|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Máča
|
Zaslal: po duben 20, 2026 5:53 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky-20x/shyby-5x -> 10 kol
břicho svíčka - 5x10
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 21, 2026 6:08 pm Předmět: |
|
|
Běh Brod-Újezdec-Brod
57:05 - 11,6km
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: čt duben 23, 2026 6:18 pm Předmět: |
|
|
Běh kolem Brodu
57 minut - 11,8km
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: pá duben 24, 2026 5:40 am Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-180x (50,32,35,30,30x)
shyby-50x (nadhmat-7,6,5,5x paralel-8,7,6,6x)
spodní záda planky balon-7x
No mám pocit že se o mě začíná pokoušet nějaká rýmečka tak to asi vidím aspoň na pár dní pauzu bohužel..uvidíme jak moc se to rozjede..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: út duben 28, 2026 3:00 am Předmět: |
|
|
Tak se to bohutel rozjelo..  zanet v krku a atb takze pauza bude trichu delsi nez par dnu co uz..cil je ted stihnout pulmaraton 1.6. to by snad melo klapnout..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: so květen 09, 2026 4:51 pm Předmět: |
|
|
pátek:
Běh kolem Brodu
55 minut - 10,6km
Tak po dvoutýdenním marodění konečně návrat..První běh samozřejměn bída časově i pocitově těžké ale to se čekalo..Mám 3 týdny do půlm..aratonu tak to bych se teoreticky když nebudou žádné komplikace měl stihnout dostat zpátky do formy, tak uvidíme
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po květen 11, 2026 6:19 pm Předmět: |
|
|
cvičení
kliky-20x/shyby-5x - > 10 kol
spodní záda planky balon - 7x
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: ne květen 17, 2026 5:22 pm Předmět: |
|
|
Plavání
35 minut - 1250m 100 prsa/100 kraul ->6x
Tak na to že to bylo po půl roce tak to šlo ještě celkem dobře.
No co je horší, že už mě asi 3 týdny bolí levá noha v oblasti u kolena na vnější straně (sval nebo šlacha, nejsem schopný to přesně určit), bolí to i při chůzi a dneska dokonce i při plavání (prsa) což mě je dost blbé a nemile mě to překvapilo..Běhat teda nemá za mě cenu, dám tento týden pauzu a uvidím, alě s půlmaratonem za 2 týdny se pomalou loučím  Doprdele škoda, sere mě to, ale byl by to zázrak to stihnout..
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po květen 18, 2026 7:36 am Předmět: |
|
|
cvičení
kliky/shyby
kliky-170x (48,30,30,28,30x)
shyby-45x (nadhmat-6,6,5,5xparalel-6,6,5,5x)
břicho zkracovačky balon-5x10
Tak aspon cvičit s tím trochu jde ikdyž když se protahuju tak bolí fest taky to místo
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po květen 18, 2026 8:16 am Předmět: |
|
|
Ak si dobre pamatam, bolest vonkajsej slachy v oblasti kolena je sposobena jej pretazenim. A pretazenie je sposobene nedostatocnou silou stehien. Takze to treba ukludnit a potom podrepovat. Co odporucam je zlahka rozmasirovat bocnu stranu stehien az po koleno a aj bocne lytkove svaly. _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
Máča
|
Zaslal: po květen 18, 2026 11:31 am Předmět: |
|
|
Díky moc za rady běžecký guru
Dřepy určitě po doléčení zařadit zkusím..
Co se masáže týká z toho mám popravdě po zkušenostech trošku strach..
Mám pocit, že když mě něco bolí a pořádně to pomasíruju na válci, je to pak kolikrát ještě horší..
Ale možná si to jenom namlouvám, těžko říct.Každopádně radší aspoň ze začátku zkusím jenom masážní pistoli, která je oproti válci šetrnější.Přecejenom asi není úplně OK být po masáži i několik dní rozbitý, což po válcování běžně mívám..
Jinak máš nějaké zkušenosti s wobenzimem?
Přemýšlel jsem, že bych jím léčbu trochu podpořil, ale nevím, jestli to nebudou jenom vyhozené prachy (a né zrovna malé..  )
Tak uvidíme no, snad to brzy zase rozeběhám..
|
|
| nahoru |
|
 |
cohen999
|
Zaslal: po květen 18, 2026 12:01 pm Předmět: |
|
|
Jasné, rob to, čo ti funguje.
Wobenzym neriešim, keď tak užívam kĺbovku a msm _________________ Zvykne sa hovorit, ze kto zabehne maraton, uz si nemusi nic dokazovat. Ja by som ale este rad snatch test s 32kg, press s 40 a TGU s 48kg :)
185/82
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|