|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
smetak

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 1:59 am Předmět: |
|
|
| DarioGVN napsal: | Top:
Baldurs Gate
Planescape Torment
Fallout
Neverwinter Nights (online)
Diablo 2
Deus Ex
Kotor
Unreal Tournament |
tak pod toto sa podpisem, akurat Planescape ma neako neoslovil a Neverwinter som neskusal online - single sa mi to vobec nepacilo, moc linearne.
Co ma bavilo velmi velmi velmi bolo Deus Ex, to je takaaaaaa morda ze no. Veru, par krat som to presiel a furt sa dalo nove veci objavovat.
Teraz nehravam uz nic... no time. _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
pApradReb0rn
(ban)
|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 9:09 am Předmět: |
|
|
hraje tu niekto l2 na bad dreams/luckyage serveri? _________________ !ANO Mam biceps 33 a hadam sa?
|
|
| nahoru |
|
 |
sheen

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 10:38 am Předmět: |
|
|
DarioGVN : co jsi psal tak vsechny hry spickove znich me nejvic bavilo Diablo 2,ktery mam na disku od te doby co jsem to nainstaloval..:) jen patchuji,potom me silene bavil Fallout2 a Deus Ex ,to je totalni bomba toho jsem hral 8xa Kotor to je bomba a jeste vic kdyz jsi fanousek SW
|
|
| nahoru |
|
 |
Eles

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 2:52 pm Předmět: |
|
|
Doporučuju Medieval 2: Total War, případně Rome. Řím mě oslovil víc tou dobou, kdy se odehrává, nový medieval je zase vymakanější, ale v zásadě je to totožné.
Sem tam si zahraju Warcraft3, kdyby chtěl někdo dát hru...? Myslim normální, Dotu neumim. _________________ [b:b25ab661b3]If anyone needs me, I'll be in the Angry Dome...[/b:b25ab661b3]
|
|
| nahoru |
|
 |
rafaelo

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 3:48 pm Předmět: |
|
|
Hrajete nekdo Heroesa5?,me ta hra totalne uveznila u pocitace...Chodim jen do posilky a vysedavam u pocitace,doufam ze to brzo dohraju jinak asi stratim zbytek vlasu a nervu.Je to uplna bomba _________________ Za krize musel člověk podvádět......anebo pracovat.Abe Simpson
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 5:45 pm Předmět: |
|
|
Heroes i Rome total war sem hraval (ju) a povazuju to spolu s Civilizaci za nejlepsi strategie vubec, ale je to desnej pozirac casu _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Uja

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 9:09 pm Předmět: |
|
|
Kdyz sem byl mensi, tak sem byl posranej pri Resident evil, kort kdyz sem to paril ponocich a nikdo nebyl doma :-)) _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
Broken

|
Zaslal: ne prosinec 03, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
sakra to byly casy na stredni,kdy jsem jeste mel cas neco hrat  ,nebyl jsem takovej ten typickej paran,ale vzdycky jsem si vyhlidl nejakej titul a ten jsem celkem rychle dohral
jinak se muj vkus shoduje s par lidma tady.
podle me top games:
BG1,2
kotor1,2
gothic 1,2
deus ex 1,2
´no a jeste neverwinter a planescape,ale tyhle hry jsem nedohral,ptz me bud zacaly nudit nebo jsem si smazal omylem sejvy:))) _________________ Kdyz jsem byl mlady,byl jsem namysleny.Ale ted uz nemam chybu...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 12:29 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 1:00 pm Předmět: |
|
|
Daleko lepsi nez AoE, bitvy sou daleko ,,strategictejsiho razu,, ne ze do sebe hned nabehnou vsechny jednotky a midlej se hlava nehlava, katupulty ti strilej vlastni jednotky atd.., proste jak skutecny stredoveky bitvy. A hlavne tam nejde jen o bitvy ale i o celkovy ,,rizeni imperia,, tazko se to popisuje, precti si recenzi
Kupuju originalku, takze po cracku se neshanim, ale staci trosku prohledat internet a urci te najdes _________________ There is no real life there is only AFK time
|
|
| nahoru |
|
 |
Tyrael

|
Zaslal: út prosinec 05, 2006 1:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|