|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Majklozo

|
Zaslal: ne květen 28, 2006 11:33 pm Předmět: |
|
|
Hydr0gen: Jo, první odstavec, co píšeš sem viděl stejně.
2. odstavec: Nejde o baštění, jde o to, že mám podobný názory, snáz se ztotožnim s jeho názory než s názory jiných. Nebude tomu jinak, uvidim-li zápis z debaty bez jmen účastníků - vyberu si stejně jeho postoj. Už to tak je.
3. odstavec: Nic takovýho sem tady neprezentoval.
(tohle zkreslování a přehánění mi přijde zvlášť typický pro filozofii příznivců ODS s panem Topolánkem v čele)
4. odstavec: pokud je to vše nezkreslená pravda (což skutečně v tomhle případě netušim), konkrétně tohle nemůžu podporovat a nikdy nepodpořim.
5. odstavec: nestydim se změnit názor, ovšem netrvá to hodinu, den, měsíc, to se děje v průběhu mnoha let, volebních období, proto ani letos už nebudu volit ODS, ať se děje, co se děje
Pokud máš názor, že já jsem mimo, oplácím tím, že Ty jsi zabedněnej.
(ostatně o5 typický pro voliče ODS, prostě filozofie... - já vyznávám tu čssd - s výhradami, bez výhrad filozofii L. A. Senecy)
6. odstavec: vypovídá to o Tvym pravděpodobnym jednoduchym, možná až povrchním myšlení. Toto přece nelze házet do jednoho pytle, jen se ODS hodí k zastrašování lidí vytahovat tragickou minulost.
Jinak Tvý názory respektuju, ale v tomto se neshodneme.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Terminatorus
|
Zaslal: po květen 29, 2006 12:21 am Předmět: |
|
|
| Majklozo napsal: | Hydr0gen: Jo, první odstavec, co píšeš sem viděl stejně.
2. odstavec: Nejde o baštění, jde o to, že mám podobný názory, snáz se ztotožnim s jeho názory než s názory jiných. Nebude tomu jinak, uvidim-li zápis z debaty bez jmen účastníků - vyberu si stejně jeho postoj. Už to tak je.
(tohle zkreslování a přehánění mi přijde zvlášť typický pro filozofii příznivců ODS s panem Topolánkem v čele)
4. odstavec: pokud je to vše nezkreslená pravda (což skutečně v tomhle případě netušim), konkrétně tohle nemůžu podporovat a nikdy nepodpořim.
5. odstavec: nestydim se změnit názor, ovšem netrvá to hodinu, den, měsíc, to se děje v průběhu mnoha let, volebních období, proto ani letos už nebudu volit ODS, ať se děje, co se děje
(ostatně o5 typický pro voliče ODS, prostě filozofie... - já vyznávám tu čssd - s výhradami, bez výhrad filozofii L. A. Senecy)
6. odstavec: vypovídá to o Tvym pravděpodobnym jednoduchym, možná až povrchním myšlení. Toto přece nelze házet do jednoho pytle, jen se ODS hodí k zastrašování lidí vytahovat tragickou minulost.
Jinak Tvý názory respektuju, ale v tomto se neshodneme. |
te obdivuju, ze mas trpelivost tady diskutovat s touhle pravicovou smeckou ja uz jsem podobne pokusy na ruznych diskuznich forech vzdal, to je o nicem oni maji uplne jinou mentalitu a nikdy nepochopi neco jineho nez ten svuj liberalismus a kecy o bolsevismu
|
|
| nahoru |
|
 |
HAD

|
Zaslal: po květen 29, 2006 6:19 am Předmět: |
|
|
Teď už trochu OT, ale přece.
Rupik: O tohle mi vůbec nešlo. Jen jsem chtěl Ondřejovi naznačit, že s tou zodpovědností a možností přijít o práci je to úplně stejný... _________________ Včera mě vyhodili z práce, že prý jim nevyhovuje moje osobnost.........................Ale neřekli která.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: po květen 29, 2006 9:35 am Předmět: |
|
|
| Majklozo napsal: | Hydr0gen: Jo, první odstavec, co píšeš sem viděl stejně.
Jinak Tvý názory respektuju, ale v tomto se neshodneme. |
Ok, vidím, že oproti některým levicovým provokatérům na těchle fórech alespoň slušně odpovídáš, i slušnějc než já, ovšem byl jsem rozezlen.
Naprosto ale nechápu jak to, že ne jsi nejsi jistý, že by můj 4.odstavec byl pravda a jsi příznivcem ČSSD. Protože hláškou "s komunisty i s marťany" se přece Paroubek kasal, kde mohl. To s tím zákazek koalice teď navíc prezentoval v Otázkách. Já to už dřív viděl v těch textových zprávách na ČT24, což není nějaké významné médium, ale sám to včera řekl, čili čemu chceš potom věřit? Toho Škromacha bych špatně dohledával. Ale tý první "neobrácený" větě se určitě divit nebudeš - to charakterizovalo jeho přístup. Ovšem moc dobře si pamatuju, jak najednou byl velkej pravičák s tou hláškou, kterou jsem psal (nebo to možná bylo ve stylu bez práce nejsou koláče, teď nevím) ve zprávách. Škoda mluvit... _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
Naposledy upravil Hydr0gen dne po květen 29, 2006 11:07 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: po květen 29, 2006 10:02 am Předmět: |
|
|
To je snad naprosto jasný, že se spojí s komunistama. Pokud tedy ČSSD vyhraje volby a nikdo jiný s ní do koalice nepůjde. V tom případně vznikne pravděpodobně menšinová vláda s podporou komunistů, pokud s tím tedy komunisti budou souhlasit. Je to docela logické, mají k sobě prostě nejblíž. Volit ČSSD tedy vpodstatě znamená podporovat komunisty. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: po květen 29, 2006 10:07 am Předmět: |
|
|
Alespoň je jednou za 4 roky co řešit  Člověk se alespoň pobaví, když už to stojí takový peníze.
Dnes ráno mi přišel vtipný plakát ODS: "Před odjezdem na víkend nezapomeňte změnit vládu"
A potom pod plakát s Paroubkem: "Budu pro vás pracovat" (všimněte si toho budu, což znamená, že zatím ještě nepracuje  ) někdo přidal: "Za 5 na dřevo v českých" _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: po květen 29, 2006 10:13 am Předmět: |
|
|
O víkendu jsem měl rozhovor s kamarádem o politice:
já: Myslíš, že v roce 2030 budeme mít už hmatatelné problémy s globálním oteplováním?
on: Ano
já: Myslíš, že do roku 2030 dojde ropa?
on: Asi ne až později. Tipoval bych 2050 a později.
já: Z toho plyne, že musíme omezit užívání ropy dřív než nám dojdou zásoby. Musíme si ji doslova odepřít. Jak to v dnešním světě chcete udělat jinak, než jí zdanit, zdanit auta atd.? Proto volte zelený, protože ti jediní to mají jako prioritu. ODS by to nepřenesla přes své tržně orientované srdce a ČSSD by to lidem prostě nemohla udělat.
Je těžké slyšet drsnou realitu?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Majklozo

|
Zaslal: po květen 29, 2006 10:35 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | To je snad naprosto jasný, že se spojí s komunistama. Pokud tedy ČSSD vyhraje volby a nikdo jiný s ní do koalice nepůjde. V tom případně vznikne pravděpodobně menšinová vláda s podporou komunistů, pokud s tím tedy komunisti budou souhlasit. Je to docela logické, mají k sobě prostě nejblíž. Volit ČSSD tedy vpodstatě znamená podporovat komunisty. |
No, minimálně trochu zvláštní logika. Taková tendenční.
Voliči a členové ODS zřejmě pozapomínají, co tato zkratka znamená. je tam slovo "demokratická". Dle mých postřehů se ale příliš demokraticky nechová , a to zejména právě k tý extrémně levicový straně komunistický. Toto by snad platilo i v případě zákazu koalice s komunisty pro čssd, avšak ta demokracii nepopírá respektováním názoru této menšiny.
http://referaty.ireferaty.cz/304/1207/Demokracie
- text, na jehož základě soudím
Tímto navádím k zamyšlení nad tím, kolik skutečně demokratických stran v tomto státě máme...?
Neměly by některé s písmenkem ...D... v názvu přemýšlet o "drobné" změně?
Jste, kolegové a voliči ODS, skutečně ještě demokraté???
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: po květen 29, 2006 10:39 am Předmět: |
|
|
I když nemám rád komunisty, tak mi to také přijde nelogický se pokoušet zakázat stranu, která má preference 10-20 % a chová se demokraticky jako ostatní komunistické strany ve Francii, Itálii apod. To zakazování je právě výraz omezování svobod a opak demokracie.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:25 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Dekster napsal: | | I když nemám rád komunisty, tak mi to také přijde nelogický se pokoušet zakázat stranu, která má preference 10-20 % a chová se demokraticky jako ostatní komunistické strany ve Francii, Itálii apod. To zakazování je právě výraz omezování svobod a opak demokracie. | Strana která se hrdě hlásí ke své nedemokratické minulosti do demokracie prostě nepatří. Např. Stalin nebyl masový vrah, protože nikdy nikoho sám nezavraždil (Výrok mladého komunisty v televizi) |
Oni se hlásí k myšlence komunismu a k tomu dobrému co za minulý režim bylo. Za špatný věci se omluvili. A i když někdo omluvy zpochybňuje, tak zakazovat něco čemu věří 10-20% lidí ve společnosti je v principu to samý jako špatnosti komunismu. (můj názor)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majklozo

|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:28 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Dekster napsal: | | I když nemám rád komunisty, tak mi to také přijde nelogický se pokoušet zakázat stranu, která má preference 10-20 % a chová se demokraticky jako ostatní komunistické strany ve Francii, Itálii apod. To zakazování je právě výraz omezování svobod a opak demokracie. | Strana která se hrdě hlásí ke své nedemokratické minulosti do demokracie prostě nepatří. Např. Stalin nebyl masový vrah, protože nikdy nikoho sám nezavraždil (Výrok mladého komunisty v televizi) |
Ondřeji: 1/ Prosím tu větu, kterou se KSČM hrdě hlásí ke své nedemokratické minulosti a důvod, proč do demokracie nepatří.
2/ Výrok je pravdivý. Pravdu lze odhalit pouze na základě definic. A masový vrah teoreticky definován je, viz např.:
http://vrazi.tinek.cz/?item=teorie-masovych-a-seriovych-vrahu&category=teorie
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:33 am Předmět: |
|
|
No tak to je síla... Jak ten člověk uvažuje? Ne vážně... Pak logicky vzato tvrdí to samý o Hitlerovi, že? A to bychom nemuseli být zas tak přísní logici, abychom k tomu došli. Skoro bych řekl, že by tohodle typa měli zavřít, protože tím nepřímo podporuje hnutí, které...však to znáte...
Je to možná drsné, ale proč ne? Člověk by měl trošku přemýšlet, než něco vybleje.
P.S.: Doufám, že vidíte jasný rozdíl mezi Deksterovým výrokem (se kterým by se dalo s mručením souhlasit) a mojím odporem k mladému fanatikovi. Protože v druhém případě už to s tím prvním (nesouhlas se zákazem komunismu) nesouvisí. Viz. moje myšlenkové pochody výše. _________________ "World is small, nasty and complicated, everybody dies alone."
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:37 am Předmět: |
|
|
Děkuji České televizi, že v poslední době před volbama jakoby "náhodou" zařadila opět do svého vysílání seriály jako je Zdivočelá země atd., které jsou nádherným připomenutím těch hrůz a zvěrstev, které komouši páchali. Češi totiž rádi zapomínají. A těch 15% - 20% voličů komoušů bych na měsíc (možná by stačilo i na den) zavřel do uranového dolu a večer po šichtě bych je v cele ještě pěkně zmidlil obuškem a skopal kanadama.
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: po květen 29, 2006 11:41 am Předmět: |
|
|
Když tu budete hájit myšlenky ČSSD, no budiž..., ale když tu někdo bude obhajovat místo komoušů v demokracii stylem, že jsou to vlastně neškodní strejdové, tak to už je fakt silný kafe.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|