Naše,vaše osobáky

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 582, 583, 584  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Naše,vaše osobáky
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Emperor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:02 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

HOVADO napsal:
Emperor napsal:
Vždy som si mal tréning nôh štílom prvý drep potom leg press, váhy nič moc až do doby ked som mal jeden tréning nôh s jedným kamarátom, ktorý cvičí dlhšie než ja mali sme ísť nohy, myslel som, že pôjdeme klasicky drep dáky leg press a možno predkop ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu a mojich pôvodných 300 sa zmenilo na 370 na 5 opakovaní.

všichni si z tebe delaji prdel to je ošklivý. Já ti to objasním: kdyžs jel nejdřív dřepy a pak legpress, taks byl ze drepu unavenej a dals min , no a naopak,kdyz dal legpres na zacatek,taks byl odpocatej a dals vic mozna mi to nebudes verit,ale funguje to i u jinejch cviků, zkus prohodi rovnej bench s sikmym a uvidis sam
bez teba by som to si zabalil
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
HOVADO

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:02 pm    Předmět: Re: hm Odpovědět s citátem

Emperor napsal:
HOVADO napsal:
Emperor napsal:
Vždy som si mal tréning nôh štílom prvý drep potom leg press, váhy nič moc až do doby ked som mal jeden tréning nôh s jedným kamarátom, ktorý cvičí dlhšie než ja mali sme ísť nohy, myslel som, že pôjdeme klasicky drep dáky leg press a možno predkop ale on nie, že nech si skúsim prvý leg press, že dám minimálne o 50 kg viac ako po drepocho, neveril som mu ale potom som zistil, že mal pravdu a mojich pôvodných 300 sa zmenilo na 370 na 5 opakovaní.

všichni si z tebe delaji prdel to je ošklivý. Já ti to objasním: kdyžs jel nejdřív dřepy a pak legpress, taks byl ze drepu unavenej a dals min , no a naopak,kdyz dal legpres na zacatek,taks byl odpocatej a dals vic mozna mi to nebudes verit,ale funguje to i u jinejch cviků, zkus prohodi rovnej bench s sikmym a uvidis sam
bez teba by som to si zabalil
rádo se stalo
kouba the man

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Emperore, nejdřív tu píšeš blud na úrovni začátečníka naprostýho, a pak děláš chytrýho, srovnej si to v palici...
ganxterko

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dnes som dal 25 na biceps...
Topděfka

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ganxterko napsal:

a nejses pretrenovanej?
ganxterko

Topděfka napsal:
ganxterko napsal:

a nejses pretrenovanej?

nie , uz som vyrastol
Topděfka

ganxterko napsal:
Topděfka napsal:
ganxterko napsal:

a nejses pretrenovanej?

nie , uz som vyrastol

Emperor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Emperore, nejdřív tu píšeš blud na úrovni začátečníka naprostýho, a pak děláš chytrýho, srovnej si to v palici...

hlavne klídek, prečo je tu taký zvyk každého hned doj..... všetkým sa vám ospravelňujem za svoj príspevok najprv si vždy premyslím čo napíšem slubujem
kuncek

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amatérská otázka: dělám dřepy se 70kg a mrtvoly s 60kg (teď jedu 5x5), nemůžu si něco udělat? Např. se strhnout? Při posledních op. už mi činka padá z ruk a cítím, že záda dostávají svoje.

Dneska mě viděl tělocvikář, můžu být rád že na mě nevyletěl...bych měl ve škole dotrénované...oni jsou tam všichni asi celkem sráči.
kulíšek

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kuncek napsal:
Amatérská otázka: dělám dřepy se 70kg a mrtvoly s 60kg (teď jedu 5x5), nemůžu si něco udělat? Např. se strhnout? Při posledních op. už mi činka padá z ruk a cítím, že záda dostávají svoje.

Dneska mě viděl tělocvikář, můžu být rád že na mě nevyletěl...bych měl ve škole dotrénované...oni jsou tam všichni asi celkem sráči.

S tím se asi strhnout nemůžeš, ale hlídej si techniku, to je základ.. pak až řeš kolik máš na čince... pokud začínáš, tak cvič tak, aby byla ta technika 100%...
cha cha

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 9:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Můžeš si něco udělat, pokud nemáš techniku a pevnej střed těla
g_dgrim
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt duben 19, 2007 11:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

omg ruhl 180kg drep... nechapem preco ma kazdy pocit ze musi ojebavat prave na tom drepe , ruhl ako hlboko si isiel? 5 az 10 cm a pomahali ti traja kamosi?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 5:07 am    Předmět: Odpovědět s citátem

g_dgrim napsal:
omg ruhl 180kg drep... nechapem preco ma kazdy pocit ze musi ojebavat prave na tom drepe , ruhl ako hlboko si isiel? 5 az 10 cm a pomahali ti traja kamosi?
..to nebylo v kilech, ale v lbs a nebyl to dřep, ale legpress
kouba the man

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 5:36 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Stále si myslím, že doba kdy se lže na internetu s výkony, mírami, délkou penisu a počtem zvládnutých holek za večer je za náma. Asi ne.
LJ

PříspěvekZaslal: pá duben 20, 2007 7:08 am    Předmět: Odpovědět s citátem

kouba sexy beast napsal:
Stále si myslím, že doba kdy se lže na internetu s výkony, mírami, délkou penisu a počtem zvládnutých holek za večer je za náma. Asi ne.
kód:
JAZYK MI LEZE Z ÚST A HLAVA SE MI TOČÍ
nemohu snést ten pohled, pohled vlastních očí
a stísňující, neodbytný pocit viny
– já nejsem já. A nejsem ani nikdo jiný
...a tak to máš se vším, Drobísku, aji se lhaním. Ať je to Emperor, nebo jinej tvor.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Naše,vaše osobáky Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 108, 109, 110 ... 582, 583, 584  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: