vlkův log - lepší už to nebude

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 290, 291, 292  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> vlkův log - lepší už to nebude
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 03, 2026 3:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

3. srpna 2026, pondělí
HT W3 D1, nohy + prsa, polední, Form Factory

Dřepy: (high-bar)
4x 12x 100 kg, pauzy 3 min., v tempu, kardio, váha dobrá, příště přidám

Leg-press: (uni)
4x 12x 160 kg, pauzy 3 min., už si na ten stroj zvykám, rezerva, přidám

Bench-press: (stopky)
4x 8x 90 kg, pauzy 3-3-4 min. eh, síla došla, třetí a čtvrtá pálily, čtvrtá rpe 10, nechám

čas 1:05 h, sice jenom 3 cviky, ale stačilo

Rotoped: (vysoká aerobka)
5x (1 min. zátěž 8, 220 W, rpm 90 + 2 min. zátěž 6, 150 W, rpm 85-90)
15 min., 7.15 km, prům. výkon 171 W, prům. tep 156 max 168 (95 % HRmax), TE VO2max (taky jsem se tak cítil)

dneska bylo mokré v tašce prakticky všechno a ručník nebyl nejvíc, po tréninku jsem dochlazoval půl hodiny včetně opakované sprchy, abych se mohl oblíct a zvládnul byť i jen krátký přesun do práce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2026 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

5. srpna 2026, středa
HT W3 D2, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (trhačky, no belt)
4x 8x 140 kg, rpe 7, pauzy 3 min., dynamika, velmi lehce, ale stejně to stačilo :)

tahy jsou úplně nejvíc na dlouhý odpočinek :) nic pak není unavené, všechno drží, všechno lítá... akorát ve čtvrté sérii v závěru jsem si všimnul, že nožky už přestávají zvládat a funím jak parní lokomotiva, takže to byla nakonec dobře zvolená váha, léta praxe, když u tahu nevím, radši dám míň ;)

Military press: (stopky na hrudi)
4x 8x 60 kg, rpe 8-10, pauzy 3-3-4 min., velký oči, třetí pauzu jsem musel protáhnout a vyšlo to akorát

Biceps: (velká činka, vestoje)
3x 10x 30 kg, pauzy 2 min., po třetí sérii spálená země, takže čtvrtá nebyla potřeba

čas 52 min. a protože jsem chtěl ještě kardio, tak úplně stačilo

váhovka 104 kg

intervaly 5x (1 min. zátěž 8, 220 W, rpm 90 + 2 min. zátěž 6, 150 W, rpm 80-90)
15 min., 7.1 km, prům. výkon 168 W, prům. tep 161 (91.5 %), max 174 (99 % HRmax), TE VO2Max

uff, jestliže v pondělí to bylo vo2max, tak dnes to bylo větší vo2max, prům. tep +5 a maximální téměř narazil na omezovač, dost pomohlo, že jsem šel hned po silovém tréninku, po 2. intervalu a 5 minutách jsem si říkal, jestli to mám zapotřebí, věděl jsem, že mě čeká ještě 3x smrt, že nepomůže žádná motivace, že musím hlavu vypnout, aby si to nějak nezdůvodnila, tak jsem dal volume doprava a v pátém intervalu to ještě docela pěkně rozpálil s vědomím toho, že je pátý :)

včera mělo být plavčo, tak jsem měl sbalené jenom plavky, naštěstí jsem před tím, než jsem se vypravil, mrknul na aktuality a zjistil, že klub, kde chodím plavat, má v srpnu odstávku bazénu a wellness, ok, teploty venku atakovaly 38-39 stupňů, ve stínu, tak jsem si naplánoval, že po práci sjedu na koupák na Slavii, mají tam venkovní padesátku, dobrý plán, těšil jsem, akorát že než jsem dopracoval, tak začalo pršet a přišly bouřky, error, tak jsem dýl pracoval, nic už nevymýšlel a po práci se prošel domů, po dešti ani stopy, slunce v oparu a teplota kolem 32 stupňů, procházka jak v deštném pralese

dnes jsem poprvé ocenil, že máme v šatnách fén, jak jsem přišel z kardia, tak bylo triko zase durch, uklidil jsem se někde mezi skříňky a zahájil obvyklý boj, jak ho ze sebe sundat, povedlo se, ve skříňce jsem ho pověsil na šprušli a šel do sprchy, když jsem pak všechno balil do baťohu a začal se oblíkat, tak mi hned nedošlo, že triko mezitím spadlo mezi civilní věci, až když jsem si oblékal džínové kraťasy, tak jsem si všiml, že na pravé nohavici mám krásný obrovský oválný mokrý flek, jo, přesně jako když... tak jsem pustil fén na dvojku, teplý vzduch taky a jal se v těch místech osvěžovat, co si v té chvíli kdo myslel, protože fén je přesně v uličce, kterou se prochází mezi fitkem a šatnou, mi bylo celkem jedno, protože v tomhle vyjít ven na Václavák...
MilanT

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2026 4:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jak měříš tu max tepovku, to ti ukazují hodinky?
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 05, 2026 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Jak měříš tu max tepovku, to ti ukazují hodinky?

jo, Garmin, senzor Elevate 5
Magumi

PříspěvekZaslal: čt srpen 06, 2026 3:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Moc pěkně ty tréninky vypadají, z toho parádně porosteš. Co se týče těch přestávek mezi sériemi, dneska jsem si to u dřepu stopnul a průměrná přestávka mi vyšla kolem 3 minut 15 sekund, takže ty tvoje minutovky jsou fakt hrozně málo. :)

http://forum.ronnie.cz/magumi-lean-strength-t28783.html
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2026 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

6. srpna 2026, čtvrtek
plavčo, večerní, Eden Beach Slavia

Bazén: (50 m, venkovní)
prsa, 1000 m, 48 min., prům. tempo 4:48, prům. tep 110

nejpomalejší kilometr ever, a nejpomalejší prsař na Slavii :D :D ale je potřeba dodat, že to byla veřejná část bazénu, plavci tam nedrželi žádný systém, někdo si to hasil kolem kraje tam a zpátky, zbytek se tak nějak prolínal a vyhýbal, na obou krajích skákala děcka z bloků, takže byl člověk tak nějak rád, když dostal z jedné strany na druhou a tam mu při vynoření a nádechu neplácla vlna do pusy jak zrovna někdo skočil :D

vlastně mě to plavání ani moc nebavilo, mám rád svoji dráhu, své tempo, svůj klid, a ideálně klidnou vodu ;) co bylo super, že to bylo na čerstvém vzduchu, slunce už bylo níže nad obzorem, pod ním nějaká menší oblačnost... parádní screensaver s HDR10+ (možná 100+ :D), teplíčko kolem 31 stupňů, mezi tou hromadou plavců i pár šikovných plavkyň, které to dávaly tempem dva bazény na můj jeden...

a samozřejmě padesátka, to je spousta vody a chvíli trvá doplácat se na druhou stranu, prvních pár bazénů jsem si říkal, že to v těch podmínkách asi nedám a budu se cachtat jako ta děcka, ale tak v půlce, po desátém bazénu se (jako obvykle) všechno promazalo, už se to nezdálo být tolik (bylo mi to jedno) a více jsem si užíval blahodárné účinky pohybu a vody... ten vzácný případ, kdy fyzika a biologie spolupracují :)

jinak zázemí sportovního areálu Slavie je obrovské, tolik šatních skříněk ve dvou halách jsem pohromadě ještě neviděl, k tomu velké sprchy bez jakýchkoliv serepetiček, které by zdržovaly "průtah" sportovců, pokud bych to přirovnal k "průtahové myčce", prostě jenom velká vykachlíkovaná místnost, kvádr, a ve zdi v pravidelných odstupech sprchové hlavice a pod nima mačkátka, toť vše, skončí trénink na jednom z mnoha sportovišť, do sprch se nahrne třeba hokejový manšaft, žádné čekání, za pět minut hotovo. z dnešního pohledu to zázemí vypadá zastarale, však jsou to 70-tá léta a součastní návštěvníci letního "Beach Eden" areálu s písečnou pláží to kritizují, mně ale tenhle "vojenský" styl vůbec nevadí a radši dám přednost, když se investuje do bazénu :)

Magumi napsal:
Co se týče těch přestávek mezi sériemi, dneska jsem si to u dřepu stopnul a průměrná přestávka mi vyšla kolem 3 minut 15 sekund, takže ty tvoje minutovky jsou fakt hrozně málo. :)

to byla a minuta a půl! ale pořád to byl spíše takový cross-fit :D
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2026 2:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

7. srpna 2026, pátek
HT W3 D3, polední, Form Factory Václavák

Čelní dřepy: (opasek)
8x 60, 80, 90, 100, 110 kg, pauzy 3-3-3-4 min., silově dobré, chce to zlepšit úchop

v hlavě jsem měl i 120, ale v závěru série se 110 a v následujících dvou minutách jsem tuto myšlenku opustil s tím, že si musím něco nechat i na další tréninky :) mám jinak mobilní zápěstí a to levé se v závěru série úplně bortilo a vytáčelo a pokud není stabilní úchop, tak se pak těžko soutředí na zbytek cviku.

zároveň mi po sérii s lehkým přidušením, které ovšem vzrušilo pouze mé srdce, vylítla tepovka na 160, tak jsem potlačil své ego a usoudil, že přidat ještě další těžší sérii už není žádoucí.

klobouk dolů před Magumim a jeho 8 pracovními sériemi ;)

Hacken dřep:
4x 12x 100 kg, pauzy 3 min., dobrý, adaptace probíhá a čtyři dvanáctky znamená příště přihodit

CG bench press: (cca 40 cm, stopky)
4x 8x 80 kg, pauzy 3 min., hezky to šlo, silná opakování, ale tady stačí přihodit pět kilo... možná přidám opáčka

čas 1 h, dostačující

intervaly 5x (1 min. zátěž 8, 220 W, rpm 90 + 2 min. zátěž 6, 150 W, rpm 80-90 W)
15 min., 7 km, prům. zátěž 167 W, prům. tep 150, max 162, TE Tempo

mírně nižší zátěž než v pondělí (167 W vs. 171 W), ale výrazně nižší effort, viz prům./max tep 150/162 vs. pondělní 156/168, a to je velký rozdíl, také už z toho nebyl tréninkový efekt vo2max, dokonce ani limitní/prahový, ale pouze obyč tempo, ale dnes mi to stačilo, ani jsem neměl potřebu přidávat další intervaly, abych navýšil celkovou zátěž. rozdíl byl ve spánku, který se od pondělka zlepšuje a na dnešek byl téměr luxusní.
decarabas

PříspěvekZaslal: pá srpen 07, 2026 2:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes mi Ustinov posielal svoje čelné drepy, ty si si prihodil, do toho Magumi... Chlapi chlapi!
Načisto sa budem musieť v pondelok snažiť, aby som nebol za chudáka, no to vám pekne ďakujem!

Inak ale bezva tréningy, konečne sa to tu v logoch zas rozbieha a motivuje ma to!

(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2026 11:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

8. srpna 2026, sobota

Cyklo:
40 km, 2:10 h, prům. rychlost 18.5 km/h, nastoupáno 230 m, prům. tep 111

Garmin mi naplánoval víkendovku, tak jsem se jel projet podél Vltavy do Klecánek, chtěl jsem jet rychleji, ale na tom mém starém obyč trekovém kole s tlustýma pláštěma člověk šlape a je rád, když se dostane po rovině přes dvacet :) ale nevadí, nehonil jsem čas, příjemně jsem projel a silničkám a gravelům nepřekážel

v neděli bylo vedro tak jsem zvažoval říční lázně nebo nějaké přírodní koupaliště, ale samotnému se mi nechtělo a do fitka taky nijak zvlášť
vlk#

PříspěvekZaslal: po srpen 10, 2026 3:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

10. srpna 2026, pondělí
HT W3 D4, polední, Form Factory Václavák

Pendlay rows:
8, 8, 8, 12x 80 kg, pauzy 3 min., akorát, striktně

Ramena: (vsedě, jč)
12x 15, 20, 25, 25 kg, pauzy 3 min., příště těch 25 na 4 série a uvidím

Břicho: (přednožky)
4x 10x BW, pauzy 2 min., dnes lehčí

Shyby: (naširoko, nadhmat)
5, 4, 4, 4x BW, pauzy 2 min., není síla

Ramenostroj:
4x 12x 60 kg, pauzy 2 min.

čas 55 min.

dnes nic náročného, nebyla chuť, v noci jsem dělal odvoz z letiště a pak už jenom 4 h spánku, tak to dnes doženu

Běh na pásu: (indiánský)
8x (1 min. 10 km/h + 1 min. 6 km/h)
2x (1 min. 12 km/h + 1 min. 6 km/h), zbyla rezervička, tak jsem si ji nešetřil
1 min. 6 km/h cooldown
21 min., 2.8 km, prům. tempo 7:30, prům. tep 149, max 170, prům. výkon 265 W

tohle mi spravilo chuť, je to účinnější na tepovku než rotoped, ta minuta běhu je méně náročnější než šlapání, cítím se po tom lépe, jenom si najít více času
vlk#

PříspěvekZaslal: st srpen 12, 2026 2:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

12. srpna 2026, středa
HT W4 D1, polední, Form Factory Václavák

Dřep: (high-bar, opasek)
4x 12x 120 kg, pauzy 3-4-4 min., musel jsem prodloužit pauzu, závěry celkem tortura, nejsem zvyklý

Leg-press: (uni)
12x 140 kg
3x 12x 160 kg, pauzy 3 min., dobrý, hezky to pálilo, příště asi +20, uvidím, jak se s tím budu mordovat

Bench-press: (stopky)
3x 8x 90 kg, pauzy 3 min.
10x 90 kg, dnes už zbylo trochu šťávy na závěrečnou desítku, příště s ní asi začnu

čas 1:05 h

Rotoped: (vysoká aerobka, křeslo)
intervaly 6x (1 min. zátěž 8, 220 W, rpm 90+ + 2 min. zátěž 6, 150 W, rpm 80-90)
18 min., 8.5 km, prům. tep 150, max 161, prům. výkon 168 W

musel jsem přidat interval, abych se dostal na obvyklou zátěž, stehnům už se vůbec nechtělo, taky jsem musel v nepohodlném křesle, protože oba rotopedy se sedlem jsou rozbité

včera nic, plánoval jsem nějaké večerní plavčo na Slavii na venkovní padesátce, ale ženu jsem nepřesvědčil, je to na ní moc retro :/ a jít tam sám a nechat ji večer doma samotnou, na to jsem neměl odvahu :)
vlk#

PříspěvekZaslal: pá srpen 14, 2026 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13. srpna 2026, čtvrtek
wellness, polední, Form Factory Václavák

Sauna:
20 + 12 min.

hezky jsem se prohřál a zapotil, ale bez tréninku to není ono ;)

14. srpna 2026, pátek
HT W4 D2, polední, Form Factory Václavák

Mrtvý tah: (opasek, trhačky, sbd)
4x 8x 160 kg, rpe 8, pauzy 4-4-5 min., zpočátku hezká dynamika, v závěru už to zpomalovalo

neplánovaně jsem si udělal radost, minule osmičky se 140, bez pásku, bedra jsem ještě trochu cítil, proto jsem si dnes vzal full-gear a přemýšlel jestli dám 150, nebo pojedu od 140 nahoru, nakonec, když jsem tam měl naloženo 120, tak jsem měl takovou chuť tam šoupnout ještě dvě další tlusté dvacky, že jsem si řekl, že zkusím sérii se 160 a uvidím, a šlo to dobře, vlastně to šlo parádně, série po sérii až jsem věděl, že i tu čtvrtou dám, jenom co si orazím o minutku déle ;)

Military press: (stopky na hrudi)
3x 8x 60 kg, pauzy 3 min.
9x 60 kg, amrap, dobrý, minula pauza před čtvrtou sérií 4 min. a 8 op., dnes 3 min. a 9 op., cajk

Biceps: (jednoručky, ve stoje)
3x 8x 17.5 kg, pauzy 3 min., měl jsem představu, že to bude lehčí... ale nebylo a tak 3 série stačily :)

čas 50 min.

intervaly 7x (1 min. zátěž 8, 220 W, rpm 90 + 2 min. zátěž 6, 150 W, rpm 80-85)
21 min., 9.8 km, prům. tep 145 max 157, prům. výkon 166 W

a už to nešlo, musel jsem přidat další interval, abych se dostal na potřebnou zátěž, nohy už nezvládaly, viz prům. tep jenom 145, když jsem vyšlapával po intervalu, tak padalo rpm na 80, protože svaly pálily a už jsem je nedokázal přesvědčit k nějaké vyšší frekvenci... vůbec si nejsem jistý, jestli to máš ještě očekávaný přínos, ale hodinkama změřeno a příště si snad vemu boty na běhání, abych nemusel na ty křeslo-rotopedy, když ty sedlo- jsou rozbité
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2026 2:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

17. srpna 2026, pondělí
HT W4 D3, polední, Form Factory Václavák

Čelní dřepy: (opasek)
8x 80, 100, 110, 120 kg, pauzy 3-3-5 min., sice jsem to dřepnul, ale na 120 v sériích ani v sérii ještě nejsem ready

tak jsem si to vyzkoušel a vrátím se zpět ke 100, 110, osmičkám, desítkám, dvanáctkám a až budu ready, tak znovu zkusím 120

Hacken-dřep:
4x 8x 140 kg, pauzy 3 min., akorát jsem zapomněl, že minule tam bylo 100 a že se 140 asi dvanáctky nepůjdou, ale ty osmičky byly tak akorát

CG bench-press: (cca 40 cm, stopky)
3x 8x 80 kg, pauzy 3 min.
12x 80 kg, tak dnes byla rezerva, příště můžu začít třeba desítkama

přidal se mladý kluk Šimon, trenér, a zatímco já tam pumpoval s 80, tak on končil 7x 125, prý, že bench-press mu vždycky šel :)

čas 1h

Rotoped:
intervaly 6x (1 min. zátěž 8, 220 W, rpm 90 + 2 min. zátěž 6, 150 W, rpm 85-90)
18 min., 8.6 km, prům. tep 146 max 157, prům. výkon 170 W

dařilo se lépe držet vyšší rpm při "odpočinkové" zátěži, ale do sedmého intervalu už se mi nechtělo

18. srpna 2026, úterý
kardio, polední, Form Factory Václavák

Běh na páse: (indiánský)
intervaly 15x (1 min. běh 10 km/h + 1 min. chůze 6 km/h)
30 min., 4 km, prům. tempo 7:30, prům. tep 141, max 158, výkon 287 W

původně jsem plánoval 20 min., ale když už jsem byl rozběhnutý a tepovka hezky chodila přes 150, tak jsem si řekl, že toho využiju a naženu ještě nějakou vysokou aerobku
MilanT

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2026 3:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Parádní čelní dřepy, až na tu lehkou závist, protože jsem 8x120 nikdy nedal a failnul nespočetně krát
vlk#

PříspěvekZaslal: út srpen 18, 2026 4:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanT napsal:
Parádní čelní dřepy, až na tu lehkou závist, protože jsem 8x120 nikdy nedal a failnul nespočetně krát

ty seš ještě ve vývinu a všechno doženeš kdysi jsme se tu hecovali s Drejprem a takhle to dopadalo, ale to už je pravěk

vlk# napsal:
3. října 2016, pondělí

MEN IN BLACK - já a Magumi, World Class Václavák, "shazujeme"

Čelní dřepy:
5x 60 kg
5x 80 kg
5x 100 kg
5x 120 kg, páté vždy stopka
3x 130 kg, třetí stopka
3x 140 kg, třetí stopka, bez pásku
3x 150 kg, opasek, bez stopky, těžké, síla není...
10x 130 kg PR max reps , ale objem jo :) zdravíme Drapera , až zase začne zapisovat čelňáky ;)

silově to bylo slabší, tak jsem raději zkusil, co to dá na 130, poslední dvě opáčka už jsem držel na nehtech a nebýt Magumiho, hodím to do stojanu, ale hecoval, co mohl, tak jsem to zkusil zakulatit :)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - vlkův log - lepší už to nebude Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... , 290, 291, 292  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: