|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cohen999
|
Zaslal: po prosinec 01, 2025 8:53 am Předmět: |
|
|
Uuuuu dobreee, som vedel, ze ten beh bude na nieco uzitocny. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Carmelita
|
Zaslal: po prosinec 01, 2025 8:56 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po prosinec 01, 2025 12:42 pm Předmět: |
|
|
objemy, vahy super, davaj pozor aby si to neprepalil... tie osmicky zo 130 mi pridu uz v tejto faze (a vahach) navyse, resp s nejakou 100 by som to obacoval, v prospech regeneracie do dalsieho trenalu. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: po prosinec 01, 2025 1:24 pm Předmět: |
|
|
| seeya napsal: | | objemy, vahy super, davaj pozor aby si to neprepalil... tie osmicky zo 130 mi pridu uz v tejto faze (a vahach) navyse, resp s nejakou 100 by som to obacoval, v prospech regeneracie do dalsieho trenalu. |
přesně to jsem si říkal
já kdybych odcvičil jen tu top sérii se 180kg, tak se 14 dní nehnu a budu skučet
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 03, 2025 3:01 pm Předmět: |
|
|
3. prosince 2025, středa
plavání, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
kraul 1120 m, 32:19 min., prům. tempo 2:53 (PR 1km) , prům. tep 136, max 151
opět jsem výrazněl ubral čas (-1:48 min.) a tempo na kilometru dostal poprvé pod 3 min./100 m, což znamená, že jsem se ze začátečníka posunul směrem k rekreačnímu plavci, který prý plave 2-3 min. :) ale o tempo nejde, učím se dýchat a plavat tak, abych s vodou nebojoval, což se zatím nedaří a je to boj o kyslík
váhovka 102.5 kg, špatný, čekám na opravu a dnešní vánoční firemní večírek tomu nepomůže
| seeya napsal: | | objemy, vahy super, davaj pozor aby si to neprepalil... tie osmicky zo 130 mi pridu uz v tejto faze (a vahach) navyse, resp s nejakou 100 by som to obacoval, v prospech regeneracie do dalsieho trenalu. |
hlídám si regeneraci a ty osmičky jsou tam dost podstatné, před nima je pouze jedna těžká série, která sama o sobě nestačí, ale unaví mě tak, že i těch 130 pak funguje, zvláště když to dělám dynamicky a neprotahuju pauzy, takže na tom hezky naženu objem
| spekounP napsal: | přesně to jsem si říkal
já kdybych odcvičil jen tu top sérii se 180kg, tak se 14 dní nehnu a budu skučet |
když vidím, jak dřepuješ dvanáctky v sériích, tak bych řekl, že sis kondičku dost vylepšil... a posledně jsem tě tuším viděl tahat 8x210 sumem nebo tak, ale to už je nějaký pátek ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt prosinec 04, 2025 2:58 pm Předmět: |
|
|
4. prosince 2025, čtvrtek
8/4/2 M3 W3 D4, tlaky 2+, polední, Form Factory Václavák
Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, 40 kg, 4x 50 kg, warm-up
2x 60, 65 kg, pracovní
7x 70 kg, série 2+, a nebylo to tím, že bych těch osm opáček nechtěl
4x 8x 55 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, dobrá váha
Pendlay rows:
6, 6, 6, 10x 90 kg, pauzy 3 min.
váhovka 103.2 kg, aneb včerejší firemní vánoční večírek, zítra bude číslo rozumnější
Sauna:
12 min.
