|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Emperor

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:02 pm Předmět: Re: hm |
|
|
| HOVADO napsal: | | Emperor napsal: | Vždy som si mal tréning nôh štílom prvý drep potom leg press, váhy nič moc až do doby ked som mal jeden tréning nôh s jedným kamarátom, ktorý cvičí dlhšie než ja mali sme ísť nohy, myslel som, že pôjdeme klasicky drep dáky leg press a možno predkop ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu a mojich pôvodných 300 sa zmenilo na 370 na 5 opakovaní. |
všichni si z tebe delaji prdel to je ošklivý. Já ti to objasním: kdyžs jel nejdřív dřepy a pak legpress, taks byl ze drepu unavenej a dals min , no a naopak,kdyz dal legpres na zacatek,taks byl odpocatej a dals vic mozna mi to nebudes verit,ale funguje to i u jinejch cviků, zkus prohodi rovnej bench s sikmym a uvidis sam | bez teba by som to si zabalil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
HOVADO

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:02 pm Předmět: Re: hm |
|
|
| Emperor napsal: | | HOVADO napsal: | | Emperor napsal: | Vždy som si mal tréning nôh štílom prvý drep potom leg press, váhy nič moc až do doby ked som mal jeden tréning nôh s jedným kamarátom, ktorý cvičí dlhšie než ja mali sme ísť nohy, myslel som, že pôjdeme klasicky drep dáky leg press a možno predkop ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu a mojich pôvodných 300 sa zmenilo na 370 na 5 opakovaní. |
všichni si z tebe delaji prdel to je ošklivý. Já ti to objasním: kdyžs jel nejdřív dřepy a pak legpress, taks byl ze drepu unavenej a dals min , no a naopak,kdyz dal legpres na zacatek,taks byl odpocatej a dals vic mozna mi to nebudes verit,ale funguje to i u jinejch cviků, zkus prohodi rovnej bench s sikmym a uvidis sam | bez teba by som to si zabalil | rádo se stalo _________________ Všichni lidi, co znám, co začali s kreatinem se změnili na primitivní rádobynabušence s nepřirozeně "vypracovaným" tělem plného uhrů a zkažených šťáv.
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
Emperore, nejdřív tu píšeš blud na úrovni začátečníka naprostýho, a pak děláš chytrýho, srovnej si to v palici... _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:14 pm Předmět: |
|
|
dnes som dal 25 na biceps...
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:15 pm Předmět: |
|
|
| ganxterko napsal: | | dnes som dal 25 na biceps... |
a nejses pretrenovanej?
|
|
| nahoru |
|
 |
ganxterko
|
|
|
| Topděfka napsal: | | ganxterko napsal: | | dnes som dal 25 na biceps... |
a nejses pretrenovanej? |
nie , uz som vyrastol
|
|
| nahoru |
|
 |
Topděfka
|
|
|
| ganxterko napsal: | | Topděfka napsal: | | ganxterko napsal: | | dnes som dal 25 na biceps... |
a nejses pretrenovanej? |
nie , uz som vyrastol |
|
|
| nahoru |
|
 |
Emperor

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:17 pm Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Emperore, nejdřív tu píšeš blud na úrovni začátečníka naprostýho, a pak děláš chytrýho, srovnej si to v palici... |
hlavne klídek, prečo je tu taký zvyk každého hned doj..... všetkým sa vám ospravelňujem za svoj príspevok najprv si vždy premyslím čo napíšem slubujem
|
|
| nahoru |
|
 |
kuncek
|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:21 pm Předmět: |
|
|
Amatérská otázka: dělám dřepy se 70kg a mrtvoly s 60kg (teď jedu 5x5), nemůžu si něco udělat? Např. se strhnout? Při posledních op. už mi činka padá z ruk a cítím, že záda dostávají svoje.
Dneska mě viděl tělocvikář, můžu být rád že na mě nevyletěl...bych měl ve škole dotrénované...oni jsou tam všichni asi celkem sráči.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
| kuncek napsal: | Amatérská otázka: dělám dřepy se 70kg a mrtvoly s 60kg (teď jedu 5x5), nemůžu si něco udělat? Např. se strhnout? Při posledních op. už mi činka padá z ruk a cítím, že záda dostávají svoje.
Dneska mě viděl tělocvikář, můžu být rád že na mě nevyletěl...bych měl ve škole dotrénované...oni jsou tam všichni asi celkem sráči. |
S tím se asi strhnout nemůžeš, ale hlídej si techniku, to je základ.. pak až řeš kolik máš na čince... pokud začínáš, tak cvič tak, aby byla ta technika 100%... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
cha cha

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 9:25 pm Předmět: |
|
|
Můžeš si něco udělat, pokud nemáš techniku a pevnej střed těla _________________ We only get what we give
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt duben 19, 2007 11:28 pm Předmět: |
|
|
omg ruhl 180kg drep... nechapem preco ma kazdy pocit ze musi ojebavat prave na tom drepe  , ruhl ako hlboko si isiel? 5 az 10 cm a pomahali ti traja kamosi? _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: pá duben 20, 2007 5:07 am Předmět: |
|
|
| g_dgrim napsal: | omg ruhl 180kg drep... nechapem preco ma kazdy pocit ze musi ojebavat prave na tom drepe , ruhl ako hlboko si isiel? 5 az 10 cm a pomahali ti traja kamosi? | ..to nebylo v kilech, ale v lbs a nebyl to dřep, ale legpress
|
|
| nahoru |
|
 |
kouba the man

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 5:36 am Předmět: |
|
|
Stále si myslím, že doba kdy se lže na internetu s výkony, mírami, délkou penisu a počtem zvládnutých holek za večer je za náma. Asi ne. _________________ INDEPENDENT MAN
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 7:08 am Předmět: |
|
|
| kouba sexy beast napsal: | | Stále si myslím, že doba kdy se lže na internetu s výkony, mírami, délkou penisu a počtem zvládnutých holek za večer je za náma. Asi ne. | | kód: | JAZYK MI LEZE Z ÚST A HLAVA SE MI TOČÍ
nemohu snést ten pohled, pohled vlastních očí
a stísňující, neodbytný pocit viny
– já nejsem já. A nejsem ani nikdo jiný | ...a tak to máš se vším, Drobísku, aji se lhaním. Ať je to Emperor, nebo jinej tvor.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|