|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Jak se stravujete? |
| Držím 100% kulturistickou stravu. |
|
12% |
[ 12 ] |
| Žeru tak, aby toho bylo hodně. Na kult. stravu seru (a když se naseru, sežeru štriclu chleba se sádlem) |
|
15% |
[ 15 ] |
| Tak napůl, držím základy, nezacházím do detailů. |
|
71% |
[ 67 ] |
|
| Celkem hlasů : 94 |
|
| Autor |
Zpráva |
Sothoth

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 10:45 pm Předmět: Jak se stravujete? |
|
|
Co vy na to? _________________ Take me away.Bury me in the sand.Cause after all these years I am still the same.A sad and bitter man.Crush my hope, grow my hate.There's no home for me.Nothing to give, nothing to say.So tell me it's a dream
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
CIZO

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 10:54 pm Předmět: |
|
|
zeru vsechno a ve velkym mnozstvi...
btw. co je to vlastne ta "kulturisticka strava" ? _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Sothoth

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:04 pm Předmět: |
|
|
Jasně, že si pod tím každej může představit něco jinýho. Myslel jsem tím přízrak Muscle and fitness, atd. _________________ Take me away.Bury me in the sand.Cause after all these years I am still the same.A sad and bitter man.Crush my hope, grow my hate.There's no home for me.Nothing to give, nothing to say.So tell me it's a dream
Naposledy upravil Sothoth dne út prosinec 19, 2006 11:07 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Dome-V

|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:06 pm Předmět: |
|
|
jsem prakticky porad na vařeným mase a suchy rejzi, ale bohužel ulítávám na sladkym
|
|
| nahoru |
|
 |
secan

|
|
| nahoru |
|
 |
Sothoth

|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:14 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | jsem prakticky porad na vařeným mase a suchy rejzi, ale bohužel ulítávám na sladkym |
Řekl bych, že je to lepší než neulítávat na ničem (viz. já). Než jsem začal cvičit, skoro jsem nejedl, dost dlouho mi trvalo než jsem se naučil pravidelně jíst, často se zápasím s nechutí jíst (cokoliv). _________________ Take me away.Bury me in the sand.Cause after all these years I am still the same.A sad and bitter man.Crush my hope, grow my hate.There's no home for me.Nothing to give, nothing to say.So tell me it's a dream
|
|
| nahoru |
|
 |
Soorbso
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 11:16 pm Předmět: |
|
|
maso, ryza, cestoviny, tvaroh, mlieko, granko, pudingy, termixy, sladkosti... _________________ Save water drink beer
|
|
| nahoru |
|
 |
DAvenger

|
|
| nahoru |
|
 |
Sothoth

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 6:28 am Předmět: |
|
|
Zaklad u me VZDY tvori "ciste kulturisticke" jidlo (maso, rejza, vlocky, tvaroh....) a to ve velkem mnozstvi. Pro me je podstatny mnoztvi. Cim je to jidlo "cistejsi" tim vic ho muzu snist  . Mezi jidly ale zeru i "mene cista jidla" a to taky pomerne ve velkem mnozstvi (hlavne po treninku, kdy metabolismus jede na vysoke obratky) tzn. cukrovi, buchty, tycinky, banany v cokolade atd.... takze takhle nejak asi... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne st prosinec 20, 2006 7:34 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Josef

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:25 am Předmět: |
|
|
Ryby, tvaroh, vejce, vlocky, soja........ujizdim na tataraku a krvavym steaku.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 7:26 am Předmět: |
|
|
| Josef napsal: | | ujizdim na tataraku a krvavym steaku. |
to neni ujizdeni ...
ja zozerem vsetko co nezozere mna ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
jewix

|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: so prosinec 23, 2006 10:45 am Předmět: |
|
|
Já sem právě posnídal několik perníčků... K obědu se asi pustím, do sněhovejch rohlíčků _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|