|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Velmen

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 3:03 pm Předmět: |
|
|
m4l: Mels pravdu konecne sem to stahnul.
Mahamotti: Dik,ale na putfile se mi to vzdycky zaseka a nejde to nevim proc..to same rozzlobeni muzi apod..
R9: Uf chlape nebudu te nejak komandovat je to tvoje vec co a jak cvicis...ALE je to presne ukazka toho jak by se to delat nemelo..ja vim,ze tu do tebe vsichni ted sijou bos mel velkou hubu,ale zkus se na to video podivat a pak na nejake se striktni technikou a vem si to k srdci..tam slo vazne o zivot...
Ps: Zas je obdivuhodne jak mas nizky pud sebezachovy jen abys tu neco dokazal lidem ,ktere ani neznas...
Black Dragon...to je normalka nekteri si na to berou jeste bandaze ,aby tam dali jeste vic...a vis co je na tom nej? Ze sou i taci kterym po tom ty nohy fakt rostou _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 3:44 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To mi pripomelo jak sem videl u nas v posilce dva takovy typky jet legpress... meli tam nalozenejch asi pres 400kg a jeli to zpusobem ze ty nohy pousteli dolu tak 5cm a zas nahoru.. |
Nevim,někdy to jako změnu zkoušim taky,v poslední sérii....
Ale k tomu ,,dřepu,, Nevim,kolik tam bylo,ale jestli 180 tak je to docela pěknej 1/4 dřep,na tvůj věk . Docela mě zarazil ten konec....ta ruka na tvým stehně je tvoje???? To jsi pustil osu a chtěl si pomoct rukama,nebo co?? Nedomýšlím,co by se stalo,kdyby tě ten chlápek za tebou nechytl....
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 3:51 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | To mi pripomelo jak sem videl u nas v posilce dva takovy typky jet legpress... meli tam nalozenejch asi pres 400kg a jeli to zpusobem ze ty nohy pousteli dolu tak 5cm a zas nahoru.. |
jo takovy polovičaky s tezkou vahou na legpressu davam s oblibou, je to lepsi jak predkopy
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 4:25 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | Black Dragon napsal: | | To mi pripomelo jak sem videl u nas v posilce dva takovy typky jet legpress... meli tam nalozenejch asi pres 400kg a jeli to zpusobem ze ty nohy pousteli dolu tak 5cm a zas nahoru.. |
jo takovy polovičaky s tezkou vahou na legpressu davam s oblibou, je to lepsi jak predkopy |
jenze vtip je v tom ze to nebyly ani zadny polovicaky... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
janikjan
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 4:41 pm Předmět: |
|
|
Mna inac zaraza to, ze jak reaguje R9 na nas, ved do prdele co si od nas cakal, ked nam tu taketo dristy pises? Ved si uplne seres do huby. _________________ Cvicenie je moj pozitok.
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 4:45 pm Předmět: |
|
|
R9: Zajímavý a úctyhodný sportovní výkon.. Já bych si todle nelajsnul. Dřep tam sice nebyl ani jeden, to neuhádáš ale tak jako spusta těch co tě tu prcaj by to na zádech neudrželi ani ve stoje řekl bych. Kromě toho že by ses měl naučit dřepovat by ses moh naučit i míň kecat tam, kde tě nikdo nezná a je všem u prdele kolik dřepneš.. Teď si za debila a právem.
Velmen: Já ty krátký legpresy úplně žeru, dávám si to často po dřepech na deset opakování sotva do pravýho úhlu a docela to funguje, možná líp než hlubokej hack dřep. Navíc když je jedu hluboko tak mi to zvedá prdel a bolej mě z toho záda.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wygh
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 4:50 pm Předmět: |
|
|
JO ..nej je asi tak těch 90° pak už mě z toho bolej kolena a zvedá se mi taky ta prdel... jinak na dojetí to je OK _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
Velmen

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 5:05 pm Předmět: |
|
|
jacob s: Ja legpress jedu spis svatecne,ted teda nemuzu drep tak casteji,ale spis mi tlaci oci z dulku nez ,ze bych procitil nohy poradne...snazim se nahore uplne neprotnout nohy aby byli furt pod tlakem a jak rikas chce je tak dolu aby se nezvedla pata z podlozky pak uz serou zada... _________________ Your penis will make more shadow than a tree.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 7:41 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 8:03 pm Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | R9 napsal: | | Arnie napsal: | Bylo by fér, kdyby jste si ho nedobírali, to můžete až potom, kdyby nesplnil, co řekl...
Každej je nějakej, tak už ho nechte, je to snad fér, nebo ne??
Možná, že tady je opravdu kupa závistivců :o))... |
Arnie je tady asi jeden z mála chytrých lidí!!!
má pravdu asi tu je nějaká ta závist!!! |
kurva ja ti zavidim |
Bože, R9.. Někdo možná závidí ale jsou tu lidé které to co jsi předvedl vubec nerozhodí a naopak ty jim máš co závidět.. Hodně co závidět. Neumíš ani cvičit a kecáš tady o závisti.. Odkud si, já bych si s tebou dal jeden trénink nohou.. Možná že by se ještě někdo přidal.
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:03 pm Předmět: |
|
|
To nevypadá jako 180 kg...Bohužel je to točený z takovýho úhlu, že to není poznat (že by schválně  ). No a říkat tomuhle dřep? To snad ne... Mimochodem, to máš tu činku za krkem přilepenou, že ji udržíš i jednou rukou? 180 kg by sjelo hodně rychle, kdybys je nedržel...
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:24 pm Předmět: |
|
|
| YUD napsal: | To nevypadá jako 180 kg...Bohužel je to točený z takovýho úhlu, že to není poznat (že by schválně ). No a říkat tomuhle dřep? To snad ne... Mimochodem, to máš tu činku za krkem přilepenou, že ji udržíš i jednou rukou? 180 kg by sjelo hodně rychle, kdybys je nedržel... |
jo bylo to točený s debilního ůhlu ale schválně to určitě nebylo
ja jsem nikdy neřekl že tohle video co jsem tu poslal byly dřepy ale že to bylo jenom nějaké zhoupnutí
|
|
| nahoru |
|
 |
jacob s.
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
A co ten společnej trénink?
|
|
| nahoru |
|
 |
R9
|
Zaslal: po červenec 24, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
| jacob s. napsal: | | g_dgrim napsal: | | R9 napsal: | | Arnie napsal: | Bylo by fér, kdyby jste si ho nedobírali, to můžete až potom, kdyby nesplnil, co řekl...
Každej je nějakej, tak už ho nechte, je to snad fér, nebo ne??
Možná, že tady je opravdu kupa závistivců :o))... |
Arnie je tady asi jeden z mála chytrých lidí!!!
má pravdu asi tu je nějaká ta závist!!! |
kurva ja ti zavidim |
Bože, R9.. Někdo možná závidí ale jsou tu lidé které to co jsi předvedl vubec nerozhodí a naopak ty jim máš co závidět.. Hodně co závidět. Neumíš ani cvičit a kecáš tady o závisti.. Odkud si, já bych si s tebou dal jeden trénink nohou.. Možná že by se ještě někdo přidal. |
no to bys pak viděl že umím cvičit, to co jsem tu předvedl to už má jako znamenat že neumím cvičit nebo co????
bože že jsem to video tu dával !!!!
jo a jsem z ostravska!!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|