tolko objemu som ta fakt jakziv nevidel odmakat a je vidno ze si hodne davas zalezat na technike, co suvisi zjavne aj s tym ze to nerves na 98.4%. Very nice.
Snažím sa, v našom veku to už musí byť tip-top, hehe a chcem dať čo najviac súťaží v budúcom roku, tak už len dúfam, že vydržím pokope a k tomu totálu 500 sa priblížim.
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
tolko objemu som ta fakt jakziv nevidel odmakat a je vidno ze si hodne davas zalezat na technike, co suvisi zjavne aj s tym ze to nerves na 98.4%. Very nice.
Snažím sa, v našom veku to už musí byť tip-top, hehe a chcem dať čo najviac súťaží v budúcom roku, tak už len dúfam, že vydržím pokope a k tomu totálu 500 sa priblížim.
To uz mas
180-120-200
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
To je cieľ, ale potvrdiť to v jeden deň, udrzať výkonnosť, prípadne možno trošku zlepšiť. Nezraniť sa, neochorieť príliš, spraviť váhu - ale tak akurát, nie podvážiť, ešte dlhá cesta + drep 180 som ešte v návlekoch ani bandoch pri tejto váhe nedal/neskúšal, uvidíme. Benč ne tiež otázny, niekedy mám skvelý pocit a strieľa to,inokedy, meh.
"Conor Bless"
zadné drepy s dosedom na lavičku
os x 5
60 x 5
60 x 5
80 x 3
100 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
doťahy spod kolien
100 x 3
120 x 3
120 x 3
120 x 3
140 x 1
Jo, toto mi chýbalo, krásne spevnenie a tenzia, že by som to trhol do stropu, budem pokračovať!
Floor Press
os x xy
60 x 5
60 x 5
80 x 3
100 x 3, stopky
100 x 3, stopky
100 x 3, stopky
Dobré.
tricepsové stlačovanie kladky
4 série po 15 - 20 reps v každej (iná čudná kladka)
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (3 sets x 8 reps v každej, kontrola negatívky, všetko)
"Conor Bless"
Zdar,
ranná váha 74,3kg - bol ťažký týždeň, ale podržal som stravu, potešilo, takže udržovať do 75 aj naďalej by bolo ideálne.
benč
os x xy
60 x 6
60 x 6
80 x 3
90 x 1, stopka
100 x 1, stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
105 x 3, pos. op. stopka
Jááj, rátal som tak s 3-4 sérkami, ale do poslednej sérky sa darilo to ešte zlepšovať a udržať i solídne stopky, spoko dnes, nečakal som, že sa zahryznem do toľkej práce, no keď ideš s dobrým sparingom, tak to niekedy treba hecnúť, keď sa človek cíti dobre.
zhyby podhmat
ja x 5
ja + 15kg x 2
ja + 25kg x 2
ja + 35kg x 5
ja + 35kg x 5
ja + 20kg x 8
ja + 20kg x 8, ale posledné bez locku
ja x 10
Pfúú, dobré, ale riadne výživné všetko.
facepulls
35 x 1
35 x 1
40 x 8
40 x 8
40 x 8
brucho:
dvíhanie nôh vo vise (4 sets x 8 reps v každej, zvyšujem mieru kontroly a citeľne spomaľujem negatívky)
"Conor Bless"
Zdar,
tak teda dnes smolný tréning - Injury strikes...
zadné drepy
os x xy
50 x 6
50 x 6
70 x 4
90 x 2
105 x 1
120 x 4, SBD on
120 x 4
120 x 4
120 x 2,...
Ach, v tretej sérii ma začalo nejak omíňať zas pre zmnu pravé bedro a vo štvrtej, ktorá bola pocitovo úplne ľahká a rýchla to zas moje pravé stehno hore nevydržlo a dačo sa tam dochrúmalo, ech, myslím však, že to nebude až také zlé, ale bezbolestný drep instantne nehrozil. Človek drie celý rok, buduje a bum, obyčajná pracovná séria z kategórie skôr ľahších, heh, to nevymslíš, takže cez leto prso, nedávno bedro a teraz pravé bedro a stehno, juchú!
Avšak koniec zúfania, skúsim sa prinútiť nedrepovať tak týždeň a ku koncu novembra to opäť postaviť pod činku (ale bude to tak-tak do súťaže a stále je reálny výkon otázny), dovtedy, dúfam, pôjdu aspoň solídne doťahy či mrťáky?
mŕtvv ťah
70 x 4
110 x 2
110 x 2
130 x 1
145 x 1
155 x 1
155 x 1
155 x 3, rage!
Chcel som to opáčiť aspoň cez 1,5nohy a vcelku ok, dole síce pichalo, ale vedel som zabrať, v poslednej som to asi potreboval na hlavu, no. Inak oveľa ľahšie ako min. týždeň, sakra.
zakopávanie
20 x 12
25 x 12
30 x 12
30 x 12
lýtskostroj v stoji
80 x 8
80 x 8
80 x 8
+ streč bedier, hamov a spodného chrbta
Meh
"Conor Bless"
Naposledy upravil Turakam dne po listopad 17, 2025 8:49 am, celkově upraveno 1 krát
Oooo, tak to je mrzuté, sakra. Hádam to nebude nič vážne a teoreticky nejaká kratšia pauza by tomu výkonu ani nemusela uškodiť.
Tak držím palce, nech je to len nejaká blbosť, čo týchlo prejde.
Holt, to telo s vekom začína narážať na svoje limity, keď sa tlačí na pílu, ako vidíme v každom druhom logu
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
Ejha, toto poznam! Bedro ma trapi prerusovane uz asi 2 roky, ale vzdy pomaha strecing a masaz tvrdou loptickou. Pripadne voltaren s guajacuranom v kombinacii s vyssie uvedenym. Zaujimave je, ze nestaci masaz bedra a okolia, ale aj krizovej oblasti, pretoze je to system prepojenych nadob, ktoremu ani diva svina obcas nerozumie.
Ale na rozdiel od uplneho oddychu navrhujem to skor sledovat a ak to nie je fatalne, odcvicit aspon 50% objemu a vah. Samozrejme zavisi to od toho, ako velmi sa ti to tam pochrumalo, to vies len ty.
Daj sa co najskor dokopy!
_________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
Na bedrá som si osvojil solídne rehab cviky a točím ich dvakrát-trikrát do týždňa pomerne rázne, vyriešilo to problémy s dlhým sedením, zlepšilo mobilitu i čiastočne odstránilo bolesť spod. chrbta pri sedení v MHD a pod., takže super, holt, teraz ešte to stehno, ale musím sa strážiť, začnem zľahka až zajtra či v stredu, nech sa to chvíľu hojí, no potom už treba, už to mám asi tretíkrát, ale tie predchádzajúce boli asi horšie, raz bol aj šok.
"Conor Bless"
V prcicich toto, snad se to da rychle dohromady... jinak ja kdybych jedl tak malo, tak se dodrbu hned (urcite nerikam, ze to tak musi mit kazdy)... tak jsem celkem cumel, jak muzes chodit do vah a do toho jist tak malo... pripadne jeste obcas hubnout uz z tak nizke vahy.
to je neuvěřitelné, je tam dostatek zahřívacích sérií, technika výborná, nepřetěžuješ se, váha někde na 2/3 maxima, a stejně se tam něco zraní... a pak se v tom má člověk vyznat, tak good luck, ať se rychle zotavíš a ať to byla jednorázovka
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru