|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
strabo
Moderátor

|
Zaslal: ne říjen 16, 2005 7:58 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem dnes zkusil bicepsovy zdvih s 50kg ve stoje s rovnou tyci (striktne) a dal jsem 7reps... tezky tezky... Jo biceps mam ted nejakych 48 pri vaze 116..
Chtel jsem si to jen vyzkouset, kdyz uz to tady testovali i jini. _________________ Možná jí někdo pamatujete, tu holku ze všech historek vo bezvadnym sexu v letadle a kouření pod volantem, tu holku která nikdy neměla dost, tu holku, která ale byla chytrá a měla peníze, auto, motorku, tu holku, která se už sakra dlouho nevokázala...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Azmodan

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 7:48 am Předmět: |
|
|
| strabo napsal: | Tak jsem dnes zkusil bicepsovy zdvih s 50kg ve stoje s rovnou tyci (striktne) a dal jsem 7reps... tezky tezky... Jo biceps mam ted nejakych 48 pri vaze 116..
Chtel jsem si to jen vyzkouset, kdyz uz to tady testovali i jini. |
To neni mozny,ja davam 3x8x45kg...drina,ale zvladnu to...vazim 87-8kg _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 7:51 am Předmět: |
|
|
kamosi jebte na debilny biceps ...
inspiracka pre vsetky slabe hovna (vcetne mna) na tomto fore:
http://media.putfile.com/benni
a podme sa bavit o necom normalnom .... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 8:13 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | kamosi jebte na debilny biceps ...
a podme sa bavit o necom normalnom .... |
Kolik tam ma proboha na ten druhej pokus, tech 390 zvedne jako naprosty hovno. Jako inspirace dobry, ale na bicak urcite neda ani 5x50.
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 8:26 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | Jako inspirace dobry, ale na bicak urcite neda ani 5x50. | asi bys byl překvapený...
a abych jen nespamoval tak dnes bench 145x1. Kéž by mi šel podobně i dřep
Naposledy upravil Anonymní dne po říjen 17, 2005 9:28 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
| JIM napsal: | | saty napsal: | kamosi jebte na debilny biceps ...
a podme sa bavit o necom normalnom .... |
Kolik tam ma proboha na ten druhej pokus, tech 390 zvedne jako naprosty hovno. Jako inspirace dobry, ale na bicak urcite neda ani 5x50. |
Dyk má pazoury jako prase...Myslim že na biceps zvedne víc jak 5x50...
Hm, ale běhal tam kolem toho pěkně .o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 8:57 pm Předmět: |
|
|
He he,teda vykony dobry,ale proc tam proboha tak saskuje  . Nejvic se mi libi jak da ten druhej tah a ten typek v pozadi vyskoci-ma jeste vetsi radost nez ten co taha tu cinku  . _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
JIM

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 9:23 pm Předmět: |
|
|
to byla trochu ironie s tim bicakem...pochybuju ze ho vubec cvici...
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 9:36 pm Předmět: Tak já sem tu novej, tak taky přispěju svou troškou do mlýna |
|
|
19let, 182cm, 112kg
dřep 210kg až dolů, jen pásek
mrvola 240kg, pásek, na konci tréninku sem dal ze srandy 160kg*20 s dotykem země
benč teď nemůžu, mám něco s úponem, tak jenom lehce
bic. zdvih s EZ čistě 3x76kg
specialita legpress jednou nohou tak 45stupňů 8*420kg
a další výkony, vrchní kladka 50x70kg a takový hovadiny
NESYPU, ikdyž dost lidí nevěří, vit., kreatin a protein, zatim nic jinýho
ale sem spíš takovej typ strongman, zalitej
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom1985
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 9:55 pm Předmět: |
|
|
UUUUUUFFF!!!!!!!!
Ty prosim ta co robis?Powerlifting????????
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 10:00 pm Předmět: Re: Tak já sem tu novej, tak taky přispěju svou troškou do m |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | 19let, 182cm, 112kg
dřep 210kg až dolů, jen pásek
mrvola 240kg, pásek, na konci tréninku sem dal ze srandy 160kg*20 s dotykem země
benč teď nemůžu, mám něco s úponem, tak jenom lehce
bic. zdvih s EZ čistě 3x76kg
specialita legpress jednou nohou tak 45stupňů 8*420kg
a další výkony, vrchní kladka 50x70kg a takový hovadiny
NESYPU, ikdyž dost lidí nevěří, vit., kreatin a protein, zatim nic jinýho
ale sem spíš takovej typ strongman, zalitej |
hmmm, hlavne legpress jednou nohou je super, tvoje klouby a pater ti jsou urcite vdecny, doporucuju normalne cvicit a nedelat pi*oviny
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom1985
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 10:02 pm Předmět: |
|
|
No to si faktneviem jeho telo predstavit,ked 1nohou tlaci 8x420kg=2nohami bude nieco okolo 800kg-uz len 200kg a je z teba Coleman
|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: po říjen 17, 2005 10:09 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | ale sem spíš takovej typ strongman, zalitej |
... takovy "mini-jurass" :-))
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | citace: | | ale sem spíš takovej typ strongman, zalitej |
... takovy "mini-jurass" :-)) |
nemáš už náhodou ležet v posteli? večerníček skončil hubeňoure:)
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: po říjen 17, 2005 10:20 pm Předmět: |
|
|
No, ze soutěžního hlediska mě zajímaj jen strongmeni. Proč? Je to na dlouho, ale kdo vyhrává tam, ten je komplexně nejlepší, je to nejobjektivnější ze všech silovejch sportů, každej má výhodu v jiný disciplíně (např. výška, úpony atd.).
A podle toho taky uzpůsobuju svůj trénink, kromě klasickejch cviků dělám i další věci na vytrvalost, flexibilitu a tak.
Na to, že síla i velikost celkem je, tak pro mě není problém udělat třeba provaz a podobný hovadiny.
Jinak vřele doporučuju mrknout na Pudzian.pl , mrkněte na video a řekněte jestli to není paráda (oproti super tlusťochům v gigamegaultra dresech).
Každej má něco jinýho, ale mě tohle odvětví připadá prostě nej.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|