Vcera trochu vina sme vypili, uz mam normalne vycitky svedomia ked si takto "doprajem"..napriek tomu ze to fakt neprehanam. Na drepe ma trochu pobolieva prave koleno, budem to bedlivo sledovat, stale ladim techniku, snazim sa dostat do low bar pozicie, vacsinou az posledna seria sa podoba trochu na low bar ale casom to pojde.
Na benchiku som po porade s chatgpt pridal na backoff seriach vahu, uidime jak to budem sttihat regenerovat, tazke to nebolo. Ta mrtvola ma sere... 140 lieta a clovek prida 30 kil a uz sa to spomali...velmi smutne
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
kua tie drepy som sa na low bar dostal az pri back off seriach
musíš dát více zahřívacích... já začínám samozřejmě na high-baru, široký úchop, nejprve jenom odeberu osu, chvíli postojím a něco málo se protáhne, v další sérii dřepy s osou, pak pomalu přidávám a pokaždé zúžím úchop - pořád high-bar, až se nataženýma palcema dotknu hladkého, úchop cca 50 cm, pak už začínají pracovní, tak opět široký úchop a tentokrát už se to snažím narvat na low-bar, v další to trochu zúžím až mám malíčky zhruba na vnějších prstýnkách, to je tuším cca 91 cm, a na top sérii už dostanu low-bar kam potřebuju, a když je dobrá mobilita, tak ještě úchop zúžím
pokus o muscle up
+10kg ok
15 zasa fail...zasa tesnotka meh :/
celnaky
??
??
3x110 stopky
4x4x80
mrtvola
2x140
3x3x120
dips
10x
10x20kg
12x30kg
seal rows
Lsits
Na celnakoch som sa dako pomylil a nalozil som 110 namiesto 100, este som si vravel ze uff dost tazke ale teda na 110 super.. zvlast ze bez opasku a masivne stopky.
Dips som asi tiez zosilnel, vsetko poctive opacka
Po dovci asi len spravim reset tohoto bloku...
Vlk: Teoriu poznam, ja to robim uplne rovnako..ale celkovo to nerobi dobre mojim ramenam. Ale mas pravdu, viac serii by mohlo pomoct sa do toho lepsie nasprajcovat to je fakt.
Reset druheho bloku. Na drepy nebola po 4roch dnoch lyzovania/boardovania chut ani dovod. Svalovica stale kvalitna. Dobra kombinacia rychleho snehu aj technickeho jazdenia na mensich bubnoch poobede. Zial napriek vydatnej strave som schudol asi 1.5kg (klasika) a bolo to na benchiku citit ale to dobehnem.
Uplne zle dneska. Vsetko ma bolelo a CNS jak keby sa vobec nechcela prebudit.. asi som siel prilis skoro, mal som pockat do vecera.... Sila -10% minimalne..
rozpadli sa mi vzpieracky, budem potrebovat nove. Zvazujem tyr lifter L2 alebo foost lifter.
magumi, hm to neni vobec zly tip. Heel drop super, ale nakoniec som zariskoval a objednal tie brazilske foost lebo okrem toho ze maju asi najvacsi heel drop na trhu - 27mm, ma aj wide toe box co mi maximalne vyhovuje. Anta vyzera byt skor na tej uzssej strane. Dufam ze tych 27mm nebude prilis...
vlk, dik, hej, tlacim teraz bench ako prioritu tak som sam zvedavy.. Zatial mam taky pocit ze na mrtvoly mi viac vyhovovalo 5-3-1, tento vysokofrekvencny mi vyhovuje na bench a na drep som este recept neobjavil :D
gut, aj mrtvolka celkom sla, striedal som sa s dakym random typkom co siel do 170 a vravel sam od seba ze to dako lieta a ze jake mam maxko a take tie kecy takze asi gut.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru