|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koho budete v červnu volit? |
| ODS |
|
49% |
[ 144 ] |
| CSSD |
|
14% |
[ 41 ] |
| KDU-CSL |
|
2% |
[ 6 ] |
| KSCM |
|
3% |
[ 11 ] |
| US-DEU |
|
0% |
[ 1 ] |
| Strana zelených |
|
13% |
[ 38 ] |
| Jiná strana |
|
5% |
[ 17 ] |
| K volbám nejdu |
|
11% |
[ 33 ] |
|
| Celkem hlasů : 291 |
|
| Autor |
Zpráva |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:00 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | | stromba:ale to nejde ODS a CSSD maj absolutne protichudne myslenky... nikdy spolu nepudou... budou nove volby... |
opozicni smlouva-uz tu byla a Klaus se Zemanem se zrovna radi nemeli..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:01 pm Předmět: |
|
|
nejhorsi je, ze sily pravice i levice jsou dlouhodobe natolik vyrovnany, ze hrozi dalsi patovka
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:01 pm Předmět: |
|
|
a jak byste to chteli udelat? jak byste chteli soucit jejich programy atd... vzdyt to sou protichudne strany..... (je to otazka ne utok...)
***ja sem teda pro nove volby
|
|
| nahoru |
|
 |
m4l

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:02 pm Předmět: |
|
|
slayter: taky ta opozicni smlouva byla jedna z nejvetsich sracek co kdy byla... to uz je skoro stejny jako by se spojila ODS-KSCM... proste protichudne nazory....
|
|
| nahoru |
|
 |
Mirek Dušín
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:04 pm Předmět: |
|
|
Slayter: Slo o to zariznout komunisty konecne, ne ze budou nejaci chytrolini volit neparlamenti strany, meli volit ODS z rozumu. A o totalite me tady nemluv, ja jeste z komunistu neco zazil a vim o cem mluvim.
Taky jsem pro novy volby. To ze to bude stat dalsi penize me zavani takovym trosku..no nic radsi
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:07 pm Předmět: |
|
|
bude to asi tak, ze v pondeli Klaus poveri Topolanka sestavenim nove vlady. Ten se dohodne s KDU-CSL a Zelenyma a pak budou hledat odpadlika od KSCSSD. Takovyho asi nenajdou a tak se sestavi urednicka vlada a postupne to bude smerovat k novym volbam
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:09 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Slayter: Slo o to zariznout komunisty konecne, ne ze budou nejaci chytrolini volit neparlamenti strany, meli volit ODS z rozumu. A o totalite me tady nemluv, ja jeste z komunistu neco zazil a vim o cem mluvim.
Taky jsem pro novy volby. To ze to bude stat dalsi penize me zavani takovym trosku..no nic radsi |
jestlize reknes,ze kdo nevolil ods volil komunisty,tak urazis me..a navic moje rodina si za komunismu uzila pekne neprijemny veci..takze se me to dotyka.
a ja ti to vracim..
Kdyby spoustu lidi nevolilo cssd ale jinou (ne)parlamentni stranu,mohlo byt vse jinak,stacilo by jen malo...
Komunisty se zariznout veskrze podarilo..maj min hlasu nez meli minule volby-co si realne prat vic?
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:12 pm Předmět: |
|
|
Slayter: Moje rodina taky, jako snad kazdy. Jiste, kdyby tady byla demokracie, tak at si kazdy voli koho chce. Ale tady bohuzel stale jeste neni. A nevim, co me vracis, me to je vesmes jedno ty volby, komunisti uz snad nikdy vladnout nebudou, ja volil ODS, a co bude bude a my to tady stejne nevyresime. Tak se nebudu s nikym hadat o tematu jako je politika. Ok?
|
|
| nahoru |
|
 |
Slayter

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sešívaný

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:14 pm Předmět: |
|
|
| m4l napsal: | a jak byste to chteli udelat? jak byste chteli soucit jejich programy atd... vzdyt to sou protichudne strany..... (je to otazka ne utok...)
***ja sem teda pro nove volby |
V Německu si to taky nedokázali představit a už to tam levice a pravice táhne skoro rok. Já z toho nejsem nijak nadšený, kompromis je na hovno. Na druhou stranu z mého pohledu, tedy z pohledu pravicově smýšlejícího člověka, je velká koalice pořád přijatelnější než pokračování vlády levice.
Každopádně Paroubek musí pryč. S politikou CSSD nebudu nikdy souhlasit, ale respektuji ji jako stranu jiného politického názoru, ale z Paroubka se mi dělá opravdu špatně. _________________ NO MONEY, NO HONEY!
|
|
| nahoru |
|
 |
Marcela
|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:16 pm Předmět: |
|
|
| Slayter napsal: | jestlize reknes,ze kdo nevolil ods volil komunisty,tak urazis me..a navic moje rodina si za komunismu uzila pekne neprijemny veci..takze se me to dotyka.
a ja ti to vracim..
Kdyby spoustu lidi nevolilo cssd ale jinou (ne)parlamentni stranu,mohlo byt vse jinak,stacilo by jen malo...
Komunisty se zariznout veskrze podarilo..maj min hlasu nez meli minule volby-co si realne prat vic? |
aby to neslo v CR do prdele at uz vladne kdokoliv....to je realita.....
|
|
| nahoru |
|
 |
JayPee

|
Zaslal: so červen 03, 2006 11:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
houmii

|
Zaslal: ne červen 04, 2006 12:10 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: ne červen 04, 2006 6:17 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|