vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2025 8:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No vidis
Do zimy muze byt na dřepu a mrtvole +20!
Pekne rozjed trening at mam co kopírovat 🤣 a v prosinci poměrime sily💪💪💪
caukymnauky

PříspěvekZaslal: ne prosinec 14, 2025 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hezke, hezke!

nechtel bys zhodnotit i ten treninkovy styl?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Carmelita

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 10:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsi fenomenální, Vlku. Bravo. Jen tak dál.

https://forum.ronnie.cz/carmelita-grace-in-strength-t39323.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 2:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

15. prosince 2024, pondělí
8/4/2 M4 W1 D1, dřepy 8+, polední, Form Factory Václavák

Dřep: (low-bar, sbd)
8x osa, 60 kg, 4x 100 kg, warm-up
8x 115 kg
8x 125 kg
15x 135 kg, opasek, série 8+, popsal bych to několika citoslovci, nakonci už nevládly nohy ani plíce
4x 12x 105 kg, BBB, pauzy 3 min., tady už váha tolik nerozhoduje, váha lehká, ale závěr hodně pálil

pozn.: když se u těch hi-reps před každým opakováním snažím dostat do plic co nejvíc kyslíku, i když dřepuji v tempu a nahoře nedávám žádnou delší pauzu na prodýchnutí, tak jsou na tom v závěru plíce výrazně lépe

čas 35 min.

váhovka 102.2 kg, je to po víkendu rozhašené

a to bylo vše, spěchal jsem, tak jsem doplňky vynechal, čtvrtý měsíc programu zahájen

Turakam napsal:
Brutálna sila, obdiv, chce to aspoň jednu súťaž, nech je to navždy v análoch, hehe.
Inak videá?

díky, videa jsem netočil, nejsou to žádné extra výkony a několikrát už jsem na té výkonnosti byl, extra bylo, že jsem to dal v jednom tréninku, v M2 a VT1 bylo na dohled, na soutěži by to asi bylo míň, na benč 140 už bych neměl pokus, ale zase by mi zbyl na dřep, tak kdoví ;)

@Carabas - díky, ale kdykoliv si vzpomeneš, že bys taky místo pumpování mohl něco zvednout, tak tam dáš hned dvakrát tolik, co já :D

@Pajas - díky, seš mi motivací, jak pěkně jsi se rozdřepoval, taky to chci ještě někam potáhnout ;)

@Ustinov - moje tréninky ti asi nikdy nebudou vyhovovat a že by se mi chtělo stresovat tím vším kolem soutěží... :D

@caukymnauky - jak mi řekl v neděli Magumi, na to, že nemáš žádnou speciální přípravu, tak jsi zvedl docela dost :D můj styl je jednoduchý - vybral jsem si program, napasoval ho přesně na sebe a jedu... když hlava ví, co ji čeká, tak zvedá ;) na peakování by to chtělo speciální program

@Carmelita - ale kdeže, za ta léta to ještě není ani VT1, zatímco ty už seš na půl cesty k MVT ;)
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tam moc stresu neni, jenom potrebujes nekoho na psani
caukymnauky

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 2:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jj, jsem prave myslel ten program, je to wendler, ne?:)
cohen999

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vlk: na to, ze je december a ludia v tvojom veku uz nadavaju na zimu, posedkavaju v kresielku s vylozenymi nohami, zabalenymi v deke a elektrickej decke, si tu uzivas riadnu bujacinu!
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 3:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No pokud je to wendler, tak vazne ne
Strasne slaba frekvence a moc opakování
Ja to jenom šmrdlám 😁
seeya

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 5:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mily vlk, s tymto sa uz v lese nestratis :D
Wendler je super ako som uz vela krat pisal. mne vzdy pomohol ale teraz som tiez switchol do ustinovovskych vod vysokofrekvencneho treningu, zmena je zivot.
vlk#

PříspěvekZaslal: po prosinec 15, 2025 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

je to Wendler, kterého jsem ovšem poladil pro své potřeby, aktuálně tak navyšuji pracovní kapacitu dokud nebudu chtít zkusit něco jiného ;)

vypisovat se s konkrétními parametry je asi zbytečné, když tak přidám tabulku pro aktuální M4 a tam budou všechny vidět
vlk#

PříspěvekZaslal: st prosinec 17, 2025 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. prosinec 2025, středa
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
prsa, 1120 m, 42:04 min., prům. tempo 3:38, prům. tep 111, max 122

pohodové plavčo ve 2. tepové zóně, akorát lidí bylo dost

Sauna:
15 min., prohřívárna, taky hodně lidí

váhovka 102 kg
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2025 3:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. prosince 2025, neděle
8/4/2 M4 W1 D2+D3, benče+tahy 8+, ranní, Form Factory Karlín, pánský klub, já a Magumi

Bench-press: (stopky)
8x 77.5 kg
8x 87.5 kg
13x 97.5 kg, série 8+
4x 12x 75 kg, BBB, pauzy 3 min.

