|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: po prosinec 29, 2025 5:13 pm Předmět: |
|
|
29. prosince 2025, pondělí
plavčo, odpolední, Aquacentrum Šutka
Bazén: (50 m)
prsa, 700 m, čas 27:48, prům. tempo 3:58, prům. tep 124, max 132
konečně pořádný bazén, protože ve Vršovicích mají stále výpadek, jenom bylo více lidí než je na pohodlné plavání zdrávo, a to byla díky svátkům a pondělku reálně poloviční vytíženost areálu... co už, každopádně plavat si padesátku, než přijde otáčka, to je luxus, na který se snadno zvyká :)
váhovka 100.8 kg, povánoční sešup, ale stabilizovat začnu až po Silvestru
zítra bych měl začít druhý týden cyklu, takže dřepíky, ale že by se mi chtělo nakládat na hrb 150 a hecovat se do nějakých vyšších opakování, tak to se mi zatím moc nechce
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlk#

|
Zaslal: út prosinec 30, 2025 7:55 pm Předmět: |
|
|
30. prosince 2025, úterý
běh, odpolední, Form Factory Karlín
Běh na páse: (indiánský)
10 km, čas 1:21:33 h PR (běh 58:42, chůze 22:51), tepová źona 130-150, tempo 7:30/10:00 (8/6 km/h), prům. tempo 8:08 (7.4 km/h), prům. tep 141, max 155, prům. výkon 253 W
- moje první indiánská desítka
- moje nejrychlejší "desítka", zatím (protože tak rychle nechodím :D)
- můj nejdelší indiánský běh, zatím
upozornění jsem nastavil na 150+ vysoký tep a 130- nízký tep, běh 8 km/h, chůzi 6 km/h a šlo se na to, první interval vyšel na 11 min. než jsem hitnul 150, pak se to razantně zkrátilo na 3 min. běhu a v druhé půlce už jenom 2 min. běhu, chůze byla obvykle 1-1.5 min. než se tepovka resuscitovala
opět jsem cítil lýtka, tak byl plán zkusit dotáhnout pětku a pak se uvidí, pětka byla pod 40 min. a vypadalo to, že vše je dobře nastaveno, tak jsem zkusil pokračovat a vyplatilo se, kolem 45. minuty přestalo všechno bolet, vše se promazalo a věděl jsem, že to půjde, sice tepovka už letěla ze 130 na 150 během 2 minut, ale to bylo pořád dost času, abych se někam posunul, důležité bylo, že plíce zvládaly s rezervou a svaly netuhly, průměrná tepovka pak vyšla na začátek IV. tepové zóny (140-158), což mi teď stačí
je mi jasné, že za 40 min. se běhá 10 km a za 1:30 h půlmaraton, takže jsem na 50 % tempa, ale o to větší prostor mám pro zlepšení :D
váhovka - neváženo, ale určo více než včera, kdy to skočilo hodně dolů
Sauna:
10 + 12 min. + terasa, měsíc svítil, lehce mrzlo, sníh začal padat... to jsem zažil poprvé takhle venku jenom v ručníku :)
jak už je zřejmé, dřepovat se mi dnes nechtělo, ale za to se mi chtělo běhat a tak jsem si nadělil vydařený předsilvestrovský trénink ;) zítra uvidím, ale netlačím na pilu, druhý týden cyklu můžu začít až po novém roce
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: st prosinec 31, 2025 6:50 pm Předmět: |
|
|
Velmi slusna desinka, v zasade rozumny "indiansky" pristup, len neviem, ci boli na to pripravene slachy. Boli? 🧐😅 _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 02, 2026 3:15 pm Předmět: |
|
|
2. ledna/januára 2026 , pátek
8/4/2 M4 W2 D1, dřepy 4+, polední, Form Factory Václavák
Dřepy: (low-bar, sbd)
4x 130, 140 kg
12x 150 kg, opasek, série 4+, klobouk dolů před Pajáskem, pro kterého to byla jenom jedna z dvanáctek :)
4x 10x 115 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, nešetřil jsem se a podle toho ty závěry vypadaly
mno, měl jsem obavu, že obhájit i tu osmičku na dřepech bude výzva, ale zjevně dlouhé pauzy mezi tréninkama fungují a nožky byly odpočaté, tak spoko, progres tam je
Shyby: (naširoko, nadhmat)
6, 5, 5, 5x BW, pauzy 2 min., jenom první série byla silnější, pak už ta pátá opáčka slábla
Biceps: (velká činka, vestoje)
1x 8x 35 kg, a pochopil jsem, že rameno ještě není ready a nebudu to pokoušet
čas 55 min.
váhovka 101.4 kg, na začátek nové roku akorát, včera to bylo dehydrovaných 100.5 kg, tak dnes snad už real
Sauna:
10 min.
| cohen999 napsal: | | Velmi slusna desinka, v zasade rozumny "indiansky" pristup, len neviem, ci boli na to pripravene slachy. Boli? 🧐😅 |
bolí
ale přiměřeně, achilovky, lýtka, vnitřní stehna, ještě dnes, třetí den, ale není divu, když nejsem zvyklý a když ty šlachy nepřipravuju jako vy běžci
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 02, 2026 8:20 pm Předmět: |
|
|
Tvl, tobe praskne cevka
12*155 🤮🤮🤮 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne leden 04, 2026 4:59 pm Předmět: |
|
|
4. ledna 2026, neděle
8/4/2 M4 W2 D2, benč 4+, polední trénink, Form Factory Karlín, pánský klub sólo
Bench-press: (stopky)
4x 87.5, 97.5, 102.5 kg
11x 107.5 kg, série 4+, dvanácté už tam nebylo, ale na mou současnou výkonnost luxus :) síla se vrací
4x 10x 80 kg, BBB, pauzy 3 min., dynamika, nic jsem neschovával do zásoby
mno, vypadá to, že podobně jako na dřepy, tak i na benče pomohla mimořádná vánoční prodloužená pauza, samozřejmě z hlediska progresu to dlouhodobě používat nelze, ale takhle vyjímečně je to znát
Pendlay rows:
4x 10x 80 kg, pauzy 3 min., eh, trochu jsem se přecenil a desítky už byly moc
čas 50 min.
váhovka 102.0 kg, trochu nahoru, včera jsem pekl domácí rohlíky :D ale jinak žádný junk, takže neřeším
Sauna:
12 + 12 min., na terase lehátka, sluníčko a sníh... luxus!
| Peter Ustinov napsal: | Tvl, tobe praskne cevka
12*155 🤮🤮🤮 |
jenom 150, kdybych to dal za měsíc se 155, tak by mi to vůbec nevadilo ;) ale je to strašný kardio :D
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út leden 06, 2026 3:52 pm Předmět: |
|
|
6. ledna 2026, úterý
8/4/2 M4 W2 D3, tahy 4+, polední, Form Factory Václavák
Mrtvý tah: (sbd, trhačky, opasek jsem si zapomněl :/)
4x 150, 160 kg, easy speedy lifts, možná to přece jenom půjde
12x 170 kg, série 4+, bez opasku, asi PR 12RM , po šestém jsem věděl, že tu desítku dorovnám, po jedenáctém, že to dvanácté zkusit musím :)
4x 10x 125 kg, BBB, pauzy 3 min., rozdýchal jsem to tak na 110 tepů a znovu na další sérii ;)
čas 35 min.
a doplňky... eh, na žádný si teď nedokážu vzpomenout jak se cvičí
váhovka 101 kg
Sauna:
12 min.
na dnešní trénink jsem se těšil jak horník na šichtu, když jsem program začínal, tak jsem ve třetím týdnu zatáhnul 10x170 a byl jsem happy, jak jsem silný, teď je to čtvrtý měsíc, druhý týden a měl bych předvést, jak jsem zesílil... wot? deset opáček?? ono asi bude stačit, že jsem nezeslábnul. nebo alespoň ne moc.
taky jsem vždycky říkal, že s opaskem se mi blbě dýchá.
no, tak jsem zesílil. a jsem zvědavý, jak budu nadšený, až to bude za další tři měsíce v prvním týdnu
jinak dneska to je čtvrtý den po pátečních dřepech a první den, kdy konečně polevila svalovka, nějak na ni teď po dřepech trpím, ale cestou do šatny jsem nabyl dojmu, že to bude pouze výměnný pobyt :D
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: út leden 06, 2026 3:55 pm Předmět: |
|
|
Tak tady to zas jede parádně, super.
|
|
| nahoru |
|
 |
Carmelita
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: út leden 06, 2026 4:24 pm Předmět: |
|
|
fuj tajbl
dobré potahání
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út leden 06, 2026 5:06 pm Předmět: |
|
|
Slušný člověk na mrtvoku vic nez dvě opacka nejede 😁 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: út leden 06, 2026 5:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: út leden 06, 2026 5:58 pm Předmět: |
|
|
Šílení. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
caukymnauky
|
Zaslal: út leden 06, 2026 7:36 pm Předmět: |
|
|
moc hezke! videl bys 10x200 nekdy v budoucnu, pokud by vse slapalo, jak ma, jako realne?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st leden 07, 2026 8:04 am Předmět: |
|
|
Teeeda _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|