|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 4:13 pm Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Jen napadám tu demagogii silného chlapce. Příprava liftera nemusí (a neměla by být !!) spojena s drcením v posilovně a dresech od ledna až do prosince. Příprava liftera je o jídle, je o psychice, je o komplexní přípravě, je i o dynamice, je o alternativním cvičení . | no a to je ten problem. tady se neshodneme
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: st říjen 19, 2005 4:25 pm Předmět: |
|
|
| I.N.G. napsal: | burnflesh napsal :
| citace: |
....snahu o akceptaciu sily v tejto gej spolocnosti kde sa kazdy skryva len za paragrafy, vyhlasky, etiku, prachy ... |
Co tedy misto paragrafu a vyhlasek navrhujes? Resit spory pravem silnejsiho? |
myslim,ze i prumerne myslicimu bylo po precteni Burnofleshova prispevku jasne jak to myslel
a ja s nim souhlasim
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Tradewind

|
Zaslal: st říjen 19, 2005 5:09 pm Předmět: |
|
|
| street napsal: | teda jak to ten Burnflesh dělá, že se vždycky objeví a najednou má nejkvalitnější názor |
Ma plno kamaradu a potaji vsechny premlouva abychom mu dali hlas. Kdyz mu ho dame, tak je pak takovy stastny a my jsme radi ze je rad :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 8:17 pm Předmět: |
|
|
| Tradewind napsal: | | street napsal: | teda jak to ten Burnflesh dělá, že se vždycky objeví a najednou má nejkvalitnější názor |
Ma plno kamaradu a potaji vsechny premlouva abychom mu dali hlas. Kdyz mu ho dame, tak je pak takovy stastny a my jsme radi ze je rad :-) | ups, a je to venku
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: st říjen 19, 2005 8:42 pm Předmět: |
|
|
| TheStrongBoy napsal: | Alenko (to že se jmenuješ stejně jako bejvalá mi dává takovej zvláštní pocit v břichu , ale ty seš určitě lepší) těch 250kg dám brzo bez dresu
Vono stejně, ten kdo ten těžkej blbej kamión utáhne, tak musí mít v liftu nataháno, zdravím Jirku Žaloudka a koneckonců tady u nás je oproti světu toho všeho siláckýho tak majinkato, že kdo je dobrej, tak zkouší všechno, Sedma, Štefl a další drobkové (já )
Jinak vpodstatě už teď sem lifter a trénuju tak. Jen k tomu přidávám trochu víc běhání s oplíkem , strečinku a podobnejch cirkusáren než je v současnosti běžný. A taky tricepsovou kladku jednoruč pro lepší vykreslení úponu Tak už nezlob na Honzíka a slib, že budeš fandit, plánuju zkusit příští rok pohár, vim, že to znamená závodit s Golierem, Jirkou, Sedmou a dalšíma, ale zase na to kolik mi je, se nemám za co stydět a rozhodně to bude zkušenost. |
To víš že ti budu fandit ty kluku ušatá, pokud tě poznám na nějaký startovní listině (protože takovejch strongboyů tam bude asi dost), když mě umíš tak pěkně nasrat, tak musíš mít něco z mé krve, což možná stvrzuje i fakt, že taky byly časy, kdy jsem byla v okolí Bořanovic známá jako "ta, která tady furt tlačí tu Corsu" (krásné na tom je to, že když si chceš "přidat", tak si jdeš zaběhat třeba s pětidvéřovym Focusem ).
Váhy to nejsou sice špatné na ten věk, ale do těch 250kg bez trička to ještě kousek je. Tak koukej pořádně makat a míň filozofovat, jinak to nebude o zvláštním pocitu v žaludku, když budeš číst moje jméno, ale bude se ti dělat sakra blbě
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
Zaslal: st říjen 19, 2005 8:52 pm Předmět: |
|
|
| Jurass napsal: | | Alena napsal: | | Jen napadám tu demagogii silného chlapce. Příprava liftera nemusí (a neměla by být !!) spojena s drcením v posilovně a dresech od ledna až do prosince. Příprava liftera je o jídle, je o psychice, je o komplexní přípravě, je i o dynamice, je o alternativním cvičení . | no a to je ten problem. tady se neshodneme |
Já bych to neviděla jako problém. Naopak, vidím v tom jistý kouzlo - oba se blížíme ke stejné věci jeden zleva, druhej zprava a dostanem se k ní oba stejně. Ty potřebuješ mít jasné odpovědi a nesneseš věci nejasné, nedořešené, vše chceš analyzovat a mít rozřešenou jejich podstatu. Mně je v obecné rovině fuk, jak věci fungují, hlavně když mám z nich dobrý pocit a systém v globálu funguje. Není potřeba se shodovat. Aspoň se nenudíme.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:16 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:19 pm Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | | Jurass napsal: | | Alena napsal: | | Jen napadám tu demagogii silného chlapce. Příprava liftera nemusí (a neměla by být !!) spojena s drcením v posilovně a dresech od ledna až do prosince. Příprava liftera je o jídle, je o psychice, je o komplexní přípravě, je i o dynamice, je o alternativním cvičení . | no a to je ten problem. tady se neshodneme |
Já bych to neviděla jako problém. Naopak, vidím v tom jistý kouzlo - oba se blížíme ke stejné věci jeden zleva, druhej zprava a dostanem se k ní oba stejně. Ty potřebuješ mít jasné odpovědi a nesneseš věci nejasné, nedořešené, vše chceš analyzovat a mít rozřešenou jejich podstatu. Mně je v obecné rovině fuk, jak věci fungují, hlavně když mám z nich dobrý pocit a systém v globálu funguje. Není potřeba se shodovat. Aspoň se nenudíme. | protiklady se přitahují
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheStrongBoy
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
|
| nahoru |
|
 |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 9:31 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Alena

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|