|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kidacekfull

|
Zaslal: čt listopad 06, 2025 4:52 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | Kámo, príbeh tvojho chudnutia, to je viacročná etuda o absencii základnej disciplíny, že už by sa ani metabolickej vody človek nedorezal. |
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kidacekfull

|
Zaslal: čt listopad 06, 2025 5:00 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | -0.1 kg denně je ideál |
drž to takhle rok .....
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá listopad 07, 2025 4:12 pm Předmět: |
|
|
7. listopadu 2025, pátek
8/4/2 M2 W3/4 D3/4, tahy 2+, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah:
2x 155, 165 kg
8x 175 kg, série 2+, trhačky, volume doprava... ale desítka tam fakt nebyla, jsem sláb
4x 8x 125 kg, BBB, trhačky, pauzy 3 min., rpe 6, speed reps, byl jsem rád, že je tam tak málo :)
I'm not gonna lie... ve skrytu duše jsem doufal, že by tam ta desítka padnout mohla, ale než se člověk dohrabe k desátému opáčku, tak uplynou věky a odhadovat po prvních dvou opáčkách, kolik bude síly po opáčku osmém, je věštění z křišťálové koule... a tak se stalo, že po osmém opáčku došla šťáva, věděl jsem, že deváté bych ještě mohl zkusit a že by to zůstalo někde mezi fází pokusu a těžkým grindem, ale v tom jsem neviděl přínos ani fyzický, ani zdravotní, ani psychický, nevadí, bylo to teď pár týdnů nekonzistentní, příští měsíc tam budu mít naloženo 180, tak zkusím minimálně udržet těch 8 opáček
Břicho: (přednožky)
4x 10x BW, pauzy 2 min.
čas 46 min.
váhovka 101.8 kg, podle plánu
Rotoped: (sedlo)
intervaly 5x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 7, rpm 80-85, 160 W)
15 min., 6.9 km, prům. tep 155, max 167, prům. zátěž 195 W
vysoká aerobka nelže... dnes to bylo objektivně unavené, bolavé a těžké, stejný program jako v pondělí, stejná průměrná zátěž, ale tepovka vyskočila o 2 a vynaložená námaha byla 92 vs. 80
tak už jenom military-press a pak nezasloužený deload, protože jsem to teď tři týdny z různých příčin flákal, ale aspoň bude spousta sil do třetího měsíce
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: pá listopad 07, 2025 6:59 pm Předmět: |
|
|
A nebylo by lepší ten deload vynechat a začít dalším tréninkovým cyklem? Přeci jen deload je k vymazání únavy a pokud žádná únava není :D
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: pá listopad 07, 2025 8:54 pm Předmět: |
|
|
po ctyricitce uz je clovek unaven zivotem, tak musi davat deloady casto :D
jinak vlku (ja vim, kravina) - proc pises "vahovka", kdyz je to "vaha"?
|
|
| nahoru |
|
 |
Šolcík
|
Zaslal: so listopad 08, 2025 2:00 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | 7. listopadu 2025, pátek
8/4/2 M2 W3/4 D3/4, tahy 2+, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah:
2x 155, 165 kg
8x 175 kg, série 2+, trhačky, volume doprava... ale desítka tam fakt nebyla, jsem sláb... |
Kolik máš all-time rekord na 10 opakování? Mě to teda připadá jako hodně solidní výkon!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne listopad 09, 2025 3:22 pm Předmět: |
|
|
8. listopadu 2025, sobota
odpočinkový den, říkaly i hodinky
Turistika: (Skryjská jezírka, zřícenina hradu Týřov)
8.2 km, 2:20 h, nastoupáno 270 m
s dcerkou, volné tempo, byl jsem rád, že jsem ji vylákal :) šlo to dobře, až do chvíle, kdy jsme se vraceli ze zříceniny, dcerka měla žízeň, ale jenom horký čaj v termosce, tak jsem řekl, že jí ho ochladím, odšrouboval jsem víčko a postavil ji do proudu potoka, chvíli jsem se kochal, jak to funguje, a pak se termoska i s čajem zrvhla do potoka... dcerka to obrečela, šlapala se mnou žíznivá až do Skryjí, včetně toho krpálu od Berounky, a tam jsem to zachraňoval až v restauraci smažákem a jablečným džusem, ale stejně mám pocit, že se mnou zase nějakou dobu nikam nepůjde ;)
váhovka 101.8 kg, stojí to
9. listopadu 2025, neděle
8/4/2 M2 W3/4 D4/4, tlaky 2+, ranní-dopolední, Form Factory Karlín, pánský klub, sólo
Military press: (stopky na hrudi)
2x 57.5, 62.5 kg
8x 67.5 kg, série 2+, šťáva byla, snaha byla, ale dnes to bylo těžký, ani 10, ba ani 9
4x 8x 52.5 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, ještě s drobnou rezervou
Pendlay rows:
4x 10x 80 kg, pauzy 3 min., poměrně technicky a striktně, obrovský rozdíl proti 90
čas 45 min.
váhovka 102.3 kg, nárůst 0.5 kg, je potřeba to opravit, noční VST bylo také nečekaně nízké
druhý měsíc programu (M2) dokončený, deload už na to nemá vliv, a podle očekávání byl závěr trochu slabší, u každého cviku to chtělo aspoň o 1 opáčko více, srovnání 2+ sérií:
M1: SQ 8x150, BP 9x110.0, DL 10x170, MP 10x65.0
M2: SQ 8x155, BP 7x112.5, DL 08x175, MP 08x67.5
Běh na pásu: (indiánský)
intervaly 7x (běh 2 min. 9 km/h + chůze 1 min. 6 km/h)
21 min., 2.8 km, prům. rychlost 8 km/h, tempo 7:33, prům. tep 144, max 155, prům. výkon 273 W
tak před 5 dny jsem běžel intervaly 8 km/h s průměrnou tepovkou 148, dnes jsem přidal na 9 km/h, tepovka klesla na 144 a místo 18 min. jsem musel běžet 21 min., abych se dostal na plánovanou zátěž... každopádně už potřebuji normální běhací boty, ve starých rozbitých teniskách už to limituje i při tak krátkém běhu
a přístě zkusím jiný běhací pás... ty na Václaváku mají +/- pádýlka hezky po ruce a když je přidržím, fungují dynamicky, prvního 0.5 km/h jdou po 0.1 km/h a pak zvednou krok na 0.5 km/h, takže dostat se z 6 na 9 vyžaduje 10 kroků, zatímco tyhle moderní jdou furt po 0.1 km/h, takže nějakých 30 kroků a to je fakt dlouho, možná až přestanu běhat indiánsky a bude mi stačit jedna rychlost, tak to nebudu muset řešit
Sauna:
10 min. + studená sprcha
10 min. + terasa s mrholením
vířivka 10 min. + tepidárium
pára 10 min. + terasa s mrholením
dnes sice bez Magumiho, protože je až do vánoc bizi, takže další společný pánský klub dáme až někdy před vánocemi, ale rozhodl jsem se tradici držet, každou neděli 8:00-12:00 v Karlíně
| MilanT napsal: | | A nebylo by lepší ten deload vynechat a začít dalším tréninkovým cyklem? Přeci jen deload je k vymazání únavy a pokud žádná únava není :D |
bylo, máš pravdu, sice byl ten 3. týden těžký, ale deload mám často, tak není třeba ztratit další týden
| caukymnauky napsal: | jinak vlku (ja vim, kravina) - proc pises "vahovka", kdyz je to "vaha"? |
"váhovka" se používá pro váhovou kategorii a protože mě baví silový trojboj, tak prostě používám "váhovka", aktuálně tedy 105- ;)
| Šolcík napsal: | | Kolik máš all-time rekord na 10 opakování? Mě to teda připadá jako hodně solidní výkon! |
10x180, ale to bylo sumo, rok 2017, klasikou zatím 8x180 při loňském 5/3/1, ale chci to konečně pokořit a dát desítku i klasikou
Naposledy upravil vlk# dne po listopad 10, 2025 10:29 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
Zaslal: po listopad 10, 2025 9:28 am Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | dnes sice bez Magumiho, protože je až do vánoc bizi, takže další společný pánský klub dáme až někdy před vánocemi, ale rozhodl jsem se tradici držet, každou neděli 8:00-12:00 v Karlíně |
Vlku - za to můžu já, poprosila jsem Magumího, aby se mnou chodil i na nedělní tréninky a pomohl mi připravit se na závody. Po velké republice se mu ustálí program a budete si moct zase dopřávat pánský klub. Který je teda luxusní.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 10, 2025 5:17 pm Předmět: |
|
|
10. listopadu 2025, pondělí
8/4/2 M3 W1/4 D1/4, dřepy 8+, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar, sbd)
8x 110, 120 kg
15x 130 kg, série 8+, opasek, těch 12 opáček bylo tak akorát to zahodit, pak už prodýchávaný očistec
4x 12x 105 kg, BBB, pauzy 3 min., snaha o dynamiku, pauzy nestačily, po 3. sérii jsem to zalomil někde o konstrukci, po 4. skončil na incline lavici
uff, M2 W4 aneb deload week jsem tedy vynechal a začal třetí měsíc programu, osmičky jsou vždycky chuťovka, i s malou váhou, z minulého měsíce mám 15x 125 a pak 10x 140, tak to chtělo aspoň 12x 130, i když ono se řekne aspoň, už s desátým jsem se zvednul těžce a dvakrát prodýchnul, tak jsem dal ještě "povinné" dvě a měl velkou chuť to zahodit do stojanu, jenže habrůvky ještě nekolabovaly a jediný problém byl s kyslíkem, čemuž opasek nepřidával, tak jsem pokračoval v prodýchávání a postupně tam nalámal další tři opáčka, ale pak už, když jsem udělal ten krůček ke stojanu, abych odložil, měly seriózně dost, možná ještě jedno tam bylo, kdybych je chtěl úplně zrušit.
boring-but-big série už byly jenom takové kladivo na zbylou energii, která se snažila marně ukrýt, první pauza 3 min. a říkal jsem si, že další budu muset prodloužit na 4 min., ale uběhly 3 a šel jsem znova na popravu a pak uběhly další 3 a říkal jsem si, že nebudu zapisovat, že už jsem nemohl a musel si protáhnout pauzu... teprve pak jsem nemohl :D výživné to byly dřepíky, jsem zvědavý, jestli zase bude svalovka jako minulý týden, ale doufám, že už ne.
Shyby: (naširoko, nadhmat)
6, 6, 5, 5x BW, pauzy 2 min., ale jo, šloto
čas 50 min.
váhovka 101.8 kg, opraveno, ale není tam úbytek, uvidím zítra
Rotoped: (sedlo)
intervaly 3x (1 min. zátěž 9, rpm 90, 260 W + 2 min. zátěž 7/6, rpm 80, 160/135 W) + 8 min. zátěž 6, rpm 90, 140 W
15 min., 7 km, prům. tep 148, max 162, prům. zátěž 167 W
nešloto, po 2. intervalu mi "spadnul řetěz" a neudržel jsem tempo ani na nižší odpočinkovou zátěž, tak jsem ji o stupeň shodil, ale stejně byla po 3. intervalu konečná, tak jsem šlapal na nízkou zátěž a přemýšlel, kdy to zabalím, nakonec to pálení po třech minutách povolilo, tak jsem tu nízkou zátěž roztočil na 90 rpm, tepovku vyhnal na 150 a doklepal těch minimálních 15 tréninkových minut, abych nahnal alespoň nějakou vysokou aerobku, když už jsem se do toho pustil. a to mi hodinky ráno hlásily, že mám odpočinkový den vzhledem k vysoké potřebě regenerace, ale kdo by jim věřil :) asi tomu nepřidaly ani ty dřepy, na kterých jsem se pěkně odpálil.
inu, není každý den posvícení a nemůžu tam tu vysokou aerobku lámat kdykoliv se mi to bude hodit, sice jsem měl poslední rotoped v pátek a včera, v neděli, pouze výklus na páse, ale zjevně to společně s dnešními dřepy stačilo a nějaké rege bude potřeba.
zítra benče, takže lehárko, to bylo mohlo i jít.
| Carmelita napsal: | | Vlku - za to můžu já, poprosila jsem Magumího, aby se mnou chodil i na nedělní tréninky a pomohl mi připravit se na závody. |
to je samozřejmě v pořádku, Magumi ví, kde je ho potřeba a pánských klubů ještě bude ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 11, 2025 3:48 pm Předmět: |
|
|
11. listopadu 2025, úterý , sv. Martin
8/4/2 M3 W1/4 D2/4, benč 8+, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
8x 75, 85 kg
13x 95 kg, série 8+, chtělo to ještě 1-2 opáčka, ale už nebylo čím :/
4x 12x 75 kg, BBB, pauzy 4 min., byly potřeba, nějak jsem to přepísk, 10 opáček dobrý, 12. pálilo jak čert
nebyla energie, stačila jedna třináctka s 95, která mě "vyžmýkala" a pak jsem se trápil i s dvanáctkama o 20 kilo méně, ty benče a obecně tlaky jsou zrádné, pořád to jde a najednou to začne pálit a když člověk nepřestane, tak panel a může to tlačit čím chce
a taky si už musím udělat na ten program tabulku, protože není divu, že jsem se trápil s dvanáctkama na 75, když tam mělo být 70 a těch 5 kilo je poznat :/
Pendlay rows:
4x 12x 70 kg, pauzy 3 min., zpočátku lehký, ale dotahat 12 opáček byla fuška
čas 48 min.
váhovka 100.6 kg (-1.2 kg), teď už je tam i ten úbytek, ale zase příliš velký, srovnám střeva a zase to trochu vyskočí
Běh na pásu:
běh 8 min. 7.5 km/h + chůze 2 min. 6.5 km/h
10 min., 1.2 km, prům. tep 144, max 154
alespoň miminální denní vysoká aerobka, zkusil jsem běžet, co vydržím, ale chybí vytrvalost
Sauna:
15 min.
zítra je v plánu plavčo a čtvrtek, pátek každoroční konference, takže trénink nestíhačka
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 12, 2025 2:34 pm Předmět: |
|
|
12. listopadu 2025, středa
plavčo, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
1120 m, 35:34 min., tempo 3:10, prům. tep 127, max 137
tak z toho mám smíšené pocity, čas o 18 sekund horší než minule, což na půlhodině s tolika obrátkama není tolik, ale průměrná tepovka padla ze 134 na 127, což už nestačilo na vysokou aerobku. kondička se zlepšuje, super, příště budu muset zabrat víc :/
váhovka 101.2 kg, tak se to dle očekávání dorovnalo a dál už snad zase pomalu přistáváme
Sauna:
10 min., prohřívárna, nemělo smysl tady trávit mládí
zítra a pozítří konference, tak asi těžko něco jiného stihnu
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po listopad 17, 2025 9:05 pm Předmět: |
|
|
17. listopadu 2025, pondělí , Den boje za svobodu
8/4/2 M2 W1/4 D3/4, tahy 8+, podvečerní, Form Factory Václavák
Mrtvý tah:
8x 60, 100 kg, warm-up
8x 130, 140 kg, pracovní
12x 150 kg, opasek, série 8+, váha jedno, prostě 12 opáček je max, tepovka 169
4x 12x 110 kg, BBB, pauzy 4 min., byly potřeba, abych to rozdýchal, 10 bylo easy, ale pak už exponenciála
lehké váhy, ale rozbilo mě to teda pořádně, silový trénink kombinovaný s aerobkou, vedle tahal týpek 2x 260 a pak 5x 240, takže jsem se cítil trochu podměrečně a sestavoval si činku z kotoučů, které zbyly
Břicho: (předkopky)
4x 10x BW, pauzy 2 min., zpočátku to šlo, pak už se ty nohy nechtěly zvedat
čas 48 min.
váhovka 101.4 kg, prodloužený víkend, není to teď stabilní, jinak bych byl spokojený
Rotoped: (křeslo)
17 min., 7.5 km, prům. tep 150, max 164, prům. výkon 145 W
nešloto a takhle vysoká tepovka při takhle nízké zátěži jenom potvrdily, že už nebylo z čeho brát, ale šlapal jsem a plánovanou 2D zátěž splnil
Sauna:
12 min., tepovka 150, takže i tady se potvrdilo přetížení organismu
čtvrtek, pátek konference, to jsem se ani nesnažil tam vmáčknout tréninky, sobota, neděle, relax, prodloužený víkend, nedokopal jsem se k tomu, abych vystrčil čumák a šel sám cvičit, i když v neděli bylo i počasí na výletování, dnes, pondělí, svátek, už mi to chybělo a věděl jsem, že se stačí jenom dopravit do šatny a pak se to přepne, ale taky jsem věděl, že s takovýma pauzama se žádného progresu nedoberu :/
ovšem vybrat si 17. listopadu v podvečer fitko, které má vstup z dolní poloviny Václaváku (horní se opravuje), byla výzva... větší, když jsem ho opouštěl, na velkém pódiu to žilo a peristaltika ve směru, který jsem potřeboval, byla velmi pozvolná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út listopad 18, 2025 5:23 pm Předmět: |
|
|
18. listopadu 2025, úterý
8/4/2 M3 W1/4 D4/4, tlaky 8+, polední, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, 40 kg, warm-up
8x 45, 50 kg, pracovní
13x 55 kg, série 8+, ne že bych nechtěl více opakování, chtěl, tak 14-15, ale síla už nebyla :/
4x 12x 42.5 kg, BBB, pauzy 3-4-4 min., musel jsem prodloužit pauzu, od 10 opáčka velká únava
čekal jsem, že to bude lehčí a že toho upracuju více, ale silově to bylo slabší, na top sérii jsem ty svaly zrušil a pak už i na zdánlivě lehké váze byly dvanáctky tortura, takže jsem musel zvýšit recovery, abych se dobral konce série
Biceps: (velká činka, zdvihy ve stoje)
3x 10x 30 kg, pauzy 3 min.
po dlouhé době, zkusil jsem, rameno drželo, nebolelo, paráda! až do třetí série, kdy jsem cítil, že už jsem ho v závěru přetáhl a čtvrtou jsem raději vynechal, asi dokud jsou bicepsy ready a udrží to, tak žádný problém, ale když se unaví, tak nějakým způsobem začnu čítovat a to rameno přetěžovat, dám si na to bacha a nebudu série nutně dojíždět
ono normálně bych dal přítahy, ale když jsem viděl, jak se po fitku někteří demonstrativně producírujou v tílkách bez rukávů a vystavují ty své namakané pracky, tak jsem si řekl, že bych na nich mohl taky trochu zapracovat :D
čas 40 min.
váhovka 101.3 kg, podle plánu, i když tuším, že je tam nějaký deficit a že to skočí nahoru
Běhací pás:
chůze 4 min., 6 km/h, 0-4 %
chůze 4 min., 6 km/h, 4 %
chůze 2 min., 6.5 km/h, 0 %
4x (běh 1 min. 10 km/h + chůze 1 min. 6 km/h)
běh 1 min. 10.5 km/h + chůze 1 min. 6 km/h
běh 1 min. 11 km/h + chůze 1 min. 6 km/h
celkem 22 min., 2.6 km, prům. tep 135, max 162
na to rotoped se mi nechtělo, běhat taky ne, tak jsem si řekl, že půjdu do kopce, že to je taky pěkné kardio a hezky se zadýchám... zpočátku to šlo, ale pak se tepovka zasekla u 130 a i při sklonu 4 % začaly bolet achilovky, tak jsem se na to vykašlal a po 10 minutách se hezky svižně rozběhl, tedy na své poměry, a po minutce zase přešel do chůze, a tak to střídal a v závěru si ještě přidal a po 22 minutách měl splněný svůj 2D (2-denní vysoká aerobka) plán, a bavilo mě to více než rotopedy a podobné, protože když jsou kolena v pořádku, tak na tom srovnatelnou zátěž vyrobím mnohem příjemněji než šlapáním na neergonomickém stroji
Sauna:
12 min., slabší, tepovce se nechtělo, tak jsem to nehrotil
zítra je v plánu plavčo, tak uvidím, jak to klapne, hodinky po té pondělní zátěži už klasicky dnes doporučovaly odpočinkový den a po dnešku budou zítra, atd., ale třeba se zase u toho kraulování budu flákat nebo dám jenom prsa a nakonec z toho odpočinek bude
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 19, 2025 3:56 pm Předmět: |
|
|
19. listopadu 2025, středa
plavčo, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
kraul...560 m, 17:00 min., tempo 3:02, prům. tep 133, max 145, vysoká aerobka
prsa....560 m, 20:20 min., tempo 3:38, prům. tep 119, max 129, nízká aerobka
tak to dnes vyšlo, ale kraulovat celý kiláček se mi nechtělo, tak jsem trochu zabral, zadýchal se a pak si dal prsa na pohodové vyplavání v druhé tepové zóně
Sauna:
10 + 10 + 4 min., pak nás vyhodil úklid :/
váhovka 102.0 kg, tušil jsem to, musím to opravit
zítra ještě nevím, měl bych dřepovat 145 kg 4+, ale hodinky se po dnešku zase samozřejmě tváří, že den odpočinku neuškodí, tak ještě uvidím
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|