|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 11:42 am Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | g_dgrim napsal: | omg ruhl 180kg drep... nechapem preco ma kazdy pocit ze musi ojebavat prave na tom drepe , ruhl ako hlboko si isiel? 5 az 10 cm a pomahali ti traja kamosi? | ..to nebylo v kilech, ale v lbs a nebyl to dřep, ale legpress |
tusim melounek pisal ako drepoval 210kg: vosiel do posilky, nalozil a drepoval. Jedno opakovanie lepsie ako druhe, sest, sedem - kde to ma konec? Devet, desat, OMG jake lahke, pri jedenastke ho uz budila zena.
za "melounek" si dosadme lubovolny nick a mozme to akceptovat
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Lister

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 11:59 am Předmět: |
|
|
| ruhl napsal: | | SCHWACA napsal: | ma fotky v topicu dorost v soutěžích. mně je to celkem fuk, ale ty čísla bijou přímo do očí |
Proč myslíš že to nejde? s bandážemi, mám malý nohy tak dělám menší pohyby, a ten dřep myslím že je reálný, když se 140kg, jsem dělal 4sám + 2-3 dopomoc, a ten leggpress si nevymýšlím, mám silný nohy, už od mala jsem byl tlustý tak si měly na co zvykat moje nohy (20kg nadváha) |
Takhle to vyznívá, jako bys tu maximálku na dřep odhadoval a nevyzkoušel. _________________ „Tři miliony let letíme vesmírem a zjistili jsme spoustu věcí. Nejvyšší formou života je člověk a nejnižší formou života je člověk, který si hraje s vláčky.“
|
|
| nahoru |
|
 |
Douglas

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 12:07 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | ruhl napsal: | | SCHWACA napsal: | ma fotky v topicu dorost v soutěžích. mně je to celkem fuk, ale ty čísla bijou přímo do očí |
Proč myslíš že to nejde? s bandážemi, mám malý nohy tak dělám menší pohyby, a ten dřep myslím že je reálný, když se 140kg, jsem dělal 4sám + 2-3 dopomoc, a ten leggpress si nevymýšlím, mám silný nohy, už od mala jsem byl tlustý tak si měly na co zvykat moje nohy (20kg nadváha) |
Takhle to vyznívá, jako bys tu maximálku na dřep odhadoval a nevyzkoušel. |
Taky jsem si toho všiml.
Ruhle, moc bych ti ty čísla (váhy) přál, ale teď, jestli to budeš chtít někomu vůbec dokazovat, to budeš muset asi natočit. _________________ Ty ses takova vecne pesimisticka a neprejici devka, ktera se tvari jako nejvetsi odbornik a pravej fanousek bojovejch sportu a navic jeste k tomu pametnik, takze mas vzdycky co rict.. Udus se tim hejtem.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 12:08 pm Předmět: |
|
|
mozno berie vahu x pocet opakovani :D _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 12:16 pm Předmět: |
|
|
| Lister napsal: | | ruhl napsal: | | SCHWACA napsal: | ma fotky v topicu dorost v soutěžích. mně je to celkem fuk, ale ty čísla bijou přímo do očí |
Takhle to vyznívá, jako bys tu maximálku na dřep odhadoval a nevyzkoušel. |
drepol 140kg 4x sam a 2-3 dopomoc (hlbka neznama, prax hovori ze u takychto pripadov je to vacsinou stvrt drep)
cize 140kg x 4 reps ma hodit maximalku 180kg? no to ani v najdivokejsom sne... videl by som to tak na 155 - 160kg (keby ma dobry den).
ked to natoci (ze bude jasne videt vaha) tak mu uverime, ale inac je to smiesne _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
kakanek

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 12:24 pm Předmět: |
|
|
Jako ruhle, měl by sis tu zrušit nick a vymazat všechny příspěvky protože co tu bleješ za hovadiny to bych nedělal ani kdybych byl nachcanej kdo ví jak. nepročítal jsem si všechny tvoje příspěvky takže nevim jestli jsi to tu už psal, ale čekám jen až napíšeš že jsi kulturista a nejde ti vlastně o váky ale o kvalitu. Prober se chlapče, nebo tě tu všichni sežerou.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 12:32 pm Předmět: |
|
|
No ja mam taky takovy programek,ktery mi vypočítal na zakladě výkonu 10x150kg dřep, maximálku někde kolem 212kg a vůbec si nefandim, že bych těch 212kg doopravdy dřepnul. ostaně na toho prďolu z fotky (ruhl) je hodně i oněch 140kg i kdyby je dal jen jednou.
Cvičím už pár let a dokazu si zive představit ty tvoje vykony :-)
Navíc kdyby si byl frajer, tak tu přestaneš povídat o svých pseudovýkonech a dotahneš tu dietu na ty závody. To by byla pak jina frajeřina ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jirka
|
Zaslal: pá duben 20, 2007 1:40 pm Předmět: |
|
|
Když jsem dřepnul 200kg ( 27 let /90Kg) , tak jsem samozřejmě na tréninku dřepnul 4x 140Kg. tenkrát jsem dřepali každý trénink do maxima. Ale ze svých zkušeností vím , že na maximální výkon neexistuje žádná rovnice . Je to velmi individuelní . Pokud člověk nedřepne 1x svůj osobák, tak by neměl hovořit o tom co by dokázal, kdyby ..... a tak dále. Je to nesportovní .
Prostě udělej jedno opakování na maximu a pak hovoř.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 4:25 pm Předmět: |
|
|
O toto sa musim s vami podelit:Bol som s kamosom v gyme kde chodi pravidelne (ja som tam bol naposledy asi pred rokom lebo cvicim doma).Pekne v pohode si benchujeme (ledva som dal 100  a doma mam maxko 110 (mam original kotuce)a vtom pride take dost velke hovedo.Pytam sa kamosa,ze ci ho pozna,kolko vazi,maxka,vek...On,ze hej pozna ho a zdelil mi tieto udaje:
Vek:15
Hmotnost:80kg
Drepy:10*170kg
Bench:6*136kg
Najprv som si myslel,ze si robi srandu,ale ked prisiel k nam ci sa mozme na benchi striedat a nasekal tam 10 opakovani len tak bez rozcvicky so 100kg (co som akurat horko tazko dal raz  ).Postupne prihadzoval az na tych 136kg a urobil sam 7opakovani (ani nas nepoprosil nech si za neho stupneme  ).
Potom sme trochu este pokecali.Cvici stale dookola split 2+1,zvlast ruky,ramena,zada,nohy,prsia...Pred mesiacom si kupil svoj prvy gainer...
Potom dal dole triko DPC nic take som nazivo nevidel (vlastne videl som Colemana na podiu,ale to bolo z dialky  ).Ako 15rocny sa chysta na Juniorov....
K*rva,no oplati sa mi cvicit...?
Sorry za OT.
|
|
| nahoru |
|
 |
saty

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
ked dojdu obrazky z juniorov tak nam povedz ze ktory to je ...
btw Bill Kazmaier prvy krat v posilke ked skusal MT tak zdvihol 250kg ... to len tak medzi nami ...
btw ked mu nepojde kulturistika nech sa da na trojboj ... _________________ "It’s ok to be drug-free, but don’t be brain-free"
Dave Tate: "smith machine could perhaps be the most dangerous piece of equipment ever invented"
|
|
| nahoru |
|
 |
breaker

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|
Saty:Budu aj tu na fore,alebo kde ich mam potom najst?
Mozno sa nanho pojdem kuknut a potom aj nafotim.
Kedy su vlastne sutaze v SR?
To s tymi juniormi mi uz nevravel on,ale kamos.Len viem,ze dakde sa chysta.
Na dalsi vikend bude mat exhibiciu tak daco nafotim a poslem.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá duben 20, 2007 4:52 pm Předmět: |
|
|
| citace: | Vek:15
Hmotnost:80kg
Drepy:10*170kg
Bench:6*136kg |
Obzvalst tie drepy by som chcel vidiet....Ak ma teda 15 rokov. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Robb
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|