Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Lifter750

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 8:21 am    Předmět: Re: Odpovědět s citátem

Tak tak. Opři se "benčových povalečů"..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 8:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Mít dobrej celej trojboj, to už je dřina. Proto neberu ty závodníky v benči. Takový ten formát nahoře soudek - dole párátka. Z jejich benče si sedneš na prdel, ale vše ostatní by byl trapas.

třeba Sandvik nebo Siders?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Diana

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Diana napsal:
Alena napsal:
Diana napsal:
Alena napsal:
Předevčírem jsem si dala dřepy. 2 série jsem dala po 15ti opakováních s 100 kg, dalších asi x sérii s váhou 80-90 kg. Trochu v šoku jsem byla, když jsem si otevřela svůj tréninkový deníček z roku ein zwei a zjistila jsem, že s metrákem jsem jezdívala max. 10 opakování.
Když srovnám čas tomu věnovanej a peníze do toho nacpaný, že teď jsem zcela bez preparátů a v posilovně jsem 1-2x týdně, tak to skoro není tak zlý :-)))

Aleno, tebe si vezmu jako garde až v noci půjdu tmavým lesem.

To bys to moc nevyhrála ... Já jsem zase šeroslepá, takže bychom nikam daleko nedošly :-)).
Akorát mě těší, že to docela jde. :-))

To je dobře. Potřebovala bych tě u nás ve fitku. Tam většinou ženský cvičí jen s malými váhami. Byla bys vzpruha!

Alespoň k vám nějaký ženský chodí. u nás mimo mě snad pravidelně nechodí žádná. Byla by tam potřeba jakákoliv baba, ať by už jela s čímkoliv a jakkoliv.

K nám chodí hodně bab hlavně na kruhový trénink, ale samostatně zajdou taky. Alespoň se ve fitku nebojím, sama mezi chlapama
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

charcharodon napsal:
zada hrazda 9x op. 6 sérií
benč 105 kg
dřep 125 volná, stroj 150
MT cca. 120
biceps stroj 35kg 5op.
triceps jenorucka za hlavou 39kg
zada stoj: 75kg/ 6op.

Nepostuješ do sekce AS?? Pže ta síla teda na on-juice moc nevypadá:)...To MT, biceps, triceps a záda ... to fakt moc není ... to dám víc i já, kterej necvičím a sem hubenej . To mě jen tak napadlo.
street

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ: teda jako já dát hrazdu 6serií s 9op tak si pískám, to je pro mě zatim fakt hoooodně nedostižnej cíl
Alena

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Tak tak. Opři se "benčových povalečů"..

Šák si to zasloužej

citace:
třeba Sandvik nebo Siders?

Pro Finy - jako vše finské - mám zvláštní nevysvětlitelnou mánii, takže tam bych problém neviděla. KDyby to byl třeba Němec, tak bych řekla, že ten jeho světový rekord je úplný h...o
Alena

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:27 am    Předmět: Odpovědět s citátem

quote]

K nám chodí hodně bab hlavně na kruhový trénink, ale samostatně zajdou taky. Alespoň se ve fitku nebojím, sama mezi chlapama [/quote]

Já se taky moc nebojím, to co tam jde vidět, z toho často strach moc nejde
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 9:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
quote]

K nám chodí hodně bab hlavně na kruhový trénink, ale samostatně zajdou taky. Alespoň se ve fitku nebojím, sama mezi chlapama

Já se taky moc nebojím, to co tam jde vidět, z toho často strach moc nejde [/quote]

A k čemu potřebujete ženský při tréninku?Myslím takový ty "normální"?
S tebou mezi seriemi pokecám,tahám z tebe rozumy a ještě mi perfektně podáš činku-to je super...ale jinak by mi vážně bylo úplně jedno,jestli chodím cvičit do fitka,kde jsou samí chlapi....teda nebylo,vlastně by se mi tam možná i cvičilo dobře
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 10:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:

Pro Finy - jako vše finské - mám zvláštní nevysvětlitelnou mánii, takže tam bych problém neviděla. KDyby to byl třeba Němec, tak bych řekla, že ten jeho světový rekord je úplný h...o
no chtěl sem tim naznačit, že by sis sedla na prdel i z těch vah co tihle panové dřepují krom jejich excelentního benčovaní
Alena

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
Alena napsal:
quote]

Já se taky moc nebojím, to co tam jde vidět, z toho často strach moc nejde

A k čemu potřebujete ženský při tréninku?Myslím takový ty "normální"?
S tebou mezi seriemi pokecám,tahám z tebe rozumy a ještě mi perfektně podáš činku-to je super...ale jinak by mi vážně bylo úplně jedno,jestli chodím cvičit do fitka,kde jsou samí chlapi....teda nebylo,vlastně by se mi tam možná i cvičilo dobře [/quote]

Asi jich mám všude kolem sebe málo. Třeba v práci. .

V obecný rovině - je mi líto, že baby posilovny neuznávají jako sport - považují to v mnohém případě jako chlapskou záležitost, čímž se vlastně dostávám do světla jakéhosi exota . No, dá se s tím srovnat. Pak mě prostě štve, že baby prostě málo makaj vůbec - nemám ve svém okolí moc holky, který by vůbec něco dělaly pravidelně; přitom ta posilovna je nejmíň taková zavazující. Můžeš si zaplatit jednotlivé vstupy a přijít kdykoliv.

A pak z mé strany to má i osobní rovinu, že když k nám chodilo pár holek, které byly fakt fajn, dalo se s nima pokecat o životě, popít a dalo se setkat kdekoliv mimo posilovnu. Prostě nebyly to takový ty naleštěný fifleny, ale fakt dobrý holky. Nějak je život zavál někam jinam. S chlapama všechno dobrý, ale je to furt dokola - keci o cvičení, o bolestech v ramenou/zádech, o preparátech, zajít si s nima můžu tak akorát na bar pro proteiňák. Jasně, že v posilovně člověk nenavazuje životní vztahy, ale když ses ptala ...

Jinak dík za pochvalu
Alena

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Alena napsal:

no chtěl sem tim naznačit, že by sis sedla na prdel i z těch vah co tihle panové dřepují krom jejich excelentního benčovaní

To určitě. I když se studem přiznávám, že ani nevím, že ten Sandvik dělá i něco jinýho než benč. I když ty stehniska leccos napovídají.

Vzpomínám na slova Katky Pálkový, bývalá závodnice v liftu, když jsme společně dávaly něco okolo 400 kg, jak řikala, že vše, co je nad 500 kg je už mimo realitu a tudíž jí to ani moc nezajímá. NO, přiznám se, že jsem stejný barbar. Co se chlapů týče, zvládám stíhat pouze výkony našich kluků. Dává-li někdo benč víc jak 300, je to už ufon a to fakt nechápu :-))
LJ

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

street napsal:
LJ: teda jako já dát hrazdu 6serií s 9op tak si pískám, to je pro mě zatim fakt hoooodně nedostižnej cíl
Já se spíš díval na záda stoj... ty shyby nic neřeknou, protože to je o váze...A mimochodem třeba tady Ben co nesype dával i 20 shybů...To se tak nedá brýt...Já sem teď zhubl a výjimečně těch 9op víckrát dám taky:D, ale spíš mě zarážely ty ostatní cviky a to že je on juice...
PetkaB

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 5:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

LJ napsal:
street napsal:
Já se spíš díval na záda stoj... ty shyby nic neřeknou, protože to je o váze...A mimochodem třeba tady Ben co nesype dával i 20 shybů...To se tak nedá brýt...Já sem teď zhubl a výjimečně těch 9op víckrát dám taky:D, ale spíš mě zarážely ty ostatní cviky a to že je on juice...

Není to jen o váze...pamatuju si,jak Achtwan shyboval jako stroj,na konci tréninku pokud se nepletu...a měl okolo120kg..
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: pá říjen 14, 2005 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
LJ napsal:
street napsal:

Není to jen o váze...pamatuju si,jak Achtwan shyboval jako stroj,na konci tréninku pokud se nepletu...a měl okolo120kg..

Souhlasim. Neni to jenom o váze. Dost lidí se na to vymlouvá. Na biomagu je rozhovor se Sebastienem Burnsem a ten tam řiká že jednou zacvičil 50 schybů podhmatem při váze 113 kilo!!!
Alena

PříspěvekZaslal: so říjen 15, 2005 10:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

PetkaB napsal:
LJ napsal:
street napsal:

JJ, akorát ten dává na benč 4*200 kg, ten vršek má nabitej pekelně. Ten se utáhne. Sorry Achtwane, že jsem to práskla.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: