|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 11:36 am Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Jurass napsal: | | LJ napsal: | | Jurass napsal: | | Velmen napsal: | Jurass uz ma 120kg? To je prasa | oni ze mě dělají prase! já si držím stále postavu průměrného striptéra vážícího 110kg:) | Někdo mi říkal o striptérovi co dostala holka k narozkám, tlustej malej cigán plešatej...Jinej průměrně vypadající striptér mě zrovna nenapadá... | tak to sám vidíš LJ, striptera dnes může dělat každý... Dokonce i ty by ses chytl u 13letých dam! |
LJ se chyta u malych osklivych holek z nasi skoly, ktery mam furt na ocich a porad se musim smat :) | Brm:), zeptej se Jurasse, jak moc ošklivá byla ta dáma, co mě s ní potkal ve fitku v pátek ...Já si nestěžuju .
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Miguelito

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 11:53 am Předmět: |
|
|
UPLNE CUMIM, ZE UZ TU DAVNO NENI FOTKA. _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 12:59 pm Předmět: |
|
|
hehe tak to ja taky.. LJ pohni si :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 1:30 pm Předmět: |
|
|
Toz jo , LJ postni to sem _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 3:47 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!
VSADIM SE ZE TO TU ZVLADNE TAK 3-5 LIDI ? .. TO NENI UNREAL. TO JE IMPOSIBLE :-) |
Mno já to nedám ani v náhodě. U nás sem to viděl jet jenom Luboše Černýho...Kterej jede ve stoje (jak Miguelito spošítal-celkem to sedí) asi 60 po 8-10.
Já to nedám ani kdybych se pojebal. Ruka sice 46 ale jaksi tý síly se tam nedobelhám...Zvládnu tak 1 opakování. Nicméně to PetceB věřim ( idkyž se mi nechce .o) jelikož nevidim důvod proč by chtěla masírovat... Občas se totiž najdou jedinci co na "zvláštní" cviky valej strašnej ranec. Nicméně je to mazec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 5:21 pm Předmět: |
|
|
Nedalo mi to a dneska jsem si zkusila,jak těžkou činku vůbec ještě unesu,i když mě to speciálně u bicepsu ted momentálně vůbec nezajímá...takže asi víte,že jsem ted jela ivanova,kde je biceps jednou týdně a to serie po 10op....prostě fitness,vážím 69kg,přes ruku mám vychcípaných 32cm..dneska jsem si trochu zakomíhala jednoručkama,abych si něco neurvala a pak zkusila,jestli jsem schopná udělat aspoň jedno opakování vestoje s velkou činkou se 40kg-udělala jsem 3 čisté opakování,dál bych si musela švihnout...přijde mi že to je docela adekvátní tomu,co jsem tu výše psala.. _________________ Petra Bričová, KB5/ Funkční trénink Praha
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 6:01 pm Předmět: |
|
|
| Miguelito napsal: | | UPLNE CUMIM, ZE UZ TU DAVNO NENI FOTKA. | Nojo, celej měsíc sem to vydržel:)...já ani fotku nemám...ale aji kamoši říkali, že je krásná ...Ale dávám tomu tak dva tejdny a vyfotím sebe do galerie což nikoho nezajímá resp. ani ty ostatní fotky , to vím .
|
|
| nahoru |
|
 |
serpent
|
Zaslal: ne říjen 09, 2005 7:52 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Miguelito napsal: | | DAVID.LOPAN napsal: | | Prinz Eugen napsal: | do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!
VSADIM SE ZE TO TU ZVLADNE TAK 3-5 LIDI ? .. TO NENI UNREAL. TO JE IMPOSIBLE :-) |
Mno já to nedám ani v náhodě. U nás sem to viděl jet jenom Luboše Černýho...Kterej jede ve stoje (jak Miguelito spošítal-celkem to sedí) asi 60 po 8-10.
Já to nedám ani kdybych se pojebal. Ruka sice 46 ale jaksi tý síly se tam nedobelhám...Zvládnu tak 1 opakování. Nicméně to PetceB věřim ( idkyž se mi nechce .o) jelikož nevidim důvod proč by chtěla masírovat ... Občas se totiž najdou jedinci co na "zvláštní" cviky valej strašnej ranec. Nicméně je to mazec. |
NO PAC JE TO JEJI DZOB:-) |
Ne,už dávno není..teď to mám jako koníčka |
dneska som dal 7x50kg a som sracka
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út říjen 11, 2005 5:23 pm Předmět: |
|
|
tak dneska se povedla po dlouuuuuhéééé době mrtvolka
1.serie.............70kgx15op.
2.serie............150kgx10op.
3.serie............180kgx6op.
4.serie............200kgx2op.
5.serie............205kgx0 (jen lehce pozvednuto, nedotahl jsem  )
no ale jsem spokojeny aspon s tou 4. serii
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út říjen 11, 2005 6:26 pm Předmět: |
|
|
to saty:
klasickej trenink zad
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 8:38 pm Předmět: |
|
|
No schwaco, třeba se jednou dohrabeš k těm 230 na mrtvolu co s nima cvičíš trapezy v seriích:)
Kdybys nedal 180kg x6 ale jenom 3x a obdobně ty předcházející serie, tak bych si na tebe vsadil že zatáhneš i 210
|
|
| nahoru |
|
 |
Lifter750
|
Zaslal: út říjen 11, 2005 9:10 pm Předmět: |
|
|
[quote="DAVID.LOPAN"] | Prinz Eugen napsal: | do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!
Taj jsem to prubnul. 12x
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|