Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 4:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Jen napadám tu demagogii silného chlapce. Příprava liftera nemusí (a neměla by být !!) spojena s drcením v posilovně a dresech od ledna až do prosince. Příprava liftera je o jídle, je o psychice, je o komplexní přípravě, je i o dynamice, je o alternativním cvičení .
no a to je ten problem. tady se neshodneme
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Slayter

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I.N.G. napsal:
burnflesh napsal :
citace:

....snahu o akceptaciu sily v tejto gej spolocnosti kde sa kazdy skryva len za paragrafy, vyhlasky, etiku, prachy ...

Co tedy misto paragrafu a vyhlasek navrhujes? Resit spory pravem silnejsiho?

myslim,ze i prumerne myslicimu bylo po precteni Burnofleshova prispevku jasne jak to myslel
a ja s nim souhlasim
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 4:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

majne gute... I.N.G. ja ta budem bit po hlave pastou a ty mna papierom, kto vyhra?
Tradewind

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 5:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

street napsal:
teda jak to ten Burnflesh dělá, že se vždycky objeví a najednou má nejkvalitnější názor

Ma plno kamaradu a potaji vsechny premlouva abychom mu dali hlas. Kdyz mu ho dame, tak je pak takovy stastny a my jsme radi ze je rad :-)
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
street napsal:
teda jak to ten Burnflesh dělá, že se vždycky objeví a najednou má nejkvalitnější názor

Ma plno kamaradu a potaji vsechny premlouva abychom mu dali hlas. Kdyz mu ho dame, tak je pak takovy stastny a my jsme radi ze je rad :-)
ups, a je to venku
Alena

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 8:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

TheStrongBoy napsal:
Alenko (to že se jmenuješ stejně jako bejvalá mi dává takovej zvláštní pocit v břichu , ale ty seš určitě lepší) těch 250kg dám brzo bez dresu
Vono stejně, ten kdo ten těžkej blbej kamión utáhne, tak musí mít v liftu nataháno, zdravím Jirku Žaloudka a koneckonců tady u nás je oproti světu toho všeho siláckýho tak majinkato, že kdo je dobrej, tak zkouší všechno, Sedma, Štefl a další drobkové (já )
Jinak vpodstatě už teď sem lifter a trénuju tak. Jen k tomu přidávám trochu víc běhání s oplíkem , strečinku a podobnejch cirkusáren než je v současnosti běžný. A taky tricepsovou kladku jednoruč pro lepší vykreslení úponu Tak už nezlob na Honzíka a slib, že budeš fandit, plánuju zkusit příští rok pohár, vim, že to znamená závodit s Golierem, Jirkou, Sedmou a dalšíma, ale zase na to kolik mi je, se nemám za co stydět a rozhodně to bude zkušenost.

To víš že ti budu fandit ty kluku ušatá, pokud tě poznám na nějaký startovní listině (protože takovejch strongboyů tam bude asi dost), když mě umíš tak pěkně nasrat, tak musíš mít něco z mé krve, což možná stvrzuje i fakt, že taky byly časy, kdy jsem byla v okolí Bořanovic známá jako "ta, která tady furt tlačí tu Corsu" (krásné na tom je to, že když si chceš "přidat", tak si jdeš zaběhat třeba s pětidvéřovym Focusem ).
Váhy to nejsou sice špatné na ten věk, ale do těch 250kg bez trička to ještě kousek je. Tak koukej pořádně makat a míň filozofovat, jinak to nebude o zvláštním pocitu v žaludku, když budeš číst moje jméno, ale bude se ti dělat sakra blbě
Alena

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 8:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass napsal:
Alena napsal:
Jen napadám tu demagogii silného chlapce. Příprava liftera nemusí (a neměla by být !!) spojena s drcením v posilovně a dresech od ledna až do prosince. Příprava liftera je o jídle, je o psychice, je o komplexní přípravě, je i o dynamice, je o alternativním cvičení .

Já bych to neviděla jako problém. Naopak, vidím v tom jistý kouzlo - oba se blížíme ke stejné věci jeden zleva, druhej zprava a dostanem se k ní oba stejně. Ty potřebuješ mít jasné odpovědi a nesneseš věci nejasné, nedořešené, vše chceš analyzovat a mít rozřešenou jejich podstatu. Mně je v obecné rovině fuk, jak věci fungují, hlavně když mám z nich dobrý pocit a systém v globálu funguje. Není potřeba se shodovat. Aspoň se nenudíme.
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budeme tady dlouho a dlouho debatovat a nakonec dospějeme k názoru, že je to stejně všechno strašně těžký

Já tahám/tlačim omegu a už pokukuju po sousedovic transitu

Jinak, ukažte mi opel omega 2l, co má spotřebu 2litry vody na 100metrů
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Jurass napsal:
Alena napsal:

Já bych to neviděla jako problém. Naopak, vidím v tom jistý kouzlo - oba se blížíme ke stejné věci jeden zleva, druhej zprava a dostanem se k ní oba stejně. Ty potřebuješ mít jasné odpovědi a nesneseš věci nejasné, nedořešené, vše chceš analyzovat a mít rozřešenou jejich podstatu. Mně je v obecné rovině fuk, jak věci fungují, hlavně když mám z nich dobrý pocit a systém v globálu funguje. Není potřeba se shodovat. Aspoň se nenudíme.
protiklady se přitahují
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jo, za týden ve čtvrtrk jedu do Prahy do školy, tak můžem zajít na "protein"
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nemám čas,sorry
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sem myslel Alču tyvole
Alena

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem kluci ráda, že jste se konečně našli
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já taky, protein už mi dochází
Alena

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Škoda, že jsem příští čtvrtek objednaná ke kadeřnici, tohle by mě docela zajímalo, když si pročítám Jůrovy příspěvky k tématu holení analního otvoru, mohla by to být docela jízda.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: