|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: čt leden 29, 2026 9:18 am Předmět: |
|
|
Vlk: No neviem, skôr si miestami pripadám ako baterka na mojom coolovom iPod nano, čo som si kúpil v 2007 v pominutí mysle za (vtedy) hrozné peniaze. Minule som to po hádam dekáde vytiahol zo šuflíku, aby som zistil, či ešte funguje. Nabil som to na 100%, potom som sa pozrel, aké tam mám pesničky a puf, zo sekundy na sekundu baterka na 2%
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x15x40kg
+
Výpony jednonož:
4x6x52kg
Superset
SLDL:
3x10x70kg
+
Spanish squat:
3x
Bulhary:
1x6
1x6x24kg
3x6x44kg
Bench press:
1x6x20kg
1x6x70kg
1x1x100kg
1x1x120kg
1x1x130kg
1x1x140kg
1x1x150kg
2x0x160kg žiaľ...
1x9x120kg
Hodnotenie tréningu: Sotva zmizol soplík (a že to teda bola otrava, v nose som mal jednu sekundu Niagáru a druhú zas betón), vyrazil som na tréning. Ale stále to nebolo úplne OKej, lebo mi bublalo v brušku a žalúdok sa búril celý deň. Niekoľkokrát som si musel odbehnúť na wcko a prdel mám zdretú ako influencerka na tajných zárobkoch v Dubaji. A ten bublavý pocit, že som jeden výživný prd od posrania sa trval celý tréning, čo uznáte, nie je ideál...
Avšak nič to! Hamstringom to nevadilo (OK, no, pri SLDL to bolo trošku...) a tak som si celkom doprial. Rozhodol som sa, že pondelok a piatok budú patriť celým stehnám, ale stredy len hamstringom. Uvidíme časom, či to k niečomu bude. Mám pocit, že kolená sa mááálinko zlepšili, ale že by som skákal trojitých odpichnutých rittbergerov, to sa nedá povedať.
A potom som už šiel na benche - chcel som skúsiť, aký je prenos z jednoručiek na normálne benche, ktoré som nešiel už dva mesiace. A aj predtým som šiel max 100-110kg, takže určite tam bol nejaký silový pokles. Zároveň som vedel, že to je posledný cvik tréningu, už som fakt držal len z posledných síl
Už 140 mi urobilo radosť a keby som skončil tam, som spokojný. Ale bolo to s takou rezervou, že som rovno skočil na 150 a situácia sa opakovala. Ešte 155 by bolo určite na istotu, ale kto by sa babral s takým srandovným číslom, keď sa dá naložiť rovno 160. No a tam už prišiel prúser - verím, že nebyť po chorobe a nebojujúc so zvieračmi, vyzeralo by to inak, ale pri prvom pokuse som netrafil dráhu. Nič to, skúsime zas - tam som to fakt len tesne nedotlačil, Štúr si do poslednej sekundy myslel, že to dám. Bohužiaľ, keby toto bol prvý pokus, je to tam...
Ale bench press sa nepočíta na čoby keby, ale na dal/nedal. A tak teda si zapisujem "len" 150. So súťažnou pauzou a všetkým. Čo je super, keďže som fakt robil len jednoručky a úzke tlaky posledné dva mesiace.
Potom som si dal ešte max reps (tng) so 120 kilami a dal som 9 a 3/4 opakovania. To desiate by bolo PR, ale tie dva neúspešné pokusy o 160ku sa niekde prejaviť museli  Ostal som pod tým zbedačene a Štúr to zo mňa musel zdvihnúť.
Ten si, mimochodom, dal PRko, zatlačil s rezervou 120, podotýkam, že takisto chodí iba jednoručky a to nie ťažšie ako 22kg!!! Ale 5x15 aj s malou váhou je očividne slušný objem, aby sa vybudovala aj nejaká sila.
Takže veľký úspech, som veľmi spokojný, necítil som ani rameno, ani nič, 150 vyletelo viac než slušne, ale po benchi som sa rýchlo zbalil a padal domov, kde teda... fuu, ušetrím vás detailov  Ale poviem, že to bolo fakt na poslednú chvíľu
Som v pokušení si tú 120ku zopakovať ešte budúci týždeň a skúsiť zlomiť tých 10 reps. Keď to pôjdem bez predošlých ťažkých pokusov, teoreticky by to mohlo padnúť. uvidím ešte
A zajtra už normálny tréning s deadliftom a všetko ako má byť. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: čt leden 29, 2026 11:46 am Předmět: |
|
|
tak i ten benč tam je... ty můžeš z fleku o půlnoci, po nemoci, kdykoliv na trojboj a těch 95 % tam dáš, a mezitím klidně cvičit hyperextenze, hip thrusty nebo klopit zápěstí a ty svaly tam pořád budou, jako makáš pěkně, ale na to, že si velkou trojku (čtyřku vč. militárka) jenom občas odskočíš vyzkoušet maxko, tak ti ten přenos funguje neuvěřitelně... resp. jsem ještě neviděl nikoho, komu by takhle fungoval :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá leden 30, 2026 4:00 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | tak i ten benč tam je... ty můžeš z fleku o půlnoci, po nemoci, kdykoliv na trojboj a těch 95 % tam dáš, a mezitím klidně cvičit hyperextenze, hip thrusty nebo klopit zápěstí a ty svaly tam pořád budou, jako makáš pěkně, ale na to, že si velkou trojku (čtyřku vč. militárka) jenom občas odskočíš vyzkoušet maxko, tak ti ten přenos funguje neuvěřitelně... resp. jsem ještě neviděl nikoho, komu by takhle fungoval :D |
Vidím to stejně. Myslím, že ty super silové výkony jsou kombinace skvělé techniky a toho velkého objemu, co Carabas drží v poměrně velkém rozpětí intenzity a celkově výborně sestaveného programu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá leden 30, 2026 9:25 pm Předmět: |
|
|
No, niečo sa mi občas podarí, ale zas že by to bolo niečo svetaborné...
Superset
Predkopávanie:
1x10x10kg
1x10x20kg
3x10x30kg
+
Lýtka jednonož v legpresse:
4x12x100kg
Superset
Legpress:
4x20x100kg
+
Zakopávanie:
3x20x30kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x160kg belt on
1x1x180kg
3x6x180kg
Superset
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x10xCarabas + 25kg
+
Príťahy JČ s oporou:
1x10x20kg
4x10x52kg
Hodnotenie tréningu: Bez Štúra, asi sa samou radosťou z posledného PRka na benchi nejak rozsypal, alebo čo  Radšej teda doma spinkal, než by sa skaličil na tréningu.
A tak som mal voľné pole pôsobnosti.
Nohy super, konečne plnohodnotný legpress. Pravda, váha je stále veľmi opatrná, ale šlo to bezbolestne. Pri troche šťastia budem môcť trochu aj drepovať, nech podržím aspoň ten pohybový vzorec, než sa kolená dajú doporiadku.
Zapísané to nemám, ale kade tade v pauzách som ešte robil všakovaké rehabky na kolienka.
Potom prišiel deadlift a nakoniec pekné pohodlné 180ky. Nejak extra som sa netrápil, ťahová forma je teraz celkom v pohodičke. Technicky to tiež sedelo, mám radosť. Ono to hneď ide, keď nemôžem cvičiť nohy  Aspoň viem, kam stále mizne všetka tá energia, keĎ sa trápim na vrchu tela - všetko zožrali nohy.
Potom ešte klasický superset, pri ktorom som sa ale vycukal. Totiž od stredy som mal (až do toho momentu nezbadanú) svalovku na hrudník. Ako som zišiel dole do streču na bradlách, tak som si skoro utrhal všetko od ramien až po hrudník  Potom sa to malinko rozhýbalo, ale teraz to cítim fest.
A aby nezaostával, chrbát si tiež spomenul, že ťahy so 180kou zas až taká pohodička nie sú a teda tie príťahy jednoručky boli riadny boj. Minulý týždeň som ich dával pekne, lenže to som nemal deadlifty... Ale nakoniec splnené oba cviky.
Inak som ale už nedával nič, zajtra ráno mám ramená + ruky a chcem sa do nich poriadne oprieť, tak som to dnes už nepreháňal. Däfam, že militarko pôjde, keď mám také dodžubané tlakové partie _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so leden 31, 2026 10:33 am Předmět: |
|
|
Militarko:
1x6x20kg
1x6x40kg
1x1x60kg
1x1x70kg belt on
1x1x80kg
3x4x80kg PR..?
Superset
Upažovanie - kladka:
3x10x10kg
2x15x5kg
+
Predlaktie:
3x20
Superset
Upažovanie JČ v predklone:
3x10x20kg
+
Predlaktie:
3x20
Úzke tlaky:
1x6x70kg
2x6x110kg
1x7x110kg uiii
Triceps spoza hlavy - kladka:
3x10x10kg
Biceps JČ vsede na šikmej:
3x10x18kg
Biceps s EZ:
3x10x30kg
Hodnotenie tréningu: Dnes nie úplne nalačno, stihol som tam poslať aj kávu a bábovku  Ale to len preto, že mal prísť aj Štúr, takže mi stačilo ísť malinko neskôr. On nakoniec aj prišiel, ale dosť meškal, lebo sa musel domov vrátiť po... dačo, už neviem, čo
Militarko super, asi objemové PR. Myslím, neviem, militarko bolo u mňa vždy na vedľajšej koľaji a nejak som to nesledoval. V poslednej sérii som chcel dať 5 opakovaní, ramenám by to nevadilo, ale ja tam nejak divne dýcham alebo čo a došiel kyslík  Musím to vychytať. Ale som spokojný, na to, ako ťažko a veľa som tlakoval tento týždeň stále dobré.
Zvyšok už nestojí veľmi za reč. Samozrejme úzke tlaky boli boľavé po tých benchoch v stredu a klikoch včera a militarku dnes. Napriek tomu som tam pridal jedno pokrivené vycukané opáčko v poslednej sérii. Malo to nejaký extra zmysel? Nie. Potešilo ma to? Kurva áno!
Myslím, že aj na bicák som pridal opakovania s touto váhou, ale nechce sa mi to dohľadávať a keď budem cvičiť budúci týždeň, odpichnem sa od tohto záznamu, takže to je jedno.
Celkovo parádny tréning, asi si skočím ešte do sauny, už som dlho nebol a rozhodne mi to neuškodí. Trochu treba aj oddychovať _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 03, 2026 8:27 am Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x12x60kg
+
Výpony SSB:
4x12x170kg
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
SLDL:
1x6x70kg
3x6x100kg
Superset
Drepy so stopkou:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Spanish squat hold:
4x
Superset
Incline JČ tlaky:
1x12x20kg
1x3x52kg haha, no nasrať
5x8x42kg
1x12x20kg
+
Zhyby paralelným úchopom:
1x6xCarabas
3x6xCarabas + 25kg
1x8xCarabas
Superset
Biceps s JČ na incline:
3x8x18kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Preacher curls na kladke:
3x12x20kg
+
Predlaktie:
3x
Hodnotenie tréningu: Bez Štúra (bublanie v brušku mal tentoraz on) a tak som si mohol pekne pohodlne porozhadzovať cviky, ako mi najlepšie vyhovovalo.
Pridal som na SLDL, stále to je v pohode ľahká kontrolovaná váha, ale ani nie je úmysel to ísť nejak ťažšie - ťažké ťahy mám v piatok. Toto je všetko stále viacmenej v rámci rehábky kolien. Samozrejme mi nebude vadiť, keď budem mať silnejšie a väčšie hamstringy
Predkopávanie síce stále 20 kilo pod normál, ale už som mal konečne pocit, že niečo robím a stehná hneď reagovali štípaním a pumpou. Skoro som mal slzu v oku, keďže to pripomínalo moje predošlé tréningy, keď som mal kolená ľavé a pravé miesto dojebané a dojebanejšie
ROBILSOMDREPY!!!!
Pri drepoch som sa epicky zapotil, ale mám dojem, že skôr kvôli tomu, ako som dával pozor na kolená a techniku, než kvôli námahe ako takej  Samozrejme bez opasku a bez bandáží. Chvíľku to bolo kostrbaté ohľadom hĺbky a dráhy, ale nakoniec som sa chytil a šlo to super. Bolesť kolien max 3/10, čo je úplne v pohode. Pár týždňov to nechám na tejto váhe, max pridám nejaké opáčko tu a tam, nech sa vybuduje pracovná kapacita tých šliach.
Dobré to bude, zdvihlo mi to náladu. Dnes len ľahká stuhnutosť stehien aj šliach nad jabĺčkom, to sa postrečuje a bude fajn.
Na incline tlaky som nemal veľké oči, minulý týždeň som si celkom zavraždil tlakové partie. Nie že by som neskúsil - horko ťažko som dal tri opáčka s 52kami, zasmial som sa, zhodil 10 kilo a šiel ľahšie. Ale modří už vědí - pridal som si o celú jednu sérku navyše, takže čo som nespravil intenzitou som nahnal objemom.
A zhyby taká klasika, nič, čo by stálo za zmienku.
Zvyšok kruté pumpy, pridal som na predlaktia
Super tréning, svetlo na konci tunela a kopec veci pred nami!!! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt únor 05, 2026 9:12 am Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x15x40kg
+
SSB výpony:
3x12x170kg
Superset
SLDL:
1x6x70kg
3x6x100kg
+
Spanish squat hold:
4x
Bulharské drepy so stopkou:
1x6
3x6x40kg
Superset
Tlaky JČ na rovnej lavici:
1x12x20kg
1x5x42kg
5x6x55kg
+
Sťahovanie kladky zhora podhmatom:
1x20x40kg
3x10x80kg
1x20x40kg
Superset
Úzke tricepsové tlaky:
1x6x20kg
1x6x70kg
3x12x90kg
+
Brucho:
3x30
Superset
Sťahovanie kladky - lano:
3x15x20kg
+
Upažovanie šikmé:
3x10x18kg
Hodnotenie tréningu: Vo dvojici, akurát som končil bulhary, keď došiel Štúr  Mal som tak aspoň parťáka na tlaky...
Nohy zamerané na hamstringy - mimochodom dosť dobre reagujú. Nikdy toľko lásky nedostávali a odvďačili sa mi tým, že sa pekne nafúkli
Ale inak nič zaujímavé, bulhary boli trochu drsné na kolienka, ale iba v prvej sérii. Inak som šiel všetko so stopkou dole, parádny streč v spodnej fáze a až tak zas hore. V druhej a tretej sérii všetko krásne povolilo a keď som bol opatrný, kolenám nič nevadilo, takže super.
Čo sa týka jednoručiek, prihodil som, lebo som sa tak cítil. Prečo by som mal robiť 12 opakovaní, keď mi stačí 6  Bola to ale fuška a posledné dve série som musel fakt bojovať - aj pauzy sa už predĺžili. Vyhováral som sa, že musím odmakať kladku a potom sa vydýchať, len aby som oddialil Ďalšiu sériu tlakov  Nakoniec ale pekne splnených 5 sérii po 6 opakovaní. Pôvodne som myslel, že budem končiť možno na 4 opakovaniach, takže za mňa super. Vyššie ale nemá cenu ísť, nahadzujem aj zhadzujem si to sám a popravde je to skoro rovnako náročné ako samotné tlaky. Je ale zábavná predstava, že si každou rukou nahodím a odtlakujem váhu, s ktorou niektorí ľudia drepujú
Tricepsy som dorazil potom ešte úzkymi tlakmi, tentoraz vyšli krásne tri plné 12ky, a kladkou.
A cvakol som si aktuálnu prasoformu. Hýbem sa niekde nad 97 kilo nalačno po WC, som síce tučný, ale nie zas až tak.
Neviem, kde tá váha pribudla. Je fakt, že si pripadám celkom veľký na vršku a hamstringy tiež reagujú nárastom, ale zas mám spadnuté kvadráky, tak neviem, čo a kde som toľko pribral.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt únor 05, 2026 2:04 pm Předmět: |
|
|
Veľké a kvalitné. Môžeš byť teda ozaj spoko. _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt únor 05, 2026 2:35 pm Předmět: |
|
|
asi tvoj natural sweet spot. Velky si, silny si a na stiahnutie uplne do plazovej formy to mas fakt len na pol cesty (nie jak prvy krat) _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanT
|
Zaslal: čt únor 05, 2026 3:09 pm Předmět: |
|
|
tím jak chodíš často (kul)turistovat do lesa tak není divu, že se medvědi stahují do měst, bojí se tě :D
a za mě tohle ještě není tvůj naturální peak, což je na tom právě to děsivé, až poslední dobou jsi začal dávat v tréninku důraz na ramena, ruce a předloktí a přijde mi že to je každou fotkou znát víc a víc a furt to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 06, 2026 9:24 pm Předmět: |
|
|
No, popravde môj sweet spot bol tak pred 2 kilami  Už to začína kysnúť v páse.
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
Výpony v legpresse jednonož:
4x12x100kg
Superset
Zakopávanie:
3x20x30kg
+
Legpress:
4x20x100kg
Deadlift:
1x3x70kg
1x1x120kg
1x1x150kg
3x6x180kg belt on, trhačky on
Superset
Kliky na bradlách:
1x6xCarabas
4x10xCarabas + 30kg
+
Príťahy JČ s oporou:
1x12x20kg
4x10x55kg
Upažovanie šikmé:
3x10x18kg
Hodnotenie tréningu: Ale jo, šlo to. Legpress ma bavil, hneď sa to cvičí lepšie, keď sa nejdem posrať od bolesti kolien. Mám ďaleko od toho, aby boli stopro zdravé, ale zlepšenie tam je. Mal som nakoniec pekne prekrvené kvadráky, ale superset so zakopávaním bol parádny, lebo to uberalo tlak z kolien.
Mimochodom zakopávanie a hamstringy - tie teraz dostávajú bomby. Jednak to už začína byť vidieť, ale dnes som to teda už aj cítil. V stredu zakopávanie, SLDL a ešte bulhary, to im dalo zabrať. Dnes som to teda nehrotil, keď ma čakali deadlifty.
Tie šli tiež bezva. Pohrávam sa s myšlienkou pred začiatkom diétky si ešte potiahnuť niečo pekné, uvidíme, či sa k tomu dostanem. Každopádne detských 180 kilo bolo tak akurát komfortných.
Príťahy s jednoručkami trochu náročnejšie, než som čakal. Ale tak bolo naložených 55, tak som dvíhal 55. Chcel som s tým robiť osmičky, ale nakoniec som sa zaťal a dal desiatky.
To isté bradlá. Pridal som z 25 na 30 a bol pripravený na uberanie opakovaní, ale to sa neudialo. Takže som to hrdo dokončil - ale zmordovaný som bol, to žiadna debata
Fajn tréning, ale už ozaj začínam byť nejaký veľký a ťažký, takže to potiahnem ešte tak do konca marca, skúsim dať nejaký výkon na deadlift a možno bench, keď sa mi bude chcieť a začínam sekať. Jak mi bachor preteká nad teplákmi, cítim sa ako prasa. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: so únor 07, 2026 10:31 am Předmět: |
|
|
Superset
Brucho:
3x30
+
Militarko:
1x6x20kg
1x6x50kg
1x1x60kg
1x1x70kg
1x1x80kg belt on
1x1x90kg
2x4x80kg
1x6x80kg PR
Superset
Upažovanie na kladke:
3x10x10kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Upažovanie v predklone:
3x10x20kg
+
Predlaktie:
3x
Úzke tricepsové tlaky:
1x6x20kg
1x6x70kg
2x6x110kg
1x7x110kg
Triceps spoza hlavy - kladka:
3x10x10kg
Biceps JČ vsede incline:
3x10x18kg
Preacher curl s JČ:
3x6x12kg
Hodnotenie tréningu: Ah tie sobotné rána. To kým sa človek rozhýbe... Ale aspoň som si ráno dal kafe, takže sa to dalo zvládnuť malinko lepšie.
Na militarku som sa celkom potrápil s 90kou, takže som nemal veľké oči, cítil som únavu z celého týždňa, včerajšie kliky mi tiež určite nepomohli. Napriek tomu sa mi podarilo urobiť dve pekné štvorky s 80kou a na záver dokonca jednu vycukanú zaklonenú šestku, čo je jednoznačne PRko. Takže som spokojný. Teda, s technikou nie, s výkonom a bojovnosťou
Zvyšok už klasický, ale v svižnom tempe, predlaktia sa mi podarilo preukrutne prepumpovať, takže potom na úzkych tlakoch som mal čo robiť, aby som udržal činku tak, aby mi nerozbila tvár na krvavú plastelínu. Ale splnil som si poctivo svoje ťažké šestky (a jednu sedmičku) a nemôžem sa sťažovať.
Celkovo super tréning, ale som rád, že zajtra je nedeľa a môžem sa vyspať a necvičiť. Niekedy si to moje telo zaslúži aj oddych.
Čo mi pripomína - hoci som mal včera celkom intenzívny nápor na kolená, dnes úplne v pohode. Robil som pomedzi to všetko dnes aj rehabky (step down zo schodíka) a hýbalo sa to krásne a bezbolestne. _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: út únor 10, 2026 8:24 am Předmět: |
|
|
Superset
Zakopávanie:
1x20x20kg
3x12x60kg
+
Výpony jednonož:
4x20
Superset
Predkopávanie:
1x20x20kg
3x20x40kg
+
SLDL:
1x6x70kg
3x6x100kg
Drepy:
1x6x20kg
1x6x70kg
4x6x100kg
Superset
Incline JČ tlaky:
1x12x20kg
4x8x45kg
1x20x20kg
+
Zhyby:
1x6xCarabas
3x6xCarabas + 25kg
1x8xCarabas
Superset
Biceps s JČ vsede:
3x8x18kg
+
Predlaktie:
3x
Superset
Preacher curl s JČ:
3x8x12kg
+
Predlaktie:
3x
Hodnotenie tréningu: Kolienka sa polepšili natoľko, že som si na predkopávaní mohol zdvihnút sedadlo. Ono t vyzerá ako taká blbosť, ale výrazne to zväčší ROM a stehná sa zapájajú o niečo skôr ako keď je sedadlo nižšie. Výsledkom bolo, že v kombinácii s cvikmi na hamstringy som mal rozsekané nohy ešte než som urobil prvý drep  Skvelý pocit!
Drepy fajn, len medzi 2 a 3 sériou sme sa zakecali so Štúrom, trochu to potuhlo a pobolievalo. Ale potom som skrátil pauzu a už to šlo. S technikou som sa musel trochu pohrať, širší postoj je way to go, menší nápor na šľachy.
Uvedomil som si, že mi chýbajú SBD v spodnej fáze. Zvykol som si v tej správnej hĺbke na materiál za kolenom, ktorý ma podrží. Teraz toto všetko musia robiť moje vlastné svaly  Nie že by som to nedával, to je v pohode, len pocitovo mi tam ako keby niečo chýba a mám divne nahaté kolená.
Ale nič to, pridal som o sériu navyše, aj keď s pidi váhou, čo dokazuje, že sme na dobrej ceste!
Vršok mäso, ten superset je krutý. Zhyby nešli, to bolo len také zúfalstvo, aby som udržal aspoň minulotýždňový výkon. Hádam by sa chrbtu hodil týždňový deload, celkom mu dávam zabrať.
Hrudník, naopak, dosť dobré. Váhu som zvolil takú konzervatívnu na rozsah 6-8 opakovaní, s tým mávam najlepšie výsledky. Na záver ešte vypaľovacia séria, tá bola pekná.
Prišiel ma pozrieť dokonca aj Erik, k cvičeniu sa nedostal, ale aspoň sme pokecali o strastiach a radostiach rodičovstva  Mám dojem, že už začína chápať, čo som mu hovoril všetky tie roky, odkedy sa narodil malý Pepek. Niektoré veci si človek asi musí skúsiť sám, aby mu došlo...
Ale potešil ma, zamračene sa na mňa pozrel a povedal, že som sa nejak podozrivo zväčšil, ramená a hrudník vraj. Čo by celkom sedelo, bohužiaľ, s tým rastie aj pupek, čo si nevšimol, lebo som mal voľné triko  Ale nič to, apríl sa blíži a s ním aj diéta (a silové úpadky, yes!!!)
Výborný tréning! _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|