vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2026 3:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18. ledna 2026, neděle
8/4/2 M4 W4 D1, dřepy deload, dopolední, Form Factory Karlín, pánský klub, já a Magumi

Dřepy: (low-bar, sbd)
12x 105 kg
10x 115 kg
8x 125 kg

eh, jak nebyla v hlavě žádná těžká série, tak i tyhle lehké se mi vůbec nechtěly :)

Pendlay rows:
3x 6x 95 kg, pauzy 3 min., přidal jsem se k Magumimu, ale s touhle váhou jenom 6 opáček

Shyby:
4x 5x BW, pauzy 2 min., čtyři striktně, páté co to šlo

Kombo na prsa:
3x (rozpažky 12x 10 kg + tlak kotouče mezi dlaněma 12x 20 kg + franc. tlak s rovnou 8x 30 kg)

Magumi rozpažoval patnáctky a na francouze měl čtyřicet, ale na mě to byl moc crossfit :D

váhovka 101 kg

Sauna:
13, 15, 12, 12 min. + terasa, asi dvě hoďky jsme si wellnessili :)

Magumi opět ve formě, hromada svalů, dva týdny diety a už tam prakticky není co hubnout, nechápu, nastaví si kalorie, makra, trénink a už to letí
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2026 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

19. ledna 2026, pondělí
8/4/2 M4 W4 D2, benče deload, polední, Form Factory Václavák

Bench-press: (bez stopek)
4x 60, 80, 100 kg
2x 110, 120, 125, 130 kg , budiž, i když dvojka se 135 by byla lepší
5x 120 kg, amrap, slabé, minule 6x117.5 se stopkama, chtělo to 6-7 opáček
15x 100 kg, amrap, budiž, cokoliv pod 15+ bych psal jako slabé, ale 16-17 by bylo lepší

chtěl jsem si zkusit, jaké je to bez stopek, využít streče... a zjistil jsem, že je to strašný nezvyk :) že musím hlídat činku, aby zůstala v dráze a že si vlastně není čas odpočinout :D

čas 30 min.

váhovka 101.4 kg

Rotoped: (sedlo)
2 min. warm-up, tepovka 123+
30 min., 14 km, tep. zóna 3 (123-140), prům. tep 130, max 141, prům. zátěž 144 W

sice nízká zátěž, ale půl hodiny v kuse a to sedlo fakt není pohodlné, příště zkusím křeslo, ale to je na delší šlapání prašť jako uhoď
MilanT

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2026 3:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jeden den rozpažky a francouzáky, druhý den 15 opakování na benče. Do toho kardio, pěkná kulturistika se tu rozjíždí :D A tich 15x100kg je super, to bych dal možná kdybych měl maxku tak 180, jinak bych vytuhl :D
seeya

PříspěvekZaslal: po leden 19, 2026 4:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

v tychto OG logoch sa zo 100ky cinky stala uz len trapna detska hracka :D
vlk#

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2026 3:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

21. ledna 2026, středa
8/4/2 M4 W4 D3, tahy deload, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah:
8x 70 kg, warm-up
12x 115 kg
10x 125 kg
8x 135 kg, pauzy 3 min., hook-grip

12 min., zadýchal jsem se, nic dalšího se mi nechtělo

váhovka 101.6 kg

Rotoped: (sedlo)
32 min., 14 km, rpm 80, tepová zóna 3 (123-140), prům. tep 132 max 142, prům. výkon 149 W

zahřál jsem se rychleji než včera a pak už šlapal, prvních 10 min. na křesle, ale to je nahouby, protože z něho kloužu, tak jsem přeskočil na sedlo, jako v pondělí, neergonomické, ještě mě z něj bolel zadek, ale ta půlhodinka se dá zvládnout

tepovka o něco vyšší než v pondělí 132 vs. 130, ale zase i výkon 149 vs. 144 W, takže cajk.

včera mělo být plavčo nebo nějaké kardio nebo wellness, ale zaseknul jsem se v práci a pak už byl jiný program

MilanT napsal:
Jeden den rozpažky a francouzáky, druhý den 15 opakování na benče.

no vidíš... na to jsem zapomněl! proto jsem byl tak slabý :) btw, nejvíce pálily ty hi-reps tlaky s kotoučem mezi dlaněma... mělo by se to nazývat "plate press"

seeya napsal:
v tychto OG logoch sa zo 100ky cinky stala uz len trapna detska hracka :D

ty tvoje zkratky... OG jako old-guys? :D :D no, každý jednou se 100 začínal... ale obávám se, že 20 opáček nebude nikdy, to prostě nestíhám do doby, než svaly komplet vytuhnou :)
Turakam

PříspěvekZaslal: st leden 21, 2026 5:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vlk# napsal:
Magumi opět ve formě, hromada svalů, dva týdny diety a už tam prakticky není co hubnout, nechápu, nastaví si kalorie, makra, trénink a už to letí

Čo ti bráni to urobiť tiež, hehe?
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 23, 2026 3:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23. ledna 2026, pátek
kardio, polední, Form Factory Václavák

Běh na pásu: (indiánský)
intervaly 1 min. běh 10 km/h (tempo 6:00) + 1 min. chůze 6 km/h (tempo 10:00)
5 km, čas 37:06 min. PR , prům. tempo 7:25, prům. tep 142, prům. výkon 290 W

před týdnem jsem tímto stylem dal 2 km, dnes jsem zkusil 5 km a je z toho nejlepší čas na tuhle vzdálenost "volným stylem" :) šlachy bolely zhruba 20 min., další postupový cíl je zvládnout to celé během v tempu 7:30

váhovka 101.9 kg, včera večer byla kultura, tak to snad zase padne

Sauna:
10 min.
vlk#

PříspěvekZaslal: po leden 26, 2026 4:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

26. ledna 2026, pondělí
532 M1 5x5 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, sbd, no belt)
5x 5x 140 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, čekal jsem, že to bude svižnější :D

měl jsem velký oči a nebo teď stehna nefungují jak mají, což mě nemělo překvapit, když jsem minulý měsíc končil po 12x150 s páskem sešupem na 5x165 místo projektovaných 7-8x, ale ok, není každý týden posvícení, začínám nový program a max reps už nejsou priorita, tou teď bude dynamika a síla

a právě s dynamikou jsem počítal, že to bude spíše něco k rpe 7, ale reálně jsem to odspoda rozjel a pak už o nějakém zrychlování nemohla být řeč, takže poctivé rpe 8 s menší rezervou, cca 2-3 op.

aspoň jsem si máknul, nemusel se šetřit a když odhlédnu od té základní váhy, tak jsem byl vlastně s vynaloženým úsilím spokojený :)

Bench-press: (stopky)
5x 5x 105 kg, rpe 8, pauzy 3 min., dynamika, větší rezerva

tady už jsem zahodil ego, nenaložil si 110, i když tam mám z minulého programu 9x110 a 12x105, přesně trefil dnešní váhu a užíval si to, všechno poctivá stopkovaná dynamická opakování až mi to v závěru začalo zpomalovat a rezerva byla už spíše menší :)

čas 1:00 h

váhovka 100.1 kg, už to klepe na dveře, sobota-neděle bylo 100.3-4, tak snad už se zanořím pod 100 ;) i když švagrová sundala od září 9 kg, tak jsem byl o víkendu zase ten slabý kus :D

po 4 měsících "wendlera", upraveného k obrazu mému, jsem se dostal zpátky na rozumná čísla, rozumnou pracovní kapacitu a mám chuť si zkusit nějakou silovčičku, opět upravenou tak, aby mě to bavilo :) taky si začnu hlídat bílkoviny, protože poslední měsíce to za moc nestálo
vlk#

PříspěvekZaslal: út leden 27, 2026 3:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

27. ledna 2026, úterý
532 M1 5x5 DL+MP, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah:
5x 5x 170 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., pocitová dynamika, kterou činka neakceptovala

v hlavě byly speed-lifty, ale i když jsem se snažil poctivě zabírat nohama, činka měla svůj omezovač rychlosti, každopádně nadřel jsem se jako kůň, v páté sérii možná už i rpe 9, v první možná 8 opáček, 10 asi ne a 12 ani náhodou, takže síla je momentálně na dovolené

Military press: (stopky na hrudi)
5x 5x 60 kg, rpe 7-8, pauzy 2 min., dynamika, tady to lítalo hezky, aby ne, s takovou váhou

čas 45 min.

váhovka 99.8 kg , tak konečně, je to sice první vlaštovka a ta ještě jaro nedělá, ale když nejsou mimořádky, tak systém funguje

Běh na pásu:
1 km, 6:00 min. PR , tempo 6:00 (10 km/h), prům. tep 157, max 168, prům. výkon 338 W

první kilometr touto rychlostí a tedy nejrychleší, tepovka se v čase 4:40 zasekla na 168 což je 95 % maxima a to bylo štěstí, jinak bych ani tak krátkou trasu nedoběh :)
Magumi

PříspěvekZaslal: st leden 28, 2026 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsou parádní výkony, kamaráde, máš to hezky rozjeté. To kardio ani nekomentuju, já neběhám ani na autobus. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2026 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

29. ledna 2026, čtvrtek
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
prsa, 280 m, závodní - nácvik

bylo to i s pauzama, takže čas ani tempo není relevantní, ale tepovka teda letěla slušně

Sauna:
20 min., prohřívárna

vířivka - dneska všude hodně lidí, tak jsem to střídal, kde bylo zrovna místo

měl být trénink, ale ráno jsem byl na preventivce u praktického a dostal jsem asi šest žádanek na vyšetření, tak to musím nejdříve vybavit, hned zítra dám krev a ekg, ať to mám z krku, takže dnes (ani včera) nic těžkého, ať to nezkreslím, další za týden, další za měsíc, na další se ještě musím objednat a doufám, že ty odběry zítra dopadnou a nebudu tam muset znova aneb dokud jsem nešel k lékaři, byl jsem zdravý (ironie)

ze suplementů jsem dokoupil vitamíny D3 a K2, omega 3, hořčík bisglycinát, kys. listovou, tak očekávám výrazné zvýšení vitality ;)

váhovka 99.7 kg, může být, včera se tam ještě objevilo 100.0, tak snad té jedničky na začátku bude ubývat

dnes asi jenom nějaký wellness a děti mají vysvědčení, tak jsem zvědavý, s čím dcerka přijde :)
krteček11

PříspěvekZaslal: čt leden 29, 2026 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Přeju dobré výsledky z vyšetření :)

Vízo jsem taky dneska přines, jedna jednička a bylo by vyznamenání, mrška jedna
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger
vlk#

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2026 3:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. ledna 2026, pátek
532 M1 5x3 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar)
5x 3x 150 kg, rpe 8, pomalé, až od třetí série budiž, ale pátá už spíš rpe 8.5 :/

Bench-press: (stopky)
5x 3x 112.5 kg, rpe 8, dynamika, komfort, ale už ne rpe 7 a pátá už jenom menší rezerva

čas 55 min.

váhovka 99.8 kg

mám někde zataženou ruční brzdu, ty dřepy byly slabé, kreošek už sice neberu tři dny skrze ty odběry, ale tam mám zkušenost, že ten efekt nějakou dobu vydrží... tak možná ne, ale zatím neřeším, odcvičím, co je potřeba, s touhle intenzitou mě to baví a ono se to časem třeba odbrzí

odběry ráno fajn, samozřejmě podstatnější bude výsledek, ale po delší době zase sestra, která umí píchat, prakticky bezbolestně a šlo to rychle, ekg totéž a tam byly výsledky hned - vše ok, jenom mě sestra nechala připojeného a šla se nejprve zeptat, jestli je to v pořádku, když tam má tepovku 48, a doktorka jí řekla že jo a já ji řekl, že hodinky mi ukazují totéž, to je tak, když se člověk dobře vyspí a zregeneruje

dnes dorazil protein DH-32, mám v plánu užívat hned po tréninku, abych tu svalovou regeneraci trochu podpořil, objednal jsem s čokoládovou příchutí, protože je to hnusně hořké a při té dávce, která se bere, už je to potřeba, taky se to hůře rozpouští, ale vzhledem k tomu, že chodím většinou přes poledne, tak je to vítaný booster a znatelný příspěvek do denní dávky bílkovin
Magumi

PříspěvekZaslal: pá leden 30, 2026 3:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky moc držím palce s výsledky, ale věřím, že se to kardio projeví a že ti všechno vyjde dobře. Ta tepovka je parádní. A mám radost, že váha jde dolů. S tím proteinem dobře děláš, je třeba si hlídat přijem, abys pošetřil svaly.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: po únor 02, 2026 12:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1. února/februára 2026, neděle
532 M1 5x3 SQ+MP, dopolední, Form Factory Karlín, pánský klub, já a Magumi

Mrtvý tah:
5x 3x 180 kg, trhačky, rpe 8, pauzy 3 min., pocitová dynamika, objektivně pomalé, co už

Military press: (stopky na hrudi)
5x 3x 65 kg, rpe 7, pauzy 2 min., tady to lítalo svižně, aby ne s takovou váhou

Shyby:
3x 5x BW, pauzy 2 min., páté už slabší

čas 55 min.

váhovka 101.7 kg, pořádně to od pátku skočilo, že bych tak rychle bez kreoše shazoval a zase nabíral vodu...

Běh na pásu:
1 km, čas 6:00 min., rychlost 10 km/h, prům. tep 145, max 160
15 min. pauza
2 km, čas 15 min., rychlost 8 km/h, prům. tep 141, max 149

nějaké to kardio zatímco Magumi zápasil s činkama, těch 8 km/h bylo po těch 10 km/h příjemně pomalých, ale že bych to urdžel o moc dýl, to asi ne, taky ten 1 km byl výrazně lepší než před 5 dny (prům. tep 157 max 168)

Sauna:
3x 15 min. + terasa -3 °C, pořádně jsme se s Magumim vypotili, tahle sauna hřeje

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 279, 280, 281 ... 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: