|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Olimpia

|
Zaslal: st leden 31, 2007 9:46 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | | Olimpia napsal: | | z vlastnej skusenosti poviem ze na fajciarov moc nefunguje |
nema to nieco spolocne s nedostatkom vit. C? | fajciari maju nedostatok cecka,ale ten sa skor prejavi na beta oxidacii (paleni tuku)
| citace: | | Vitamin C is a cofactor in the biosynthesis of carnitine, a molecule required for the oxidation of fatty acids. A reduction in the ability to oxidize fat may contribute to the reported inverse relationship between vitamin C status and adiposity. To examine this possibility, we conducted a preliminary trial to evaluate the impact of vitamin C status on fat oxidation during submaximal exercise. |
| citace: | | Individuals with marginal vitamin C status oxidized 25% less fat per kg body weight during the treadmill test as compared to individuals with adequate vitamin C status. Fat oxidation during exercise was inversely related to fatigue (r = -0.611, p = 0.009). Vitamin C repletion of vitamin C depleted subjects (500 mg vitamin C/d) raised fat energy expenditure during exercise 4-fold as compared to depleted control subjects (p = 0.011). | http://www.nutritionandmetabolism.com/content/3/1/35
EDIT: donedavna som nechcel verit,ze by kreatin "zalieval" ale teraz ked som chudy to dokzem lepsie posudit a je to tak,ak to co na pupku mam nazvem definiciou tak uz sa druhy krat (za pesledne tri mesiace) zhorsila po troch dnoch nasycovacky a nema to co docinenia s kal.prijmom bo mam furt rovnaky _________________ Hlbku nasich vedomosti urcuju nase ciny!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Robo141414
|
Zaslal: st leden 31, 2007 10:57 am Předmět: |
|
|
A jak je to teda s tím kreatinem - je to pravda že některým lidem vůbec nefunguje? (viz ta otázka odemně o stránku dozadu)
|
|
| nahoru |
|
 |
stifler1
|
Zaslal: st leden 31, 2007 4:01 pm Předmět: |
|
|
No co ja mam skusenosti s kreatinom tak mi skor dodal silu ale jeto pravda ze u kazdeho funguje inac napr. moj kamos pomocou neho pribral 4kg.
|
|
| nahoru |
|
 |
vrana23
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
ethyl ester alebo tri malate alebo alkyn? poradte
|
|
| nahoru |
|
 |
FlyTomas
|
Zaslal: pá únor 02, 2007 9:49 pm Předmět: |
|
|
| vrana23 napsal: | | ethyl ester alebo tri malate alebo alkyn? poradte |
První rada - zkus to sám na sobě.
Druhá rada (pokud nemáš dost času) - sežer to vše naráz, zapij litrem proteinu a nebudeš se stačit divit. Po úplné blbce - na věku nezáleží
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: so únor 03, 2007 12:01 pm Předmět: |
|
|
| FlyTomas napsal: | | vrana23 napsal: | | ethyl ester alebo tri malate alebo alkyn? poradte |
Druhá rada (pokud nemáš dost času) - sežer to vše naráz, zapij litrem proteinu a nebudeš se stačit divit. Po úplné blbce - na věku nezáleží |
sry ale teď si vyblil chujovinu s přínosem nula.Zamysli se nad dalšíma postaam
Jinak já normál creatin nemůžu a stejně mi z něj akorát vždycky bylo blbě a nasycovací fáze je hnus.
CEE jsem měl a bylo to super akorat z toho moc nepřibereš (oproti normál creatinu)
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so únor 03, 2007 12:03 pm Předmět: |
|
|
| FlyTomas napsal: | | vrana23 napsal: | | ethyl ester alebo tri malate alebo alkyn? poradte |
Druhá rada (pokud nemáš dost času) - sežer to vše naráz, zapij litrem proteinu a nebudeš se stačit divit. Po úplné blbce - na věku nezáleží |
tohle je hovadina na smazání, ale ztrapnil ses sam, tak ti to tu nechám
p.s. varování pro čtenáře : touhle "radou" se neřiďte
bože
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so únor 03, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
| Robo141414 napsal: | | A jak je to teda s tím kreatinem - je to pravda že některým lidem vůbec nefunguje? (viz ta otázka odemně o stránku dozadu) |
Mě nějak výrazně nepomohl. Říká se, že funguje tak na 2/3 lidí (newím no). Naopak někerým dot pomohl, asi to budeš muset zkusit sám. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
R@ven

|
Zaslal: so únor 03, 2007 2:14 pm Předmět: |
|
|
| keba napsal: |
CEE jsem měl a bylo to super akorat z toho moc nepřibereš (oproti normál creatinu) |
Jak ale psal Hruda na svojim foru EDIT tak nabral velice dobre silove i objemove dost si ho chvalil.
|
|
| nahoru |
|
 |
jurabike
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
no po mesici uzivani kreatinu sem nabral 2kg (otazka jesli bych nenabral stejne), a jediny vysledek co je,tak behem treninku byla opravdu vetsi sila a proste vetsi chut do treninku  a nesnazte se me namluvit ze to bylo placebo efekt :-D
jo a kdyby nekdo chtel,tak me zbylo jeste jedno baleni Aminostar Creatin 500g koupeno 2.1.2007 v dvojbaleni a asi to nevyuziji (je to origo zabalene),nove stoji 550.takze nejaka symbolika cena
tak kdyztak napiste PM :)
Naposledy upravil jurabike dne ne únor 04, 2007 8:44 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 8:29 am Předmět: |
|
|
| citace: | | no po mesici uzivani kreatinu sem nabral 2kg (otazka jesli bych nenabral stejne), a jediny vysledek co je,tak behem treninku byla opravdu vetsi sila a proste vetsi chut do treninku a nesnazte se me namluvit ze to bylo placebo efekt :-D |
Proc placebo? Kreatin prece funguje odjakziva, pokud nejsi ten 20%ni (nebo kolik to je). Btw. 2kg s kreatinem za cca 5-6 tydnu nebo kolik jsi to jel, neni zas tak moc.
Ja po prvni kreatinove "kure" nabral 6kg, sila stoupala, byl sem nafouklej, zalitej, napumpovanej uz pri rozcvicovani...super pocity. Skoda ze je to jen jednou nebo dvakrat _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
jurabike
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 8:45 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | citace: | | no po mesici uzivani kreatinu sem nabral 2kg (otazka jesli bych nenabral stejne), a jediny vysledek co je,tak behem treninku byla opravdu vetsi sila a proste vetsi chut do treninku a nesnazte se me namluvit ze to bylo placebo efekt :-D |
Proc placebo? Kreatin prece funguje odjakziva, pokud nejsi ten 20%ni (nebo kolik to je). Btw. 2kg s kreatinem za cca 5-6 tydnu nebo kolik jsi to jel, neni zas tak moc.
Ja po prvni kreatinove "kure" nabral 6kg, sila stoupala, byl sem nafouklej, zalitej, napumpovanej uz pri rozcvicovani...super pocity. Skoda ze je to jen jednou nebo dvakrat |
no myslim,ze to fungovalo :-D ale asi sem cekal vetsi prirustek na vaze a v vody v tele :-D kolik se vubec ma vypit vody za den aby to melo ucinek?
|
|
| nahoru |
|
 |
keba

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:27 pm Předmět: |
|
|
| R@ven napsal: | | keba napsal: |
CEE jsem měl a bylo to super akorat z toho moc nepřibereš (oproti normál creatinu) |
Jak ale psal Hruda na svojim foru EDIT tak nabral velice dobre silove i objemove dost si ho chvalil. |
Já to spíš myslel tak že tě to tolik nezavodní jako normální creatin (třeba 5kg) ale přibereš si ty 2kg který ti už zůstanou a neodtečou.Já jsem po CEE kdy jsem dával zvýšené dávky měl zaražený prdy.Tak jsem hledal studie o CEE a našel jsem že obsahuje i něco proti prdění jako při normál creatinu.Samozřejmě to z toho být nemusí ale hned jak jsem zmírnil dávky to přešlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freud
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:03 pm Předmět: Výběr značky kreatinu |
|
|
Poprvé si chci koupit kreatin monohydrát. Už jsem pročetl asi tunu textů, ale stále se nemohu rozhodnout, kterého výrobce zvolit. Někde se píše že kreatiny různých výrobců se tolik neliší, ale nevím. Chtěl bych něco za střední cenu (ne nejlevnější ale taky ne drahý). Selekcí jsem došel k tomuto:
Aminostrar-nemám k nim moc důvěru (zkušenost s proteinem)
ATP- střední kvalita za rozumnou cenu
Dymatize-kvalita (?)
Weider-kvalita (?)
Rozhoduji se proto mezi Dymatize a Weider.
Jestli s nimi má někdo zkušenosti, tak mi prosím poraďte s výběrem. Ještě bych byl rád, kdyby odpověděli jen ti, kteří mají opravdu osobní zkušenost (konspiračních teoretiků už jsem slyšel dost :-).
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
mr.morriss
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 2:33 pm Předmět: pure creatine od weidera! |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|