|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kouba the man

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:09 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | Tak jsem si nadělil k 17ým narozeninám 200kg mrtvolu a 125kg bench, dřep max nevím, ale 5 reps. se 150kg |
Eeeee?! Evoluce?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lister

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:13 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:16 pm Předmět: |
|
|
Jinak díky za pochvaly _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:17 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | Jsme Hold prostě teď jsou dobrý podmínky, ale Kouba je ale úplně někde jinde Já spíše objem, kdybych nejel ty GVTčka....... |
NO, I'M HERE:-)
Edit: hele vyzkoušej ten dřep, jedeš to bez bandáží? A vážíš kolik?
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Lister napsal: | Jsme Hold prostě teď jsou dobrý podmínky, ale Kouba je ale úplně někde jinde Já spíše objem, kdybych nejel ty GVTčka....... |
Edit: hele vyzkoušej ten dřep, jedeš to bez bandáží? A vážíš kolik? |
Jedu raw, nejsem lifter, ale ty dřepy by mně asi neuznali, nejedu je úplně hluboko, jen na rovnoběžný stehna s podlahou, takže..... Teď po menší dietě mám asi 96kg, na mou výšku (186cm) to je dost málo,ale za chvíli se budu zase vykrmovat. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:23 pm Předmět: |
|
|
ajeje,186 cm,cizopasnik si zalozil novej nick a ted se chlubi cislama :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:27 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Lister napsal: | Jsme Hold prostě teď jsou dobrý podmínky, ale Kouba je ale úplně někde jinde Já spíše objem, kdybych nejel ty GVTčka....... |
Jedu raw, nejsem lifter, ale ty dřepy by mně asi neuznali, nejedu je úplně hluboko, jen na rovnoběžný stehna s podlahou, takže..... Teď po menší dietě mám asi 96kg, na mou výšku (186cm) to je dost málo,ale za chvíli se budu zase vykrmovat. |
Bandáže jsou pořád RAW, řekl bych že u vyšších vah (160+) se bez nich už fakt neobejdeš (stačí obyč. měkoučký, pro dobrej pocit), pokud si nechceš odjebat kolena. Tak chci za chvíli vidět 120 kg prasátko:-) jinak samozřejmě dobrý výkony.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:33 pm Předmět: |
|
|
| kouba.pwl napsal: | | Lister napsal: | | kouba.pwl napsal: | | Lister napsal: | Jsme Hold prostě teď jsou dobrý podmínky, ale Kouba je ale úplně někde jinde Já spíše objem, kdybych nejel ty GVTčka....... |
Jedu raw, nejsem lifter, ale ty dřepy by mně asi neuznali, nejedu je úplně hluboko, jen na rovnoběžný stehna s podlahou, takže..... Teď po menší dietě mám asi 96kg, na mou výšku (186cm) to je dost málo,ale za chvíli se budu zase vykrmovat. |
Bandáže jsou pořád RAW, řekl bych že u vyšších vah (160+) se bez nich už fakt neobejdeš (stačí obyč. měkoučký, pro dobrej pocit), pokud si nechceš odjebat kolena. Tak chci za chvíli vidět 120 kg prasátko:-) jinak samozřejmě dobrý výkony. |
Jo vidíš teď na to koukám, to raw se týká jen dresů. O bandážích jsem už taky přemýšlel a asi tedy do nich investuju. Prasátko ne, pěkně s rozumem, kvalitněji _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:36 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 6:41 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | Jo vidíš teď na to koukám, to raw se týká jen dresů. O bandážích jsem už taky přemýšlel a asi tedy do nich investuju. Prasátko ne, pěkně s rozumem, kvalitněji |
Bandáže na www.goodlift.cz, to asi víš. Okej, kvalitněji, jak chceš
| supporter napsal: | | No, já sem už rekord dlouho nedal...ani nezkoušel. Včera sem jel po 2 měsících legpress - 20 x320 , tak to budu považovat za svůj rekord . MT netuším, bench 140 , dřepy naposled 5x5x150 ....Koubič, kolik to je teoreticky na 1 opáčko?? Váha....asi metrák, fuj... |
Abychom se na republice příští rok nedivili, 5 nových dorostenců v kategorii nad 125, všichni s výkonem nad 700... Zatím to tak vypadá.
Jinak to se mě ptáš na max.? 5x150 podle toho měřítka vychází na asi 170, což bych teda řekl že víc. Aspoň kousek.
|
|
| nahoru |
|
 |
Lister

|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 7:07 pm Předmět: |
|
|
dete do haje s tema vykonama ... kdo to ma cist, clovek si pak pripada jak maly decko ... _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Black Dragon napsal: | | dete do haje s tema vykonama ... kdo to ma cist, clovek si pak pripada jak maly decko ... |
Ty se nezapřeš:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 9:04 pm Předmět: |
|
|
neni to nic moc, ale nesmejte sa pls
mrtvola >140 kg
bench > 90kg
legpress>160kg
drepy > 82kg
PLs neviem ci to tu uz bolo, ale nevedel by mi niekto pomoct s benchom ,ako to zlepsit ? dakujem _________________ ::::: (have muscles of steel) :::::
.......vypada to velike a ve skutecnosti ej to mnohem mensi !
__ Som Cukrár __
|
|
| nahoru |
|
 |
cRAZ

|
Zaslal: út srpen 29, 2006 10:09 pm Předmět: |
|
|
priblizne:
bench 85kg
drep 110kg
mt 140kg
vaha 80kg
vyska 185cm
vek 17
nieje sa cim chvalit, ale predsa to skusim
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|