Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Drago

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 9:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cizo: Ale prd, to jako me se nekdy postesti jenom. Z toho me zas boli ramena a jedu benche se 100kg.. Drepy jsem jel 3-5opak, nejezdim vic nez 5 u niceho. A vazim po treninku bez hader 105,5kg. Asi moje nejvetsi hmotnost pri nejlepsi fyzicce. Me docela potesila akorat ta mrtvola, mel jsem pocit ze se me zabori nohy do betonu kdyz jsem kazdy to opakovani zacinal od zeme . A jenom takovej tip, fakt doporucuju se zamerit na bricho, cvicit ho se zatezi a poctive, ja to odjel vsechno bez opasku. Kylu jsem si zatim nenahmatal
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Lister

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 9:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe

hrome, dost dobrý
Douglas

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 9:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

OMFG, Drago ty jsi zvíře!
S tím by ses neztratil ani mezi lifterama.
SUPER!
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Drago

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Douglas: Ale ztratil, ti kluci jsou uplne jinde . U nas cvici dva tady z fora a kdyz do toho slapou to je parada...
AHOLA

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach

Jeden vykon lepsi ako druhy To sa staci pohadat s priatelkou, aby clovek tolko dvihal ?
Drago

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 10:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
citace:
Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach

Jeden vykon lepsi ako druhy To sa staci pohadat s priatelkou, aby clovek tolko dvihal ?

Me to pridava 50kg na vsem, ja ji mam misto dresu . A super se me kopali lowkicky po tech drepech, strasne lehce a pritom "slusny pecky", kolena to samy..spojuju to ted takhle dohromady posilku-lapy a jde to hezky+dost jde nahoru kondice.
Douglas

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Douglas: Ale ztratil, ti kluci jsou uplne jinde . U nas cvici dva tady z fora a kdyz do toho slapou to je parada...

Výsledky MČR v benchpressu 17.3.2007 – Kamenický Šenov

Muži:
100 kg:
1.Stefan Hrubjak SCP Trnava (open) 200+,212.5+,220+ 205.2
2.Bohuslav Šimek Vlčice (open) 180+,200+,212.5- 187.8
3.Jiří Hačkulič Arena Nový Bor (open) 190+,205-,205- 174.8
4.Jan Zuzaňák Arena Nový Bor (open) 170-,170+,180+ 165.9
5.Petr Hron Vlčice (open) 150+,165+,175- 154.9
6.Tomáš Brůmovský Vyškov (open) 145+,155+,162.5- 150.2
7.Petr Palacký Ústí (open) 120+,130+,140+ 129.5

Do té stovky by ses při troše dobré vůle zmáčknul + trocha spec. tréninku + triko + technika = Drago na bedně.

Ale TB, nebo mma ti vymlouvat nebudu;-).
Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
Azmodan

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 10:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe

Asi si budu muset konečně najít ženskou abych se s ní mohl hádat a pak trhat rekordy v posilce

...Výkony velice krásný, muzu se zeptat jak dlouho bušíš?
Drago

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 10:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Azmodan: Ja asi od 12ti let jsem uz delal kliky atak pri karate a judu, tak od 15ti jsem mel doma uz i cinky nevim jestli to byly nejaky spravny treninky ale uplny zacatky byly asi tohle.. bude me uz 30 pristi rok, takze zadna slava
Azmodan

PříspěvekZaslal: so březen 24, 2007 11:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Azmodan: Ja asi od 12ti let jsem uz delal kliky atak pri karate a judu, tak od 15ti jsem mel doma uz i cinky nevim jestli to byly nejaky spravny treninky ale uplny zacatky byly asi tohle.. bude me uz 30 pristi rok, takze zadna slava

To si nemyslím, myslím že to jsou velice pěkný čísla...snad na tom za 15 let budu aspoň tak
Poman

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 7:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago: neskutečný

Já si dneska taky udělal radost:)
4x3X185 na mrtvole zatim nic moc ale pomaloučku se dostávám z tý svojí nemoci:)
ještě měsíc a
Emperor

PříspěvekZaslal: ne březen 25, 2007 7:51 pm    Předmět: hm Odpovědět s citátem

Prečo ste toto nenapísali už skôr. Zajtra ma čaká tréning a nech si priateľka nepraje tú hádku čo bude. :D
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: po březen 26, 2007 7:35 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Drago napsal:
Sakra, to sem taky netušil že seš taková zvěř. pěkný pěkný pěkný.o)
Janikkk

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2007 9:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sa pochvalim aj ja

bench 160x35
drep 260x5
mt 190x8
bazinger

PříspěvekZaslal: ne duben 01, 2007 9:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Janikkk napsal:
tak sa pochvalim aj ja

bench 160x35
drep 260x5
mt 190x8

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 101, 102, 103 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: