vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
decarabas

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2026 5:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Pekne Vlk, nesereš sa s tým. Radosť vidieť,že nespomaľuješ.

A storka poetická, jeden by aj slzičku ukápol. Holt, už sme pomaly v tej hrušínskej kategórii, kedy už len obdivne môžme vzdychnúť "přírodo, přírodo, kam chodíš na ty nápady"

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dante Flyshit

PříspěvekZaslal: st duben 29, 2026 8:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten popis si priam pýta odkaz na OnlyFans alebo aspoň Instagram tej osoby
vlk#

PříspěvekZaslal: čt duben 30, 2026 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

30. dubna 2026, čtvrtek , Čarodějnice
wellness, polední, Form Factory Karlín

sauna, pára, vířivka, terasa, sluníčko... do neděle plánuju regenerovat ;)

@Turakam natočím, hlavně, aby to byl good lift :)

@Carabas ty ještě ne, já už jo, ale s tím věkem to zase tolik nevadí... aneb, radost pohledět :)

@Dante to by ocenili jenom lifteři a těch zase tolik není :D
Olejnas

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2026 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drzim dnes palce, chlape!!
vlk#

PříspěvekZaslal: ne květen 03, 2026 4:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. května 2026, neděle

Cyklo:
20 km s dcerkou podél Vltavy do ZOO a zpět

původní plán byl pánský klub v Karlíně a zkouška maximálek, ale Magumi se omluvil, tak jsem dnešní letní den využil jiným vhodným způsobem a maximálky otestuji jindy ;)
spekounP

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2026 6:42 am    Předmět: Odpovědět s citátem

máš dobrou formu, odpočinek navíc ti jen prospěje, vidím to u sebe
vlk#

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2026 2:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

4. května 2026, pondělí
532 M6 5x5 SQ+BP, polední, Form Factory Václavák

Dřepy: (low-bar, opasek)
1x 180, 190, 200 kg, příprava na čtyřboj, ale bohužel, chyběla tam hloubka :/
5x 5x 165 kg, rpe 8-9, pauzy 3 min., dynamika, hezky jsem se zadýchal i zapotil

zklamalo mě to, těch 190 se ukázalo velmi užitečných, protože jsem neměl spottera a potřeboval si ověřit, že to tam je, cca 3x 190, a dopadlo to dobře, těch +10 kg jsem tam ještě cítil, jenže pak jsem si vzal "Turakamovu" kameru (terminus technicus pro "ukázaná platí"), zacílil zezadu šikmo na zadek a stehna a zjistil, že ta hloubka nestačí, že v zrcadle to možná vypadalo, že by to prošlo, ale takhle zezadu se ty kyčle pod paralel nedostaly

pár příčin mě napadá, za prvé, z téhle pozice na to nikdo nekouká, příště ve fitku, kde se lépe točí a buď do zrcadla nebo proti sobě, za druhé, špatná mobilita v kotnících a kyčlích, ale to vím a když se rozdřepuju, tak už s tím pak obvykle na dostatečnou hloubku dosáhnu, možná pocitově, za třetí, lifterský low-bar a užší postoj, ve kterém se cítím silnější, jenže prostrčit pak zadek mezi kyčlema je výzva, u které vím, že s těžkou váhou na zádech nemám moc prostoru pro experimenty, za čtvrté, sice jsem si otestoval, že by to tam měl být, ale 200 jsem dřepoval bez spottera vlastně poprvé a i když jsem se snažil, aby to bylo uznatelné, tak hlava a psychika věděly, že se nutně potřebuji dostat taky nahoru, každopádně bylo moc fajn si to takhle otestovat a příště už s menším stresem a snad lepším provedením

Bench-press: (stopky)
5x 5x 115 kg, rpe 9-10, pauzy 3 min., trochu jsem si spravil náladu, že jich projde pět jsem nečekal

překvápko, po zahřátí jsem čekal tak tři plné série a pak nějaké zbytky, které budu muset opravovat, ale když ani třetí nebyla krev, tak jsem si řekl, že lacino mě nedostanou a že ještě zabojuju a když ani čtvrtá nebyla z posledních sil, tak jsem věděl, že pátá bude a že to ubojuju
Turakam

PříspěvekZaslal: po květen 04, 2026 3:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

S Magumim za chrbtom či vnútri v klietke dáš aj 205, je to aj tak mega obdiv vo veku 50+ si tam dať walkout sám s 200 a rozhýbať to takmer platne, máš megapáru! (+ tvrdé návleky by ti dali aj 20kg+ aj tak.)
vlk#

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2026 2:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. května 2026, úterý
plavčo, polední, Form Factory Vršovická

Bazén: (14 m)
kraul, 1134 m, čas 36:16, tempo 3:12, prům. tep 128, max 138

chtěl jsem si zase zkusit celý kiláček kraulem, ale dneska mi to dýchání na pravou stranu nešlo více než obvykle, takže z toho bylo pomalejší tempo, ale nevadí, uplácal jsem to a to je základ, zrychlovat začnu, až se do toho zase dostanu, i když je otázka, jestli se mi bude chtít, jestli zase nedám přednost nějakým zábavnější intervalům v kombinaci kraul + prsa

(dal jsem o délku více, protože jednu mi to nezapočítalo a chtěl jsem mít na hodinkách to, co obvykle)

Sauna:
10 min.

