|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
seeya

|
Zaslal: pá duben 24, 2026 5:38 pm Předmět: |
|
|
dik za podporu, budem ju potrebovat :D
celnaky
5x100
3x5x80
rumuny (vylozena noha)
do 8x60 na kazdu
a to je aj vsetko.. decka tu smrkaju a kaslu a asi sa mi vracia choroba, resp telicko este bojuje ale no hej, je to des :D Radsej teda takto konzervativne.. nech zostane kopec energie na rege. Zaroven ma rameno dalsi priestor na extra oddych.
som tucny, 86.5kg, celkom sa tesim _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
seeya

|
Zaslal: út duben 28, 2026 12:34 pm Předmět: |
|
|
hnisava angina, som trochu urychlil navrat po prvej vlne ked som bol na 90% fit..atb po 20 rokoch _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: út duben 28, 2026 1:12 pm Předmět: |
|
|
Mno, poznám, poznám. Treba tomu (v našom veku) vždy dať poctivý týždeň doliečovania navyše, čiže aspoň tie dva. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: út duben 28, 2026 2:28 pm Předmět: |
|
|
tos tu první zvládnul bez atb, jo? i když vlastně... tak hlavně, ať ti rychle zaberou, tyhle dětské nemoci už nejsou pro nás a jaké je to v krku si radši ani nepřipomínám
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: st květen 06, 2026 7:35 pm Předmět: |
|
|
zakopy
2x10
chrbtostroj
2x10
hyperextenzie
2x15
ramena v sede
2x10x20
rozpazky ramena
2 serie
bici jc v stoji
2x10
jc sikma
2x10x26
Lsits
3 serie
tric kickbacks s jc
plyo bedna - zem - bedna
10 serii
Cele telo, lahke prekrvenie. Uz som bol 2x sa previezt na bajku takze nie uplne prva aktivita. Tato choroba prebiehala hodne zle, crp 88, antibiotika zabrali az niekedy v druhej polovici, schudol som 4 kila, vizualne vyfuknuty uplne :D
Toto ma prilis neznepokojuje, jedina starost je rameno. Ani taky dlhy cas to uplne nevyliecil, som zvedavy co bude hlavne zajtra _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: čt květen 07, 2026 6:54 am Předmět: |
|
|
Nezdá sa mi, že by si tomu nechal dva týždne ani omylom. Pýtaš si tretie kolo? _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: čt květen 07, 2026 8:13 am Předmět: |
|
|
veru nepytam a som aj patrice paranoidny na kazde zasteklenie v krku. Minimalne 10 dni v light rezime musim vydrzat ale zasa to neznamena ze budem jak mumia iba doma pod perinou.. Umierneny pohyb verim ze nieje na skodu.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: čt květen 07, 2026 8:17 am Předmět: |
|
|
Hej, len to "umiernený" je hodne kľúčový pojem v tomto kontexte _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: pá květen 08, 2026 6:42 pm Předmět: |
|
|
vcera umiernenych 20km bike..dpc nebol som moc dobre obleceny.
dnes umierneny pingpong s kamosikom ..a 20km bike
aktualne doplnky:
lutein
protak _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: so květen 09, 2026 6:50 pm Předmět: |
|
|
5 min 170wat bike zahriatie
celnaky
2x5x90
jc sikmej
2x10x28
mrtvola
dp 5x120
cable cross
2 serie
jc pritahy podhmat
2x15x20
face pulls guma
zabaky
Uff.. v plnej forme nakreatinovany, natribulusovany o 4 kila tazsi by to bola detska hracka. Nasucho, po chorobe to bolo tazsie jak by som chcel, hlavne celnaky teda.. ostatne ok. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
seeya

|
Zaslal: po květen 11, 2026 11:42 am Předmět: |
|
|
pingpong trening 1h
par naozaj peknych vymen s trenerkom. Este tu konzistenciu dako vylepsit.. _________________ Kľúčom ku šťastiu je sa porovnavat s horšími
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|