Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
TheStrongBoy

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Samý výmluvy, to se bojíte 19 zamindrákovanýho hubeňoura, co se aspoň na netu schovává za Strongboye?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Jurass
(ban)

PříspěvekZaslal: st říjen 19, 2005 11:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Alena napsal:
Škoda, že jsem příští čtvrtek objednaná ke kadeřnici, tohle by mě docela zajímalo, když si pročítám Jůrovy příspěvky k tématu holení analního otvoru, mohla by to být docela jízda.
však nechoď ke kadeřnici, mi ti to uděláme zadarmo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
street

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 7:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Jurass: to je hezký že si umíš i sám zatleskat
Ondřej1

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 8:01 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tradewind napsal:
street napsal:
teda jak to ten Burnflesh dělá, že se vždycky objeví a najednou má nejkvalitnější názor

Ma plno kamaradu a potaji vsechny premlouva abychom mu dali hlas. Kdyz mu ho dame, tak je pak takovy stastny a my jsme radi ze je rad :-)
... a že vás nezmlátí

Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
I.N.G.

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
majne gute... I.N.G. ja ta budem bit po hlave pastou a ty mna papierom, kto vyhra?

Ver tomu, ze ve finale vyhraju ja.
Prinz Eugen

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 10:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

reakce na ..... BURNFLESH ..

no offense
... nemyslim si ze by se dnesni svet dival na lidi co maji fyzickou silu jako na abnormalni.. spolecnosti je to podle meho nazoru u prdele ze burnflesh je velikej a silnej...

... svet plnej paragrafu a vyhlasek... - evidentne te sere ze nemuzes nekoho rozmrdat na sracku aniz by te cekal trest, ze nekdo chytrejsi a vzdelanejsi nez ty te muze kdykoli prechcat a strcit do kapsy a ty s tim se svyma svalama nenadelas absolutne nic..? v tom pripade jdi do lesa.. tento svet neni nic pro tebe.. muzes si tam zit svuj divokej sen o mocnym praclovekovi kde se vse ridi pravem fyzicky silnejsiho...
pribeh davida a goliase stejne ma neco do sebe :-)
charcharodon
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 11:53 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jen musím podotknout, že se mnou trénink 3x týdně celé tělo dělá divy. Skok v síle, pas + 3cm, váha +6kg, no mazec.
Lear

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
... nemyslim si ze by se dnesni svet dival na lidi co maji fyzickou silu jako na abnormalni.. spolecnosti je to podle meho nazoru u prdele ze burnflesh je velikej a silnej...
No, tady bych možná trochu souhlasil s Burnem.. Vezmi si, že pro společnost je fyzickým ideálem sportovce vyrýsovanej depilovanej 85-kilovej krasavec z titulní stránky Mens Health.. A na člověka, co má 115 kg a zvedá tři metráky se většina lidí dívá jako na nějakou gorilu..

Naposledy upravil Lear dne čt říjen 20, 2005 1:58 pm, celkově upraveno 1 krát
DrLift

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 1:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lear napsal:
Prinz Eugen napsal:
No, tady bych možná trochu souhlasil s Burnem.. Vezmi si, že pro společnost je fyzickým ideálem sportovce vyrýsovanej depilovanej 85-kilovej krasavec z titulní stránky Mens Health.. A na člověka, co má 115 kg a zvedá tři metráky se většina lidí dívá jako na nějakou vypatlanou gorilu..

Myslim, ze dost prehanis. Podle mne ja to kazdymu ukradeny. To ze je v kurzu byt stihlej a vysportovanej bych neodsuzoval. Urcite je to lepsi pro zivot nez vazit 115kg a byt neohrabanej.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
charcharodon
(ban)

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 1:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já třeba abch byl štíhlý, tak musím být osvalený alespoň na 82-85kg po dietě, mám pomalý metabolizmus ale jak nabírám a shazuji, postupne se blížím tomu svému ideálu.
Rozhodně je toto běh na dlouhou trať, 2 roky minimum.
Lear

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DrLift napsal:
Lear napsal:
Prinz Eugen napsal:
No, tady bych možná trochu souhlasil s Burnem.. Vezmi si, že pro společnost je fyzickým ideálem sportovce vyrýsovanej depilovanej 85-kilovej krasavec z titulní stránky Mens Health.. A na člověka, co má 115 kg a zvedá tři metráky se většina lidí dívá jako na nějakou vypatlanou gorilu..

Myslim, ze dost prehanis. Podle mne ja to kazdymu ukradeny. To ze je v kurzu byt stihlej a vysportovanej bych neodsuzoval. Urcite je to lepsi pro zivot nez vazit 115kg a byt neohrabanej.
No co je zdravejsi je uplne jasny. A ukradeny to mozna kazdymu je, ale rekl bych, ze velka spousta lidi si pri pohledu na skutecne svalnatyho cloveka rekne neco ve stylu: svaly misto mozku.. Cimz samozrejme nerikam, ze je to v poradku!
Miguelito

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

charcharodon napsal:
Já třeba abch byl štíhlý, tak musím být osvalený alespoň na 82-85kg po dietě, mám pomalý metabolizmus ale jak nabírám a shazuji, postupne se blížím tomu svému ideálu.
Rozhodně je toto běh na dlouhou trať, 2 roky minimum.

JEZISMARJA, NEMENUJES SE NAHODOU BRON? CO TO MA SPOLECNEHO S TIM, JAKY JE SOUCASNY TREND?
burnflesh

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 4:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prinz Eugen napsal:
- evidentne te sere ze nemuzes nekoho rozmrdat na sracku aniz by te cekal trest, ze nekdo chytrejsi a vzdelanejsi nez ty te muze kdykoli prechcat a strcit do kapsy a ty s tim se svyma svalama nenadelas absolutne nic..? v tom pripade jdi do lesa.. tento svet neni nic pro tebe.. muzes si tam zit svuj divokej sen o mocnym praclovekovi kde se vse ridi pravem fyzicky silnejsiho...

FYMF
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 4:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

burnflesh napsal:
Prinz Eugen napsal:
- evidentne te sere ze nemuzes nekoho rozmrdat na sracku aniz by te cekal trest, ze nekdo chytrejsi a vzdelanejsi nez ty te muze kdykoli prechcat a strcit do kapsy a ty s tim se svyma svalama nenadelas absolutne nic..? v tom pripade jdi do lesa.. tento svet neni nic pro tebe.. muzes si tam zit svuj divokej sen o mocnym praclovekovi kde se vse ridi pravem fyzicky silnejsiho...

FYMF

haha a ja vim čeho je to zkratka
Tyrael

PříspěvekZaslal: čt říjen 20, 2005 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Topděfka napsal:
burnflesh napsal:
Prinz Eugen napsal:

FYMF

haha a ja vim čeho je to zkratka

ze by FUCK YOU MOTHERFUCKER ? :-))

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: