|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
TheStrongBoy
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Jurass
(ban)
|
Zaslal: st říjen 19, 2005 11:06 pm Předmět: |
|
|
| Alena napsal: | Škoda, že jsem příští čtvrtek objednaná ke kadeřnici, tohle by mě docela zajímalo, když si pročítám Jůrovy příspěvky k tématu holení analního otvoru, mohla by to být docela jízda. | však nechoď ke kadeřnici, mi ti to uděláme zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 7:53 am Předmět: |
|
|
Jurass: to je hezký že si umíš i sám zatleskat _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
I.N.G.
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 9:19 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | majne gute... I.N.G. ja ta budem bit po hlave pastou a ty mna papierom, kto vyhra? |
Ver tomu, ze ve finale vyhraju ja.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prinz Eugen

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 10:49 am Předmět: |
|
|
reakce na ..... BURNFLESH ..
no offense
... nemyslim si ze by se dnesni svet dival na lidi co maji fyzickou silu jako na abnormalni.. spolecnosti je to podle meho nazoru u prdele ze burnflesh je velikej a silnej...
... svet plnej paragrafu a vyhlasek... - evidentne te sere ze nemuzes nekoho rozmrdat na sracku aniz by te cekal trest, ze nekdo chytrejsi a vzdelanejsi nez ty te muze kdykoli prechcat a strcit do kapsy a ty s tim se svyma svalama nenadelas absolutne nic..? v tom pripade jdi do lesa.. tento svet neni nic pro tebe.. muzes si tam zit svuj divokej sen o mocnym praclovekovi kde se vse ridi pravem fyzicky silnejsiho...
pribeh davida a goliase stejne ma neco do sebe :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
charcharodon
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 11:53 am Předmět: |
|
|
Já jen musím podotknout, že se mnou trénink 3x týdně celé tělo dělá divy. Skok v síle, pas + 3cm, váha +6kg, no mazec.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 1:43 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | ... nemyslim si ze by se dnesni svet dival na lidi co maji fyzickou silu jako na abnormalni.. spolecnosti je to podle meho nazoru u prdele ze burnflesh je velikej a silnej... | No, tady bych možná trochu souhlasil s Burnem.. Vezmi si, že pro společnost je fyzickým ideálem sportovce vyrýsovanej depilovanej 85-kilovej krasavec z titulní stránky Mens Health.. A na člověka, co má 115 kg a zvedá tři metráky se většina lidí dívá jako na nějakou gorilu..
Naposledy upravil Lear dne čt říjen 20, 2005 1:58 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
DrLift
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 1:54 pm Předmět: |
|
|
| Lear napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | ... nemyslim si ze by se dnesni svet dival na lidi co maji fyzickou silu jako na abnormalni.. spolecnosti je to podle meho nazoru u prdele ze burnflesh je velikej a silnej... | No, tady bych možná trochu souhlasil s Burnem.. Vezmi si, že pro společnost je fyzickým ideálem sportovce vyrýsovanej depilovanej 85-kilovej krasavec z titulní stránky Mens Health.. A na člověka, co má 115 kg a zvedá tři metráky se většina lidí dívá jako na nějakou vypatlanou gorilu.. |
Myslim, ze dost prehanis. Podle mne ja to kazdymu ukradeny. To ze je v kurzu byt stihlej a vysportovanej bych neodsuzoval. Urcite je to lepsi pro zivot nez vazit 115kg a byt neohrabanej.
|
|
| nahoru |
|
 |
charcharodon
(ban)

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 1:56 pm Předmět: |
|
|
Já třeba abch byl štíhlý, tak musím být osvalený alespoň na 82-85kg po dietě, mám pomalý metabolizmus ale jak nabírám a shazuji, postupne se blížím tomu svému ideálu.
Rozhodně je toto běh na dlouhou trať, 2 roky minimum.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lear

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 2:03 pm Předmět: |
|
|
| DrLift napsal: | | Lear napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | ... nemyslim si ze by se dnesni svet dival na lidi co maji fyzickou silu jako na abnormalni.. spolecnosti je to podle meho nazoru u prdele ze burnflesh je velikej a silnej... | No, tady bych možná trochu souhlasil s Burnem.. Vezmi si, že pro společnost je fyzickým ideálem sportovce vyrýsovanej depilovanej 85-kilovej krasavec z titulní stránky Mens Health.. A na člověka, co má 115 kg a zvedá tři metráky se většina lidí dívá jako na nějakou vypatlanou gorilu.. |
Myslim, ze dost prehanis. Podle mne ja to kazdymu ukradeny. To ze je v kurzu byt stihlej a vysportovanej bych neodsuzoval. Urcite je to lepsi pro zivot nez vazit 115kg a byt neohrabanej. | No co je zdravejsi je uplne jasny. A ukradeny to mozna kazdymu je, ale rekl bych, ze velka spousta lidi si pri pohledu na skutecne svalnatyho cloveka rekne neco ve stylu: svaly misto mozku.. Cimz samozrejme nerikam, ze je to v poradku!
|
|
| nahoru |
|
 |
Miguelito

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 2:07 pm Předmět: |
|
|
| charcharodon napsal: | Já třeba abch byl štíhlý, tak musím být osvalený alespoň na 82-85kg po dietě, mám pomalý metabolizmus ale jak nabírám a shazuji, postupne se blížím tomu svému ideálu.
Rozhodně je toto běh na dlouhou trať, 2 roky minimum. |
JEZISMARJA, NEMENUJES SE NAHODOU BRON? CO TO MA SPOLECNEHO S TIM, JAKY JE SOUCASNY TREND? _________________ ...ano,začal jsem fotit,začal jsem studovat,mluvit tady slušně...
|
|
| nahoru |
|
 |
burnflesh

|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 4:29 pm Předmět: |
|
|
| Prinz Eugen napsal: | | - evidentne te sere ze nemuzes nekoho rozmrdat na sracku aniz by te cekal trest, ze nekdo chytrejsi a vzdelanejsi nez ty te muze kdykoli prechcat a strcit do kapsy a ty s tim se svyma svalama nenadelas absolutne nic..? v tom pripade jdi do lesa.. tento svet neni nic pro tebe.. muzes si tam zit svuj divokej sen o mocnym praclovekovi kde se vse ridi pravem fyzicky silnejsiho... |
FYMF
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt říjen 20, 2005 4:30 pm Předmět: |
|
|
| burnflesh napsal: | | Prinz Eugen napsal: | | - evidentne te sere ze nemuzes nekoho rozmrdat na sracku aniz by te cekal trest, ze nekdo chytrejsi a vzdelanejsi nez ty te muze kdykoli prechcat a strcit do kapsy a ty s tim se svyma svalama nenadelas absolutne nic..? v tom pripade jdi do lesa.. tento svet neni nic pro tebe.. muzes si tam zit svuj divokej sen o mocnym praclovekovi kde se vse ridi pravem fyzicky silnejsiho... |
FYMF |
haha a ja vim čeho je to zkratka
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|