|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
vlk#

|
Zaslal: út únor 17, 2026 11:01 am Předmět: |
|
|
pěkné mrtvoly i jednoručky, z tebe zase bude Hulk :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: út únor 17, 2026 1:51 pm Předmět: |
|
|
Dnešní trénink se nevydařil. : (
Veslo, mobilita
SLDL z deficitu
2 x 10 x 60
2 x 4 x 100
2 x 140
1 x 160
Už to nejde, dolní záda mají dost. Při posledních rozehřívací sérii jsem si to maličko natáhl, ale hlavně mi v hlavě blikala všechna červená světýlka, nepomohl ani lifterský pásek, co jsem si půjčil od Carmelity. Musel jsem to tady ukončit.
Tlaky s JČ na rovné lavičce + kliky na bradlech
10 x 14, 10 x 30
3 x 10 x 46 + 3 x 15
Hrudník byl ještě unavený z neděle, na dvanáctky to nebylo. A v rámci šetření těla jsem vypustil i belt squaty a ostatní doplňky.
Asi tady ten program ukončím, měl bych dát ještě dva týdny, ale nechci ta dolní záda pokoušet. I tak mi ale ten program za těch deset týdnů hodně dal, nelituju toho. Zkusím v pátek, jak jsem na tom s benčem, rameno je na tom díky pumpování líp, a v neděli asi přejdu do další fáze s Carmelitou, která dneska shodou okolností úspěšně dokončila svůj off-season. Nejdřív se ale ještě domluvím s klukama, co mi píšou program.
Odpoledne jdeme ještě na fyzio, abychom se nechali zkouknout a otestovat a domluvili, čemu se věnovat v rámci prevence.
| vlk# napsal: | | pěkné mrtvoly i jednoručky, z tebe zase bude Hulk :D |
Připadám si spíš nějaký křehký, snad se tělo brzo vzpamatuje. Už ale nepojedu dva programy najednou, jako to bylo doteď, tak snad to půjde líp uregenerovat.
Jo, abych nezapomněl, dneska jsem po dlouhé době navážil pod devadesát. Ještě potřebuju tak čtyři kila, abych byl na rozumné startovací váze - až doplním sacharidy, zase to o dvě tři kila vylítne.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 20, 2026 1:47 pm Předmět: |
|
|
Dneska jen lehký regenerační trénink, potřeboval jsem jen po třech letech otestovat, jako jsem na tom s benčem.
Mobilita
Benč press
osa
2 x 6 x 60
2 x 2 x 100
1 x 110
1 x 120
1 x 130
1 x 140
Všechno závodní stopky. Je tam ještě pět kilo rezerva, ale nemá cenu to teď hrotit.
Shyby
5 x 8
Na to, že jsem tak dlouho nebenčoval a od léta kvůli zranění ani netlakoval to není zas tak hrozný; uvidíme, jak bude držet rameno. Techniku bude třeba ještě doladit, je to znát, že jsem u cvičení dlouho neležel.
V neděli bych si rád opatrně osahal dřep, vůbec netuším, jaké to bude, naposledy jsem měl činku na zádech v prosinci.
Carmelita si taky se mnou pěkně zatlakovala, šlo jí to moc dobře.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: pá únor 20, 2026 1:49 pm Předmět: |
|
|
Masaker, ako ti tá sila drží _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Prarazit
|
Zaslal: ne únor 22, 2026 8:12 am Předmět: |
|
|
Na to, že už delší dobu necvičíš bench, tak jde opravdu o vynikající výkon.
Při pravidelném tréninku je u tebe reálných 165-170 kg, možná i více.
Mohu se zeptat, kolik nyní vážíš?
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: ne únor 22, 2026 12:15 pm Předmět: |
|
|
| Prarazit napsal: | Při pravidelném tréninku je u tebe reálných 165-170 kg, možná i více.
Mohu se zeptat, kolik nyní vážíš? |
předposlední příspěvek
| Magumi napsal: | Zaslal: út únor 17, 2026 1:51 pm
Jo, abych nezapomněl, dneska jsem po dlouhé době navážil pod devadesát. Ještě potřebuju tak čtyři kila, abych byl na rozumné startovací váze - až doplním sacharidy, zase to o dvě tři kila vylítne. |
a pak jsem zapátral v naší MiB historii
| Magumi napsal: | Zaslal: út červen 28, 2016 9:55 am
Tlak na lavičce
...
2 x 160
1 x 170 PR
0 x 175 (dopomoc)
15 x 120 PR
Maličko jsem zlepšil osobák na benči, po dlouhé době |
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: ne únor 22, 2026 2:50 pm Předmět: |
|
|
Dneska jsem si po dvou měsících osahal zadní dřep. Vůbec to nešlo, jsem ze sebe hrozně zklamaný.
Veslo, mobilita
Zadní dřep
osa
2 x 6 x 60
4 x 100
2 x 120
1 x 140
1 x 160
1 x 170
Pozice a hloubka oki, ale jinak fakt bída a hodně bolela spodní záda. Počítal jsem s tím, že 180 nebude problém, takže jsem odcházel z posilky se sklopenou hlavou.
Děkuju všem za pochvalu k benči, i když já se spíš stydím - na tlaky se snažit nemusím, ale dřepy a tahy jsou hrůza.
Co se týče diety, jsem teď v té nepříjemném období, kdy jsem se celý zmenšil a spadly mi svaly, ale ještě se nic pořádně nerýsuje, takže si připadám jak jedno velké břicho s malým tělíčkem, a do toho mi teď kolísá váha nahoru a dolů - však to znáte. Váhám, jestli tenhle týden ještě zůstat na 2000 kaloriích, nebo jestli jít na 1800. Teoreticky bych měl mít udržovací příjem kolem 2600 kalorií, takže teď bych měl mít deficit přibližně 600 kalorií denně / 4200 kalorií za týden, ale určitě tělo ubírá na pohybu a šetří energii, jak může, i když se snažím chodit aspoň s tím psem, teď v dešti :), takže možná přichází pomalu čas jít níž. Chtěl bych vydržet ještě šest týdnů, ale pak to musím ukončit, ať váha padne, kam padne, protože přechod na udržovací režim chvíli potrvá - nesmím to uspěchat, to je vždycky ta nejkritičtější fáze.
V úterý začneme s Carmelitou 16 týdenní lifterský program.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 24, 2026 1:18 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Magumi napsal: |
jsem teď v té nepříjemném období, kdy jsem se celý zmenšil a spadly mi svaly, ale ještě se nic pořádně nerýsuje, takže si připadám jak jedno velké břicho s malým tělíčkem |
Aaah, toto dobre poznám. Svaly a sila padajú, a ešte vyzeráš nanič. Luxus. Neviem sa dočkať diéty
A tie drepy stále dobré, asi si sklamaný, ale podľa mňa stále solídne v rámci možností. Čo by som ja dal za to teraz. |
Jsi hodný, děkuju za povzbuzení.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út únor 24, 2026 1:32 pm Předmět: |
|
|
Začínáme zlehka, takže ty váhy jsou k smíchu, ale čeká nás v tomhle programu 48 tréninků, postupně to ztěžkne.
T1 D1
Veslo, mobilita - dnes jsem si dával víc záležet, záda nejsou ok.
HB dřep
osa, 55
5 x 10 x 77.5
Zvykám si postupně zase na činku na zádech, chvíli to potrvá, spodní záda pořád bolí. Zkusím využít téhle lehčí fáze, abych ladil techniku, tzn. hlavně pozice a hloubku.
Front-foot-raised split squat
5 x 8 s 6kg kb v každé
Příjemné protažení
Copenhagen plank
4 x 15 sekund každá
Tohle je prima cvik na svaly, které mám tendenci zanedbávat, takže spíš taková prehabilitace
Cable tricep extension
5 x 12 x 41
Mám pocit, že tohle jsem naposledy dělal někdy na střední :))
Musím k tomu přidat rehabilitační cviky na ramena, nějaké to protahování dělám doma, ale fyzio mi nakázal dělat windmill - zatím v kleče.
Kalorie jsem po úvaze stáhnul na 1800.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá únor 27, 2026 2:45 pm Předmět: |
|
|
T1 D2
Veslo, mobilita - na vesle jsem cítil, jak se mi kumuluje únava z diety. Musím víc spát, osm hodin je minimum. Ale příjemná novinka je, že jsem si po dlouhé době koupil sešit na zapisování tréninku, abych to mohl zaznamenávat přímo in situ. :)
Deadlift
osa, 60, 100
10 x 2 x 115
Pořídil jsem si bosobotky na tahání; zkoušel jsem to naboso, ale cítím se líp, když mám ortopedickou vložku, tak jsem to zkombinoval takhle - inspiroval mě Vlk se svými jarmilkami. :) Tahy lehké, ale bolestivé, přestávky pochopitelně velmi krátké, u tohohle se nezadýchám, snažím se u každého opakování ladit techniku.
CG benč press
osa,
5 x 10 x 70
Na plocho bez mostu. Cítím u toho ramena, ale snad se adaptují, nemám pocit, že by to nějak uvnitř ramen dřelo. Všechny benče pojedu jen se stopkami, tak to píšu hned teď na začátku.
Straight-arm lat pull down, široký úchop
kladka 12 x 18, 23, 27 - hledal jsem pracovní váhu
5 x 12 x 32
Prima cvik, už jsem ho hrozně dlouho nedělal, tak je to změna.
JM press
12 x 25
5 x 10 x 30
Taky jsem po první sérii naznal, že to chce trochu víc.
Zatím je to lehké, a ještě nějakou dobu bude, ale vůbec mi to nevadí, mám prostor hrát si s technikou. Tělesná hmotnost zatím moc neklesá, ale s tím jsem počítal, tělo se brání, musím mít trpělivost.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po březen 02, 2026 8:21 am Předmět: |
|
|
W1 D3
S Vlkem v Karlíně. :)
Veslo, důkladná mobilita
HB squat
osa, 2 x 6 x 55
4 x 8 x 85
Než jsem se rozcvičil, tak měl Vlk odtahané ty svoje šílené váhy, a zatímco jsem si šušnil ty svoje lehké dřepíky, Vlk v podstatě to samé tlakoval. Styděl jsem se, ale co nadělám. :) Aspoň jsem se snažil, aby ty dřepy byly co nejlepší.
Barbell row
5 x 10 x 55
V plánu je ještě míň, ale to už jsem psychicky nedal a přidal si. :)
Crab walk + hanging L-sit
5 x 8+8 + 5 x 8
Spojil jsem tyhle dva cviky, abych moc nezdržoval, Vlk se se mnou střídal na hrazdě a shyboval. Sauna byla parádní, moc jsem si ji užil.
Dieta pokračuje, ještě tam toho je dost, ale už jsem za půlkou. Podle apky jsem měl za minulý týden 12320 kalorií, z toho 618 gramů sacharidů, 1775 gramů bílkovin a 219 gramů tuku.
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: út březen 03, 2026 1:32 pm Předmět: |
|
|
W1 D4
Veslo, mobilita - i když byl na řadě benč, rozhýbal jsem důkladně všechno a ramena si uvolnil podle doporučení od fyzia.
Competition bench press
osa, 60
4 x 8 x 90
Všechno stopky. Technicky se na tom benči pořád hledám, snad to časem přijde. Zkoušel jsem to s botama na deadlift, ale pak se vrátil ke vzpěračkám, je mi tak líp. Mmch, vedle na platformě vzpíral mladý kluk v konverskách; nedalo mi to a musel jsem mu říct, že by si měl pořídit pořádné boty, ale koukal na mě jak na blázna. :)
Pullup
3 x 5
Jak jsem lehčí, tak je to lehčí, takže jsem ty shyby aspoň dělal k dolnímu okraji hrudního koše.
SLDL s kettlebelly
5 x 8 x 32
Malá váha, ale jak jsem se snažil ta dolní záda a harmstringy protáhnout co nejvíc; maličko jsem to přehnal, teď si tady zase musím nahřívat termofor, aby to povolilo.
Db bicep curl
2 x 15 x 12
2 x 15 x 10
Tady jsem se musel sám sobě nahlas smát. Bicepsy normálně vůbec necvičím, a tak jsem až dneska zjistil, že je mám slabé jak miminko; umíral jsem i s těmi pitomými dvanáctkami a musel si po dvou sériích vzít lehčí jednoručky.
Carmelita cvičila moc pěkně. Musím ji hrozně pochválit, řeší teď spoustu problémů a stresů, ale v posilce pracuje úplně ukázkově, všechny starosti pustí a každý cvik jede krásně technicky a čistě.
První týden za námi, ještě jich v tomhle cyklu zbývá jedenáct. :) V sobotu mi začíná rekvalifikační kurz na trenéra silového trojboje druhé třídy, je to poprvé, co ČSST něco takového pořádá, tak jsem zvědavý, co se tam za ty tři měsíce naučím nového.
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út březen 03, 2026 3:09 pm Předmět: |
|
|
máš málo cukrů :D
bicáčky jsou malé svaly... teda, jak u koho :D a na hi-reps se snadno utaví, zvláště, když máš malé pauzy mezi sériema, takže klidně menší váhu a splnit opakování
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: čt březen 05, 2026 1:54 pm Předmět: |
|
|
T2 D2
V neděli nebudu moc, tak jsem si prohodil trénink a dal si druhý trénink druhého týdne dneska.
Veslo, mobilita
Deadlift
osa, 60, 100, 120
10 x 3 x 122.5
Je to pochopitelně lehké, ale dolní záda bolí, i když technicky dělám všechno dobře. Chmm. : (
CG benč press
osa, 50
4 x 10 x 77.5
Tohle bylo těžší, tady jsem raději přestávky držel důsledně.
Straight-arm lat pull down, široký úchop
4 x 15 x 32
Těch pár opakování navíc dalo zabrat, i když to byla stejná váha.
JM press
12 x 25
6 x 8 x 35
Měl jsem přidal 5 procent, ale nejbližší váha byla o pět kilo víc, tak jsem to dal takhle.
Potkal jsem kamaráda liftera, byli jsme spolu na prvním trenérském kurzu, moc prima kluk z konkurenční stáje :) Má vyhřezlých šest plotýnek a vyprávěl mi, jak mu odešla záda těsně před posledním mezinárodním závodem, na kterém měl šanci na medaili, takže nejen, že tři dny nemohl vstát z postele, ale přišel i o závody a o peníze, které na ně vynaložil, včetně letenek.
Asi bych si měl míň stěžovat a být rád, že jsem rád. :)))
| vlk# napsal: | máš málo cukrů :D
bicáčky jsou malé svaly... teda, jak u koho :D a na hi-reps se snadno utaví, zvláště, když máš malé pauzy mezi sériema, takže klidně menší váhu a splnit opakování |
Přiznávám, moje bicáky jsou definitivně pidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|