|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 7:33 pm Předmět: |
|
|
nazdárek, měl bych pár dotazu...doufam že nekdo poradí..
1.chápu tedy správně že se creatin nemá zapíjet bublinkovou vodou ale normální že..ale jinak - ne zrovna když budu zapíjet creatin, tak mužu jakoukoliv vodu ne??
2. a při každé dávce bych měl ke creatinu přidávat těch 25g glukopuru nebo celkově za den 25g??
3.do jaké míry používání alkoholu ovlivnuje používání creatinu??
4. do kolika dcl vody dávate vy 5g creatinu s příslušnou dávkou glukopuru ??
díky za odpovědi
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Olimpia

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 7:57 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | nazdárek, měl bych pár dotazu...doufam že nekdo poradí..
1.chápu tedy správně že se creatin nemá zapíjet bublinkovou vodou ale normální že..ale jinak - ne zrovna když budu zapíjet creatin, tak mužu jakoukoliv vodu ne??
2. a při každé dávce bych měl ke creatinu přidávat těch 25g glukopuru nebo celkově za den 25g??
3.do jaké míry používání alkoholu ovlivnuje používání creatinu??
4. do kolika dcl vody dávate vy 5g creatinu s příslušnou dávkou glukopuru ??
díky za odpovědi |
1.rozmiesat vo vode,caji trebars aj v instantnej polievke
2.ku kazdej davke glukopur (>30g) vhodny...nie kazdemu to tak vyhovuje
3.neries a nepij,alkohol dehydretuje ale co horsie,zhorsuje regeneraciu, znizuje testosteron
4.ked to davam do PTN tak to mam rad sladke a potom zapijem vodou,keby pijem cistu glukozu tak to rozriedim tak aby som ju tam necitil
myslim ze na 1g kreatinu je odporucene nejake mnozstvo vody,ale nespomeniem si _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:27 pm Předmět: |
|
|
aha..a tim PTN si myslel co???
no na mem baleni creatinu je psane 2,5g do 2 dcl ale kamarad mi rikal že on dava do 3dcl 5g cratinu a s davkou glukopuru....
a ještě s tim glukopurem, to co si mi psal znamena ze ne kazdy glukopur je vhodný k tomuto užívání?? doufám že je použitelný každý, páč už sem si nejaký koupil v lékárně...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 8:58 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | aha..a tim PTN si myslel co???
no na mem baleni creatinu je psane 2,5g do 2 dcl ale kamarad mi rikal že on dava do 3dcl 5g cratinu a s davkou glukopuru....
a ještě s tim glukopurem, to co si mi psal znamena ze ne kazdy glukopur je vhodný k tomuto užívání?? doufám že je použitelný každý, páč už sem si nejaký koupil v lékárně... |
PTN=potreningovy napoj,glukoza+malta+protein
rozpustnost stupa s teplotou,cize kludne si tych 5g rozmiesaj aj v 2deci,ale mal by si v kratkej dobe dolnit aj ten zvysok vody,cize dalsie 3deci
kazdy glukopur=glukoza je vhodny,pokial to neni zmes s ciankaly
ide o to ze nie kazdemu vyhovuje davat jednoduche cukry 4xdenne (nasycovacia faza) koli tlstnutiu |
jj tak ztloustnutí mě nehrozí...pravě s tou nevyraznou postavou se snažím něco udělat...2 roky si držím něco od 60 do 64kg a je mě 18 ...ja sem dneska asi natvrdlý nebo špatně překládam = 5g rozpustit ve 2 deci a v kratke dobe doplnit a vypit dalsim 3 deci??
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 9:02 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | 5g rozpustit ve 2 deci a v kratke dobe doplnit a vypit dalsim 3 deci?? |
napriklad,proste tu davku vody tam daj _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: st prosinec 06, 2006 9:06 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | citace: | | 5g rozpustit ve 2 deci a v kratke dobe doplnit a vypit dalsim 3 deci?? |
napriklad,proste tu davku vody tam daj |
aha tak díkes...to sem už nekde cetl že by sa mělo hodně pit...
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:15 pm Předmět: |
|
|
co doporučujete dělat když začnu užívat kreatin a budu mi z toho zle?? uplně vysadit nebo jak??
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:18 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | co doporučujete dělat když začnu užívat kreatin a budu mi z toho zle?? uplně vysadit nebo jak?? |
no najprv ti poradime kupit nejaky pekny creatin z vysackov creapure aby si sa nemusel bat toho ze ti z toho bude zle, no a potom uz je zvysok nepotrebny vedet ...
ale precalen, ked ti bude z neho zle, tak ho daruj svoju najlepsiemu nepriatelovi ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
camper

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:19 pm Předmět: |
|
|
ja by som asi znizil davku, skontroloval ci to nepijem s niecim neziaducim a pokial by to nepomohlo tak by som vysadil
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:25 pm Předmět: |
|
|
| camper napsal: | | ja by som asi znizil davku, skontroloval ci to nepijem s niecim neziaducim a pokial by to nepomohlo tak by som vysadil |
co bych si měl představit pod tím "nežádoucím" ??
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:27 pm Předmět: |
|
|
| Mr.Kanistr napsal: | | camper napsal: | | ja by som asi znizil davku, skontroloval ci to nepijem s niecim neziaducim a pokial by to nepomohlo tak by som vysadil |
co bych si měl představit pod tím "nežádoucím" ?? |
mlieko napr..
|
|
| nahoru |
|
 |
Mr.Kanistr
|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:37 pm Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | Mr.Kanistr napsal: | | co doporučujete dělat když začnu užívat kreatin a budu mi z toho zle?? uplně vysadit nebo jak?? |
no najprv ti poradime kupit nejaky pekny creatin z vysackov creapure aby si sa nemusel bat toho ze ti z toho bude zle, no a potom uz je zvysok nepotrebny vedet ...
ale precalen, ked ti bude z neho zle, tak ho daruj svoju najlepsiemu nepriatelovi ... |
no díky ale na radu je pozdě...sem si koupil na těchto stránkach creatin monohydrat 1+1 jestli víš o ktery se jedná, ale jestli je dobrý nebo špatný to nevim...
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: čt prosinec 07, 2006 9:39 pm Předmět: |
|
|
ten je v pohode ... samoserov creatinovych sa uz predava velmi velmi malinko ... (ked este vobec nejake ...) _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|