|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Topděfka
|
Zaslal: st leden 25, 2006 5:36 pm Předmět: |
|
|
sem si teď stáhnul daggerfall...a překvapivě to na XP nerozběhnu :- (
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
ZaprTEKK

|
Zaslal: st leden 25, 2006 5:48 pm Předmět: |
|
|
kluci pojdte nekdo zaparit Unreal 2004 1on1 _________________ Egocentrický rezonér s bigorexií v anamnéze.
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: st leden 25, 2006 8:49 pm Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | sem si teď stáhnul daggerfall...a překvapivě to na XP nerozběhnu :- ( |
Daggerfall je děnsej hnus... To už radši zkus Morrowind...i když i ten stojí za pěknej houbelec...
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
Zaslal: st leden 25, 2006 9:01 pm Předmět: |
|
|
| ferdak napsal: | | Topděfka napsal: | | sem si teď stáhnul daggerfall...a překvapivě to na XP nerozběhnu :- ( |
Daggerfall je děnsej hnus... To už radši zkus Morrowind...i když i ten stojí za pěknej houbelec... |
Teds urazil vetsinu fandu rpg. Morrowind je jedna z best rpg ever.
Ferdak:Jinak pokud neznas tak pod xp rozjedes s programem dosbox.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: st leden 25, 2006 9:55 pm Předmět: |
|
|
to je asi pro mně...du to zkusit....
|
|
| nahoru |
|
 |
max.bowwer
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 8:49 am Předmět: |
|
|
| max.bowwer napsal: | | ferdak napsal: | | Topděfka napsal: | | sem si teď stáhnul daggerfall...a překvapivě to na XP nerozběhnu :- ( |
Daggerfall je děnsej hnus... To už radši zkus Morrowind...i když i ten stojí za pěknej houbelec... |
Teds urazil vetsinu fandu rpg. Morrowind je jedna z best rpg ever.
Ferdak:Jinak pokud neznas tak pod xp rozjedes s programem dosbox. |
Já RPG děsně žeru. Hrál jsem všechny který se ke mě dostali, ale ten Morrowind... Bylo tam strašně málo druhů potvor. A taky byla divně zmršená gradace postavy. Pořádně jsem nezaznamenal žádnýho nepřítele na kterýho bych neměl a jakmile jsem našel deadra výbavu, tak jsem s tím šlahnul bo jsem to zabijel už zaběhu... Joo TES:Arena, to byla šupa! Nebo M&M6...
Anebo co říkáte na Sacred? Sice mě štvalo, že tam bylo tak málo kouzel a bojových skillů, ale boje s drakama to vynahradili.
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 8:51 am Předmět: |
|
|
NIC se nevyrovná soubojům s drakama v Baldur´s Gate 2 ...na druhou stranu,nic se nevyrovná Baldur´s Gate 2,takže...
|
|
| nahoru |
|
 |
ferdak
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:03 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | NIC se nevyrovná soubojům s drakama v Baldur´s Gate 2 ...na druhou stranu,nic se nevyrovná Baldur´s Gate 2,takže... |
Tak to je docela možný, bo BG2 jsem nedohrál... Byl strašně zdlouhavej. Hry na principu AD&D jsou supr, ale tohle už jsem fakt nedával. BG1 jsem dal, ale více mě bavil Icewind dale. Byl takovej více akčnější...
btw: a hráli jste Brány Skeldalu? To byla šupa!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:13 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | NIC se nevyrovná soubojům s drakama v Baldur´s Gate 2 ...na druhou stranu,nic se nevyrovná Baldur´s Gate 2,takže... |
Fallout saga je podla mna lepsia ako BG - ale to je len moj osobny nazor samozrejme :) Fallout som dohral asi 5 krat, fallout 2 tiez tak neako - to som uz skusal take, ze postava orientovana len na unarmed and speech atp, vcelku zaujmave :))
BG - uzasna hra, hlavne ta moznost naberanie postav s vlastnym charakterom a osobnostou. Ked sa Viconia hadala s tou blondatou elfkou (mag/klerik), alebo monolog toho barbara co nosil skrecka (Boo ci ako sa volal)... ta hra bola este ukecanejsia ako fallout2 co uz je teda nieco :) _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt leden 26, 2006 9:21 am Předmět: |
|
|
mnoo,já du hrát daggerfall,max bowwer má u mě pivo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
major john matrix

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 10:03 am Předmět: |
|
|
| HOVADO napsal: | já tet smažím resident evil 4,god of war ,devil may cry3, quake4 a poldu 5 |
on uz vysel polda 5?
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 10:05 am Předmět: |
|
|
přesně tak. baldur`s gate 2 je pro mně bezkonkurenčně nejlepší izometrické rpg všech dob, následované planescape tormentem, oběma fallouty, icewind dale je taky dobré. a amigácký heroes quest 2: legacy of sorasil je nezapomenutelná megašupa.
co se týče dungeonů tak black crypt (ještě na amize), oba dungeon mastery, všechny beholdery, stonekeep je taky dobrý a série might and magic mně uchvátila kompletně celá, včetně posledních dvou dílů.
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 10:06 am Předmět: |
|
|
| Topděfka napsal: | | mnoo,já du hrát daggerfall,max bowwer má u mě pivo :) |
jojo, dosbox je mocná utilitka, však koukni na mé stránky...
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: čt leden 26, 2006 10:43 am Předmět: |
|
|
stejne zadna hra pribehem nema na sagu Final Fantasy...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|