|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Poman

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:07 pm Předmět: |
|
|
ne
Ale podle mojich matných vzpomínek z prospaných hodin politologije to bude na píču stejnak.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Black Dragon

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:08 pm Předmět: |
|
|
Nejnechutnejsi je to, ze ac tvrdi ze se spolu paktovat nebudou, tak se automaticky uz berou jako koalice.. proste KSSCD, neni to vymysl, je to realita... a uz se mi z toho fakt dela blbe a zveda mi to zaludek _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | Nejnechutnejsi je to, ze ac tvrdi ze se spolu paktovat nebudou, tak se automaticky uz berou jako koalice.. proste KSSCD, neni to vymysl, je to realita... a uz se mi z toho fakt dela blbe a zveda mi to zaludek |
a co jim asi tak jinyho zbejva? co bys udelal ty na jejich miste?
paneboze kolik vam je? 10? asi reknou ok,serem na to odchazime z vlady? se proberte,uz,kazdej kdo je ve vlade a tuplem byvala vladni strana bude delat vsechno proto,aby se zas dostala k tahani za provazky... a protoze nikdo jiny v zemi nez komos a cssd neni levice (kdu stetky nepocitam-ty sou kam vitr,tam plast) tak se spojkej s komunistama..
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:18 pm Předmět: |
|
|
Situace je asi tato: ODS nemůže vládnout bez CSSD a CSSD nemůže vládnout bez ODS. CSSD s komančema většinu nedá (i když Paroubek by to rád uvítal), takže musí hledat podporu i u lidovců nebo zelených, ti ale říkali, že do vlády s podporou komančů v žádném případě nepůjdou. Bez komančů pak CSSD nedá s KDU nebo SZ většinu. Naopak ODS nedá většinu s KDU a SZ, takže je jediná možnost spoluprace s CSSD. Velká koalice nebo menšinová pravicová vláda je jediným možným řešením.
Po projevu Paroubka si tuto spolupráci dost dobře nedokážu představit.
Paroubek ten projev říkal v situaci, kdy to vypadalo, že KCSSD bude mít 101. Chtěl pravděpodobně nastolit kázen ve svých řadách a spoléhat se na to, že ODS nemůže nic vytvořit a on potom vytvoří menšinovou vládu s podporou komančů. Po výsledku 100:100 možná obrátí.
Jedno je ale jisté, Paroubek s nejvyšší pravděpodobností ve vrcholné státní funkci skončil. Pro všechny demokratické strany je naprosto nepřijatelný.
Mimo hru nejsou ani volby nové, je to ale dost náročná procedura. Já osobně bych to považoval za nejlepší řešení. Možná se voliči CSSD chytnou po projevu Paroubka za nos a uvědomí si, koho to vůbec volili. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Mimo hru nejsou ani volby nové, je to ale dost náročná procedura. |
a kdo bude platit nove volby? nase uz tak nuzna zeme?
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:20 pm Předmět: |
|
|
Sesivany:ale lidi sou hovada dementni... uz predtim se Paroubek choval jak prase a stejne ho volil... ale souhlas ten provej byl fakt otresnej...
novy volby bych tez uvital...ale stejne mne serou lidi...
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:23 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | | citace: | | Mimo hru nejsou ani volby nové, je to ale dost náročná procedura. |
a kdo bude platit nove volby? nase uz tak nuzna zeme? |
Nějaký kompromisní vládní hybrid může za čtyři roky napáchat takové škody, že náklady na další volby jsou proti tomu chrchel v oceánu. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:27 pm Předmět: |
|
|
a kdo ti zaruci,ze opakovane volby prinesou neco jineho,nez hybrid?
*na to,ze lidi odsoudi Paroubkuv projev moc nesazej..ti co uz jsou celkovou politikou ODS a CSSD znhuseni,jako ja, voli neparlamentni stranu,ti ostatni voli tak jak volili ted.
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:29 pm Předmět: |
|
|
oficialni vysledky voleb: ODS 35, 38 %, CSSD 32, 32 %, KSCM 12, 81 %, KDU-CSL 7,22 % a Zeleni 6, 29 %
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:30 pm Předmět: |
|
|
Poděkujme voličům ED a nezávisllým, že vytvořili tuto situaci. Je to demokracie, když evidentně víc jak 55% lidí si přeje pravostředovou vládu a dopadne to remízou? je mi na blití, po Paroubkově projevu mi ještě teď běhá mráz po zádech, proboha co je to za člověka?
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:34 pm Předmět: |
|
|
mandaty: ODS 81, CSSD 74, KSCM 26, KDU-CSL 13, Zeleni 6 takze se zrodil nevidany vysledek 100 : 100
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:35 pm Předmět: |
|
|
Slayter:tim zes volil neparlamentni stranu tak si vlastne nesel k volbam
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:37 pm Předmět: |
|
|
| stromba napsal: | | Poděkujme voličům ED a nezávisllým, že vytvořili tuto situaci. Je to demokracie, když evidentně víc jak 55% lidí si přeje pravostředovou vládu a dopadne to remízou? je mi na blití, po Paroubkově projevu mi ještě teď běhá mráz po zádech, proboha co je to za člověka? |
protoze sou lidi jako ty,co si myslej,ze maj pravdu jen oni. proc by nemel nekdo volit neparlamentni stranu? chapes vubec,ze prave proto,ze se vsichni furt drzej zabehlejch koleji tu mame dilema ksc,cssd,ods..protoze nikdo jinej se k valu nedostane,pac "prece by propadl hlas" ,kdybys ho volil..z tohodle je mi nabliti, hlavne ti z vas co tu porad dokola omilate slovo demokracie a sami by ste nejradsi uslapali,kazdyho kdo nevolil jako vy -
z toho bliju ja
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:37 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | Slayter:tim zes volil neparlamentni stranu tak si vlastne nesel k volbam |
Naprostý souhlas, kdo volil neparlamentní stranu volil Parobka a komunisty. Doufám, že si to lidé než bude jiný volební systém uvědomí v případných nových volbách.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 03, 2006 10:38 pm Předmět: |
|
|
Ten kdo nevolil ODS, tak jakoby dal hlas komunistum, protoze CSSD a KSCM je jedna parta.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|