@Turakam díky, za deset let ti to při tvé genetice vrátím ;)
spekounP

PříspěvekZaslal: út květen 05, 2026 3:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dřep 200kg je super, ale upřímně si myslím, že tam je 100% na víc
Když se kouknu na několik předchozích tréninků (váhy a opáčka), tak tam prostě musí být víc.

Já nechci, aby to vyznělo, že tady dělám chytrýho, ale já osobně si myslím (a čerpám z vlastní zkušenosti), že ten šílenej objem na dřepu a tahu, kterej tam máš, tak ten maximální silovej potenciál částečně zabíjí. A čím je človek starší, tím je to horší.

Ten objem, který jsi tam měl, ti dává hodně dobrej základ, ale pokud bys chtěl odzkoušet reálný maximální silový potenciál, musíš podle mě na nějakou dobu vyjet z tý nakumulovaný únavy.
Já bych ti prostě poradil na nějaký 3-4 týdny nízkej objem tréninku do 1 top série v tréninku s postupně se zvyšujícím se RPE trénink od tréninku.
Já bych třeba jel tohle schéma:
1.týden - trojka do RPE 8-8,5
2.týden - pětka do RPE 8-8,5
3.týden - trojka do RPE 9-9,5
4.týden - maxko
Podle mě na dřepu máš na to dát s 200kg trojku a maxko někdo 210 až 215kg

Další věc, tahy bych odjel v těch 4 týdnech jen 2x -
2.týden - jeden trénink do top trojky
4.týden - zkouška maxka.

jsou to jen takové úvahy založené na mých zkušenostech z minulého roku
decarabas

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2026 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Súhlas s Pajasom. Vlk, si mašina a ten drep tam určite je. Keby si to postupne vypeakoval, tak to tam padne s veľkou rezervou.
Ale chápem aj to, že bez spottera do toho nejdeš úplne po hlave, mám to rovnako.
Ber to ako takú previerku, dohodnite si pánsky klub a s Magumiho podporou to tam napáliš bez problémov.

Ale máš u mňa plusové body za čestnosť a poctivosť, že si neuznáš len tak hocičo

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: čt květen 07, 2026 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. května 2026, čtvrtek
532 M6 5x5 DL+MP, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (opasek, trhačky)
5x 5x 195 kg PR 5x5 , rpe 8-10, pauzy 3-5-6-8 min., byl to boj

dnes jsem byl slabý, první dvě série mě zrušily tak, že jsem musel protáhnout pauzu na 5 min., abych se dal dohromady a pochopil, že mít tam aspoň tři pětky by bylo pěkné, tak jsem zabojoval a vyrobil tak alespoň částečný postupový úspěch, na čtvrtou sérii jsem si musel orazit ještě o minutu déle a když tam byla čtyři opakování, tak jsem si řekl, že nezkusit páté by mě pak mrzelo, sice jsem ho málem nelocknul, ale pak už jsem si v duchu psal do logu PR 4x5, protože mi bylo jasné, že víc už toho dnes nebude, ale co teď s pátou sérií, na jednu stranu to byla obrovská motivace, když jsem dal i tu čtvrtou, ale proti tomu stála pouze zbytková síla, tak jsem udělal to, co každý lifter, odpočíval jsem, a po nějakých 8 minutách se hlava srovnala natolik, že jsem ji mohl naprogramovat a šlo se na věc, zpevnit a držet, po třech opakováních mi došlo, že ještě nevisím na opasku ani neležím rozpláclý na zemi a že bych to mohl "zkusit", tak jsem zatáhnul ještě čtvrté, to už bych normálně položil, ale hlava byla naprogramovaná a jiná možnost než pět nebo nic nepadala v úvahu, páté byl boj mezi lockem a docházejícím kyslíkem, co se podaří dříve, a pak už záplava endorfinů, když mi došlo, že tuhle šílenost už nebudu muset opakovat, byť to samozřejmě není nijak kulaté číslo ;)

Military press: (stopky na hrudi)
5x 5x 72.5 kg, rpe 8-9, pauzy 3 min., dynamika

tímhle už jsem si dnešní vítěznou náladu nehodlal kazit, nechal jsem si dostatečné 3 min. pauzy a rubal to tam jak horník na Bezruči, síla sice docházela, ale na těch pět opáček jsem si pořád věřil

váhovka cca 105 kg, zkontroluju zítra

že tedy v tomhle programu začnu M6 a zvládnu všechny 5x5, to bylo na začátku tak trochu sci-fi :D

@Pajas - díky! to vypadá dobře a mělo by to fungovat. až mě přestane bavit tahle silovčička ;)

@Carabas - jj, dřepy a benče se bez spottera těžko testují, ještě tak dřepy v dobré kleci se safety barama, ale když já to tak nerad na ně shazuju :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 284, 285, 286
Rychle na stránku:

Přejdi na: