|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Lifter750
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 8:21 am Předmět: Re: |
|
|
Tak tak. Opři se "benčových povalečů"..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 8:56 am Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Mít dobrej celej trojboj, to už je dřina. Proto neberu ty závodníky v benči. Takový ten formát nahoře soudek - dole párátka. Z jejich benče si sedneš na prdel, ale vše ostatní by byl trapas. |
třeba Sandvik nebo Siders?
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:10 am Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Diana napsal: | | Alena napsal: | | Diana napsal: | | Alena napsal: | Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-))) |
Aleno, tebe si vezmu jako garde až v noci půjdu tmavým lesem. |
To bys to moc nevyhrála ... Já jsem zase šeroslepá, takže bychom nikam daleko nedošly :-)).
Akorát mě těší, že to docela jde. :-)) |
To je dobře. Potřebovala bych tě u nás ve fitku. Tam většinou ženský cvičí jen s malými váhami. Byla bys vzpruha! |
Alespoň k vám nějaký ženský chodí. u nás mimo mě snad pravidelně nechodí žádná. Byla by tam potřeba jakákoliv baba, ať by už jela s čímkoliv a jakkoliv. |
K nám chodí hodně bab hlavně na kruhový trénink, ale samostatně zajdou taky. Alespoň se ve fitku nebojím, sama mezi chlapama
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:15 am Předmět: |
|
|
| charcharodon napsal: | zada hrazda 9x op. 6 sérií
benč 105 kg
dřep 125 volná, stroj 150
MT cca. 120
biceps stroj 35kg 5op.
triceps jenorucka za hlavou 39kg
zada stoj: 75kg/ 6op.
| Nepostuješ do sekce AS?? Pže ta síla teda na on-juice moc nevypadá:)...To MT, biceps, triceps a záda ... to fakt moc není ... to dám víc i já, kterej necvičím a sem hubenej . To mě jen tak napadlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:19 am Předmět: |
|
|
LJ: teda jako já dát hrazdu 6serií s 9op tak si pískám, to je pro mě zatim fakt hoooodně nedostižnej cíl _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:25 am Předmět: |
|
|
| citace: | | Tak tak. Opři se "benčových povalečů".. |
Šák si to zasloužej
| citace: | | třeba Sandvik nebo Siders? |
Pro Finy - jako vše finské - mám zvláštní nevysvětlitelnou mánii, takže tam bych problém neviděla. KDyby to byl třeba Němec, tak bych řekla, že ten jeho světový rekord je úplný h...o
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:27 am Předmět: |
|
|
quote]
K nám chodí hodně bab hlavně na kruhový trénink, ale samostatně zajdou taky. Alespoň se ve fitku nebojím, sama mezi chlapama  [/quote]
Já se taky moc nebojím, to co tam jde vidět, z toho často strach moc nejde
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 9:33 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 10:13 am Předmět: |
|
|
| Alena napsal: |
Pro Finy - jako vše finské - mám zvláštní nevysvětlitelnou mánii, takže tam bych problém neviděla. KDyby to byl třeba Němec, tak bych řekla, že ten jeho světový rekord je úplný h...o | no chtěl sem tim naznačit, že by sis sedla na prdel i z těch vah co tihle panové dřepují krom jejich excelentního benčovaní
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 10:40 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | Alena napsal: | quote]
K nám chodí hodně bab hlavně na kruhový trénink, ale samostatně zajdou taky. Alespoň se ve fitku nebojím, sama mezi chlapama |
Já se taky moc nebojím, to co tam jde vidět, z toho často strach moc nejde |
A k čemu potřebujete ženský při tréninku?Myslím takový ty "normální"?
S tebou mezi seriemi pokecám,tahám z tebe rozumy a ještě mi perfektně podáš činku-to je super...ale jinak by mi vážně bylo úplně jedno,jestli chodím cvičit do fitka,kde jsou samí chlapi....teda nebylo,vlastně by se mi tam možná i cvičilo dobře [/quote]
Asi jich mám všude kolem sebe málo. Třeba v práci. .
V obecný rovině - je mi líto, že baby posilovny neuznávají jako sport - považují to v mnohém případě jako chlapskou záležitost, čímž se vlastně dostávám do světla jakéhosi exota . No, dá se s tím srovnat. Pak mě prostě štve, že baby prostě málo makaj vůbec - nemám ve svém okolí moc holky, který by vůbec něco dělaly pravidelně; přitom ta posilovna je nejmíň taková zavazující. Můžeš si zaplatit jednotlivé vstupy a přijít kdykoliv.
A pak z mé strany to má i osobní rovinu, že když k nám chodilo pár holek, které byly fakt fajn, dalo se s nima pokecat o životě, popít a dalo se setkat kdekoliv mimo posilovnu. Prostě nebyly to takový ty naleštěný fifleny, ale fakt dobrý holky. Nějak je život zavál někam jinam. S chlapama všechno dobrý, ale je to furt dokola - keci o cvičení, o bolestech v ramenou/zádech, o preparátech, zajít si s nima můžu tak akorát na bar pro proteiňák. Jasně, že v posilovně člověk nenavazuje životní vztahy, ale když ses ptala ...
Jinak dík za pochvalu
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | Alena napsal: |
Pro Finy - jako vše finské - mám zvláštní nevysvětlitelnou mánii, takže tam bych problém neviděla. KDyby to byl třeba Němec, tak bych řekla, že ten jeho světový rekord je úplný h...o | no chtěl sem tim naznačit, že by sis sedla na prdel i z těch vah co tihle panové dřepují krom jejich excelentního benčovaní |
To určitě. I když se studem přiznávám, že ani nevím, že ten Sandvik dělá i něco jinýho než benč. I když ty stehniska leccos napovídají.
Vzpomínám na slova Katky Pálkový, bývalá závodnice v liftu, když jsme společně dávaly něco okolo 400 kg, jak řikala, že vše, co je nad 500 kg je už mimo realitu a tudíž jí to ani moc nezajímá. NO, přiznám se, že jsem stejný barbar. Co se chlapů týče, zvládám stíhat pouze výkony našich kluků. Dává-li někdo benč víc jak 300, je to už ufon a to fakt nechápu :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 2:51 pm Předmět: |
|
|
| street napsal: | LJ: teda jako já dát hrazdu 6serií s 9op tak si pískám, to je pro mě zatim fakt hoooodně nedostižnej cíl | Já se spíš díval na záda stoj... ty shyby nic neřeknou, protože to je o váze...A mimochodem třeba tady Ben co nesype dával i 20 shybů...To se tak nedá brýt...Já sem teď zhubl a výjimečně těch 9op víckrát dám taky:D, ale spíš mě zarážely ty ostatní cviky a to že je on juice...
|
|
| nahoru |
|
 |
PetkaB

|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: pá říjen 14, 2005 8:00 pm Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | LJ napsal: | | street napsal: | LJ: teda jako já dát hrazdu 6serií s 9op tak si pískám, to je pro mě zatim fakt hoooodně nedostižnej cíl | Já se spíš díval na záda stoj... ty shyby nic neřeknou, protože to je o váze...A mimochodem třeba tady Ben co nesype dával i 20 shybů...To se tak nedá brýt...Já sem teď zhubl a výjimečně těch 9op víckrát dám taky:D, ale spíš mě zarážely ty ostatní cviky a to že je on juice... |
Není to jen o váze...pamatuju si,jak Achtwan shyboval jako stroj,na konci tréninku pokud se nepletu...a měl okolo120kg.. |
Souhlasim. Neni to jenom o váze. Dost lidí se na to vymlouvá. Na biomagu je rozhovor se Sebastienem Burnsem a ten tam řiká že jednou zacvičil 50 schybů podhmatem při váze 113 kilo!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: so říjen 15, 2005 10:07 am Předmět: |
|
|
| PetkaB napsal: | | LJ napsal: | | street napsal: | LJ: teda jako já dát hrazdu 6serií s 9op tak si pískám, to je pro mě zatim fakt hoooodně nedostižnej cíl | Já se spíš díval na záda stoj... ty shyby nic neřeknou, protože to je o váze...A mimochodem třeba tady Ben co nesype dával i 20 shybů...To se tak nedá brýt...Já sem teď zhubl a výjimečně těch 9op víckrát dám taky:D, ale spíš mě zarážely ty ostatní cviky a to že je on juice... |
Není to jen o váze...pamatuju si,jak Achtwan shyboval jako stroj,na konci tréninku pokud se nepletu...a měl okolo120kg.. |
JJ, akorát ten dává na benč 4*200 kg, ten vršek má nabitej pekelně. Ten se utáhne. Sorry Achtwane, že jsem to práskla.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|