|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:51 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | | SCHWACA napsal: | | hehe zadna paka kamo, vsechno mam na ramenou ! |
ee, řetěz bývá uchycen tak v polovině toho ramene, které se pohybuje a které máš na ramenou... Nalož si na činku 400kg a pak ji zkus nadzvednout ze stojanu... |
ty chodíš do stejnýho fitk jako já ???
ti to asi vyfotim neveřící tomáši :-)
žádnej řetěz tam není a záváží je hned vepředu, takže páka tamproste neni !!!
je tam 205kg v cihlach, zbytek tam nasazim 25tky kotouce, ktery mam hned u xichtu
ale veř si čemu chceš
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 9:55 pm Předmět: |
|
|
400 kilo na ramenou neustojíš
btw nejde o to, co's tam měl, nebo neměl, jde o to, že výkony na lýtkači se lýtkač od lýtkače liší.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 10:06 pm Předmět: |
|
|
| setit napsal: | 400 kilo na ramenou neustojíš
btw nejde o to, co's tam měl, nebo neměl, jde o to, že výkony na lýtkači se lýtkač od lýtkače liší. |
¨
kdyby tam byla nejaka paka tak se tady s tim nechlubim. ono je neco jinyho volna cina 400kg a lytkovac.
se s tebou hadat nebudu, ja tobe nic dokazovat nepotrebuju
sou lidi co jezdej v serii pres pul tuny, tak co ja bych tam nemohl mit blbejch 400kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po srpen 22, 2005 10:11 pm Předmět: |
|
|
páka by tam nebyla jen tehdy, kdybys cihly držel v zubech a ty kotouče měl naskládané na kebuli
|
|
| nahoru |
|
 |
johny_cz

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 10:13 pm Předmět: |
|
|
napr. u nas mala paka bude..
_________________ |-| 0 |\| 7_ /-\ T
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po srpen 22, 2005 10:24 pm Předmět: |
|
|
jj tak uznavam ze mala paka tam fakt bude, ten nas je dost podobnej. no ale stejne sem spokojenej, pze sem si osobak zvysil o 25 kg, coz je pro mne to podstatny.
stejne tak bychom se tu mohli hadat, ze ten drepne 200 a ten 250 ale pochybuju ze to delaj naprosto identickou technikou.
|
|
| nahoru |
|
 |
Mike Tyson
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: út srpen 23, 2005 7:06 am Předmět: Re: muj osobak |
|
|
| prest napsal: | | Tak vcera jsem dal 50 hlubokych drepu se 100 Kg-je to asi slaby ale pro me zivotni vykon-akorat jsem to nemohl udychat ke konci-jinak by slo i vic a po serii jsem myslel, ze me klepne pepka ale prezil jsem to |
SETSAKRA DOBRY VYKON. KOLIK MAS MAXIMALKU, ASI HODNE PRES 200? JA JSEM DAL NEJVIC 32, TO JSEM SRAC... _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Batul

|
Zaslal: út srpen 23, 2005 8:49 am Předmět: Re: muj osobak |
|
|
| Miguelito napsal: | | SETSAKRA DOBRY VYKON. KOLIK MAS MAXIMALKU, ASI HODNE PRES 200? JA JSEM DAL NEJVIC 32, TO JSEM SRAC... |
A to v jedný sérii? To mě nepřijde zase tak špatný.
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 2:52 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | setit napsal: | | SCHWACA napsal: | | tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-) |
čoveče, máš na tom lýtkači lehčí páku, 405kg by tě zlomilo napůl. Reálná hmotnost bude někde jinde. No offence, jen připomínka.
Jinak jsem si dneska taky docela udělal radost: bench 125x3. |
hehe zadna paka kamo, vsechno mam na ramenou ! |
zkus si naložit jenom 300kg na činku a zvednout ji ze stojanu:)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út srpen 23, 2005 3:16 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | SCHWACA napsal: | | setit napsal: | | SCHWACA napsal: | | tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-) |
čoveče, máš na tom lýtkači lehčí páku, 405kg by tě zlomilo napůl. Reálná hmotnost bude někde jinde. No offence, jen připomínka.
zkus si naložit jenom 300kg na činku a zvednout ji ze stojanu:) |
si trosku zase zachrapal ne ?! si precti co sem psal vyse
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.s

|
Zaslal: út srpen 23, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
Zdarec tak tady jsou nejake moje vykony:Vek 19 Vaha 76
Bench maximalka: 100kg
Ramena tlaky jednoruc 7 opakovani: 30kg
Biceps jednoruc 6-7 opakovani:27kg
Je to slabe jeste mam co zlepsovat  tak se me moc nesmejte
|
|
| nahoru |
|
 |
prest
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 9:50 pm Předmět: Re: muj osobak |
|
|
| Miguelito napsal: | | prest napsal: | | Tak vcera jsem dal 50 hlubokych drepu se 100 Kg-je to asi slaby ale pro me zivotni vykon-akorat jsem to nemohl udychat ke konci-jinak by slo i vic a po serii jsem myslel, ze me klepne pepka ale prezil jsem to |
SETSAKRA DOBRY VYKON. KOLIK MAS MAXIMALKU, ASI HODNE PRES 200? JA JSEM DAL NEJVIC 32, TO JSEM SRAC... |
Muzes mit maximalku o dost vetsi a pritom v ty serii udelat min opakovani-jak jsem psal-tyhle lehky vahy jsou hlavne o fyzicce nez o sile v nohach-kdybych mel o 10 kg vic tak to treba neudejcham a maximalku mam pritom o 10 kg vetsi treba-timhle se neda ridit
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 11:29 pm Předmět: Re: muj osobak |
|
|
| prest napsal: | | Miguelito napsal: | | prest napsal: | | Tak vcera jsem dal 50 hlubokych drepu se 100 Kg-je to asi slaby ale pro me zivotni vykon-akorat jsem to nemohl udychat ke konci-jinak by slo i vic a po serii jsem myslel, ze me klepne pepka ale prezil jsem to |
SETSAKRA DOBRY VYKON. KOLIK MAS MAXIMALKU, ASI HODNE PRES 200? JA JSEM DAL NEJVIC 32, TO JSEM SRAC... |
Muzes mit maximalku o dost vetsi a pritom v ty serii udelat min opakovani-jak jsem psal-tyhle lehky vahy jsou hlavne o fyzicce nez o sile v nohach-kdybych mel o 10 kg vic tak to treba neudejcham a maximalku mam pritom o 10 kg vetsi treba-timhle se neda ridit |
no tak na 50 100kg dřepů nestačí jenom fyzička ale i maxko dost přes 200kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út srpen 23, 2005 11:29 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Jurass napsal: | | SCHWACA napsal: | | setit napsal: | | SCHWACA napsal: | | tak dnes jsem se překonal během treninku HST ve fazi 5x2 - výpony na lýtka............... bez problemu sem si odjel 405kg*6 opáček :-) |
zkus si naložit jenom 300kg na činku a zvednout ji ze stojanu:) |
si trosku zase zachrapal ne ?! si precti co sem psal vyse |
ja jenom že si byl tak jistej jak to všechno taháš:))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|