Magumi - Lean strength

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 210, 211, 212

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Magumi - Lean strength
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Magumi

PříspěvekZaslal: so duben 11, 2026 6:06 am    Předmět: Odpovědět s citátem

W5 D4

V Extrifitu s Carmelitou, včera.

Veslo, mobilita

Competition bench press

osa, 2 x 5 x 60, 3 x 100, 1 x 110
1 x 5 x 120 stopky
2 x 5 x 120 bez stopek
4 x 120
4 x 120
3 x 120 stopky

Tohle byl na dlouhou dobu nejtěžší benčovací trénink a bohužel mi to vyšlo do mého nejmenšího a nejslabšího těla, při BW pod 83, takže to nestálo za nic. Mělo to být 5 x 5 x 120, ale po první sérii jsem poznal, že víc sérií se stopkami nedám a pak to šlo ještě hůř. Byl jsem dost naštvaný, ale víc jsem ze sebe nevymáčknul. Splnil jsem všechna opakování, ale končil jsem dost naštvaný, že jsem takové máslo. Carmelita byla skvělá, povzbuzovala mě a bojovala za mě, takže tohle selhání je na mě.

Pullup

4 x 8

Ok

SLDL s kettlebelly

5 x 12 x 40

OK

Db bicep curl

6 x 10 x 16

Vyšší váha.

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2026 1:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

W6 D1

Extrifit s Carmelitou

Veslo, mobilita

HB squat

osa
2 x 6 x 60, 2 x 80, 1 x 100
5 x 5 x 110

Dneska bych to bez povzbuzeni od Carmelity nedal, strašně bojuju s tím, abych při každém narovnání nebo jiném pohybu neomdlel, ani u toho nemusím nic zvedat. Na zádech to těžké nebylo, ještě aby, při takové pidi váze, ale cítil jsem dost záda, tak jsem si vzal raději opasek.

Front-foot-elevated split squat

4 x 8 s 24kg JC v každé

Ok.

Cable tricep extension

3 x 30, 19, 23 x 50

Měl to být AMRAP, první série šla, pak druhá nešla, na třetí jsem si raději udělal delší pauzu.

Copenhagen plank

4 x 30 sekund každá

OK

I když mám posledních pět dní o něco víc jídla, pořád jsem ve velkém deficitu. Hezky jsem tím zmátl novou apku na sledování kalorií, co teď zkouším - podle svých tělesných parametrů mám deficit kolem 800 calorií, ale jak jsem přidal sacharidy a pomaličku doplňuju glykogen (přehoupl jsem se těsně před 83), myslí si to, že jsem zároveň v přebytku 500 kalorií. :) Ale to se časem srovná. Snažím se do toho i víc chodit pěšky, pokud to jde.

Následujících 14 dní bude kritických - mám strašně moc povinností v obou povoláních, hodně cestování, do toho ten trenérský kurz, a fyzicky i mentálně jsem hodně vyčerpaný. Ale věřím, že za pár týdnů se to začne obracet k lepšímu.

Jsem strašně vděčný za Carmelitu, prochází si stejným procesem a zvládá to s úžasnou grácií a ještě mě do toho povzbuzuje a podporuje.

Magumi

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2026 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

W6 D2

S Carmelitou v Extrifitu.

Mobilita bez vesla

Deadlift

osa, 3 x 6 x 70, 3 x 100, 2 x 120, 1 x 140
5 x 5 x 152.5

Dobrá zpráva je, že jsem dneska tolik neomdlíval. Předevčírem mě napadlo změřit si tlak - zjistil jsem, že i večer po celém dni stresu a kmitání mám 90 / 50 a tep pod 50, což by nejspíš vysvětlovalo, proč jsem pořád na omdlení. Takže jsem přidal sůl i sacharidy (na úkor proteinu), aby se víc zavodnil, a je to trochu lepší. Hlava se pořád motá, ale už se nemusím při chůzi přidržovat zdí, když rychle vstanu.

Špatná zpráva je, že bederní vzpřimovače na pravé straně při tazích hodně bolí. Na stupni 1 až 10, kdy 10 je nesnesitelná, ochromující bolest, to při každém opakování bolí tak na 7 až 8, i když pracuju s nejvíc kontrolovanou technikou, jaké jsem schopen a i když všechno zapojuju správně, a když dokončím sérii, vyskočí to na chvíli na 9, takže nejsem schopný na pravou nohu chvíli došlápnout a musím tu bolest dlouho rozdýchávat. Samozřejmě jsem to odcvičil i tak, není to těžké, ale je to dost nepříjemné.

CG benč press

osa, 1 x 6 x 40
4 x 8 x 85

Stopky, lehké.

Straight-arm lat pull down, široký úchop

3 x AMRAP x 41 - 15, 11, 11

Těžké to bylo, poslední opakování poctivě do selhání.

JM press

4 x 10 x 45

Ok.

Na konci tréninku mě už dohnala únava. Škoda té bolesti na deadliftu; snažím se nebát a zaberu, abych to odpracoval všechno podle plánu, ale dobré to není.

decarabas

PříspěvekZaslal: pá duben 17, 2026 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To ma mrzí s tým chrbtom.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2026 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

W6 D3

Mobilita bez vesla

LB squat
osa, 2 x 6 x 60, 1 x 3 x 80, 1 x 2 x 100, 1 x 1 x 120

2 x 5 x 127.5

Ráno jsem se probudil o dvě kila lehčí, odtekla ze mě nějaká voda, a zase jsem se po posilce motal. Po víkendu jsem byl dost uchozený a ztuhlý, tak mobilita trvala déle.

Spodní záda hrozně bolí; mám pocit, že to je natažený nebo natržený vzpřimovač, cítím to i při chůzi ze schodů nebo když si sedám, stačí malá flexe. Musel jsem toho po dvou sériích nechat.

Carmelita makala úžasně, a ještě se mnou měla trpělivost, i když jsem tam pofňukával, že mám s takovou se zvedáním utrum. A to je pod mnohem větším tlakem, než já.

Competition bench press

6 x 50
4 x 8 x 97.5

Na přítahy velké činky jsem nemohl ani pomyslet, tak jsem si k tomu cvičení lehnul a dal si hlavní cvik z pátečního tréninku. Zkusím ty chybějící tři série dřepů na oplátku odjet v pátek, ale nevím, jestli to půjde.

Crab walk + Hanging L-sit

4 x 15 na každou stranu + 6 x 12 se stopkou nahoře.

Záda bolela i u těch L-sitů.

Předkopky

3 x 12

Dal jsem si to s Carmelitou.

Ve čtvrtek jdeme na Dexu, tak jsem zvědavý, jak to vyjde. Pořád bojuju s velkým hladem, a je pro mě těžké dodržet ty návratové kalorie a nesnist všechno, na co přijdu. Na příští úterý jsem se domluvil s fyzioterapeutem; snad mi pomůže, a budu moct ten program dotáhnout do konce.

Magumi

PříspěvekZaslal: út duben 21, 2026 6:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
To ma mrzí s tým chrbtom.

Díky moc za podporu.

Magumi

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2026 7:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

W6 D4

Vynechal jsem páteční trénink, aby si záda trochu odpočinula. Dneska bohužel bez Carmelity, kterou skolila nemoc. : ( ( (

Veslo, mobilita

Low-bar squat
osa, 3 x 6 x 60, 4 x 80, 3 x 100, 2 x 110, 1 x 120
3 x 5 x 127.5

Nebylo to sice v plánu, ale chtěl jsem dokončit úterní trénink a zároveň zjistit, jak jsou záda na tom. Bolí to, možná maličko míň, ale něco s tím je. Pocitově to spíš působí jako svalové zranění než obvyklá kombinace chybějících plotýnek a artrozy, ale nebudu předjímat diagnozu - na úterý jsem si domluvil schůzky s fyziem, tak uvidíme, co mi na to řekne. Šel jsem na to hodně pomalu a opatrně, ladil jsem různé polohy, ale ani to moc nepomohlo, jak se to trochu zatížilo, začalo to bolet.

Competition bench press

osa, 2 x 5 x 60, 3 x 90
4 x 8 x 97.5

Oki, opáčko z úterka, stopky.

Pullup

4 x 10

Ok

SLDL s kettlebelly

4 x 10 x 48

Snažil jsem se hledat polohy, ve kterých záda nebolela.

Db bicep curl

4 x 15 x 16

Poslední dvě série jsem jel na víckrát, jako myoreps, moje pidibicepsy už nemohly.

Ve čtvrtek jsme byli s Carmelitou na kontrolním Dexa měření - stejný stroj, stejná obsluha, stejné podmínky. Vyšlo mi, že jsem za těch 13 týdnů shodil 9.7 kg tuku a naštěstí přišel jen 200 gramů aktivní hmoty, což považuju za dobrý výsledek. Aktuálně mám 10.0% tuku. Škoda, že tam nebylo o desetinku procenta méně, abych mohl říct, že mám jednociferné procento. :) Jelikož ve čtvrtek uběhly dva týdny od konce diety, navýšil jsem rovnou opět kalorie, na 2100. Je mi po těch dvou týdnech líp, už nemám tlak pod 90/60, takže neomdlívám, kudy chodím, energie navíc je cítit. Jinak ale pořád všechno vážím a počítám, a budu muset dál, než se mi srovnají hormony a signály hladu. Za další dva týdny zase trochu navýším, ale už míň.

decarabas

PříspěvekZaslal: ne duben 26, 2026 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10% ty jo To je brutál. To už je na chlapa v tvojich rokoch (bez urážky, naopak s obdivom) výkon!

Dúfam,že ten tvoj chrbát bude len nejaká dočasná blbosť a prajem Carmelite skoré uzdravenie.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: po duben 27, 2026 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty brďo, na deset kilo tuku jenom dvacet deka svalů to je fenomenální výsledek a neuvěřitelná disciplína, tohle umíš, pořád ještě umíš, bych napsal, a máš to dobře zmáklé ;)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Magumi - Lean strength Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 210, 211, 212
Rychle na stránku:

Přejdi na: