|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Terminatorus
|
Zaslal: út květen 30, 2006 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Mára napsal: | Dnešní rozhovor s kamarádem...
...vypadá to, že si půjdu vsadit na ČSSD, že vyhraje volby. Vsadím klidně 20-30 tisíc. Pokud vyhraje volby ODS budu velmi šťasný, protože socani mě ukrádají ročně o desekrát více. Pokud ČSSD vyhraje, no tak alespoň nějakou kačku dostanu (sice budu méně šťasný) a cestou pro vyzvednutí výhry do města půjdu rovnou odevzdat živnosťák... |
no vsak jsem si vsadil ...blazni, vypsat kurs 4, kdyz je to 50 na 50... ale uz to docela klesa...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: út květen 30, 2006 10:03 pm Předmět: |
|
|
Taky bych si vsadil... uz se snizujou kurzy... nejakej chlap vsadil myslim 60 000 na to ze vyhraje KSCM :) _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: út květen 30, 2006 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Taky bych si vsadil... uz se snizujou kurzy... nejakej chlap vsadil myslim 60 000 na to ze vyhraje KSCM :) |
tak je dobry blbec, vyhozene penize...asi se nechal zmast tim, ze se rika, ze vyhraje KSCSSD nebo jakou zkratku to ODSSaci pouzivaj
|
|
| nahoru |
|
 |
Hydr0gen
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Terminatorus
|
Zaslal: út květen 30, 2006 11:15 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Terminatorus napsal: | | Black Dragon napsal: | | Taky bych si vsadil... uz se snizujou kurzy... nejakej chlap vsadil myslim 60 000 na to ze vyhraje KSCM :) |
tak je dobry blbec, vyhozene penize...asi se nechal zmast tim, ze se rika, ze vyhraje KSCSSD nebo jakou zkratku to ODSSaci pouzivaj |
tu zkratku pouzivaji uplne vsichni.. teda krome tech co je voli.. |
nekdo musi volit i jine strany nez ODSS to by si pak delali co chteli... proste jsme usoudil, ze letos muj hlas dostane CSSD (no ne ze by to byla vyjimka ohledne minulych voleb), protoze to co mi nabizi ods fakt momentalne nechci
|
|
| nahoru |
|
 |
plechac
|
Zaslal: st květen 31, 2006 6:46 am Předmět: |
|
|
[quote="Sešívaný"] | Majklozo napsal: |
...
To, že se tomu snaží ODS pomoct, je logické a Jinak ten výrok Paroubka je nechutný. |
Sešívaný - máš to v hlavě srovnané, ale inteligentí člověk jako ty by měl alespon uvest vsechna znama fakta v ramci objektivity. Jak je mozne, ze Topolanek znal urcite (tajne) informace uz prubehu vysetrovani jiz v dobe, kdy je neznal ani ministr vnitra nebo premier? Jak je mozne, ze v odposlesich padalo jmeno Langr a to v souvislosti s napojenim na informacni zdroje policie? Jak je mozne, aby predseda opozicni strany naprosto bez dukazu verejne obvinoval premiera ze zlocinu a ted i z vrazd? ODS ma pravdu, nezijeme v pravnim state. Pokud by to tak bylo, tak by Topolanek bud polozil na stul dukazy nebo rezignoval. Tohle totiz nedelal ani Zeman.
PS: Ona totiz existuje rada spekulaci, napr. ta, ze tato kauza byla ODS umela udrzena a prizivovana, az nakonec nahle odhalena tyden pred volbami.
Ja si myslim, ze zverejneni nechce ani jedna strana s tim, ze se to po volbach zamete jako obvykle.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st květen 31, 2006 7:51 am Předmět: |
|
|
| plechac napsal: |
PS: Ona totiz existuje rada spekulaci, napr. ta, ze tato kauza byla ODS umela udrzena a prizivovana, az nakonec nahle odhalena tyden pred volbami. | Nevím jestli sledujete pouze trapné výkřiky politiků, anebo i názory novinářů nebo rozhovory s lidmi, co k tomu mají opravdu co říct. V první chvíli bez znalostí jakýchkoliv skutečností mi to taky připadalo poněkud podivné takto krátce před volbami. Ovšem po přečtení dalších důležitých skutečností se na to už dívám jinak:
1. Šév útvaru pro odhalování... (vy víte čeho) pan Kubice je bývalý disident, tedy pro mě důvěryhodnější osoba než předlistopadový politický kádr Paroubek.
2. Tohoto člověka se už kdysi chtěl zbavit Zeman, asi byl pro politiky příliš poctivý ve své práci. Tenkrát se ho krom jiného zastal i Havel. Nemyslím, že by se Havel zastal člověka, co by byl napojen jakkoliv na ODS. Myslím, že je to nestranný člověk.
3. Tento šéf policistů s těmito údaji těsně před volbami přišel proto, že ČSSD se právě těsně před volbami snažila jakýmkoliv způsobem zabránit, aby se o korupčních skandálech spojených s ČSSD před volbami mluvilo. Proto odvolali nejdřív mluvčí a poté začali (možná vykonstruovaně) obviňovat podřízené (policisty) Kubiceho. Jelikož jeho nadřízení nic nedělali (proč asi?), tak se rozhodl předstoupit před parlament, protože neviděl jinou možnost.
4. ODS se toho pochopitelně chytla jako hovno košile a chtějí to využít ve svůj prospěch, ale to neznamená, že je to vykonstruovaná záležitost nebo záležitost vzniklá na přání ODS.
5. Paroubek začíná být poněkud vyveden z rovnováhy, kope kolem sebe a používá čím dál ostřejší výrazy, při kterých by se červenal i návštěvník hospůdky 5. cenové skupiny. Což mě utvrzuje v tom, že na tom bude něco pravdy.
6. Věci, o kterých se v těch zprávách píše nejsou pochopitelně přímé důkazy, jinak už by asi byl někdo odsouzen. Jsou to informace získané při domovních prohlídkách u členů podsvětí. Ale jistou vypovídací hodnotu to jistě má. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: st květen 31, 2006 8:08 am Předmět: |
|
|
| Terminatorus napsal: | | Black Dragon napsal: | | Terminatorus napsal: | | Black Dragon napsal: | | Taky bych si vsadil... uz se snizujou kurzy... nejakej chlap vsadil myslim 60 000 na to ze vyhraje KSCM :) |
tak je dobry blbec, vyhozene penize...asi se nechal zmast tim, ze se rika, ze vyhraje KSCSSD nebo jakou zkratku to ODSSaci pouzivaj |
nekdo musi volit i jine strany nez ODSS to by si pak delali co chteli... proste jsme usoudil, ze letos muj hlas dostane CSSD (no ne ze by to byla vyjimka ohledne minulych voleb), protoze to co mi nabizi ods fakt momentalne nechci |
Asi Ti práce moc nevoní a závidíš těm, co si umějí vydělat. Jinak bys socany nikdy nevolil. Oni totiž nabízejí věci přesně a jen pro tyhle lidi.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: st květen 31, 2006 8:13 am Předmět: |
|
|
Ondrej: nechapu jak muze byt Kubice jeste ve sve funkci, nebo spis jak muze jeste zit... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: st květen 31, 2006 8:20 am Předmět: |
|
|
| Objemák napsal: | | Terminatorus napsal: | | Black Dragon napsal: | | Terminatorus napsal: | | Black Dragon napsal: | | Taky bych si vsadil... uz se snizujou kurzy... nejakej chlap vsadil myslim 60 000 na to ze vyhraje KSCM :) |
nekdo musi volit i jine strany nez ODSS to by si pak delali co chteli... proste jsme usoudil, ze letos muj hlas dostane CSSD (no ne ze by to byla vyjimka ohledne minulych voleb), protoze to co mi nabizi ods fakt momentalne nechci | Asi Ti práce moc nevoní a závidíš těm, co si umějí vydělat. Jinak bys socany nikdy nevolil. Oni totiž nabízejí věci přesně a jen pro tyhle lidi. |
Možná máš částečně pravdu, ale neplatí to pro každého levicově smýšlejícího. Jsou i lidé úspěšní a dost vydělávající, kteří tíhnou k levici, protože je to prostě pro ně model společnosti, který preferují. Já nechci obhajovat současnou ČSSD nebo KSČM (ani jedny volit nebudu), ale levicou ideologii. Pro mě prostě solidarita a altruismus nejsou prázdé pojmy a naopak ODS je pro mě extrémní pravice, strana elit a divokého západu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ondřej1

|
Zaslal: st květen 31, 2006 8:30 am Předmět: |
|
|
| Dekster napsal: | | Možná máš částečně pravdu, ale neplatí to pro každého levicově smýšlejícího. Jsou i lidé úspěšní a dost vydělávající, kteří tíhnou k levici, protože je to prostě pro ně model společnosti, který preferují. Já nechci obhajovat současnou ČSSD nebo KSČM (ani jedny volit nebudu), ale levicou ideologii. Pro mě prostě solidarita a altruismus nejsou prázdé pojmy a naopak ODS je pro mě extrémní pravice, strana elit a divokého západu. | Altruismus mezi lidmi ale nevznikne změnou politického zřízení!!! Altruismus je věc, ke které nemůžeš lidi nutit nebo tlačit, jak se o to snažili komunisti. Pak akorát vytvoříš jakýsi pseudoaltruismus, který je ovšem ještě horší než lhostejnost a sobectví, protože pouze zakrývá nehezkou skutečnost. _________________ Nerad se vytahuju, a proto skrývám svaly pod vrstvou tuku
Edit: Vyrýsoval jsem a vidím, že tam nikdy žádné svaly nebyly :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dekster

|
Zaslal: st květen 31, 2006 8:41 am Předmět: |
|
|
| Ondřej napsal: | | Dekster napsal: | | Možná máš částečně pravdu, ale neplatí to pro každého levicově smýšlejícího. Jsou i lidé úspěšní a dost vydělávající, kteří tíhnou k levici, protože je to prostě pro ně model společnosti, který preferují. Já nechci obhajovat současnou ČSSD nebo KSČM (ani jedny volit nebudu), ale levicou ideologii. Pro mě prostě solidarita a altruismus nejsou prázdé pojmy a naopak ODS je pro mě extrémní pravice, strana elit a divokého západu. | Altruismus mezi lidmi ale nevznikne změnou politického zřízení!!! Altruismus je věc, ke které nemůžeš lidi nutit nebo tlačit, jak se o to snažili komunisti. Pak akorát vytvoříš jakýsi pseudoaltruismus, který je ovšem ještě horší než lhostejnost a sobectví, protože pouze zakrývá nehezkou skutečnost. |
Já myslel, že příklon k levici může být u člověka způsoben altruismem nikoli leností, vyčůraností apod. Já bych sociální pomoc také zpřísňoval a zařadil bych větší adresnost, motivaci apod., ale rovná daň je pro mé chápání společnosti nepřijatelná (i pro mé ekonomické myšlení).
|
|
| nahoru |
|
 |
Ben

|
Zaslal: st květen 31, 2006 9:06 am Předmět: |
|
|
| Dekster napsal: |
Já myslel, že příklon k levici může být u člověka způsoben altruismem nikoli leností, vyčůraností apod. Já bych sociální pomoc také zpřísňoval a zařadil bych větší adresnost, motivaci apod., ale rovná daň je pro mé chápání společnosti nepřijatelná (i pro mé ekonomické myšlení). |
co ti na rovne dani prijde jako neprijatelne? rovna dan je rozhodne spravedlivejsi nez soucasna danova pasma (proc ma byt nejaky clovek, ktery je sikovny, vzdelalejsi, je schopen vydelat vice penez, byt za to trestan vyssi sazbou procent? i tak, v absolutnich cislech, ten kdo vydela vic, vice prispeje do spolecneho banku) nemluve o tom, ze kdyz bude jedna vyse dane, tak se zrejme dost veci zjednodusi. samozrejme vim, ze nejde jen o dan z prijmu fyzickych osob, ale taky o DPH, tam by nakonec doslo taky ke zlevneni, beztak je uz skoro vsechno v 19% ted. jedine negativum ktere vidim, je ve zdrazeni stavebnich praci, ale to stejne ma byt taky brzy v 19%, takze i tady je to ok. (samozrejme v kontextu, ze by rovna dan byla onech 15%)
Naposledy upravil Ben dne st květen 31, 2006 9:19 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|