|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
siver

|
Zaslal: po leden 22, 2007 10:48 am Předmět: |
|
|
| saty napsal: | | ganxterko napsal: | | ATP - cenovo z tych vyhodnejsich znaciek, ale uplny sajrard to je urcite |
takto by som ja povedal ... |
proc myslis ze je to sajrajd? hmmm nejake vysvetleni,nema rad jen kritiku bez podstaty
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
weightlifter

|
Zaslal: čt leden 25, 2007 8:19 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Čak
|
Zaslal: pá leden 26, 2007 5:43 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
Mám jeden dotaz.Je nějaká hranice od kolikati let se může brát kreatin??
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po leden 29, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
| Čak napsal: | Ahoj
Mám jeden dotaz.Je nějaká hranice od kolikati let se může brát kreatin?? | ...není...ale postrádá smysl, když jej začneš brát řekněme po půl roce cvičení
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo141414
|
Zaslal: út leden 30, 2007 12:13 am Předmět: |
|
|
Sorry za trochu blblou otázku, ale hádame s kamošem o tom, jestli kreatin pro některé lidi nefunguje. Já říkám, že kreatin pro několik procent lidí nefunguje, tušim to bylo 4-5%. Četl jsem to víc krát jak od lidí na fórach tak v nějakých článcích. Když mu to teď chcu ukázat, tak to nemůžu za boha najít.
Takže jak je to teda? Jestli by šlo nějaké rozumné zdůvodnění, proč tak tak není/je. (jinač tím že nefunguje, nemyslím to, že někdo k tomu blbě žere, má blbý trénink atd a pak si stěžuje že mu to nešlapalo....)
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út leden 30, 2007 12:19 am Předmět: |
|
|
z vlastnej skusenosti poviem ze na fajciarov moc nefunguje _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
vrana23
|
Zaslal: út leden 30, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
creatin ethyl ester alebo tri malate?? diky
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: út leden 30, 2007 10:49 pm Předmět: |
|
|
| vrana23 napsal: | | creatin ethyl ester alebo tri malate?? diky |
MONOHYDRAT + GLUKOZA
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: út leden 30, 2007 10:53 pm Předmět: |
|
|
Chudak... dostal na frízoun neuspokojivou odpověď (monohydrát) a tak se zeptal tady
Za mně: monohydrát _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
Olimpia

|
Zaslal: út leden 30, 2007 11:26 pm Předmět: |
|
|
ja to vidim na metyl a aspon deci _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: út leden 30, 2007 11:51 pm Předmět: |
|
|
| Olimpia napsal: | | z vlastnej skusenosti poviem ze na fajciarov moc nefunguje |
nema to nieco spolocne s nedostatkom vit. C? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: st leden 31, 2007 6:24 am Předmět: |
|
|
monohydrát...když se z něj po*ereš...tak jinou formu kreatinu....pokud nemáš žaludeční problémy...tak jedině monohydrát
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st leden 31, 2007 9:13 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | monohydrát...když se z něj po*ereš...tak jinou formu kreatinu....pokud nemáš žaludeční problémy...tak jedině monohydrát |
proč jedině monohydrát? Subjektivně jsem myslel, že ty nové formy kreatinu jsou jen reklama jak NO , ale když jsem to pak zkusil a cítil, že to funguje tam moc, že je to při tréninku cítit, říkám si, proč ne kre-alkalyn
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st leden 31, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Deadlift napsal: | | monohydrát...když se z něj po*ereš...tak jinou formu kreatinu....pokud nemáš žaludeční problémy...tak jedině monohydrát |
proč jedině monohydrát? Subjektivně jsem myslel, že ty nové formy kreatinu jsou jen reklama jak NO , ale když jsem to pak zkusil a cítil, že to funguje tam moc, že je to při tréninku cítit, říkám si, proč ne kre-alkalyn |
alkalyn slapal jenze 20-30g monohydratu mi slape lip - jako ze hodne lip, mam s nim ty nejlepsi zkusenosti a v pomeru cena/vykon proste nic lepsiho vymyslet nejde _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: st leden 31, 2007 9:23 am Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Freimen napsal: | | Deadlift napsal: | | monohydrát...když se z něj po*ereš...tak jinou formu kreatinu....pokud nemáš žaludeční problémy...tak jedině monohydrát |
proč jedině monohydrát? Subjektivně jsem myslel, že ty nové formy kreatinu jsou jen reklama jak NO , ale když jsem to pak zkusil a cítil, že to funguje tam moc, že je to při tréninku cítit, říkám si, proč ne kre-alkalyn |
alkalyn slapal jenze 20-30g monohydratu mi slape lip - jako ze hodne lip, mam s nim ty nejlepsi zkusenosti a v pomeru cena/vykon proste nic lepsiho vymyslet nejde |
je fakt, že já měl kre-alkalyn od biotechu a za nákupku (480Kč) a šlapalo to nehorázně, silově to šlo prostě nádherně vidět trénink co trénink a nemusel jsi to dávkovat celý den a dávat nacha na alkohol a kafe.......
Ale ještě za jaro asi jednou ten Monohydrát zkusím...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|