ale dnes to stačilo i takhle a když jsem na běh dal 8 místo 7.5 a na chůzi 6 místo 5, tak to i za těch 18 minut vygenerovalo potřebnou vysokoaerobní zátěž, takže jsem byl spokojený
Sauna:
10 min., dnes teplejší než obvykle
zítra snad klapne plavčo, když se na to budu cítit, tak zkusím kraulíka, no a ve čtvrtek by měly být těžké tahy, čehož se obávám, protože na ty se ještě zregenerovaný necítím, ale jsou to dva dny, tak snad budu
| MilanT napsal: | | To je husté jak se ti ta síla drží i s tou nízkou frekvencí. Podle studíí o atrofii bys měl zvedat cca tyč a zhubnout 20kg svalů :D |
to víš... kde nic není, není problém něco udržet :D
samozřejmě mezitím pár jiných tréninků a aktivit a chůze bylo, navíc ta hromada odpočinku, tak to zjevně alespoň na lehkou údržbu stačilo
| decarabas napsal: | Vlk nám všetkým miestnym fotrom dáva nádej, že sila sa nás bude držať naveky aj pri cvičení raz za dva týždne s výletmi pomedzi |
přesně tak! odpočinek a lehká aktivita je důležitější než every-day-squat :D :D
| cohen999 napsal: | Fuuuha, velmi pekne! Ja si od isteho casu na turistiku, ak uz snezilo, vzdy beriem nesmeky, Camp robi kvalitne, odporucam. Radsej to tahat "zbytocne" v ruksaku, ako padat na zadok, ked to clovek potrebuje a nema. Topanky boli rozchodene? A siel si to sam, alebo s nejakou partiou? Lebo fakt ta vzdialenost aj vyskove metre su viac ako slusne. |
nesmeky pořídím, už mi to psal i brácha, já hlavně - po loňském treku - s takovým množstvím sněhu a kvalitou povrchu nepočítal/nezjistil si to, a přiznávám, že párkrát mi letěla noha nahoru/dozadu a byl jsem rád, že jsem neskončil v nedůstojné poloze a něco si pořádně nenarazil nebo nenatáhnul, a to jsem měl dobré podrážky a dával bacha, na pár kilometrech by se mi hodily i sněžnice, taky by stačily nějaké lehké, plastové, ono když se to začne bořit, tak je i pár set metrů peklo
topánky, jak už jsem psal, měly v součtu 40 km po městě a pak 5 km v lehkém terénu, což sice není dostatečná příprava, ale lepší než žádná, a byly perfektní, jako "papuče", nebylo co rozcházet ;) samozřejmě 40 km v horském terénu jim dalo zabrat, podrážka byla možná měkčí a pružnější než měla být a tak dostávaly zabrat i prsty při nerovných došlapech, ale upřímně, které boty by při téhle zátěži zvládly stokilového chlapa, který takové tůry nechodí běžně... nakonec dva malé puchýřky na boku prstů, o kterých jsem ani nevěděl, oba malíčky trochu otlačené a červené, což jsem v závěru cítil, a jeden malý puchýř na došlapu paty, což mě taky trochu brnělo, vše se rychle zotavuje a v těch botech normálně dál chodím
šel jsem sám, protože nebylo s kým, taky nevím, koho bych nalákal a museli by to být lepší turisté než já, což zase není tak těžké, když jsem na horách dvakrát za rok, protože už tak jsem přetáhl časový limit a poslední hodinku šel prakticky ve tmě
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: út listopad 04, 2025 4:47 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 06, 2025 11:22 am Předmět: |
|
|
5. listopadu 2025, středa
odpočinkový den
1. doporučovaly mi to hodinky, vysoká potřeba regenerace
2. byl jsem podpořit první velký profesní úspěch synka a pak už mi nevyzbyl čas na trénink, ale vzhledem k ostatním bodům se to vhodně sešlo :)
3. včera jsem si pouze MYSLEL, že mám z pondělka svalovku, teprve DNES jsem si oživil, jak zraje pořádná svalovka :D přímo učebnicová...
váhovka 102.0 kg, podle plánu
zítra (dnes) tedy to plavčo a večer už se těším na kulturu se ženou, bráchou a švagrovou
a v pátek asi ty těžké tahy a buď se pošetřím nebo to bude další svalovka
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt listopad 06, 2025 3:00 pm Předmět: |
|
|
6. listopadu 2025, čtvrtek
plavání, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
kraul, 1120 m, čas 35:16, tempo 3:09 ( 1km PR ), prům. tep 134, max 143
prsa, 280 m, čas 10:48, tempo 3:51, prům. tep 117, max 125, jenom vyplavání
sice jsem to zase plácal, ale zase jsem z celkového času ubral 40 sekund, tím vylepšil tempo a ještě při nižší tepovce, takže spoko :) o mém tempu vypovídá i to, že vedle v dráze plavala dívčina prsa a tím svým plácáním jsem ji nebyl schopen předehnat ;)
Sauna:
15 min., vršovická aroma sauna
váhovka 101.9, podle plánu, -0.1 kg denně je ideál
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|