|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lister

|
Zaslal: so březen 24, 2007 9:30 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe |
hrome, dost dobrý _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so březen 24, 2007 9:35 pm Předmět: |
|
|
OMFG, Drago ty jsi zvíře!
S tím by ses neztratil ani mezi lifterama.
SUPER! _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so březen 24, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
Douglas: Ale ztratil, ti kluci jsou uplne jinde  . U nas cvici dva tady z fora a kdyz do toho slapou to je parada...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so březen 24, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | | Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach |
Jeden vykon lepsi ako druhy To sa staci pohadat s priatelkou, aby clovek tolko dvihal ? _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
Zaslal: so březen 24, 2007 10:02 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | citace: | | Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach |
Jeden vykon lepsi ako druhy To sa staci pohadat s priatelkou, aby clovek tolko dvihal ? |
Me to pridava 50kg na vsem, ja ji mam misto dresu . A super se me kopali lowkicky po tech drepech, strasne lehce a pritom "slusny pecky", kolena to samy..spojuju to ted takhle dohromady posilku-lapy a jde to hezky+dost jde nahoru kondice.
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: so březen 24, 2007 10:32 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Douglas: Ale ztratil, ti kluci jsou uplne jinde . U nas cvici dva tady z fora a kdyz do toho slapou to je parada... |
Výsledky MČR v benchpressu 17.3.2007 – Kamenický Šenov
Muži:
100 kg:
1.Stefan Hrubjak SCP Trnava (open) 200+,212.5+,220+ 205.2
2.Bohuslav Šimek Vlčice (open) 180+,200+,212.5- 187.8
3.Jiří Hačkulič Arena Nový Bor (open) 190+,205-,205- 174.8
4.Jan Zuzaňák Arena Nový Bor (open) 170-,170+,180+ 165.9
5.Petr Hron Vlčice (open) 150+,165+,175- 154.9
6.Tomáš Brůmovský Vyškov (open) 145+,155+,162.5- 150.2
7.Petr Palacký Ústí (open) 120+,130+,140+ 129.5
Do té stovky by ses při troše dobré vůle zmáčknul + trocha spec. tréninku + triko + technika = Drago na bedně.
Ale TB, nebo mma ti vymlouvat nebudu;-). _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
Zaslal: so březen 24, 2007 10:42 pm Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe |
Asi si budu muset konečně najít ženskou abych se s ní mohl hádat a pak trhat rekordy v posilce
...Výkony velice krásný, muzu se zeptat jak dlouho bušíš? _________________ Šťasten ve svém šílenství hlupák objal Ďábla.
|
|
| nahoru |
|
 |
Drago
|
|
| nahoru |
|
 |
Azmodan

|
|
| nahoru |
|
 |
Poman

|
Zaslal: ne březen 25, 2007 7:45 pm Předmět: |
|
|
Drago:  neskutečný
Já si dneska taky udělal radost:)
4x3X185 na mrtvole zatim nic moc ale pomaloučku se dostávám z tý svojí nemoci:)
ještě měsíc a _________________ Nikoho nemasíruju...
|
|
| nahoru |
|
 |
Emperor

|
Zaslal: ne březen 25, 2007 7:51 pm Předmět: hm |
|
|
Prečo ste toto nenapísali už skôr. Zajtra ma čaká tréning a nech si priateľka nepraje tú hádku čo bude. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
DAVID.LOPAN

|
Zaslal: po březen 26, 2007 7:35 am Předmět: |
|
|
| Drago napsal: | Ja si dnes udelal radost treninkem, pohadal jsem se s pritelkyni tak jsem si zadrepoval s 240 v seriich, potahnul 5x250, bench 150,160,170,180 po trech opackach a pak jsem si dal lapy s trenerem 10x3min. Trochu jsem vychytal bolest ramen u benche, dal jsem si 4molitany na sebe do kazdy ruky, takze me netlacila ta cinka do dlani ale citil jsem jakoby az tu vahu primo u hrudniku, mel jsem pocit ze to tem ramenum znatelne odlehcilo, mozna ale jen muj subjektivni pocit. celkove ale dobrej trenink po delsi dobe | Sakra, to sem taky netušil že seš taková zvěř. pěkný pěkný pěkný.o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Janikkk
|
Zaslal: ne duben 01, 2007 9:19 am Předmět: |
|
|
tak sa pochvalim aj ja
bench 160x35
drep 260x5
mt 190x8
|
|
| nahoru |
|
 |
bazinger

|
Zaslal: ne duben 01, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
| Janikkk napsal: | tak sa pochvalim aj ja
bench 160x35
drep 260x5
mt 190x8
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|