Mrtvý tah: (sbd, trhačky)
8x 135 kg
8x 145 kg
12x 155 kg, opasek, série 8+
4x 12x 115 kg, BBB, pauzy 3-4-5 min.

čas 1:20 h

váhovka 102.4 kg

Wellness:
sauna + terasa 2 °C, po vychlazení opakovat, jednou pára

čas 2 h

během týdne jsem silový trénink trochu zanedbal, ale z pondělních dřepů jsem měl takovou svalovku, že mi to zase tolik nechybělo :) dnes jsem to částečně dohnal, když jsem si spojil dva základní tréninky bez doplňků. Magumi tam měl své SLDL z deficitu, seated good-mornings, nějaké shyby a nevím, co všechno ještě prováděl, když jsem tam nebyl :D pak jsme si zaslouženě dopřáli wellnessu, a jak je tahle sauna pěkně rozhicovaná a venku bylo lehce nad nulou, tak ty přechody byly poměrně svižné a stihli jsme hodně kol.
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne prosinec 21, 2025 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekny, ja 12x155 na mrtvolu nedam ani za Minut 😁
vlk#

PříspěvekZaslal: út prosinec 23, 2025 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v pondělí jsem plánoval bazén, dnes, že bych dorazil to militárko osmičky a druhý týden, čtyřky, začal po svátcích... tak včera to nevyšlo, jsem po neděli trochu rozlámaný, navíc jsem nenašel plavecké brýle, asi jsem je zase někde zapomněl, a to jsem je měl měsíc... tak že si zajdu zaplavat aspoň dnes, letošní poslední den v práci, ale to taky nevyšlo, tak že se aspoň podívám na vánoční otevírací dobu ve Form Factory, a vidím, že na bazénu ve Vršovicích mají havárii a je uzavřený, tak to by bylo bezva to zjistit až na místě :) a je škoda, že jsem se nedokopal včera, protože jeden plavecký trénink do konce roku mám ještě plánovaný, ale taky jsem na stránkách Form Factory objevil, že už otevřeli to nové fitko v Pardubicích, což je paráda a brzy asi Magumiho a Carmelitu navštívím a dáme nějaký lehčí trénink :)

váhovka 102.8 kg, reálně mám teď to své "hlídací kilo" kolem 102 a nezhubl jsem za ty tři měsíce, co jsem se do toho pustil, vůbec nic, což znamená, že mám vyvážený kalorický příjem, protože síla drží a řekl bych, že i mírně roste, komentáře k tomu nepotřebuji, sám vím, že jsem ztracený případ, na druhou stranu tohle nebyl plán na tři měsíce, takže pouze bilancuji, že zatím jsem to nezlomil, ale vyzkoušel jsem pár nových věcí, které fungují a potvrdil si pár, které vracejí váhu zpět ;) teď budou tři náročnější dny plné rodinné socializace, fitka zavřená, a pak jedeme dál...

hezké svátky, lamželezové, jak jsem se teď dočetl v jiném logu tohle krásné české slovo :)
vlk#

PříspěvekZaslal: ne prosinec 28, 2025 2:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

28. prosince 2025, neděle
8/4/2 M4 W1 D4, tlaky 8+, dopolední, Form Factory Karlín, pánský klub sólo

Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, 40 kg, warm-up
8x 47.5 kg
8x 52.5 kg
14x 57.5 kg, série 8+, asi PR 14RM
4x 12x 42.5 kg, BBB, pauzy 3 min., tady není čas na hrdinství, čtvrtá boj s gravitací, o minutu kratší pauzy než před měsícem

Pendlay rows:
4x 12x 70 kg, pauzy 3 min.

čas 45 min.

váhovka 102.2 kg, mezi svátkama, dobrý

Běh na pásu:
1 míle (1.6 km), čas 12:57, tempo 8:00, prům. tep 139, max 147, prům. výkon 296 W

plíce by ještě stíhaly, ale lýtka už bolela, tak jsem to zaříznul na jedné míli, nejsou zvyklá a žádného indiána jsem dnes nechtěl, testoval jsem nové tenisky od ježicha, je to úplně entry level na běh, ale lepší jsem stejně nikdy neměl, jsou nové a dostatečně velké, takže tam úzké hrdlo nebylo

Sauna:
2x 15 min. + 10 min. pára + terasa, sluníčko a kolem nuly, vydržel bych i déle

svátky byly náročné, ale teď už zase bude klid, na Silvestra se nikam nechystáme, silové tréninky nebyly, jenom nějaká ta turistika a zdravotní procházky, včera ještě odpočinkový den, ale dnes ráno už hlásily hodinky luxusní hodnoty úplně všeho tak jsem s chutí vyrazil do pánského klubu, byť tedy až na desátou ;) ale pohodlně se všechno stíhalo a lidí bylo málo. a pak jsem našel i své plavecké brýle. nepřekvapivě přesně tam, kde jsem si je posledně dal.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 276, 277, 278 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: