|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Objemák

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:22 pm Předmět: |
|
|
Stačí mi srovnat dvě nemocnice v našem kraji - státní nemocnice v Českém Krumlově = hnus, kam se každej bojí jít, zadlužená, nemoderní a nestátní akciovka nemocnice v Českých Budějovicích = nádherné prostředí, prosperující nemocnice, spokojení zaměstnanci i pacienti.
Víc není třeba dodávat.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Phenomenom
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:29 pm Předmět: |
|
|
| Objemák napsal: | Stačí mi srovnat dvě nemocnice v našem kraji - státní nemocnice v Českém Krumlově = hnus, kam se každej bojí jít, zadlužená, nemoderní a nestátní akciovka nemocnice v Českých Budějovicích = nádherné prostředí, prosperující nemocnice, spokojení zaměstnanci i pacienti.
Víc není třeba dodávat. |
Dobře on!Přesně tak dyt ti mamrdi neumí opravit ani silnici natož spravovat nemocnice
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:34 pm Předmět: |
|
|
Pod to se podepíšu Objemáku!
|
|
| nahoru |
|
 |
holu
|
Zaslal: pá květen 26, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
menší problém u akciových nemocnic je, že přeci jenom nemoci - léčba, která tak "nevynáší" prostě v té nemocnici být nemusí...a člověk bude muset dojíždět do velmi vzdálených míst.. Jinak stoprocentně se ztotožňuji s názory sešívaného, m4la a objemáka
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: pá květen 26, 2006 11:10 pm Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Být zaměstnanec je pohodlné, bez rizika, žádné starosti, hodně volného času, žádná velká odpovědnost (zejména u méně placených profesí)... ale také ne "riziko" velkého zbohatnutí. |
Tak tímhle jsi mě dostal. Jsem zaměstnanec, ale když mluvíš o zodpovědnosti, tak asi tolik: Jsem programátor, dělám průmyslovou automatizaci. Nedělám to dlouho, asi dva roky, ale buď si jistej, že půlka strojů co jsem dělal, by v důsledku mojí chyby mohla někoho na dosmrti zmrzačit a ta druhá půlka asi v půl vteřině zabít. Já vím sakra dobře co je zodpovědnost a nejde jen o to, jestli si vydělám.
Volnej čas: Mezi svátky (Vánoce + Silvestr) jsem měl asi půl roku předem naplánovaný volno. Víš, co jsem měl? Ani se neptej. Byl jsem ve smradlavý hale v Barum Continental, protože se protáhnuly termíny. Ano, jindy třeba čas mám, ale je to asi tak, jako při podnikání. Není práce, mám čas. Je práce, nemám čas. Je pravda, že si práci nemusím zajišťovat, ale když budu neschopnej, tak mě vyhodí.
Žádné starosti: Fajn pocit, když děláš stroj na začátku haly, kterej je potřeba k tomu, aby dvě celý linky moj¨hly jet a ono se něco sere a prostě to nejede. Vůbec nejlepší je, když za Tebou stojí šéfik a nezapomíná Ti co minutu připomínat, jakej je to průser.
....sem se ohledně tý zodpovědnosti nějak rozlítil _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: so květen 27, 2006 6:47 am Předmět: |
|
|
Vidim, ze vsichni jsou nadseni ze soukromych nemocnic. Jen pripomenu, ze se objevily pokusy o prodej do zahranici. Dale pripomenu, ze mnoho zastupitelu ODS ma podily v soukromych nemocnicich a dochazi ke stretu minimalne zajmu. Jde o miliardy a v pripade prevodu nemocnic na kraje a jejich naslednem prodeji, SESIVANY, dojde k takove korupci, ze se o tom budeme ucit v dejepise.
Nemocnice v Klatovech po prevodu na a.s. pomalu krachuje. Pacienti si dokonce sebou nosi nektere leky. Zamestnanci si vyrazne pohorsili. I s finacni injekci se nemocnice nori dale do dluhu. Managment bere odmeny.
Dale - Ustava. Po nekolikate se vas, priznivci Modre sance, ptam, kde je zaruka meho ustavniho prava? Nebo az se bude menit Ustava ohledne volby prezidenta, tak to rovnou zmenite take? Neni trochu ucelova uprava Ustavy nebezpecna?
Soukrome nemocnice budou sami rozhodovat o tom, koho prijmou, neprijmou a jake sluzby budou poskytovat. O korupci snad ani nemusim hovorit.
Pokud tu bude sit statnich nemocnic, ktere zaruci peci v kazdem pripade a k tomu sektor soukromych nemocnic, nic proti tomu nemam. Pokud bude zdravotnictvi jen soukrome, lide splacou nad vydelkem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so květen 27, 2006 8:17 am Předmět: |
|
|
Este si zapomnel plechaci napsat,ze soukromy sektor bude podporovat vydelecne a lukrativni obory: plasticka chirurgie atd. ale jaksi treba takove traumatologicke oddeleni nebo snad interni oddeleni luzkove..hmmm to ne...
souhlasim s tim cos napsal hlavne v zaveru:
| citace: | | Pokud tu bude sit statnich nemocnic, ktere zaruci peci v kazdem pripade a k tomu sektor soukromych nemocnic, nic proti tomu nemam. |
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: so květen 27, 2006 9:50 am Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | Este si zapomnel plechaci napsat,ze soukromy sektor bude podporovat vydelecne a lukrativni obory: plasticka chirurgie atd. ale jaksi treba takove traumatologicke oddeleni nebo snad interni oddeleni luzkove..hmmm to ne...
souhlasim s tim cos napsal hlavne v zaveru:
| citace: | | Pokud tu bude sit statnich nemocnic, ktere zaruci peci v kazdem pripade a k tomu sektor soukromych nemocnic, nic proti tomu nemam. | |
jojo, ono by to chtelo taky vic premyslet nad dusledky a o cem to vlastne je, tohle je jen o novych tunelech pro ODSS...bohuzel hodne lidi si necha do hlavy nalit kecy o kvalite sokromych sluzeb, ze je to pro efektivni fungovani nezbytne apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: so květen 27, 2006 9:54 am Předmět: |
|
|
| HAD napsal: | | Ondřej napsal: | | Být zaměstnanec je pohodlné, bez rizika, žádné starosti, hodně volného času, žádná velká odpovědnost (zejména u méně placených profesí)... ale také ne "riziko" velkého zbohatnutí. |
Tak tímhle jsi mě dostal. Jsem zaměstnanec, ale když mluvíš o zodpovědnosti, tak asi tolik: Jsem programátor, dělám průmyslovou automatizaci. Nedělám to dlouho, asi dva roky, ale buď si jistej, že půlka strojů co jsem dělal, by v důsledku mojí chyby mohla někoho na dosmrti zmrzačit a ta druhá půlka asi v půl vteřině zabít. Já vím sakra dobře co je zodpovědnost a nejde jen o to, jestli si vydělám.
Volnej čas: Mezi svátky (Vánoce + Silvestr) jsem měl asi půl roku předem naplánovaný volno. Víš, co jsem měl? Ani se neptej. Byl jsem ve smradlavý hale v Barum Continental, protože se protáhnuly termíny. Ano, jindy třeba čas mám, ale je to asi tak, jako při podnikání. Není práce, mám čas. Je práce, nemám čas. Je pravda, že si práci nemusím zajišťovat, ale když budu neschopnej, tak mě vyhodí.
Žádné starosti: Fajn pocit, když děláš stroj na začátku haly, kterej je potřeba k tomu, aby dvě celý linky moj¨hly jet a ono se něco sere a prostě to nejede. Vůbec nejlepší je, když za Tebou stojí šéfik a nezapomíná Ti co minutu připomínat, jakej je to průser.
....sem se ohledně tý zodpovědnosti nějak rozlítil |
presne tak, taky nesnasim ty kecy, jak podnikatele makaj jako kdyby normalni clovek nic nedelal..polovina velkych podnikatelu ma svuj majetek jen diky tunelum a okradani kolegu..a muze nekdo za to, ze nema dostatecny kapital, nebo schopnosti (nebo proste nemel moznost studovat-treba za komunistu to pro slusneho cloveka ani poradne neslo), proc by jen kvuli tomu nemel mit sanci na normalni zivot (coz pri reformach ODSS fakt mit nebude)??
|
|
| nahoru |
|
 |
Yic.m
|
Zaslal: so květen 27, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
Terminatore: Byl jsi někdy ve státní nemocnici? Byl jsi někdy v soukromé? Já byl v obou a do státní bych nevlez ani, kdybych byl na smrtelný posteli...
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: so květen 27, 2006 10:10 am Předmět: |
|
|
| Yic.m napsal: | | Terminatore: Byl jsi někdy ve státní nemocnici? Byl jsi někdy v soukromé? Já byl v obou a do státní bych nevlez ani, kdybych byl na smrtelný posteli... |
myslis jako ty soukrome kliniky pro prachace? no to jsem fakt nebyl, jako v tu kvalitu verim, ale ty ceny sluzeb...jo proste takhle to nemuze fungovat pro kazdeho, nekdo na to proste nema a co pak ma delat?
|
|
| nahoru |
|
 |
Fire.Tiger

|
Zaslal: so květen 27, 2006 11:06 am Předmět: |
|
|
Kazdy se nemuze mit stejne....
to PROSTE nejde...nekdo na to ma, a nekdo na to nema....
je to o tom snazit se abych na to mel, k tomu jsou dulezite podminky,
a proto volim ODS. cssd uz nehodlam komentovat. A o komunistech...tak o tom ani nehovorim.
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: so květen 27, 2006 11:24 am Předmět: |
|
|
| Fire.Tiger napsal: | Kazdy se nemuze mit stejne....
a proto volim ODS. cssd uz nehodlam komentovat. A o komunistech...tak o tom ani nehovorim. |
jenze liberalismus, ktery navrhuje ods proste neni fer vuci tem, kteri maji nevyhodu-proste nemaji kapital, schopnosti-proste se tak narodi-muze za to, nebo proste nemeli ty podminky? proste ja nerikam, ze se ma mit kazdy stejne, ale proc by kazdy nemohl mit garantovanu jistou kvalitu zivota, jista prava, jistou hranici prijmu, zabezpeceni v pripade nouze... ono se to snadno nekomu mluvi, kdyz je z bohate rodiny, mlady, ma kvalitni vzdelani apod ale co ma delat nejaky 50ti lety chlap ze zakladnim vzdelani z karvinska? ten na tyhle zmeny sakra doplati...
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: so květen 27, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
| Terminatorus napsal: | | Fire.Tiger napsal: | Kazdy se nemuze mit stejne....
a proto volim ODS. cssd uz nehodlam komentovat. A o komunistech...tak o tom ani nehovorim. |
jenze liberalismus, ktery navrhuje ods proste neni fer vuci tem, kteri maji nevyhodu-proste nemaji kapital, schopnosti-proste se tak narodi-muze za to, nebo proste nemeli ty podminky? proste ja nerikam, ze se ma mit kazdy stejne, ale proc by kazdy nemohl mit garantovanu jistou kvalitu zivota, jista prava, jistou hranici prijmu, zabezpeceni v pripade nouze... ono se to snadno nekomu mluvi, kdyz je z bohate rodiny, mlady, ma kvalitni vzdelani apod ale co ma delat nejaky 50ti lety chlap ze zakladnim vzdelani z karvinska? ten na tyhle zmeny sakra doplati... |
Jo a přijde bradavice a bude tu ráj na zemi Já zase nevím, proč bych měl platit daň 30 a více procent za to, že jsem úspěšnej? To Ti přijde fér?
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: so květen 27, 2006 11:32 am Předmět: |
|
|
| Objemák napsal: | | Terminatorus napsal: | | Fire.Tiger napsal: | Kazdy se nemuze mit stejne....
jenze liberalismus, ktery navrhuje ods proste neni fer vuci tem, kteri maji nevyhodu-proste nemaji kapital, schopnosti-proste se tak narodi-muze za to, nebo proste nemeli ty podminky? proste ja nerikam, ze se ma mit kazdy stejne, ale proc by kazdy nemohl mit garantovanu jistou kvalitu zivota, jista prava, jistou hranici prijmu, zabezpeceni v pripade nouze... ono se to snadno nekomu mluvi, kdyz je z bohate rodiny, mlady, ma kvalitni vzdelani apod ale co ma delat nejaky 50ti lety chlap ze zakladnim vzdelani z karvinska? ten na tyhle zmeny sakra doplati... |
Jo a přijde bradavice a bude tu ráj na zemi Já zase nevím, proč bych měl platit daň 30 a více procent za to, že jsem úspěšnej? To Ti přijde fér? |
no jo ale ty jsi uspesny i diky tehle spolecnosti-ze ti proste dali vzdelani, sanci se prosadit, dobrou praci apod. takze z toho sveho uspechu odvadis dan, ja na tom nevidim nic nepochopitelneho....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|