Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kouba the man

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
Tak jsem si nadělil k 17ým narozeninám 200kg mrtvolu a 125kg bench, dřep max nevím, ale 5 reps. se 150kg

Eeeee?! Evoluce?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lister

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DAVID.LOPAN napsal:
Lister napsal:
Tak jsem si nadělil k 17ým narozeninám 200kg mrtvolu a 125kg bench, dřep max nevím, ale 5 reps. se 150kg
Vy dnešní mladý ste nějaký silný. První Kouba se svejma incredible výkonama a ty tvoje taky nejsou vůbec, ale vůbec špatný...

Jsme Hold prostě teď jsou dobrý podmínky, ale Kouba je ale úplně někde jinde Já spíše objem, kdybych nejel ty GVTčka.......
Lister

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jinak díky za pochvaly
kouba the man

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
Jsme Hold prostě teď jsou dobrý podmínky, ale Kouba je ale úplně někde jinde Já spíše objem, kdybych nejel ty GVTčka.......

NO, I'M HERE:-)

Edit: hele vyzkoušej ten dřep, jedeš to bez bandáží? A vážíš kolik?
Lister

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
Lister napsal:

Jedu raw, nejsem lifter, ale ty dřepy by mně asi neuznali, nejedu je úplně hluboko, jen na rovnoběžný stehna s podlahou, takže..... Teď po menší dietě mám asi 96kg, na mou výšku (186cm) to je dost málo,ale za chvíli se budu zase vykrmovat.
Topděfka

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ajeje,186 cm,cizopasnik si zalozil novej nick a ted se chlubi cislama :-D
kouba the man

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
kouba.pwl napsal:
Lister napsal:

Jedu raw, nejsem lifter, ale ty dřepy by mně asi neuznali, nejedu je úplně hluboko, jen na rovnoběžný stehna s podlahou, takže..... Teď po menší dietě mám asi 96kg, na mou výšku (186cm) to je dost málo,ale za chvíli se budu zase vykrmovat.

Bandáže jsou pořád RAW, řekl bych že u vyšších vah (160+) se bez nich už fakt neobejdeš (stačí obyč. měkoučký, pro dobrej pocit), pokud si nechceš odjebat kolena. Tak chci za chvíli vidět 120 kg prasátko:-) jinak samozřejmě dobrý výkony.
Lister

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
Lister napsal:
kouba.pwl napsal:
Lister napsal:

Bandáže jsou pořád RAW, řekl bych že u vyšších vah (160+) se bez nich už fakt neobejdeš (stačí obyč. měkoučký, pro dobrej pocit), pokud si nechceš odjebat kolena. Tak chci za chvíli vidět 120 kg prasátko:-) jinak samozřejmě dobrý výkony.

Jo vidíš teď na to koukám, to raw se týká jen dresů. O bandážích jsem už taky přemýšlel a asi tedy do nich investuju. Prasátko ne, pěkně s rozumem, kvalitněji
supporter
(ban)

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Už to chlapi pochopte, Koubič je nedostižitelnej No, já sem už rekord dlouho nedal...ani nezkoušel. Včera sem jel po 2 měsících legpress - 20 x320 , tak to budu považovat za svůj rekord . MT netuším, bench 140 , dřepy naposled 5x5x150 ....Koubič, kolik to je teoreticky na 1 opáčko?? Váha....asi metrák, fuj...
kouba the man

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:41 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lister napsal:
Jo vidíš teď na to koukám, to raw se týká jen dresů. O bandážích jsem už taky přemýšlel a asi tedy do nich investuju. Prasátko ne, pěkně s rozumem, kvalitněji

Bandáže na www.goodlift.cz, to asi víš. Okej, kvalitněji, jak chceš

supporter napsal:
No, já sem už rekord dlouho nedal...ani nezkoušel. Včera sem jel po 2 měsících legpress - 20 x320 , tak to budu považovat za svůj rekord . MT netuším, bench 140 , dřepy naposled 5x5x150 ....Koubič, kolik to je teoreticky na 1 opáčko?? Váha....asi metrák, fuj...

Abychom se na republice příští rok nedivili, 5 nových dorostenců v kategorii nad 125, všichni s výkonem nad 700... Zatím to tak vypadá.

Jinak to se mě ptáš na max.? 5x150 podle toho měřítka vychází na asi 170, což bych teda řekl že víc. Aspoň kousek.
Lister

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 6:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba.pwl napsal:
Abychom se na republice příští rok nedivili, 5 nových dorostenců v kategorii nad 125, všichni s výkonem nad 700... Zatím to tak vypadá.

Heh, to ne, jestli bych se zúčastnil nějaké soutěže, tak bych nejspíš zkusil příští rok kulturistiku dorostu, přece jenom ten bench by hodně zaostával. Navíc bych byl pěkně natřenej a naolejíčkovanej Ale je těžký nalepit na tu výšku pořádně hmoty, uvidíme..
Black Dragon

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 7:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dete do haje s tema vykonama ... kdo to ma cist, clovek si pak pripada jak maly decko ...
kouba the man

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 7:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Dragon napsal:
dete do haje s tema vykonama ... kdo to ma cist, clovek si pak pripada jak maly decko ...

Ty se nezapřeš:-)
Dome-V

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 9:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni to nic moc, ale nesmejte sa pls
mrtvola >140 kg
bench > 90kg
legpress>160kg
drepy > 82kg

PLs neviem ci to tu uz bolo, ale nevedel by mi niekto pomoct s benchom ,ako to zlepsit ? dakujem
cRAZ

PříspěvekZaslal: út srpen 29, 2006 10:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

priblizne:

bench 85kg
drep 110kg
mt 140kg

vaha 80kg
vyska 185cm
vek 17

nieje sa cim chvalit, ale predsa to skusim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 60, 61, 62 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: