uplne uzky bench to nieje, ale neni ani moc siroky..proste mid. e.g. malicky na ringoch
To sialene "vyklananie" hlavy som si uvedomil az na videu :D Netusim preco to robim asi "sledujem" cinku :D
_________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
Zajtra gymnastika, bench som nechcel vynechat. Nohy svalovka z lowbarov presne na tu hornu cast stehien ktore nikdy poriadne necitim pri front a high bar....hm hmm
zacinam suple ZMA (doteraz cisty zinok) co je mimochodom podla mna ABSOLUTNE zakladny doplnok pre chlapa po 40*asi aj skor), uz som to tu asi pisal viac krat..
tribulus - naposledy letel do kybla , daka zla sarza ci co a bolelo ma z neho brucho.. takze prvy krat skusim fakticky
a prvy krat skusam aj zelezo.. e.g. vo2 boost
stale kreatin...
Dneska take nemastne neslane, ramena ma este boleli z gymnastiky, nohy tiez, stale mi bola zima ..neviem ci na mna nieco neleze.. anyway, vedel som ze 120 tam dako vypucim tak som sa drzal planu..zasa som dvihol hlavu jak idiot ..co uz.
Co ma boli lave rameno tak som to identifikoval ze je to asi nejaka bicepsova slacha.. vzdy ked robim zhyby alebo bici jc tak sa to na par dni zhorsi. Takze som to dnes uplne vypustil..
Makač. Keď už človek nechápe všetku tú gymnastiku, tak do toho pošleš ešte nejaký silový výkon, aby sme mali nad čím rozmýšľať
Jak píše Dante, vygrindil by si ešte o desať kilo viac.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
chodenie po telocvicni s 2x16 kb bulharske
2 serie
Stale som v takom medzistave, neviem ci zacinam byt chory alebo nie, dal som si kalcium sirup a cukrik septolete preventivne.
Spanok posledne 2 tyzne uplne naprd ale skoda pisat.. na regeneraciu urcite topka heh.
Bench dnes velmi tazky, sa to dako zlomilo.. rpe 8.5 ale skusim to dako dobojovat.
Potesil ma drep, nasiel som si polohu na chrbte co nieje asi uplne lowbar ale nic ma neomina a mam z toho velmi dobry pocit. Lahke to samozrejme nebolo ale par kil tam este pojde prihodit. Tiez si vsimam ze je to ovela mensi stres na spodny chrbat u mna.
Dam 2 dni pauzu, uz dnes som velmi vahal ale teraz uz naozaj..
vaha po posilke 83.5 a ked aj odratam vodu, stale je to malo, musim viac sachrov zozrat, takto sila nema ist ako hore. Bielkovin mam dost.
som sa slusne docukroval a dva netreningove dni sa tiez pozitivne prejavili. Bench ok, nie ze by to bolo ultralight ale 100ka neni zrovna malo na sikmy, Dost na prd ze prakticky som sa nevedel na zaciatku stabilizovat. Hned po odobrati ma vaha cinky zatlaca a smykaju sa mi nohy takze jak keby som bol na blate...
S miestnym sypacom som pokecal o powerlifte a trt, ked to tak budem citit viem kam sa obratit hehe
rehab ramena vseliake Y rozpazky T rozpazky a tak..
plyo dvojskok dialka + vyska
xy
par krat stojka
tlakove cviky dnes pocitovo fakt strasne tazke, nastastie toto su uz vahy co by som mal davat bez realneho demidzu. Plyo sa mi celkom pacilo jak islo. Celkovo som sa skor setril..
Dva dni lyze/board takze nohy/spodny chrbat celkom rozbite, ale mega som si to uzil :D
Vlastne asi to bola zasa raz dost nezmyselna blbina is este cvicit den po..navyse na mna leze choroba a pocitovo vsetko tazke jak diva svina. Anyways, uz som chcel doklepkat cyklus a konecne prejst na lahsie vahy
Naposledy upravil seeya dne so únor 21, 2026 8:50 pm, celkově upraveno 2 krát
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru