|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Delate casteji tlaky na ramena za hlavou nebo pred hlavou? |
| Za hlavou |
|
38% |
[ 55 ] |
| Pred hlavou |
|
42% |
[ 61 ] |
| Nedelam tlaky s velkou cinkou |
|
19% |
[ 28 ] |
|
| Celkem hlasů : 144 |
|
| Autor |
Zpráva |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: st září 28, 2005 8:44 pm Předmět: |
|
|
he pochopitelne.. To je prave nepochopitelne dat pred hlavou vic... _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
SCHWACA

|
Zaslal: st září 28, 2005 9:02 pm Předmět: |
|
|
no ja dam vic pred hlavu proste, ale tolik jako ty netlacim teda, ja dam sotva 80*6
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 29, 2005 6:27 am Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | | Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil... |
Tys daval fakt takovouhle silenou vahu na tlaky na ramena? Vzdyt na bench jsi chodil s temer tim samym (doufam, ze si te s nekym nepletu). To nedavaj ani kluci co bencujou 200kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: čt září 29, 2005 8:04 am Předmět: |
|
|
Tlaky na ramena cvičím akorát s jednoručkama, takže vlastně vedle hlavy _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt září 29, 2005 9:03 am Předmět: |
|
|
Stačí teda na jakejsi rovnoměrnej rozvoj ramen cvičit jenom tlaky s jednoručkama a s osou před hlavu? Protože za hlavu ať už je to s volnou osou nebo v mutipressu to pro mě taky neni zrovna nejpřijemnější pohyb......
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt září 29, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
| street napsal: | | Stačí teda na jakejsi rovnoměrnej rozvoj ramen cvičit jenom tlaky s jednoručkama a s osou před hlavu? Protože za hlavu ať už je to s volnou osou nebo v mutipressu to pro mě taky neni zrovna nejpřijemnější pohyb...... |
snad ano ... ja davam este sem tam nrozne varianty upazovania rehabilitacne ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: čt září 29, 2005 10:21 am Předmět: |
|
|
no nevim,cim to je,ale me zacly ramena rust az,kdyz sem prestal jezdit tlaky na ramena a jezdim jen bench+mrtvoly (pritahy) a na ramena jen rozpazky (hodne serii z co nejvetsi vahou)
nevim,cim to... podle MaFu je to blbost :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: čt září 29, 2005 10:52 am Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | strabo napsal: | | Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil... |
Tys daval fakt takovouhle silenou vahu na tlaky na ramena? Vzdyt na bench jsi chodil s temer tim samym (doufam, ze si te s nekym nepletu). To nedavaj ani kluci co bencujou 200kg. | on není tlak jako tlak lifte :) a navic na MP do toho můžeš zapojovat i kvadriceps:))
Ale určitě bych se připojil k tomu že za hlavou takový váhy jsou vstupenka do indvalidního důchodu
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt září 29, 2005 10:56 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | no nevim,cim to je,ale me zacly ramena rust az,kdyz sem prestal jezdit tlaky na ramena a jezdim jen bench+mrtvoly (pritahy) a na ramena jen rozpazky (hodne serii z co nejvetsi vahou)
nevim,cim to... podle MaFu je to blbost :) |
zajímavé!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: čt září 29, 2005 11:45 am Předmět: |
|
|
| street napsal: | | Slayter napsal: | no nevim,cim to je,ale me zacly ramena rust az,kdyz sem prestal jezdit tlaky na ramena a jezdim jen bench+mrtvoly (pritahy) a na ramena jen rozpazky (hodne serii z co nejvetsi vahou)
nevim,cim to... podle MaFu je to blbost :) |
zajímavé! |
nemel sem nikdy nejaky extra ramena,ikdyz lidi co tomu hovno rozumnej,tvrdej opak...ale ted aspon trosicku se zlepsujou (vzhledove)
tudle sem zkousel tlaky znova po dlouhy dobe a svete div se..vubec sem se nezhorsil a to sem je 3! mesice uz nejel...co by na to rek Joe Weider nevim :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
nathaniel

|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: čt září 29, 2005 3:58 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | strabo napsal: | | Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil... |
Tys daval fakt takovouhle silenou vahu na tlaky na ramena? Vzdyt na bench jsi chodil s temer tim samym (doufam, ze si te s nekym nepletu). To nedavaj ani kluci co bencujou 200kg. |
Treba na sikmem benchi hlavou nahoru vetsinou davam asi 20-30kg vic nez na rovnem... Takze tak. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt září 29, 2005 6:49 pm Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | | DrLift napsal: | | strabo napsal: | | Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil... |
Tys daval fakt takovouhle silenou vahu na tlaky na ramena? Vzdyt na bench jsi chodil s temer tim samym (doufam, ze si te s nekym nepletu). To nedavaj ani kluci co bencujou 200kg. |
Treba na sikmem benchi hlavou nahoru vetsinou davam asi 20-30kg vic nez na rovnem... Takze tak. |
Tak to mi hlava nebere.
|
|
| nahoru |
|
 |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: čt září 29, 2005 7:05 pm Předmět: |
|
|
Me to nejak netrapi, beztak mam i na tom sikmym hovno...
A tusim, ze to byl mistni strejda co mi rikal na tenhle problem, ze jsem mutant, takze asi proto (doufam, ze nejsem ze zkumavky :-) _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt září 29, 2005 9:49 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | strabo napsal: | | DrLift napsal: | | strabo napsal: | | Rozhodne tlaky za hlavou.. Kdyz jsem pred rokem zmenil fitko, tak delam uz jen na MP, ale temer vzdy za hlavou. K te vaze, delal jsem se 130 serie o 4-5 rep. a pred hlavou tak o tretinu mene... Navic tlaky pred hlavou mi dost bolestive tahaji predni delty.. Navic predni delty se za hlavou taky zapojuji a jeste u benche, takze bych je jeste takhle nehrotil... |
Treba na sikmem benchi hlavou nahoru vetsinou davam asi 20-30kg vic nez na rovnem... Takze tak. |
Tak to mi hlava nebere. |
mne tez ne _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Naposledy upravil saty dne pá září 30, 2005 12:01 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|