dnes opět se sauna-masterem, vešel, do el. kamen nalil půl litru citrónové vody, asi pět minut se pařil a pak šel pryč, já bych ten odér upřesnil na kombinaci citrónu a spálené gumy
třetí měsíc programu (M3) hotový, deload už nic nezmění, u tlaků se opáčka nepodařilo udržet
M2: SQ 8x155, BP 7x112.5, DL 8x175, MP 8x67.5
M3: SQ 8x160, BP 6x115.0, DL 8x180, MP 7x70.0
zítra už bez tréninku, přesouváme se s Magumim a Carmelitou na Moravu, v sobotu si Magumi "užije" koučink, Carmelita zúročí svůj trénínk, já si užiju tu atmosféru a budu fandit, v neděli ještě volno, příští týden deload a pak se opřu do M4, ať s tím trochu pohnu
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 08, 2025 4:08 pm Předmět: |
|
|
8. prosince 2025, pondělí
8/4/2 M3 W4 D1, dřepy deload, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (sbd, low-bar)
8x osa, 60, 80 kg, warm-up
12x 100 kg
10x 110 kg
8x 120 kg, pauzy 3 min., vše dynamika, fajn protažení
Shyby: (naširoko, nadhmat)
4x 5x BW, pauzy 2 min., vše striktně, spoko
Biceps: (velká činka, vestoje)
4x 8x 30 kg, pauzy 2 min., akorát
čas 38 min.
Sauna:
12 min.
začíná týdenní deload, žádné amrapy, žádné testování maximálek, to si nechám na neděli, až zase budeme mít s Magumim pánský klub ;) a další týden pak rozjedu M4
MČR Masters 2025, Karviná
jako vždy skvělý motivační zážitek a možnost povzbudit borce, které už znám nebo i pravidelně sleduji, zvláště, když si člověk udělá výlet s takovou skvělou partou jako je Magumi a Carmelita, Magumi to měl tentokrát náročnější, protože koučoval, a to dvojnásobně, já dělal šoféra, a to nejtěžší, zvedání, jsme samozřejmě nechali na holce :D ale Carmelita svou práci odvedla skvěle, pohodlně tam zapsala VT1, kam se na ni hrabu, od loňska se výrazně zlepšila a to včetně techniky, takže pokud bude zvedat dále, tak budou mít soupeřky problém ;)
bylo fajn zase vidět Ustinova, i když tu hezčí polovičku musel nechat doma :D byl jsem zvědavý, jak bude vypadat v 74- a ta jeho kůžička, co mu zůstala na břišácích, ta by ho tedy v tom chladném počasí moc nezahřála :D ale budiž, pokud nemá důvod nabírat svalovou hmotu do vyšší váhovky, tak stáhne na závody trochu vody a tahle váhovka mu sedí, zvláště když v 83- je takový mini-killer, který měl total 630+ :D co tedy musím pochválit, jsou dřepy, u kterých parádně zabojoval a navíc 180/185 je už hodně dobrá váha.
Dejva (Dave1913), který tam dělal hlavního rozhodčího, jsme pozdravili až úplně po akci, protože byl přirozeně celou dobu bizi, je to sympatický týpek, ale na můj vkus byl občas poměrně přísný - a jak mi sám řekl, na dřepy je pes :D - naštěstí, pokud dá jeden rozhodčí červenou na hraně, tak jsou tam ještě další dva, takže za mě cajk, druhý rozhodčí, se kterým se střídal, zase dával na benči citelně delší stopky, takže to si člověk nevybere ;)
a pak tam byla hromada skvělých borců, Káťa Hanělová pobila v M2 76- všechny rekordy, co platily... a stejně jí to na absolutku nestačilo :D z mužů se dostal na 700+ jediný Viking a včetně něj tam byla celkem 4x MVT, takže bylo na co koukat
ale když se pak vyhlašovaly výsledky a na bedně stál v kategoriích M2 83-, 93- a 105- pouze jediný člověk, tak jsem si říkal, že takové druhé místo by mě snad ani netěšilo :) na druhou stranu zase musím uznat, že ti, co na té bedně stáli, podali velmi dobré výkony
tak zase někdy někde na nějaké další soutěži a pokud to Carmelitu bude bavit, tak určitě na příštím MČR Masters ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave1913

|
Zaslal: út prosinec 09, 2025 10:15 am Předmět: |
|
|
Ahoj vlku,
rád jsem Tě s Magumim poznal. Sice to byla rychlovka na konci, ale i tak jsem rád prohodil pár slov.
Co se týče těch dřepů, jak píšeš - vím, že jsem na ně pes. Nemám rád plytký dřepy :D z pozice hlavního se to posuzuje těžce. Když to ale hlavnímu plytký připadne, červenou má dát. A pokud je hloubka OK, od toho jsou další dva, aby to potvrdili ;)
PS: rád vás za rok uvidím na platformě. Život je krátkej na to vyčkávat na optimální dobu, ta už nemusí přijít (viz název tvýho logu) :D _________________ vfab
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 09, 2025 2:48 pm Předmět: |
|
|
9. prosince 2025, úterý
8/4/2 M3 W4 D2, benče deload, polední, Form Factory Václavák
Bench-press: (stopky)
8x osa, 60 kg, warm-up
12x 80 kg
10x 85 kg
8x 90 kg, pauzy 3 min., dynamika, akorát
Čelní dřepy:
4x 8x 60 kg, pauzy 3 min., uh-oh, lepší než minule, měl jsem vzpěračky, ale tepovka lítala 140-145
čas 32 min.
Sauna:
12 min.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st prosinec 10, 2025 4:06 pm Předmět: |
|
|
10. prosince 2025, středa
plavání, polední, Form Factory Vršovická
Bazén: (14 m)
kraul, 1120 m., čas 33:12 min., prům. tempo 2:58, prům. tep 141, max 152
zapomněl jsem si brejličky a to jsem chtěl trénovat kraulové obrátky... tak jsem zkusil přípravné cvičení pro začátečníky, což je udělat kotoul ve vodě, udělal jsem jeden a měl plný nos vody :D tak se ještě budu muset naučit vydechovat nosem nebo sehnat nějaký klips na nos ;) každopádně brejličky mě neodradily, odplaval jsem si ten svůj kiláček kraulem, zkrátil obrátky na pouhý odraz a jedno prodýchnutí, což vedlo k ještě většímu nedostatku kyslíku a znatelně vyšší průměrné tepovce, přesto byl čas pomalejší než minule, ale zase to bylo o něco blíže k reálnému plavání, kdy není kdy to prodýchávat
Sauna:
18 min.
váhovka 100.9 kg, dočasně, méně potravy ve střevech
zítra dám deload na mrtvé tahy a cg bench, v pátek asi budu muset chtě nechtě vyvézt ženu na vánoční trhy do Drážďan, v sobotu dokončím deload týden militárkem a v neděli už pánský klub v Karlíně :)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt prosinec 11, 2025 2:08 pm Předmět: |
|
|
11. prosince 2025, čtvrtek
8/4/2 M4 W4 D3, tahy deload, polední, Form Factory Václavák
CG Bench-press: (cca 40 cm, stopky)
8x osa, 60 kg, warm-up
12x 80 kg
10x 90 kg
8x 100 kg, pauza 6 min., eh, trochu jsem se přecenil, ale dlouhá pauza to zachránila :)
chtěl jsem protáhnout tricáčky, tak jsem si tam v hlavě něco nastřelil, ale při 90 zjistil, že těch 100 asi nedám :D ale co, tak dám míň... pauzu jsem radši protáhnul na dvojnásobek, dokud jsem necítil, že jsou svalíky zase v plné síle a pak to nějak udolal, sedm technicky, osmé jsem přetlačil
a samozřejmě měly být první mrtvé tahy, ale vyskytnul se tam krosfiťák, který zabral platformu, rack na dřepování a ještě lavici na benč... druhá platforma byla zabrané hip-thrusterkou, dvě dřepovací klece nějakými cvičenci, tak jsem šel na druhou benčovou lavici dokud byla volná :)
Mrtvý tah:
8x 70 kg, warm-up
12x 110 kg, nadhmat, za půlkou začal povolovat úchop, tak jsem začal přehmatávat
10x 120 kg, hook-grip, lepší, ale v závěru už to klouzalo
8x 130 kg, hook-grip, už to klouzalo hodně a poslední dvě humpolácky nadhmatem
uff, i bez té top série to bylo kardio, navíc na první dvanáctku jsem si hrdinně nevzal trhačky, protože přece dětská váha, ale osa nic moc, magnézko žádné, tak jsem dotahal a pro ty trhačky jsem šel... načež jsem zjistil, že jsem si doma zabalil jenom jednu, super, tedy doufám, že druhá bude doma, tak jsem to sfouknul zámkem, ale u třetí už to všechno klouzalo a byl jsem rád, že mám hotovo
čas 32 min.
váhovka 100.6 kg, pořád nerelevantní
Sauna:
10 min.
deloadový týden je fajn, ale pořád mě všechno bolí, ale zase ještě pár dní mám, tak to přejde
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2025 2:37 pm Předmět: |
|
|
14. prosince 2025, neděle
8/4/2 M3 W4 D4, tlaky deload, polední, Form Factory Karlín, pánský klub, já a Magumi
minulý týden jsem fandil na MČR Masters v silovém trojboji v Karviné a tak mě to motivovalo, že jsem dostal taky chuť si něco zvednout, navíc teď byl týden deload, navíc se mnou byl Magumi, který mě pohlídal, skvělé podmínky
Bench-press: (stopky)
8x osa, 4x 60, 2x 80 kg, warm-up
1x 100 kg
1x 110 kg
1x 120 kg, pohodlný základ
1x 130 kg, rpe 9.5, spoko, bezpečný tlak
1x 135 kg, tady už za mnou stál Magumi a pořád plynulý jistý tlak, i když bez větší rezervy
1x 140 kg, tohle šlo sice taky plynule, ale po milimetrech a naštěstí se to nikde nezastavilo :)
velká spokojenost, zase potvrzených 140 se stopkou, i když sám bych do toho nešel, sám bych si dal 137.5 kg, ale taková váha by mě netěšila a když tam byl Magumi, tak jsem mohl zariskovat 140
Mrtvý tah: (sbd, trhačky)
4x 60, 100 kg, 2x 140 kg, warm-up
1x 170 kg, easy lift
1x 200 kg, rpe 8
1x 220 kg, trhačky, bez opasku, u kolen se to zaseklo, ale pokračoval jsem v tahu
taky spokojenost, i když po té 200 jsem doufal, že těch 220 bude bezpečnějších :) možná opasek by pomohl, ale síla byla, tak jsem vydržel a přes mrtvý bod to dostal, jenom ramena jsem možná nezátahl předpisově, ale už nebyla síla
Dřep: (low-bar, sbd, opasek)
8x osa, 4x 60, 2x 100 kg, 1x 110, 120 kg, warm-up
1x 140 kg,
1x 160 kg
1x 170 kg, bez opasku
1x 180 kg, opasek, rpe 8.5 kg, žádná velká rezerva, ale stojí za mnou Magumi, jdu do boje
1x 190 kg, opasek, v mrtvém bodě to zpomalilo skoro na nulu, ale pokračoval jsem a dokončil
odpovídalo to teroetickému maxku, takže jsem neměl velký oči a byl rád, že to nakonec dřepnul
respekt Ustinovi, který s BW 73 dřepnul 185, respekt Pajasovi, který dává 5x190 v sériích
TOTAL 190 + 140 + 220 = 550 kg, jsem spokojený, 2.5 kg chybí do VT1 (M2 105-), ale dnes bych to těžko někde vyškrábnul
Military press: (stopky na hrudi)
8x osa, 2x 40, 50, 60 kg, warm-up
1x 70 kg
1x 80 kg
1x 85 kg, víc ani ťuk, i tohle byla fuška dotlačit přes mrtvý bod
čas 1:45 h
váhovka 102.8 kg
Sauna:
12, 10, 12, 11 min. + relax na terase, čas 1:40 h
v pátek jsem vyvezl rodinku na vánoční trhy do Drážďan, to byl celý den zabitý, po trhu samozřejmě nákupy, v sobotu jsem si dal odpočinkový den a pomáhal holkám s cukrovím - rohlíčky a pracny, no a dnes ráno s plnou polní pěšky na osmou na fitka, ať si po dlouhé době užijeme pánský klub... a taky, že jsme si užili ;) a teď zase to cukroví, košíčky, hodně košíčků...
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2025 4:53 pm Předmět: |
|
|
Brutálna sila, obdiv, chce to aspoň jednu súťaž, nech je to navždy v análoch, hehe.
Inak videá? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: ne prosinec 14, 2025 6:35 pm Předmět: |
|
|
Fuuu závidím váhy. Epický výkon _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne prosinec 14, 2025 7:28 pm Předmět: |
|
|
Paráda Vlku, moc pěkný výkony.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|