Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 11:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
Jurass napsal:
LJ napsal:
Jurass napsal:
Velmen napsal:
Jurass uz ma 120kg? To je prasa
oni ze mě dělají prase! já si držím stále postavu průměrného striptéra vážícího 110kg:)
Někdo mi říkal o striptérovi co dostala holka k narozkám, tlustej malej cigán plešatej...Jinej průměrně vypadající striptér mě zrovna nenapadá...
tak to sám vidíš LJ, striptera dnes může dělat každý... Dokonce i ty by ses chytl u 13letých dam!

LJ se chyta u malych osklivych holek z nasi skoly, ktery mam furt na ocich a porad se musim smat :)
Brm:), zeptej se Jurasse, jak moc ošklivá byla ta dáma, co mě s ní potkal ve fitku v pátek ...Já si nestěžuju .
Miguelito

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

UPLNE CUMIM, ZE UZ TU DAVNO NENI FOTKA.
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

hehe tak to ja taky.. LJ pohni si :-)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Black Dragon

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 1:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Toz jo , LJ postni to sem
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 3:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!

VSADIM SE ZE TO TU ZVLADNE TAK 3-5 LIDI ? .. TO NENI UNREAL. TO JE IMPOSIBLE :-)

Mno já to nedám ani v náhodě. U nás sem to viděl jet jenom Luboše Černýho...Kterej jede ve stoje (jak Miguelito spošítal-celkem to sedí) asi 60 po 8-10.
Já to nedám ani kdybych se pojebal. Ruka sice 46 ale jaksi tý síly se tam nedobelhám...Zvládnu tak 1 opakování. Nicméně to PetceB věřim ( idkyž se mi nechce .o) jelikož nevidim důvod proč by chtěla masírovat... Občas se totiž najdou jedinci co na "zvláštní" cviky valej strašnej ranec. Nicméně je to mazec.
Miguelito

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 3:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Prinz Eugen napsal:
do prdele 8x 50kg na scotovce ... OMG.. VYHLASUJU ANKETU KDO TADY Z FORA DA CISTYCH 8 REP NA SCOTOVCES 50KG !!!

VSADIM SE ZE TO TU ZVLADNE TAK 3-5 LIDI ? .. TO NENI UNREAL. TO JE IMPOSIBLE :-)

Mno já to nedám ani v náhodě. U nás sem to viděl jet jenom Luboše Černýho...Kterej jede ve stoje (jak Miguelito spošítal-celkem to sedí) asi 60 po 8-10.
Já to nedám ani kdybych se pojebal. Ruka sice 46 ale jaksi tý síly se tam nedobelhám...Zvládnu tak 1 opakování. Nicméně to PetceB věřim ( idkyž se mi nechce .o) jelikož nevidim důvod proč by chtěla masírovat ... Občas se totiž najdou jedinci co na "zvláštní" cviky valej strašnej ranec. Nicméně je to mazec.

NO PAC JE TO JEJI DZOB:-)
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Prinz Eugen napsal:

Já to nedám ani kdybych se pojebal. Ruka sice 46 ale jaksi tý síly se tam nedobelhám...Zvládnu tak 1 opakování. Nicméně to PetceB věřim ( idkyž se mi nechce .o) jelikož nevidim důvod proč by chtěla masírovat ... Občas se totiž najdou jedinci co na "zvláštní" cviky valej strašnej ranec. Nicméně je to mazec.

Ne,už dávno není..teď to mám jako koníčka
PetkaB

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Nedalo mi to a dneska jsem si zkusila,jak těžkou činku vůbec ještě unesu,i když mě to speciálně u bicepsu ted momentálně vůbec nezajímá...takže asi víte,že jsem ted jela ivanova,kde je biceps jednou týdně a to serie po 10op....prostě fitness,vážím 69kg,přes ruku mám vychcípaných 32cm..dneska jsem si trochu zakomíhala jednoručkama,abych si něco neurvala a pak zkusila,jestli jsem schopná udělat aspoň jedno opakování vestoje s velkou činkou se 40kg-udělala jsem 3 čisté opakování,dál bych si musela švihnout...přijde mi že to je docela adekvátní tomu,co jsem tu výše psala..
LJ

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 6:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miguelito napsal:
UPLNE CUMIM, ZE UZ TU DAVNO NENI FOTKA.
Nojo, celej měsíc sem to vydržel:)...já ani fotku nemám...ale aji kamoši říkali, že je krásná ...Ale dávám tomu tak dva tejdny a vyfotím sebe do galerie což nikoho nezajímá resp. ani ty ostatní fotky , to vím .
serpent

PříspěvekZaslal: ne říjen 09, 2005 7:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Miguelito napsal:
DAVID.LOPAN napsal:
Prinz Eugen napsal:

Ne,už dávno není..teď to mám jako koníčka

dneska som dal 7x50kg a som sracka
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2005 5:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak dneska se povedla po dlouuuuuhéééé době mrtvolka

1.serie.............70kgx15op.
2.serie............150kgx10op.
3.serie............180kgx6op.
4.serie............200kgx2op.
5.serie............205kgx0 (jen lehce pozvednuto, nedotahl jsem )

no ale jsem spokojeny aspon s tou 4. serii
saty

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2005 5:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SCHWACA napsal:
tak dneska se povedla po dlouuuuuhéééé době mrtvolka

1.serie.............70kgx15op.
2.serie............150kgx10op.
3.serie............180kgx6op.
4.serie............200kgx2op.
5.serie............205kgx0 (jen lehce pozvednuto, nedotahl jsem )

no ale jsem spokojeny aspon s tou 4. serii

si skusal zatahnut maximalny max alebo len tak tahal?

Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
SCHWACA

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2005 6:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to saty:

klasickej trenink zad
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2005 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No schwaco, třeba se jednou dohrabeš k těm 230 na mrtvolu co s nima cvičíš trapezy v seriích:)

Kdybys nedal 180kg x6 ale jenom 3x a obdobně ty předcházející serie, tak bych si na tebe vsadil že zatáhneš i 210
Lifter750

PříspěvekZaslal: út říjen 11, 2005 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

[quote="DAVID.LOPAN"]
Prinz Eugen napsal:

Taj jsem to prubnul. 12x
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: