DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 118, 119, 120  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2026 5:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek

DIPS - 6xBW, 6xBW, 6xBW+10kg, 6xBW+20kg, 5xBW+38,5kg, 6xBW+38,5kg, 15xBW+10kg
BENČ - 2x3 s 70
BENČ JEDNORUČKY - 2x12 s 27,5kg ručkama
TRICEPS GUMA - 3x

fyzická náročnost tréningu - lehkostřední
psychická náročnost tréningu: 7
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 77

Pozdě večer. Zase. Holt ty ranní směny normálním tréninkům nepřejí. Rodinný rytmus je jiný. Nicméně proto jezdím rozdělené tréninky abych to ukočíroval i psychicky a funguje to.
Dips pecka! 38,5kg už bylo pořádně těžké a konečně příště nemusím přihazovat, ale zkusím zvednout opáčka. Na poslední sérku jsem přihodil ještě jednu pumpovačku a to budu taky dávat. Benč jen ultralehce protože v pondělí byl těžký a jednoručky jen abych byl souměrný.
Po tréninku jsem měl brutálně napumpované kozy, tak jsem běžel k zrcadlu abych se podíval na to veledílo a místo toho koukal na pantátu s povislýma kozičkama, pupíčkem a vánočníma trenkama v létě. Ale nerozhodilo mě to. Hrdě jsem polkl zvratky deroucí se do pusy, nandal triko a šel si užívat ten pocit bez vizuálu. Krásný trénink.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cohen999

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2026 8:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Po tréninku jsem měl brutálně napumpované kozy, tak jsem běžel k zrcadlu abych se podíval na to veledílo a místo toho koukal na pantátu s povislýma kozičkama, pupíčkem a vánočníma trenkama v létě. Ale nerozhodilo mě to. Hrdě jsem polkl zvratky deroucí se do pusy, nandal triko a šel si užívat ten pocit bez vizuálu. Krásný trénink.
😂 Pobavilo 😂
decarabas

PříspěvekZaslal: pá červenec 03, 2026 8:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
😂 Pobavilo 😂

Jo, je bezva vedieť, že človek v tom sklamaní pred zrkadlom nebýva sám

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: ne červenec 05, 2026 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

sobota

HORIZONTAL PULLUPS PODHMATEM - 2x6s BW, 6-6-6-6-6-5-5-5 BW+20kg
HORIZONTAL PULL UPS NADHMATEM (procítění) - 2x
BICEPS - 3x

fyzická náročnost tréningu - lehký
psychická náročnost tréningu: 2
pocitová radost z tréningu: 6
trénink trval: 33 minut
VÁHA - 77,7

Tenhle trénink je vždy lehký, protože jakákoliv varianta shybů je pro mě i v těžkéformě vždy njakým způsobem lehká. Tuhle variantu jedu kvuli šetření šlachy...Lehké, příjemné.Přihodil jsem 5 kg, už jsem se dostával na moc opáček a to mě nebaví. Tohle mě zase na chvilku zabaví .o)) Lehké to nebylo, ale bude se dát přidávat...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2026 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pondělí

TLAKY NA RAMENA S JEDNORUČKOU - 10-10-10-13 s 17kg
BULHARY - up to 4x6 s 24
PŘÍTAHY JEDNORUČKY - up to 2x5 s 40
BENČ - up to 2x5 s 70
30 YARDS SPRINTS
RDL S JEDNORUČKAMA - 4x6 s 27,5kg ručkama
+středy a zadky ramen

fyzická náročnost tréningu - lehký
psychická náročnost tréningu: 2
pocitová radost z tréningu: 6
trénink trval: 35 minut
VÁHA - 77,7 - 79

Lehčí fullbody. Je příjemné tam mít vsunuté tyhle tréninky kdy nemusím přidávat a prostě projedu celé tělo, mám u toho zapnutý podcast nebo seroš a vklidu si makám.
Váha poskočila. Víc žeru. Jsou různé grilovačky, dětské oslavy a různě. Příští týden zase stanovačka s dětma atd. Tak to trošku přes týden zaříznu. V sobotu u kamaráda nějaké giny s tonikem-tuším, že jsem alkohol neměl asi tak půl roku. Ale jenom 5 a to mi moc neudělalo, ale k tomu byla krkovice, hromada klobás, uzeného, tortillové chipsy s dipem...No a ta váha je výsledek. Druhý den po tom jsem jedl až ve dvě odpoledne, ale pak měla žena narozeniny, takže byl zase dort, tak jsem k tomu sežral aspoň 400g řeckého jogurtu...Ale to je holt život .o)
cohen999

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2026 2:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Všetko schvaľujem!

Teda až na ten grécky jogurt, ak by ma niečo spoľahlivo zabilo, tak toto.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: út červenec 07, 2026 2:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:
Všetko schvaľujem!

Teda až na ten grécky jogurt, ak by ma niečo spoľahlivo zabilo, tak toto.
Mně baví když ho hodim na sladký. Mám toho pak pět kilo a navíc je to ještě krémové. Mňam.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: st červenec 08, 2026 4:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

středa

DŘEPY BEZ ZÁTĚŽE - 5x8 s podržením dole, pérování a protažení
DŘEPY HIGH BAR - 2x6 s 40kg, 3x60, 3x70, 3x80, 4x92, 6x92
DŘEPY LOW BAR - 3x80

fyzická náročnost tréningu - těžký
psychická náročnost tréningu: 4
pocitová radost z tréningu: 9
trénink trval: 45 minut
VÁHA - 77,5 - lezeme zase dolu a dostáváme vše pod kontrolu

Výjímečně jsem měl dostatek času. Jsou tu rodiče mé ženy a vzali děti ven, takže byl čáááás.
Dal jsem si pět sérií na rozcvičku s vlastní vahou. Dolu, tam chvilku zůstat zapérovat a zase nahoru. Ať si kyčle pěkně zvyknou, uvolní a kolena připraví. Pak pár lehčích sérek a pak pracovní. 4x90 bylo brutálně těžkých o to větší překvapení bylo, že druhá série byla o něco lepší a vyrval jsem tam 6 opáček. Samozřejmě to byl boj, ale je tam zase víc než minule. Trošku jsem si taky pohrál s postojem a bylo to lepší. Velmi dobré a veliká spokojenost, ale každý trénink je boj. Taky potřebuji dost času na rozcvičení. Teď mi to zabralo skoro 25 minut než jsem se dostal k první pracovní sérii a to bych tam potřeboval ideálně ještě jednu před pracovní. No, zkusíme to poladit. Je to jediný trénink na který potřebuji více času. Dobré, to zlepšení neni fake, mám z toho radost. Pak už jen jedna sérka low bar, ale po té vyrvané šestce, to už bylo fakt jen symbolické aby tělo bylo zvyklé i na širší postoj a trochu jiný pohyb...
Za 3 týdny mám týden dovču, tak dám deload a pojedu jen trx a jiné srandy, ale do té doby to tam budu prát co to půjde...
PS: Koketuji také s půsty. Mám o tom relativně načteno a přijde mi, že cca jednou týdně, jednou za 14 dní by mi to mohlo udělat dobře...
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2026 6:52 am    Předmět: Odpovědět s citátem

K tomu pôstu, zdá sa ti, že potrebuješ zredukovať váhu?
decarabas

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2026 6:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

cohen999 napsal:

Počítam, že skôr zdravotné benefity.

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
cohen999

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2026 7:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

decarabas napsal:
cohen999 napsal:
Počítam, že skôr zdravotné benefity.
Nerozporujem, ale ak sa za zdravotný benefit počíta byť celý deň hladný a nervózny, tak vďaka, ale neprosím si.
Ale fajn, nech vyskúša a bude vedieť, či mu to sedí, alebo nesedí (ako mne) Asi rok som bol na intermittent fastingu 16/8, ale k celodennému pôstu som sa neodhodlal ani raz.
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: čt červenec 09, 2026 4:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JJ spíš zdravotní benefity...Kdysi jsem jel asi 3 měsíce přerušovaný půst 20/4 a bylo to pocitově naprosto bombastické, akorát jsem to nebyl schopen držet s normálním životem. Přecijenom přijít z práce a pak jen 4 hodiny i s pauzama jíst se vždy nedá. Ale jinak jsem se cítil opravdu skvěle. Každé jídlo po půstu bylo jako nebeská mana. Rýže s jogurtem a jahodami chutnala jako cheescake .o)
Tak nějak to chci spíš zkusit, ale nevím jestli se k tomu odhodlám. Musím to ještě naplánovat...
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2026 7:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

čtvrtek

DIPS - 6xBW, 6xBW, 6xBW+10kg, 6xBW+26kg, 6xBW+38,5kg, 7xBW+38,5kg, 17xBW+10kg
BENČ S JEDNORUČKAMA - 2x12 s 27,5kg
BENČ - up to 8x70
TRICEPS GUMA - 2x

fyzická náročnost tréningu - normal
psychická náročnost tréningu:7
pocitová radost z tréningu: 8
trénink trval: 32minut
VÁHA - 77,2 -

Po práci v 22.00 ale nebyl jsem unavený, navíc tyhle tréninky push a pull jsou za odměnu. Krásné napumpování, víceméně jeden cvik a srandičky a to můžu fakt dát total brzo ráno 04.30 i po 22.00.
DIPS - celkem ok. Zase přidány dvě opáčka a na poslední pumpovací taktéž 2...Nicméně lehounce u toho cítím že mi zabírá víc levé prso, takže po deloadu za 3 neděle asi vyměním cvik za benč s jednoručkama a dips jenom jako doplněk aby se to zase srovnalo, nebo nevim. Uvidim. Vymyslim. Jednoručky mě nebaví, nemám rád to nadhazování...
Sumasumarum pěkný trénink. V pátek by mělo být BJJ a v sobotu jedu kempovat skamarádem a děckama, tak jsem zvědav jestli to bude peklo a nebo příslib nových dní (pravděpodobně oboje)
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá červenec 10, 2026 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Patek

Bjj nogi

fyzická náročnost tréningu - extrem
psychická náročnost tréningu:8
trénink trval: 90
VÁHA - 77,2 -

Takže dneska jsem byl na tréninku. Měli jsme základní přechod, jak se dostat soupeři do zad, plus variace klasického škrcení RNC. Byly tam dobré tipy, jak na to a jak to vylepšit, takže jsem z toho měl radost, protože do této pozice se dostávám velmi často a mám problémy ji ukončovat. Musím to brát hodně silou. V MMA je to trošku lehčí, protože když se tam dostanete, tak soupeře mlátíte do ksichtu a on musí reagovat, ale v jiu-jitsu je to vlastně trošku těžší.
Sparringů bylo asi devět kol po čtyřech minutách. Bylo to pěkně vyčerpávající. Často jsem tam nestíhal a už jsem letěl.
Byli tam i mladí judisti. Bylo to fajn. Kluci byli šikovní, uměli hezky házet. Jejich jediná výhoda je ta, že když vás hodí, tak to v judu často končí. Ale u nás se pokračuje. Oni vlastně nedokážou úplně navazovat. Sice hodili, ale za tři sekundy jsem byl v lepší pozici, i když oni házeli. To by ale za nějakou dobu určitě vylepšili.
Bylo to super, bylo to něco jiného. Na konci jsme se střídali i na stěně, protože trénink vedl jeden MMA týpek. Takže velmi dobrý trénink, jen brutálně vyčerpávající. Teď jsem absolutně zničenej, totálně.[/url]
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po červenec 13, 2026 5:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

neděle

HORIZONTAL PULL UPS - 6xBW, 6xBW, 6xBW+10kg, 7-7-7-6-6-6-5-5 BW+20kg
PŘÍTAHY JEDNORUČKY ULTRAPOMALU - 2x5
BICEPS - 2x8

fyzická náročnost tréningu - lehčí
psychická náročnost tréningu:6
trénink trval: 34
VÁHA - cca 77

Ještě v neděli jsem byl zničený z pátečních sparingů, ale už to ustupovalo a pull je přecijenom lehčí trénink. Lehčí trénink který začíná těžknout. Přidávat půjde, ale už to není lehké a to je samozřejmě dobře. Přítahy v pomalém stylu...Blé, tak tohle mě fakt nebaví. Abych záměrně zpomaloval chod činky, to přenechám jiným, ale na zpestření proč ne.
Kempování s děckama proběhlo super, sice mi synek vzbudil v noci celý kemp a bylo 15 minutové rodeo, ale oba jsme to ustáli...Tak snad z toho bude tradice...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - DAVID.LOPAN - fotrovský minimal a příchuť brazílie Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 118, 119, 120  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: