|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
CIZO

|
Zaslal: po červen 13, 2005 10:56 am Předmět: |
|
|
mrtvy tah: 13x185kg, 1x260kg
drep: 15x145kg, 7x185kg
triceps. tlak s jr. v sede: 17x60kg
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BigFlopper

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po červen 13, 2005 6:27 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | mrtvy tah: 13x185kg, 1x260kg
drep: 15x145kg, 7x185kg
triceps. tlak s jr. v sede: 17x60kg |
kua ty mas ale silu
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá červen 24, 2005 8:34 pm Předmět: |
|
|
a hlubokej?  Jinak výkon velice slušnej...
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá červen 24, 2005 8:38 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | drep 5x200 ale nevim jestli se to pocita protoze jsem u toho hodne funel a rval |
hmm to ja řvu i u podstatně nižsí váhy
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 24, 2005 8:43 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | a hlubokej? Jinak výkon velice slušnej... |
jo, jiny nez hluboky uz nastesti neumim :))) Ted mam tejden dovolenou, sice jsem si s pritelkyni vybral hotel s posilovnou ale uz cekam ze 200kg tam asi bude vazit vsechno vybaveni dohromady takze to bude jen takovy odpocinkovy blbnuti. Po dovoleny jeste tydel lehkyho odpocinku a pak chci zacit neco hezkyho, nejakyho toho rusaka neboco, jeste nevim, chtel bych neco s vetsim objemem treningu, to mi vyhovuje tak cekam co doporuci mistni protreli silovkari. Treba Ivanova?
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: pá červen 24, 2005 8:51 pm Předmět: |
|
|
Jo, Ivanova ti doporucuju :-) Jen ti tyhle vahy v prvnich dvou tydnech pekne spadnou a pak je pojedes trvale v celem cyklu. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: pá červen 24, 2005 8:51 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | drep 5x200 ale nevim jestli se to pocita protoze jsem u toho hodne funel a rval |
No s tema zmatenyma kotoucema co tam mate (20 kilo kotouc = realna vaha 15 nebo kolik to bylo atd ...) je to i tak dobry vykon na fitnessku jako ty :-)
Silovku byl tebou dal sheika - mas tam hodne velky objem tak by te urcite bavilo.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá červen 24, 2005 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | drep 5x200 ale nevim jestli se to pocita protoze jsem u toho hodne funel a rval |
No s tema zmatenyma kotoucema co tam mate (20 kilo kotouc = realna vaha 15 nebo kolik to bylo atd ...) je to i tak dobry vykon na fitnessku jako ty :-)
|
hele ty jeden zmatenej kotouci! vsechny dvacitky co mame maji dvacet a jedna ma dokonce 22kg!
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Doktor07
|
Zaslal: so červen 25, 2005 5:50 am Předmět: |
|
|
Můj zatím nejlepší téning benche 170*7,160*7,150*6,140*6.Dřep 6*200.Z creatinu to ale není.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne červen 26, 2005 7:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: po červen 27, 2005 7:37 am Předmět: |
|
|
| Doktor07 napsal: | | Můj zatím nejlepší téning benche 170*7,160*7,150*6,140*6.Dřep 6*200.Z creatinu to ale není. |
To je hodne dobry. Trenujes s T.Sarikem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|