|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
camper

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
secan

|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 10:58 pm Předmět: |
|
|
| camper napsal: | v dzuse je to lepsie, min. to lepsie chuti | cenovo je to s tym dzusom nevyhodnejsie ako s gluk. ak uz teda zachadzame do detailov
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 11:00 pm Předmět: |
|
|
| camper napsal: | v dzuse je to lepsie, min. to lepsie chuti |
ja take veci neriesim ze ako to chuti,naberem do ust a zalejem cistou vodou,potom pridam par lyzic glukopuru...dakedy mi uz to pride ako humus ale tak zvyknes si
|
|
| nahoru |
|
 |
camper

|
|
| nahoru |
|
 |
hruda
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
|
| nahoru |
|
 |
FlyTomas
|
Zaslal: čt prosinec 28, 2006 3:33 pm Předmět: |
|
|
Mám kreatin od MAX MUSCLE a rozpouštíé se taky bez problémů. Moc se mi to nezdá.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tessi

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 3:24 pm Předmět: |
|
|
Já mám teda zkušenost taky s pocitem písku ,.... Creatine Monohydrat od Nutrendu, byl mi doporučen...
|
|
| nahoru |
|
 |
Seraf1795
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 7:37 am Předmět: |
|
|
| davedino napsal: | Jinak jsem četl,že není dobré brát v jedné dávce vice jak 5g.Je nutne si to rozdělit do více dávek (jde samozřejmě o nasycovací fázi!)
Jinak tady je zajimavý rozpis,který ma svou logiku.Je jasné,že 100 kilový borec musi kreoše sežrat více nez 50 kilový.
Super cyklus Dr. Eric Serrana
Týden 1: 0.35 g/kg*
Týden 2-5: 0.15 g/kg
Týden 6: volno
Týden 7: 0.35 g/kg
Týden 8: 0.15 g/kg
Týden 9-12: volno
*gram na kilogram hmotnosti těla. |
Moc toho o kreatinu nevím a tak bych se chtěl zeptat : Co vůbec jeho užívání podporuje ? A jak funguje ? A k čemu je ? _________________ Řetěz je silný tak, jako jeho nejslabší článek....My lidé také
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá leden 12, 2007 7:45 am Předmět: |
|
|
| Seraf1795 napsal: | | Moc toho o kreatinu nevím a tak bych se chtěl zeptat : Co vůbec jeho užívání podporuje ? A jak funguje ? A k čemu je ? |
http://www.ronnie.cz/c-202-creatine-monohydrate.html _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Merhule

|
Zaslal: so leden 13, 2007 1:26 pm Předmět: |
|
|
Mohl bych se na neco zeptat a chtel bych pokud mozno jednu strucnou odpoved. Prave sem skoncil s nasycovaci fazi a kreatin bych mel ted brat jednou denne, tak bych se chtel zeptat, jestli je to lepsi pred, nebo po treninku. _________________ Když sem byl malý, doufal sem, že jako dospělý pochopím svět. Dnes už sem dospělý a chápu ho ještě méně, než když sem byl malým.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: so leden 13, 2007 3:28 pm Předmět: |
|
|
ked jednu tak po treninku ... v mimotreninkovi den je to jedno ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
siver

|
Zaslal: po leden 22, 2007 8:11 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: po leden 22, 2007 8:15 am Předmět: |
|
|
ATP - cenovo z tych vyhodnejsich znaciek, kvalítou vsak nestaci na svetovu spicku,ale zas uplny sajrard to tiez nieje to urcite nie
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: po leden 22, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | ATP - cenovo z tych vyhodnejsich znaciek, ale uplny sajrard to je urcite |
takto by som ja povedal ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|