|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
xpetan
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 3:03 pm Předmět: |
|
|
Ahoj chtel sem se zeptat jestli mam jet u KRE-ALKALYNU (https://obchod.ronnie.cz/s-303-kre-alkalyn-1500.html) taky nasycovaci fazy..?A dasli otazka jestli se ma zapijet glukopurem (můžu glukopur nahradit GAINEREM?)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
mr.morriss
|
Zaslal: ne únor 04, 2007 4:18 pm Předmět: kre alkyn |
|
|
kre alkyn atp. obsahuje zjednodušeně sůl pro vstřebávání, cukr je zbytečný. Ikdyž by možná samotná suplementace fungovala o nějaké to % lépe.
Nasycovaci faze nejsou potreba
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: po únor 05, 2007 9:37 am Předmět: |
|
|
Ahoj chlapi, poslední dobou sem moc nepíšu, ale všechny si Vás pozorně čtu
Teď k mojí otázce: mám teď takovou práci, že sem 14dní doma a 14dní pracuju, velkej problem je v tom, že za těch 14dní co sem v práci je možný jít si zacvičit tak 2krát což je hrozný ale jinak se to zvládnout opravdu nedá, dělám na služby-jedna má 27h a opravdu po službě a mezi službami neni chuť ani síla na to něco dělat....zatim-třeba si časem zvyknu....daří se mi alespoň v rámci možností to v těch 14ti dnech volna nějak tak "dohánět", ale je to docela náročný, jídlo je když sem doma na hodně dobrý úrovni a když sem v práci, tak se mi to taky daří docela držet a konečně k věci:
Chci po dlouhý době dát kreatin, klasickej monohydrat nechci žádný pokusy a jde mi o to, jestli lze udělat nasycovací fázi v tu dobu kdy pracuju a prakticky necvičim a pak se do toho zase na 14dní doma pořádně opřít?
Díky za odpověd _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: po únor 05, 2007 9:45 am Předmět: |
|
|
nema zmysel robit nasycovacku ked necvicis ... vsetok creatin by si akurat vycural ...
edit: v com spociva tvoja praca vlastne? _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
street
|
Zaslal: po únor 05, 2007 10:39 am Předmět: |
|
|
saty poslal sem ti pm _________________ Johny: Baby nebude sedět v koutě!
|
|
| nahoru |
|
 |
Langosh
|
Zaslal: so únor 10, 2007 12:39 pm Předmět: CEE - Dymatize |
|
|
Zdravíčko, všude jsem tu hledal názory CEE. Všechny se bohužel hodně liší. Já jsem se rozhodl, že to vyzkouším, ale mám dilema, od jaké firmy si CEE koupit. Nějaké zkušenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
nov.mates
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:29 am Předmět: KREATIN vs KREALKALIN |
|
|
Zdar chtel jsem se zeptat jestli bysle mi poradili nejaky urcity vyrobek kreatinu a nebo jestli by byl lepsi KRE Alkalin nebo Ethyl ester diky za odpoved
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:33 am Předmět: Re: KREATIN vs KREALKALIN |
|
|
| nov.mates napsal: | | Zdar chtel jsem se zeptat jestli bysle mi poradili nejaky urcity vyrobek kreatinu a nebo jestli by byl lepsi KRE Alkalin nebo Ethyl ester diky za odpoved |
monohydrat ve velkejch davkach _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Robo141414
|
Zaslal: ne únor 11, 2007 11:37 am Předmět: |
|
|
A kdyby ste si vybírali jen mezi CEE a Kre-alkalynem?
Kreatin jsem zkusil a chtěl bych časem zkusit i jeden z těchto dvou
|
|
| nahoru |
|
 |
ivanek007
|
Zaslal: út únor 27, 2007 3:10 pm Předmět: |
|
|
OK...LOCK...pardon....tak znovu a lépe
Rozhodl jsem se, že jej také vyzkouším a už se k tomu chci konečně dokopat. Dříve než mi někdo poradí, abych pořádně žral, trénoval a na kreatin myslel až po půl roce tréninku, tak uvádím, že cvičím něco přes 2 roky (ale musím se přiznat, že s pořádným žraním atd. tak asi 1 rok), výška 180 cm, počáteční hmotnost 55 kg, nynější hmotnost 81 kg. Jídelníček bych řekl, že mám obstojný, pro zájemce:
Snídaně: miska ovesných vloček s mlékem, jogurt či pudink
Svačina: ovocný tvaroh/jogurt, piškoty či celozrnné pečivo, sklenice mléka
Oběd: sáček rýže, 150-200 g kuřecích prs na teflonu či konzerva tuňáka v oleji, nějaký zeleninový salát (když je šance)
Svačina: to, co dopolení svačina...když je trénink, tak mix proteinu a glukopuru
Večeře: to samé co oběd
Druhá večeře:ovoce,pečivo se sýrem nebo šunkou (když je možnost)
Před spaním: někdy tvaroh, jindy jen jogurt, piškoty/sušenky/koláče a sklenice mléka
Ale k tomu kreatinu – potřeboval bych poradit, jakou značku byste mi doporučili dle svých zkušeností s účinkem atd. Díval jsem se na tenhle:
https://obchod.ronnie.cz/s-95-pure-creatine.html
Weider je zvučná značka, tak co na to povíte?
Dále bych se chtěl poradit, jakou pixlu koupit, tj. asi jak dlouho jej konzumovat? Vycházím z toho, že je těch prvních 7 dní se bere 5x denně 5 gramů…rozpustit ve vodě se zhruba 25-30 gramy glukopuru, že? Takže to je 175 gramů za první týden. Potom už se bere jednou (nebo dvakrát) 5 gramů denně – před tréninkem, nebo po tréninku? A ve volný den kdykoliv.
To znamená, že z půl kilové pixly by to pak zbývalo na dva měsíce při jedné dávce denně a na měsíc při dávkách dvou. Pokud by to byla kilovka, tak to by bylo už na mnohem delší čas.
Poraďte tedy prosím, jak dlouho je účelné kreatin brát….od toho se bude odvíjet výběr nakupovaného množství.
Díky moc
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út únor 27, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
s monohydratom velmi skusenosti nemam,ale teraz beriem uz druhy tyzden kre-alkalyn od weidera,ked dokoncim,napisem review (ale zatial som spokojny) _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt březen 01, 2007 12:35 pm Předmět: |
|
|
Ok,takze maximum kre-alkalyn od Weidera,davkujem podla anglickeho originalu 3g denne,v treningovy den pol hodinu pred,v oddychovy 3g hned rano nalacno,zatial ide slusne,prve vysledky som videl tak 3 dni od zaciatku,podla vahy a tukometru (neviem ako presne sa ten blby pristroj vola  )to islo asi do 1/2 kg masa hore,mozno trochu menej (3 -4 tyzdne)-samozrejme jedalnicek dost upraveny.Mam aj subjektivne lepsi pocit,taky plnsi,a napumpovanie nejde prec tak rychlo-a v takej miere.Okrem toho ako doplnok mam len protein od Scitec (90%) a iontak  Nie som v objemovke,ale aj tak to ide slusne hore  .Po dokonceni 6 tyzdnov dam vediet _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Holubar

|
Zaslal: čt březen 01, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Zaujima ma, ako cyklujete kreatin. Ja som urobil maly pokus a v januari som daval len tyzden po 10g a tyzden po 5. Pritom vaha a sila mi vyskocili uz po prvom tyzdni. Myslim, ze ten druhy uz bol aj zbytocny.
Otazka je, po akom dlhom case dat dalsi cyklus, Doteraz som daval len januar a jun, teraz by som rad skusil uz po 6 tyzdnoch prestavky. Ake mate skusenosti?
|
|
| nahoru |
|
 |
great

|
Zaslal: pá březen 02, 2007 12:06 am Předmět: |
|
|
holubar: podobne ako cyklujes obdobie s tazkym a lahkym treningom. osobne ho davam tak mesiac pred sutazou.
|
|
| nahoru |
|
 |
fuciman
|
Zaslal: po březen 05, 2007 12:22 pm Předmět: |
|
|
Dlouho jsem tu nebyl...je mi 17,cvičím něco okolo 3 let s přestávkama..měl jsem zatím celkem 3 kreat. cykly..první jen kreatin a glukopur,druhý to samé akorát navíc ještě BCAA, a třetí cyklus byl kreatin,glukopur,BCAA,glutamin,HMB..posledni cyklus v dávkování kreatin první týden 28g denně,tři týdny 7g denně,BCAA 3g denně,glutamin 7g denně,HMB 2,5 g denně...i tenhle třetí cyklus mi docela přidal (hlavně na síle)...tedka po půl roce chci dát zase měsíc s kreatinem,ale newím jestli je rozumnější jíst (třeba větší dávky) jen kreatin monohydrat s glukopurem a nebo zase všechno ostatní k tomu (HMB,glutamin,BCAA..) jedná se mi celkem taky o cenu,protože zase tolik peněz nemám:)..takže se chci zeptat jestli byste mi doporučili kombinaci,nejlépe nějaký co nejlepší kompromis co se týče ceny a výsledku (které doplnky ke kreatinu+případně množství)..případně i kre-alkalyn či ethyl ester,ale newím newím.... s tím že se chci zaměřit na hmotu a sílu..jinak jak jsem už říkal je mi 17, 180cm,82kg,..a k síle bench něco málo přes 100kg,pás 78,hrudnik 112cm....předem díky....P.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|